HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1541 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 19:23

OK, köszi a tanácsokat. :respect: Még egyelőre csak egy teknőcöm van, meg az az átlátszó kis madárka, az a Pal patine. A teknőc amúgy mivel sebez, mert arra nem bírtam rájönni. A madárkának meg jó nagy sebzése van, és az a jó benne, hogy ott marad mellettem, és onnan castolgat, viszont ha megtámadják, akkor egyből maghal. Bár az is igaz, hogy szinte mindig a teknőst támadják a provokálása miatt. :) Bogaram még nincs, de akkor hamarosan arra is rakok majd pontot.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1542 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 20:06

Idézet: bega - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 20:23

OK, köszi a tanácsokat. :respect: Még egyelőre csak egy teknőcöm van, meg az az átlátszó kis madárka, az a Pal patine. A teknőc amúgy mivel sebez, mert arra nem bírtam rájönni. A madárkának meg jó nagy sebzése van, és az a jó benne, hogy ott marad mellettem, és onnan castolgat, viszont ha megtámadják, akkor egyből maghal. Bár az is igaz, hogy szinte mindig a teknőst támadják a provokálása miatt. :) Bogaram még nincs, de akkor hamarosan arra is rakok majd pontot.

a teki harapdál :(
Szal nem az igazi. +1 nek jo de nem tobbnek.
Bogarak apritanak ha a passzivjuk ki van tapolva meg a demonok.Amugy Epictől lesz jo ez a bestiarry mert ott kapnak egy HP bonusz ugyebar, es utana mar annyira nem halnak könnyen.
De normálon sajna azért könnyen halnak :(

Amugy a bogár alapja sem igazi. az is közelharci egység. Csak kimaxolva(vagy lehet hogy már 10 es szinttől ?  :confused: ) lesz az is távolsági támadó.Es bogárbol legalább többet lehet varazsolni, meg demonbol is.

A legfelső skillek nem valami jok a bestiarryban. a növény ugyebár nem követ és nem is sebez valami nagyot. a masik megidezheto sem elég agressziv.
Meg nekem a paci sem jott be mert tulságosan gyors és az előrerohan és mindig azt olik meg legelsőnek....

Szerkesztette: SATAN 2009. 06. 21. 20:40 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1543 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 20:59

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 19:06

A legfelső skillek nem valami jok a bestiarryban. a növény ugyebár nem követ és nem is sebez valami nagyot. a masik megidezheto sem elég agressziv.
Meg nekem a paci sem jott be mert tulságosan gyors és az előrerohan és mindig azt olik meg legelsőnek....

És amiket csak pár másodpercre lehet megidézni? A timed petek. Azokra érdemes pontot tenni, mondjuk bossok ellen?
Mondjuk most nem tudom mi van, mert megint csak úgy hipp-hopp kivág a desktopra időnként. Csak nem vágom, hogy ez a masteries mod miatt van, vagy az 1.17-es nemhivatalos patch miatt. :think: De idegesítő nagyon. :reklamacio:

#1544 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 07:52

Hát basszus, berosálok. :reklamacio: Rákattintottam a patch uninstaller exe-re, majd kis idő múlva ez fogadott: "Titan Quest Immortal Throne could not be located on your system. Re-install Titan Quest Immortal Throne and run this patch again."  :omg:

#1545 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 14:33

Meg hát még egy baj van ezzel a sok petes megoldással. :( Még lassabb vele a játék, és még jobban akadozik, tekeri a vinyót stb. Ezt most tapasztaltam, mert ugyebár amúgy sem túl gyors nálam a TQ, de most, hogy 3 bogár, 4 démon, 1 madár meg 1 teki van mellettem... :D nehezen dolgozza fel szegény masina ezt a kompániát. Szóval egyelőre nem túl élvezetes most. Satan, ezt Te is tapasztaltad, amikor animalist karakterrel mentél?

#1546 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 17:56

Idézet: bega - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 15:33

Meg hát még egy baj van ezzel a sok petes megoldással. :( Még lassabb vele a játék, és még jobban akadozik, tekeri a vinyót stb. Ezt most tapasztaltam, mert ugyebár amúgy sem túl gyors nálam a TQ, de most, hogy 3 bogár, 4 démon, 1 madár meg 1 teki van mellettem... :D nehezen dolgozza fel szegény masina ezt a kompániát. Szóval egyelőre nem túl élvezetes most. Satan, ezt Te is tapasztaltad, amikor animalist karakterrel mentél?

Hát igen. Én is nyomtam az X1600 al szerelt notimmal is.Azzal sem volt egy szélsebes a játék de ott nem petessel is elég lassu volt ugy annyira nem tunt fel :D
Amugy hogy haladsz a sok pettel?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1547 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:06

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 16:56

Hát igen. Én is nyomtam az X1600 al szerelt notimmal is.Azzal sem volt egy szélsebes a játék de ott nem petessel is elég lassu volt ugy annyira nem tunt fel :D
Amugy hogy haladsz a sok pettel?

Nem túl jól. :(  Mondom, még többet akadozik, mint "rendes, magányos" karik esetén, és néha még ki is lépeget. Lehet, hogy mégiscsak a spirit+nature -féle petholder-rel kell majd nyomulnom.

#1548 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 18:42

Idézet: bega - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 19:06

Nem túl jól. :(  Mondom, még többet akadozik, mint "rendes, magányos" karik esetén, és néha még ki is lépeget. Lehet, hogy mégiscsak a spirit+nature -féle petholder-rel kell majd nyomulnom.

Nekem a kilépéssel nem volt problémam az IT ota. Szal nem hiszem hogy a mod csinalja.
Én inkabb arra a nem hivatalos patchre gondolok.De persze lehet hogy rosszul gondolom. Lehet hogy ez a patch meg a mod nem szereti egymast.

#1549 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 10:50

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 17:42

Nekem a kilépéssel nem volt problémam az IT ota. Szal nem hiszem hogy a mod csinalja.
Én inkabb arra a nem hivatalos patchre gondolok.De persze lehet hogy rosszul gondolom. Lehet hogy ez a patch meg a mod nem szereti egymast.

Az sem. Ugyanúgy csinálta patch nélkül is, meg egy korábbi verzióval is. Aztán most újrahúztam az egész játékot, először úgy tűnt, hogy meggyógyult, de most megint csinálta. Valami mással összeakadhat vagy nem tudom. Majd tesztelgetem. :)

#1550 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 10:52

Közben azért nagy nehezen sikerült elvergődni Egyiptomig. :D Itt a társaság:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1551 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 19:13

Idézet: bega - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 11:52

Közben azért nagy nehezen sikerült elvergődni Egyiptomig. :D Itt a társaság:

Látom megfogadtad a tanacsom és a tomeges petidézéseket fejleszted :D
Mennyire vagy megelégedve veluk?
Sebzésileg nem rosszak de a HPvel lehet problémájuk normálon :(
Lehet erdemes egy pár olyan gyurut vagy amulettet nezni ami ad a HP+defensukre. Epicen már nem biztos hogy annyira lényeges az de normálon még lehet hogy jol jön. Egy próbát megér.

Amugy ha a sorceryt felviszed maxig akkor ott van egy Implosion skill amit varazsbottal tudsz használni. Állítolag elég jol használhato. A varazsbot sebzéséhez ad hozza egy kicsit de van ujratöltödési ideje kb 1-2 masodperc ami miatt nekem nem teccik. De masok szerint még igy is jo. Mivel neked sok peted van ezert érdemes viszon majd egy olyan varazsbottal használni ami ad a peteknek egy kis bonuszt meg ugyebar ez a varazslat is tapolja a te lövésed.
Nagyobb bossok ellen meg a legfelső skillek ütnek:
Meteor az egyenlő azzal amit typhon szokott varázsolni az avalanche meg ami ugyanilyen égi áldás csak jágből. azt az idióta szokta varazsolni aki yeti előtti küldetésben van. Aki stunolás után küldi rád a jégzáport.
Azoknak viszont brutális ujratöltődési ideje van szal azokat leginkább unique meg bosshenthez lehet jobban használni.mielőtt ezeket varázsolod azelőtt mindenképpen a conversion shield et is tápold ki és varázsold el az alapját hogy rövidebb legyen a recharge ezekhez a varazslatokhoz.Mert a conversion shield minden recharget csokkenti szal nagyon hasznos skill.
Csak fel kell vinni maxig a sorcery masteryt :(
szal ennel a a karinál nagyon kell osztogatni a pontokat mert semmi nem elég. szal vaulbtol erdemes osszehozni egy +10 all skillt :D

Szerkesztette: SATAN 2009. 06. 24. 19:19 -kor

#1552 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 20:55

Abszolút megfogatdam, már korábban is tapasztaltam, hogy érdemes rád hallgatni. A teknős harapásai szart sem értek a bogarakhoz képest, úgyhogy már le is vettem róla a pontokat. A bogaraknak az a sárgásbarna cucc, amit kifújnak, az brutálisat sebez, a démonok se rosszak, csak ők is elég könnyen halnak, a madárkát meg azért csípem, mert ott marad mellettem, és onnan sebez jó messzire is akár. ;) Majd a pacira leszek még kíváncsi, de az még messze van. Sima mobok ellen már elég életképes a társaság, néhány esetben azért elég hamar elhullanak(főleg poison-nal támadó moboknál), de legtöbbször bírják a strapát, és ledarálnak mindenkit. Illetve természetesen együtt, mert én is lövöldözök bőszen. Bossok ellen már más a helyzet. Ott mindig kikapcsolom az xmax-ot, mert a bossok pillanatok alatt kinyírják a petjeimet, az elég izzasztó tud lenni. De hát majd erősödnek, főleg epic-től. :cool:

A felszerélesekkel is abszolút egyetértek, van is olyan gyűrűm, ami a petek hp-ját, armor-ját, meg a sebzésüket is növeli. :cool: Most épp egy kék bot van a kezemben, de swap-ban természetesen egy +1 to all skill in bestiary, megidézéskor mindig átváltok erre. ;)  Cold-os staff-fal kezdtem, csak aztán átváltottam a fire-re a jó kis kék bot miatt, amit találtam. Amúgy ez viszont jobban tetszik a masteries mod-ban, hogy lehet váltogatni, hogy milyen módon akarsz támadni, és nem csak a sorcery-ben, hanem más esetben is. Tehát nem az van, mint régen, hogy earth, és akkor fire-rel támadsz, storm, és akkor cold vagy lightning, hanem menet közben variálhatsz, több lehetőség van. :up:

#1553 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 21:08

mint irtam a pacit én nem szerettem mert túl gyors. És gyorsan berohan a mobcsorda közepébe es egyedül konnyen meghal :(.
Persze te ezzel idot nyersz hogy levadászhasd a mobcsordát de idegesítő  hogy általában sok időt kell várnod hogy ujra megidézhesd a pacit.De egy pontot megér talán + all skillekkel megtamogatva :D

Amugy a socriban tényleg jo hogy bármilyen bottal közlekedhetsz.
Meg nem mondtam de érdemes nagy rechargu skill előtt egy Sty varázslatot is elnyomni mert az megint ad egy rakat -% recharget. az egyudt a conversion shield által adottal már 70% körül van.ami jol jön majd a meteorhoz meg az avalancehez.

Amugy a tekinek hagyhatsz egy-egy pontot. +1 nek elmegy :D főleg ha megidézésnél ugyis magasabb szinten idézed meg(meg provoke abilityje van szal magára vonzza egy kis esellyel a mobokat igy te jobban tudsz apritani.).
1 pont a madárkákra is mehet. bár nagyon rövid az a 10 sec amig vannak de néha az is jól jön.

Amugy én azt javaslom hogy normálon előbb a sorceryt fejlesszed fel mert a petek nagyon gyengek lesznek a 3-4. világban és szukséged lesz a jo varázslatokra.Aztán epictől ugyis erősödnek a petek és akkor jobban lehet őket használni mint normál végén.

Amugy(vazzeg most veszem észre hogy mindent ugy kezdek hogy "Amugy" :D. és még mindig rövid u val is irom :D na mind1) az első masteries modban a conversion shield kimaxolva -60% recharget adott, szal ahhoz elég volt egy archmages clapsot felvenni és meglett a 100%. ami azért elég durva volt hogy 1 tárgy + 1 varázslattal meglett a 100 as rec :D

Szerkesztette: SATAN 2009. 06. 24. 21:30 -kor

#1554 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 07:43

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 20:08

Amugy én azt javaslom hogy normálon előbb a sorceryt fejlesszed fel mert a petek nagyon gyengek lesznek a 3-4. világban és szukséged lesz a jo varázslatokra.Aztán epictől ugyis erősödnek a petek és akkor jobban lehet őket használni mint normál végén.

Igen, ez nekem is eszembe jutott a görög világ végén a telkinnél. Mert eddig nagyrészt a bestiary-ban osztottam el a pontokat, és így is seperc alatt szétkapta az összes segítőmet, és utána nem volt könnyű kinyírni. Bár az alatt a seperc alatt lement a hp-jának a fele, szóval azért valamit csináltak a kis barátaim is. :D De akkor tényleg eszembe jutott, hogy haladni kéne a másik mastery-ben is valamit. ;)

#1555 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 07:46

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 20:08

Amugy(vazzeg most veszem észre hogy mindent ugy kezdek hogy "Amugy" :D. és még mindig rövid u val is irom :D na mind1) az első masteries modban a conversion shield kimaxolva -60% recharget adott, szal ahhoz elég volt egy archmages clapsot felvenni és meglett a 100%. ami azért elég durva volt hogy 1 tárgy + 1 varázslattal meglett a 100 as rec :D

Amúgy én is sokszor szoktam, szintén megfigyeltem. :D Hát ha egyszer olyan jó így kezdeni egy mondatot... :Đ
Tényleg durva lehetett a 60% egy skillel... gondolom erre rájöttek hamar, hogy egy kicsit túlzás. :)

#1556 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 20:19

Már olyan régen TQztam hogy ugy dontottem hogy most csinálok egy masteries modos socri/croni karit.
Cronisat még ugysem csináltam olyat amit sokaig elvittem.És megprobalom vault nelkul hogy mennyire lesz életképes.

#1557 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 07:04

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 25., csütörtök - 19:19

Már olyan régen TQztam hogy ugy dontottem hogy most csinálok egy masteries modos socri/croni karit.
Cronisat még ugysem csináltam olyat amit sokaig elvittem.És megprobalom vault nelkul hogy mennyire lesz életképes.

:up: Jó ötlet. Nekem meg asszem win reinstall lesz, mert volt tegnap egy kék halál is. :(  Úgyhogy tényleg nem a TQ-val volt a probléma. Csak még faterral meg a Linux-aival kell megküzdeni majd, nem szereti az öreg az ilyesmit, mert a win mindig agyonvágja a master boot recordot! :D

#1558 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 11:48

Ezt egyszerűen nem értem. :mad:  Oprendszer újrarakása után, tiszta lappal is már kétszer kifagyott. És már kezdtem arra gyanakodni, hogy esetleg valami hardware-es probléma van, de gyanús volt az is, hogy semmilyen más esetben nincs gond. És ami a legdurvább, most tesztelem, már nagyon régóta játszom a másik petes karimmal, ami soothsayer, és minden tökéletes. Szóval mégiscsak ezzel a masteries mod-dal lehet valami, de egyszerűen nem értem, hogy mi a baja! :confused:

#1559 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 22:55

Hát pedig én nem találkoztam ezzel a problémával és más sem említett ilyesmit :(

#1560 Felhasználó inaktív   apuci70 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 07. 09:46

Syastok.
Lenne egy kis problémám.
Leírom konkrétan: Tudod a karavánvezetőnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlőre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az előző partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetőnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltűntek. Valahol annak meg kell lennie még az előző partíción. Nem tudjátok, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
Kérlek segítsetek.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.