Idézet: apuci70 - Dátum: 2009. júl. 7., kedd - 10:46
Lenne egy kis problémám.
Leírom konkrétan: Tudod a karavánvezetőnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlőre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az előző partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetőnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltűntek. Valahol annak meg kell lennie még az előző partíción. Nem tudjátok, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
Kérlek segítsetek.
Én már megszoktam hogy nem szabad oda pakolni mert winreinstallnal ugranak DE:
Elvileg a Defiler nevű programban van egy olyan menüpont hogy fix caravan. Probáld meg leszedni a legfrissebb Defilert és ott rányomni a fix caravanra.
Ezzel a progival lehet csalást is beállítani de sok más hasznod dolgot is. mint pl egybe rakni az osszes potit, ne csak 5 db ot lehessen, meg hogy minden sebzést kiirjon ne csak a kritikust stb.
Amugy cuccok tárolására egy Vault nev programot szoktunk javasolni. Annál külön Fileben vannak a cuccok igy bármikor előszedhető biztosan és tudod ismerősöknek is küldözgetni.Mi is raktunk fel ezen a forumon már sok ilyen vault filét szóval ha nem tudod a Defilerrel elővarázsolni a cumóidat akkor nézz bele a forumba vaultban lévő cuccokért vagy ha gondolod ujra felrakom ide vagy elküldöm mailben.
Szerkesztette: SATAN 2009. 07. 07. 21:20 -kor

Súgó
A téma zárva.