HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1781 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 21. 17:18

Mondjuk egy ilyet meg lehetne próbálni. :) Igaz, hogy nem 75-ös, de ha xmax mod nélkül játszik az ember, akkor még legendary végére se nagyon lesz ettől magasabb szintű a kari.
http://www.titancalc...0-0-0-6-1-0-0-0
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1782 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 17:25

Köszi, akkor ezzel nekiesek! :respect: Melyikkel kezdjem? Warfare vagy Dream? :unsure:

Szerkesztette: Csokis 2010. 09. 21. 17:29 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1783 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 09. 21. 18:25

Köszi, akkor ezzel nekiesek! :respect: Melyikkel kezdjem? Warfare vagy Dream? :unsure:

Lehet, hogy a distortion wave miatt jobb a dream-mel kezdeni, a fene se tudja! :think: :D

#1784 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 17:43

Vagy egy másik lehetőség, hogy a masteries mod-dal próbálja ki az ember. :) Harcos karaktereket egész jókat lehet alkotni benne a close combat miatt, az nagyon jó! Nekem most pont van is ott egy kétkezesem, 63-as szinten, de még nem értem legendary végére, nemrég meguntam a hentelést. :D
http://masteriescalc...0-0-0-0-6-0-7-0
100% az avoid projectile, közel 1800 a defensive ability, úgyhogy "szinte" sérthetetlen... :-D És a 240%-os attack speed-del elég gyorsan lehet aprítani az ellent!

Kép

Kép

Ezt a surranót meg nemrég találtam, és ami igazán jó benne, ráadásul ezt rosszul írja ki, hogy 75%-kal növeli a movement speed-et, nem 10-el!!! ;-)

Kép

#1785 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 22. 10:36

Hogy jott ki a 0.00 health regen? A masteries mod harcos passziv skillek hpregent csokkentenek?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1786 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2010. 09. 22. 11:36

Hogy jott ki a 0.00 health regen? A masteries mod harcos passziv skillek hpregent csokkentenek?

:D Nem, valamelyik cuccom csökkenti a sok egyéb pozitív hatás ellensúlyozásaként! :) De nincs is rá szükségem! :laugh:

#1787 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 10. 20:07

Sziasztok
Nem játszik már senki ? :(

#1788 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: olajoshal - Dátum: 2011. 01. 10. 20:07

Sziasztok
Nem játszik már senki ? :(

De, én még mindig játszom vele néha. Most épp egy eruption-ös varázslóval aprítok, ha van egy kis időm! ;)

#1789 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 01. 11. 09:46

De, én még mindig játszom vele néha. Most épp egy eruption-ös varázslóval aprítok, ha van egy kis időm! ;)

Helyes ;)

Én is megint előszedtem.
Kezdtem egy Earth+Spirit botos karit, most tartok Egyiptomban a piramisoknál (25. szinten vagyok) eddig nagyon jól lehet vele haladni főleg nagy tömegek ellen (ternion attack) :D csak energiával nem bírom, persze talált cuccokal megyek, de eddig szerencsére rendesen dobált nekem valókat :)

így állok most:
http://www.titancalc...0-1-0-0-0-0-0-0

Én a volativity-re gondoltam hogy rágyúrok + a 2 segítőre néha-néha.
Vagy van valakinek más tanácsa?

#1790 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: olajoshal - Dátum: 2011. 01. 11. 12:27

Helyes ;)

Én is megint előszedtem.
Kezdtem egy Earth+Spirit botos karit, most tartok Egyiptomban a piramisoknál (25. szinten vagyok) eddig nagyon jól lehet vele haladni főleg nagy tömegek ellen (ternion attack) :D csak energiával nem bírom, persze talált cuccokal megyek, de eddig szerencsére rendesen dobált nekem valókat :)

így állok most:
http://www.titancalc...0-1-0-0-0-0-0-0

Én a volativity-re gondoltam hogy rágyúrok + a 2 segítőre néha-néha.
Vagy van valakinek más tanácsa?

Az elején nagyon erős, ha kimaxolja az ember a ring of flame+soften metal kettőst, de végül is lehet, hogy most már mindegy, ha eddig eljutottál, akkor lehet másban is gondolkodni. :) (Bár én egészen normal végéig hasznosnak találtam, sőt még epic elején is egy kicsit.)
A volativity igazából "csak" annyi, hogy bizonyos %-al brutálisan meg tudja növelni a fire damage-t, ami végülis nem rossz dolog, de hogy arra "gyúrjon" az ember, az szerintem felesleges.
A 2 segítő sem rossz ötlet, csak hát ugye nagyon pontigényesek, és igazából csak kimaxolt állapotban lehet elmondani, hogy erősek, mert ha hamar meghalnak, az úgy nem jó. :s De valóban az is egy lehetőség ennél a karinál.
Ha meg nem adogatod el az árusoknál a jó rec-es cuccokat, akkor egyértelműen az eruption-t érdemes fejleszteni, abból leraksz egyet, beleállsz, és mindenki pusztul, aki megközelít! :up: ;)

#1791 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 12:37

Átértem epicre :)

eruptiont fejlesztettem leginkább, tényleg jó csak sok idő amíg újratöltődik :s

de most kicsit megint megakadtam a fejlesztés terén
a segítők igaz hogy sokkal jobban bírják mint normálon,de még mindig inkább csak arra jók hogy lefoglalják az ellent amíg megszórom őket
dehogy igazán ütőképesek legyenek arra nagyon sok pontot kell szánnom...

jameg azt a 2 tulajdonság pontot is jól meg kell gondolni mire tegyem pl az intelligencia, ügyesség arány úgy áll 500/200 ez gondolom kb jó így

most így állok:
http://www.titancalc...1-0-2-0-1-1-1-0

bárkinek valami ötlete van szívesen fogadom ;)

#1792 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: olajoshal - Dátum: 2011. 01. 16. 12:37

Átértem epicre :)

eruptiont fejlesztettem leginkább, tényleg jó csak sok idő amíg újratöltődik :s

Igen, ezért írtam, hogy recharge-ra nem árt gyúrni egy kissé. Nem muszáj 100 reces karinak lenni, olyan 70 %-ot már elég elérni, és az elég ahhoz, hogy amikor "lejár" az eruption, akkor egy másikat egyből le lehessen tenni. :)

#1793 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 18. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 01. 16. 20:52

Igen, ezért írtam, hogy recharge-ra nem árt gyúrni egy kissé. Nem muszáj 100 reces karinak lenni, olyan 70 %-ot már elég elérni, és az elég ahhoz, hogy amikor "lejár" az eruption, akkor egy másikat egyből le lehessen tenni. :)

Próbálok olyan 20 %-os lehet kb, csak én talált cuccokkal játszom így elég nehéz

Most értem Babilonba 44. szinten, na innét elég nehéz lesz, párszor biztos kifingatnak :D

így állok:
http://www.titancalc...2-0-1-0-1-1-2-0

innentől a segítőkön kívül mit érdemes fejleszteni? :)

#1794 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 19. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: olajoshal - Dátum: 2011. 01. 18. 20:32

Próbálok olyan 20 %-os lehet kb, csak én talált cuccokkal játszom így elég nehéz

Most értem Babilonba 44. szinten, na innét elég nehéz lesz, párszor biztos kifingatnak :D

így állok:
http://www.titancalc...2-0-1-0-1-1-2-0

innentől a segítőkön kívül mit érdemes fejleszteni? :)

Én is talált cuccokkal játszom, nem lesz az olyan nehéz... zöld botokból is lehet találni -15% receseket, aztán van egy kék páncél, amiben 22% van asszem és nekem egész gyakran kidobta. Az adept's clasp is elég gyakori, abban meg 27% van talán. Meg gyűrűkbe is lehet olyan relic-eket pakolni, ami csökkenti a regen időt. Szóval jó lesz az. ;)
Nem tudom mit érdemes fejleszteni amúgy, most hasonló helyzetben vagyok én is, hogy annyira az eruption képezi a lényegét a karakteremnek, hogy kínomban pakoltam én is pontokat a Core Dweller-re, pedig nem is akartam, hogy petes kari legyen! :D

#1795 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 20. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 01. 19. 23:05

Én is talált cuccokkal játszom, nem lesz az olyan nehéz... zöld botokból is lehet találni -15% receseket, aztán van egy kék páncél, amiben 22% van asszem és nekem egész gyakran kidobta. Az adept's clasp is elég gyakori, abban meg 27% van talán. Meg gyűrűkbe is lehet olyan relic-eket pakolni, ami csökkenti a regen időt. Szóval jó lesz az. ;)
Nem tudom mit érdemes fejleszteni amúgy, most hasonló helyzetben vagyok én is, hogy annyira az eruption képezi a lényegét a karakteremnek, hogy kínomban pakoltam én is pontokat a Core Dweller-re, pedig nem is akartam, hogy petes kari legyen! :D

Átértem legendre....
Pff hát nagyon brutál most már
Keleten 5X meghaltam , és egész Kínába nem találtam semmi használhatót kivéve valami ocsmány lila testpáncélt :D , van ami még normálról maradt rajtam :laugh: ,úgyhogy nem tudom hogy fogom bírni, íjászokkal van a legnagyobb gondom

A + 95% varázslási idő az mit akar jelenteni? :blink:

Ja amúgy sokat nem tudtam fejleszteni mert 1 szintet léptem :D

Szerkesztette: olajoshal 2011. 01. 20. 19:18 -kor

#1796 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 04. 18:49

Elsősorban a régi motorosoktól kérdem, de úgy általában mindenkitől, hogy az Underlord mod-ot próbálta valaki? Most ezen töröm a kobakomat, és azt olvastam, hogy állítólag nagyon nehéz, bossoknál akár fél órás harcok is lehetnek! :-o ;)

Szerkesztette: bega 2011. 03. 04. 18:50 -kor

#1797 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 26. 15:18

Üdv mindenkinek :)
Én is újra kezdtem :D és most azon gondolkozom hogy mivel induljak neki :D

Jelenleg azon gondolkozom hogy egy Warfare + Dream kombinációval indulok neki....csak nem tudom mennyire lenne haladós. Én általában távolról küldöm az enemynek :D szóval vagy hunter vagy staffos kari voltam és most kicsit tartok a közelharctól.
Valaki valami információt tudna szolgáltatni hogy mit hogy csináljak közelharcossal, hogy haladós legyen és lehessen vele aprítani rendesen ? :D ( jöhet minden infó mire gyúrjak vele, hogy pakolgassam a pontokat milyen fegyókkal menjek szóval minden :D és titancalc-os linket is megoszthatnátok velem)

A válaszokat előre köszönöm :)

ui : régebben valaki linkelt egy ilyet http://www.titancalc...0-0-6-1-0-0-0-0 ezzel lehet haladni rendesen ? :D

#1798 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sedona - Dátum: 2011. 05. 26. 16:18

Üdv mindenkinek :)
Én is újra kezdtem :D és most azon gondolkozom hogy mivel induljak neki :D

Jelenleg azon gondolkozom hogy egy Warfare + Dream kombinációval indulok neki....

ui : régebben valaki linkelt egy ilyet http://www.titancalc...0-0-6-1-0-0-0-0 ezzel lehet haladni rendesen ? :D

Bizony, hogy lehet! ;) Kétkezes kari onslaught-tal és distoration wave-vel... :respect:
Nagyon jó a harbinger, nyilván nem lehet vele úgy aprítani, mint egy scatter-es íjásszal, de azért megteszi egy idő után! :D
Amúgy többféle úton is lehet fejleszteni. Ha pl. a trance of convalascence aurát maxolod, és mindkét kezedbe teszel egy Enkidu's Stand-et, illetve a rajtad lévő cuccokat is úgy gyűjtögeted, hogy a HP regen-t turbózzák, sőt ezt még relic-ekkel is ebbe az irányba fejleszted, akkor 1000(!) feletti HP regen-t könnyedén el lehet érni, ami nagyon jó muri ám! :laugh:
(Ennél csak az a jobb, amikor összejön a 100% chance to avoid projectiles meg a 2000 körüli defensive ability, és akkor gyakorlatilag sérthetetlen a karakter, de ehhez ugye nagyon magas dexterity kell, szóval íjásszal vagy esetleg dárdás karakterrel érdemes erre gyúrni, Harbingerrel nem annyira.)
Szóval megcsapnak, és abban a pillanatban töltődik is vissza az életerő ezerrel! :up: Persze ezért rendesen küzdeni kell, ez valahol 4x-es szint környékén valósítható csak meg, addig nyilván nem lesz ilyen magas, bár 2 Onager baltával is lehet hasonlót produkálni, csak azok meg nagyon gyengék, és kicsi lesz a sebzés velük.

De ha nem a HP regenre gyúr valaki, akkor is jó karakter ez, érdemes először a dream-et kiválasztani, és adagolni a pontokat a DW-re, azzal jól lehet aprítani. Aztán később a warfare ágról jöhet az onslaught bal egér gombra, weapon training mindenképpen, meg megtanulni a dual wield-et, fejlesztgetni stb. stb.
Nagyon hasznos a lucid dream passzív ág is, plusz sebzéssel, plusz támadási sebesség, plusz esély a lövedékek elkerülésére, ezek fincsi dolgok...

#1799 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 00:37

Hát elég necces a dolog 2 kezessel nekem nagyon "poti evős" kari még :D most egy hunter + dream karival hasítok gyorsabban hullanak a dolgok körülöttem :p de azért tápolgatom majd azt is :)

Amúgy én is úgy csináltam hogy dream DW rögtön maxra :D aztán onnantól már laza a dolog :D mindent összeszedtem és DW :D szépséges eredménye van ám :p

Köszönöm a választ Bega :) és a tippeket :)

Amúgy te tolod még ? :D

#1800 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 07:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Sedona - Dátum: 2011. 06. 01. 01:37

Köszönöm a választ Bega :) és a tippeket :)

Amúgy te tolod még ? :D

Nincs mit! Van egy pár karim "folyamatban", de most egy ideje szüneteltettem, lehet majd hamarosan újra előkerülnek. Csak most várom nagyon a DS3-at, meg jöhetne már a Grim Dawn is! :angry: Meg én az Underlord moddal (plusz xmax-szal természetesen) játszom, úgy azért jóval nehezebb. ;)

A játék elején tényleg nem olyan nagyon pörgős kétkezessel menni, később lesz nagyon erős, de hát végülis a többi karakterrel is ez a helyzet, ha belegondolunk. Az íjász is csak onnantól lesz brutális, amikor a scattert kimaxoljuk, az meg csak 2x szint környékén esedékes valahol.
Egyedül akkor brutális a kari az elején, hogyha az earth mastery-t választjuk, és a ring of flame-et fejlesztjük, az jódarabig mindent és mindenkit elpusztít a környezetünkben... csak hát az meg később lesz kevés, úgyhogy valamit valamiért! :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.