HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1801 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 01. 13:49

Hát igen a DS3-at én is várom már (nem sokára érkezik végre) , és ahogy mondtad jöhetne a grim dawn is :D

Nekem szerencsém volt az elején mivel pár olyan dolgot találtam amik kicsit jobbak és így aprít az íjász elég rendesen :D
De amúgy igen ami az elején nagyon brutális az később már szinte "hasztalan" :D

#1802 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 17:45

Amúgy Bega tudsz valami jó Hunter - Dream összeállítást hogy mit érdemes kirakni és mit nem ? :D kíváncsi vagyok a véleményére az egyik nagy TQ játékosnak :D:P

#1803 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 01. 19:55

Én is újra kezdtem a héten a játékot. Ez már a 6. karakterem amit indítottam. :)
Viszont az volna a kérdésem, hogy milyen mod-ok vannak? Valaki fel tudná sorolni őket?
Nézegettem, s találtam pl. olyat, hogy elvileg több ellenfél van. Meg volt valami masteri mod is, amibe van 9 új kaszt ha jól értettem? Ez igaz?

#1804 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sedona - Dátum: 2011. 06. 01. 18:45

Amúgy Bega tudsz valami jó Hunter - Dream összeállítást hogy mit érdemes kirakni és mit nem ? :D kíváncsi vagyok a véleményére az egyik nagy TQ játékosnak :D:P

Na, én messze nem vagyok nagy játékos! Az Satan meg vidu, akik vérprofik voltak, én csak szimplán szeretem ezt a gamét! ;)
Hunter+Dream-nél attól függ, hogy íjászt akarsz-e csinálni, vagy dárdás-pajzsos karaktert. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1805 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 01. 20:55

Én is újra kezdtem a héten a játékot. Ez már a 6. karakterem amit indítottam. :)
Viszont az volna a kérdésem, hogy milyen mod-ok vannak? Valaki fel tudná sorolni őket?
Nézegettem, s találtam pl. olyat, hogy elvileg több ellenfél van. Meg volt valami masteri mod is, amibe van 9 új kaszt ha jól értettem? Ez igaz?

Az xmax mod az, ami sokszorozza az ellenfeleket, úgyhogy sokkal gyorsabban lehet szinteket lépni. Az most már alap, anélkül nekem nagyon unalmas, kietlen lenne a táj... :laugh:
Van lilith mod, underlord mod, érdemes rákeresni a google-ba, és utánaolvasgatni, le vannak ezek írva részletesen, hogy mi micsoda, jobb, mintha én idevakarnék valamit.

A masteries mod, az pedig valóban 9 új mastery-t ad, ez valóban igaz. Viszont ezek nem annyira erősek, mint az alap mastery-k, bár azért lehet itt is jó kombinációkat csinálni.
A close combat az nagyon jó, meg petes karakternek a bestiary pl. De nagyon jól rá lehet gyúrni a megfelelő kasztok kiválasztásával a lövedékek 100 %-os elkerülésére is.

Itt lehet nézegetni, hogy milyenek vannak: masteriescalc

#1806 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 02. 07:34

Az xmax mod az, ami sokszorozza az ellenfeleket, úgyhogy sokkal gyorsabban lehet szinteket lépni. Az most már alap, anélkül nekem nagyon unalmas, kietlen lenne a táj... :laugh:
Van lilith mod, underlord mod, érdemes rákeresni a google-ba, és utánaolvasgatni, le vannak ezek írva részletesen, hogy mi micsoda, jobb, mintha én idevakarnék valamit.

A masteries mod, az pedig valóban 9 új mastery-t ad, ez valóban igaz. Viszont ezek nem annyira erősek, mint az alap mastery-k, bár azért lehet itt is jó kombinációkat csinálni.
A close combat az nagyon jó, meg petes karakternek a bestiary pl. De nagyon jól rá lehet gyúrni a megfelelő kasztok kiválasztásával a lövedékek 100 %-os elkerülésére is.

Itt lehet nézegetni, hogy milyenek vannak: masteriescalc

Felraktam a masteries modot. Itt csak úgy lehet haladni, hogy új karit kezdek? Mert betöltöttem egy 33-as színtűmet, s eltűnt minden skillje, ami nem is gond. Viszont a skill pontok is, így nem tudok mit elosztani az új masterykre. Vagy valamit rosszul csináltam?

#1807 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 02. 11:42

Felraktam a masteries modot. Itt csak úgy lehet haladni, hogy új karit kezdek? Mert betöltöttem egy 33-as színtűmet, s eltűnt minden skillje, ami nem is gond. Viszont a skill pontok is, így nem tudok mit elosztani az új masterykre. Vagy valamit rosszul csináltam?

Nem csináltad rosszul, ez így működik. Masteries elindítása után "sima" karaktert nem szabad betölteni, és masteries mod betöltése nélkül masteries-es karaktert szintén nem... akkor is ugyanúgy eltűnnek a skillek. Szóval oda kell figyelni nagyon! TQ defilerrel esetleg vissza lehet állítgatni, ha emlékszel, hogy melyik skillen hány pont volt.

#1808 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 02. 11:45

Nem csináltad rosszul, ez így működik. Masteries elindítása után "sima" karaktert nem szabad betölteni, és masteries mod betöltése nélkül masteries-es karaktert szintén nem... akkor is ugyanúgy eltűnnek a skillek. Szóval oda kell figyelni nagyon! TQ defilerrel esetleg vissza lehet állítgatni, ha emlékszel, hogy melyik skillen hány pont volt.

Köszönöm szépen a gyors választ. Akkor kezdem újra a játékot. :) Amúgy a 9-ből vagy 5-öt úgy kipróbálnék, de az min. 5 újrakezdés. :D Szóval muszáj leszek 1-2 kiválasztani csak.
X-max mod meg jól hangzik, csak olvastam, belassulhat tőle a játék. Nekem meg néha így is akad. Mi volna ha 2x annyian lennének. :) De majd megoldom valahogy.

#1809 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 02. 13:26

Köszönöm szépen a gyors választ. Akkor kezdem újra a játékot. :) Amúgy a 9-ből vagy 5-öt úgy kipróbálnék, de az min. 5 újrakezdés. :D Szóval muszáj leszek 1-2 kiválasztani csak.
X-max mod meg jól hangzik, csak olvastam, belassulhat tőle a játék. Nekem meg néha így is akad. Mi volna ha 2x annyian lennének. :) De majd megoldom valahogy.

Van olyan is. x2, x3 modok is vannak, de szerintem az xmax a legjobb, úgy lehet a leggyorsabban fejlődni. ;)
Ja és ez kombinálható a masteries moddal. Mármint van pl. olyan, hogy masteriesxmax mod. :respect:

Én is mindig ilyen voltam különben, hogy tetszett egy csomó közülük, és indítottam egy rakás karaktert... pont ezért nem vittem el legendary szintig túl sokat, ezért is írtam, hogy nem vagyok én olyan nagy játékos, mint Satan-ék voltak. Meg hát az eleje izgalmasabb, lássuk be, amikor már 5x-es meg 6x-es karakterrel megy az ember, akkor már nagyon lassú a szintlépés, meg a játékmenet is unalmassá tud válni.

#1810 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 02. 08:26

Na, én messze nem vagyok nagy játékos! Az Satan meg vidu, akik vérprofik voltak, én csak szimplán szeretem ezt a gamét! ;)
Hunter+Dream-nél attól függ, hogy íjászt akarsz-e csinálni, vagy dárdás-pajzsos karaktert. :)

Satan már jó rég nem járt itt sajna :( pedig ő volt az oldalon az első akivel csevegést folytattam :D és segített sok dologban :D

Amúgy én inkább íjász karit akarok építeni a dárda + pajzs az csak ilyen tartalék :D (ha linkelnél valami TitanCalc-os megoldást azt megköszönném :p)

#1811 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 02. 12:42

Van olyan is. x2, x3 modok is vannak, de szerintem az xmax a legjobb, úgy lehet a leggyorsabban fejlődni. ;)
Ja és ez kombinálható a masteries moddal. Mármint van pl. olyan, hogy masteriesxmax mod. :respect:

Én is mindig ilyen voltam különben, hogy tetszett egy csomó közülük, és indítottam egy rakás karaktert... pont ezért nem vittem el legendary szintig túl sokat, ezért is írtam, hogy nem vagyok én olyan nagy játékos, mint Satan-ék voltak. Meg hát az eleje izgalmasabb, lássuk be, amikor már 5x-es meg 6x-es karakterrel megy az ember, akkor már nagyon lassú a szintlépés, meg a játékmenet is unalmassá tud válni.

Tudnál nekem adni linket, esetleg átküldeni ezt a masteriesxmax modot? Mert én csak külön-külön találom meg a neten őket. Vagy úgy is jó, s lehet vele játszani egyszerre?

#1812 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 02. 15:12

Tudnál nekem adni linket, esetleg átküldeni ezt a masteriesxmax modot? Mert én csak külön-külön találom meg a neten őket. Vagy úgy is jó, s lehet vele játszani egyszerre?

Nem, asszem úgy nem jó külön külön, mert egyszerre csak az egyik custom map-et tudod betölteni a játékban.

Ezt próbáld meg: http://www.file-uplo...--xmax.zip.html

#1813 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sedona - Dátum: 2011. 06. 02. 13:57

Satan már jó rég nem járt itt sajna :( pedig ő volt az oldalon az első akivel csevegést folytattam :D és segített sok dologban :D

Amúgy én inkább íjász karit akarok építeni a dárda + pajzs az csak ilyen tartalék :D (ha linkelnél valami TitanCalc-os megoldást azt megköszönném :p)

Ez így 57-es szintre teljesen jó: http://www.titancalc...0-0-6-0-0-0-0-0
A legtöbb dolog egyértelmű íjász esetén, hogy mit kell fejleszteni. A Dream mastery-ben a 3 trance skill közül nem feltétlenül a középsőt kell fejleszteni, kinek melyik tetszik jobban. :) És hát nyilván a study prey-t meg a call of the hunt-ot is lehet jobban felnyomni, ez már ízlés dolga. ;)

Harkat most eszembe juttatta a masteries modot, úgyhogy lehet előveszem megint, olyan karim már régen volt. :D

#1814 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 17:44

Kezdtem most egy bestiary-t. Elég jónak tűnik eddig, vagyis elvagyok vele. :) Viszont megszereztem a heal-os démont. De valamiért nem akarja az életem visszaállítani. Ez miért van? Bugos volna?

#1815 Felhasználó inaktív   Sedona 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 02. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 02. 17:47

Ez így 57-es szintre teljesen jó: http://www.titancalc...0-0-6-0-0-0-0-0
A legtöbb dolog egyértelmű íjász esetén, hogy mit kell fejleszteni. A Dream mastery-ben a 3 trance skill közül nem feltétlenül a középsőt kell fejleszteni, kinek melyik tetszik jobban. :) És hát nyilván a study prey-t meg a call of the hunt-ot is lehet jobban felnyomni, ez már ízlés dolga. ;)

Harkat most eszembe juttatta a masteries modot, úgyhogy lehet előveszem megint, olyan karim már régen volt. :D

Köszönöm :) meglessük ezt én is ilyesmit képzeltem el :)

#1816 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 03. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 02. 18:44

Kezdtem most egy bestiary-t. Elég jónak tűnik eddig, vagyis elvagyok vele. :) Viszont megszereztem a heal-os démont. De valamiért nem akarja az életem visszaállítani. Ez miért van? Bugos volna?

:think: Ezt a heal-os démont nem nagyon vágom. Mi az?

#1817 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 03. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 03. 07:26

:think: Ezt a heal-os démont nem nagyon vágom. Mi az?

Call of Iaso.
Kipróbáltam a xmax modot. Hát durván szaggatott a gépem. :D Bár így is fejlődtem lazán 1 szintet, az agyag bábukkal. Igaz meghaltam egyszer, ami kellemetlen, mert hajtottam rá, hogy egy halálom se legyen. :) Csak hát akadozva felét se észlelem, aminek kéne.

#1818 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 03. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Harkat - Dátum: 2011. 06. 03. 10:25

Call of Iaso.
Kipróbáltam a xmax modot. Hát durván szaggatott a gépem. :D Bár így is fejlődtem lazán 1 szintet, az agyag bábukkal. Igaz meghaltam egyszer, ami kellemetlen, mert hajtottam rá, hogy egy halálom se legyen. :) Csak hát akadozva felét se észlelem, aminek kéne.

Jaaaa, az az igazság, hogy azt én még sose próbáltam. Szal nem tudom, hogy bugos-e vagy mér nem tölti a HP-t. :s
Igen sajna amúgy is lagzik itt-ott a TQ még erős gépekkel is, az xmax pedig valóban nem segít ezen, hanem inkább ront! :D

#1819 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 13:24

Sziasztok!

A Steam változatban megvásároltam a "Titan Quest Gold" csomagot, amely az alapjátékot és az "Immortal Throne" kiegészítő lemezt is. Ha jól sejtem a legutóbbi patch állapotát tükrözi mindkettő. A segítségeteket kérem, és bízom benne, hogy nem hiába! ;-)

Felmerült néhány kérdés:

1. Jól gondolom, hogy eleve a kiegészítő lemezzel kell játszanom, mert mindent tartalmaz, amit az alapjáték, de ahhoz képest kibővült kisebb-nagyobb mértékben? (Mint pl. a Diablo2 és a Lord of Destruction esetében.)

2. Létezik valami mod, amely segítségével a játékállás elmenthető és visszatölthető?

Ugyanis elkezdtem a játékot, eljutottam a 2. szintig, ahol kasztot kellett választanom. Én előtte elmentettem az állást, bízva abban, hogy az egyes szakmák kipróbálása után visszatölthetem a pontelosztás előtti állapotot. Csakhogy ehhez ki kellett lépnem a főmenübe, és ott "Load" opció nincsen, csak "Start Titan Quest". Betöltöttem, és kiderült, hogy a menübe való visszatérés előtt az "Autosave" mentett.
Ez így sajnos borzasztóan hülyén van megcsinálva. Hogyan tudom ezt kiküszöbölni?:confused:

3. Fentiek után úgy döntöttem, hogy törlöm a karakteremet és újat készítek, de a program nem engedi törölni. Azt hittem, hogy azért, mert egyetlen karakter esetén nem töröl karaktert a játék. Csináltam tehát egy újat, de azt követően sem tudtam törölni egyiket sem.

Mi ennek az oka? Hogyan tudom a karaktereket törölni? :think:

4. Ha a mentés-visszatöltés nem működik, akkor különösen fontos, hogy jól válasszam meg, hogy a karakter milyen kasztot vegyen fel.

A "Mastery"-k közül a
* Hunting-Nature (Ranger)
* Earth-Storm (Elementalist)
* Earth-Nature (Summoner)
* Storm-Nature (Druid)
* Spirit-Nature (Soothsayer)
* Easth-Spirit (Conjuror)
* Storm-Spirit (Oracle)
kombinációk szimpatikusak. Nagyjából ebben a fontossági sorrendben.

Tehát mindenképpen valami varázslathasználó karakter.

5. Ilyen stílusú játékmenetben melyik képességekre érdemes sok pontot adni? Honnan tudom meg, hogy a "Health", "Energy" pontokra érdemes sokat tenni, vagy éppen a többire? Itt is érdemes esetleg várni a pontosztással sok szinten keresztül, majd egyszerre, a felszerelések tulajdonságait is figyelembe véve elosztani a pontokat?

6. Fenti kasztokhoz, milyen fegyverzet, páncélzat az ideális? Az igaz, hogy a "Hunting" Mastery-vel rendelkező karakterek nem csak íjakkal, hanem varázsbotokkal is tudnak lövöldözni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Piftuka

Szerkesztette: Piftuka 2012. 01. 26. 13:26 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1820 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 01. 26. 13:24

Sziasztok!

A Steam változatban megvásároltam a "Titan Quest Gold" csomagot, amely az alapjátékot és az "Immortal Throne" kiegészítő lemezt is. Ha jól sejtem a legutóbbi patch állapotát tükrözi mindkettő. A segítségeteket kérem, és bízom benne, hogy nem hiába! ;-)

Felmerült néhány kérdés:

1. Jól gondolom, hogy eleve a kiegészítő lemezzel kell játszanom, mert mindent tartalmaz, amit az alapjáték, de ahhoz képest kibővült kisebb-nagyobb mértékben? (Mint pl. a Diablo2 és a Lord of Destruction esetében.)

2. Létezik valami mod, amely segítségével a játékállás elmenthető és visszatölthető?

Ugyanis elkezdtem a játékot, eljutottam a 2. szintig, ahol kasztot kellett választanom. Én előtte elmentettem az állást, bízva abban, hogy az egyes szakmák kipróbálása után visszatölthetem a pontelosztás előtti állapotot. Csakhogy ehhez ki kellett lépnem a főmenübe, és ott "Load" opció nincsen, csak "Start Titan Quest". Betöltöttem, és kiderült, hogy a menübe való visszatérés előtt az "Autosave" mentett.
Ez így sajnos borzasztóan hülyén van megcsinálva. Hogyan tudom ezt kiküszöbölni?:confused:

3. Fentiek után úgy döntöttem, hogy törlöm a karakteremet és újat készítek, de a program nem engedi törölni. Azt hittem, hogy azért, mert egyetlen karakter esetén nem töröl karaktert a játék. Csináltam tehát egy újat, de azt követően sem tudtam törölni egyiket sem.

Mi ennek az oka? Hogyan tudom a karaktereket törölni? :think:

4. Ha a mentés-visszatöltés nem működik, akkor különösen fontos, hogy jól válasszam meg, hogy a karakter milyen kasztot vegyen fel.

A "Mastery"-k közül a
* Hunting-Nature (Ranger)
* Earth-Storm (Elementalist)
* Earth-Nature (Summoner)
* Storm-Nature (Druid)
* Spirit-Nature (Soothsayer)
* Easth-Spirit (Conjuror)
* Storm-Spirit (Oracle)
kombinációk szimpatikusak. Nagyjából ebben a fontossági sorrendben.

Tehát mindenképpen valami varázslathasználó karakter.

5. Ilyen stílusú játékmenetben melyik képességekre érdemes sok pontot adni? Honnan tudom meg, hogy a "Health", "Energy" pontokra érdemes sokat tenni, vagy éppen a többire? Itt is érdemes esetleg várni a pontosztással sok szinten keresztül, majd egyszerre, a felszerelések tulajdonságait is figyelembe véve elosztani a pontokat?

6. Fenti kasztokhoz, milyen fegyverzet, páncélzat az ideális? Az igaz, hogy a "Hunting" Mastery-vel rendelkező karakterek nem csak íjakkal, hanem varázsbotokkal is tudnak lövöldözni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Piftuka

1. Szerintem nem muszáj, de egyértelműen az Immortal Throne-nal érdemes nyomulni, gyakorlatilag az is ugyanúgy tartalmazza az alapjátékban lévő 3 világot, csak még egy plusz világ is van benne, valamint egy plusz mastery, a dream. Tehát véleményem szerint semmi értelme nem lenne csupán az alapjátékkal játszani.

2. Ez a mentés sajnos tényleg hülyén van benne megcsinálva, akárhol menti a kétlábú, akkor is a legutolsó mentési kútnál fogja majd betölteni kilépés után. (rebirth fountain)
És azt hiszem az autosave-et sem nagyon lehet kiküszöbölni. :(

3. Ezt nem tudom, én ilyesmire nem emlékszem, de magát a játékon kívül simán ki tudod törölni a karaktert. Valahol a documents and settings/my games/titan quest mappákba menti asszem.

4. Mágus karakterek közül (meg úgy általában is) szinte minden párosítás elég jó tud lenni, ha segítőkkel akarsz nyomulni, akkor a spirit+nature talán a legjobb, ha nagy elementális sebzésre gyúrsz, akkor earth+storm nagyon jó, de a spirit+earth vagy a spirit+storm is jó. Spirit mastery-n belül a ternion attack a legütősebb, ha arra esik a választás, akkor azt érdemes kimaxolni minél hamarabb. :)
A Hunting mastery-t nem ajánlanám, szerintem mágus karinak az nem jó választás, az brutálisan erős mesterség, de vagy íjászkodva, vagy dárda+pajzs kombóval.

5. Health/energy-re én egyik szintlépésnél sem tettem sosem, szerintem nem éri meg, a mastery ágak növelésével ezek növekedni fognak szépen, ahogy fejlődsz, sokkal hasznosabb a strength/dexterity/intelligence hármasra költeni a pontokat. Varázsló karakternél ott is úgy, hogy erőre semmit, dexterity-re mindig csak annyit, amennyi a cuccok felvételéhez kell, az összes többi mehet int-re.

6. Varázsbotok (meg általában a fegyverek) használata nincs mastery-hez kötve, hanem az előző pontban említett erő/intelligencia/ügyesség hármas függvénye. Varázsbotokhoz sok intelligencia kell, illetve bizonyos szintű ügyesség, de mindegy, hogy milyen mastery van választva. De mégegyszer mondom, a Hunting abszolút nem jó választás mágus karinak. Az összes skillje íjakra vagy dárdákra ad bónuszt, tehát a varázsbotok használatát nem segíti.

Majd a többiek is biztos írnak jó tippeket, nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.