HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1841 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 10. 14:09

Nem tudjátok a megoldást a Vault-al kapcsolatos kérdésre? :-s

Már alig van hely, ahová tárgyat tudok pakolni. Bárhogyan is próbálom... az újonann kreált Vault-okat nem menti el. A program bezárása után mindig eltűnik.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1842 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 03. 10. 20:37

Milyen verziójú vaultot használsz?
A changelog-ban találtam egy ilyet:

Idézet

TQVault v2.13 BETA2 by EJFudd
Fix issue with creating new vaults

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1843 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:51

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 03. 10. 20:37

Milyen verziójú vaultot használsz?
A changelog-ban találtam egy ilyet:

A 2.3.0.4-es verziót használom. Elvileg ez a legújabb.

#1844 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 11. 00:51

A 2.3.0.4-es verziót használom. Elvileg ez a legújabb.

Aha.
Esetleg próbálj mindenkinek teljes jogot adni a My Documents\My Games\Titan Quest\ mappára, bár nem tudom, mitől ne lehetne oda írni.
Nálam nincs fent, nem tudom kipróbálni. :(

#1845 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 15:57

Semmi gond!

Bega tudja esetleg a megoldást? :think:

#1846 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 13. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 12. 15:57

Semmi gond!

Bega tudja esetleg a megoldást? :think:

Nem. Azért nem ír semmit, mert erre sajnos nem tudja. :-(
Ami azt illeti nekem valami régebbi verziójú vault van meg, és nem volt ilyen probléma vele sosem, nekem mindig megcsinálta az új vaultokat.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1847 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 13. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 03. 13. 10:51

Nem. Azért nem ír semmit, mert erre sajnos nem tudja. :-(
Ami azt illeti nekem valami régebbi verziójú vault van meg, és nem volt ilyen probléma vele sosem, nekem mindig megcsinálta az új vaultokat.

Nekem is megcsinálja. Csak a program bezárását követően mindig eltűnik mindegyik.

Próbáld ki légyszíves, mi van akkor, ha csinálsz pár új vault-ot, de azokba nem raksz tárgyat, majd bezárod a programot! Ha megint elindítod a programot, akkor ott vannak még a vault-ok, amelyeket üresen hagytál?

Azért kérdem, mert most kipróbáltam azt, hogy az új vault-ba tettem néhány healing potion-t. (Az Epic cuccokkal még nem mertem kísérletezni.) Így a vault nem tűnt el. Aztán készítettem mellette új vault-ot, amelybe nem tettem tárgyat. Az a bezárás, majd megnyitás után nem volt sehol.

Raktam bele tárgyat, megmaradt. Ezt követően készítettem egy harmadikat is, nem raktam bele tárgyat, és fura módon megmaradt többszöri bezárás-indítás után is. A negyedik viszont eltűnt. Raktam bele tárgyat, megmaradt...

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy meglehetősen bug-os ez a része a utility-nek. A kérdés csak az, hogy így bele merjem-e pakolni a ritka tárgyakat az új vault-okba!? :-s A régiben viszont már nincsen hely. :-(

#1848 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 03. 13. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 13. 15:02

Nekem is megcsinálja. Csak a program bezárását követően mindig eltűnik mindegyik.

Próbáld ki légyszíves, mi van akkor, ha csinálsz pár új vault-ot, de azokba nem raksz tárgyat, majd bezárod a programot! Ha megint elindítod a programot, akkor ott vannak még a vault-ok, amelyeket üresen hagytál?

Azért kérdem, mert most kipróbáltam azt, hogy az új vault-ba tettem néhány healing potion-t. (Az Epic cuccokkal még nem mertem kísérletezni.) Így a vault nem tűnt el. Aztán készítettem mellette új vault-ot, amelybe nem tettem tárgyat. Az a bezárás, majd megnyitás után nem volt sehol.

Raktam bele tárgyat, megmaradt. Ezt követően készítettem egy harmadikat is, nem raktam bele tárgyat, és fura módon megmaradt többszöri bezárás-indítás után is. A negyedik viszont eltűnt. Raktam bele tárgyat, megmaradt...

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy meglehetősen bug-os ez a része a utility-nek. A kérdés csak az, hogy így bele merjem-e pakolni a ritka tárgyakat az új vault-okba!? :-s A régiben viszont már nincsen hely. :-(

Úgy látom, hogy a nem üres vault-jaid stabilan megmaradnak.
Ha készítesz egy (vagy tíz) újat, beleteszel egy (ill. egy-egy) healing potion-t, kilépsz, visszalépsz, megvannak, szerintem ezek után bátran lehet beléjük pakolni.

#1849 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 13. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 13. 15:02

Nem tudom mikor leszek otthon legközelebb, de OK, majd kipróbálom. :)

#1850 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 03. 13. 15:17

Úgy látom, hogy a nem üres vault-jaid stabilan megmaradnak.
Ha készítesz egy (vagy tíz) újat, beleteszel egy (ill. egy-egy) healing potion-t, kilépsz, visszalépsz, megvannak, szerintem ezek után bátran lehet beléjük pakolni.

"Feltettem mindent egy lapra", és az összes tárgyamat szétosztottam az újonnan létrehozott vault-okba. Nem akarom elkiabálni (KOPP! KOPP! KOPP!), de eddig megmaradtak a tárgyaim.

(Az üres vault-ok viszont változatlanul eltűntek. Fura egy bug. :think: )

MÁS:

Kérdés Bega-hoz... honnan származik az info, hogy 4, vagy 5 farkas is megidézhető? A Mystic NPC segítségével átvariáltam a skillfát, a farkasokat kimaxoltam, és plusz 1 skillmódosítóval, tehát lvl17-esen is csak két darab farkast tudok megidézni. :-s

#1851 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 03. 16. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 15. 22:30

"Feltettem mindent egy lapra", és az összes tárgyamat szétosztottam az újonnan létrehozott vault-okba. Nem akarom elkiabálni (KOPP! KOPP! KOPP!), de eddig megmaradtak a tárgyaim.
(Az üres vault-ok viszont változatlanul eltűntek. Fura egy bug. :think: )

MÁS:
Kérdés Bega-hoz... honnan származik az info, hogy 4, vagy 5 farkas is megidézhető? A Mystic NPC segítségével átvariáltam a skillfát, a farkasokat kimaxoltam, és plusz 1 skillmódosítóval, tehát lvl17-esen is csak két darab farkast tudok megidézni. :-s

Feltettem a tqvault-ot újra, az üres vaultok nálam is eltűnnek. Találtam viszont egy "Duplicate" opciót, ami közelebb áll a csaláshoz, mint ahogy a tqvaultot én eddig használtam, de biztonságérzetet adott volna neked a próbálkozáshoz, ha időben szólok. :)

slvl18-on jön a harmadik, de a negyedikről én is csak legendákat láttam.

#1852 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 23:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 15. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 03. 16. 09:16

slvl18-on jön a harmadik, de a negyedikről én is csak legendákat láttam.

Nem tudom igazából hogy van ez. Utánaolvastam, és az eredetiben tényleg csak 3 farkas van. Tehát vagy az Immortal Throne miatt van több, vagy az Underlord mod miatt... mert én már nagyon régóta UL moddal játszom, és nekem 4 farkas a max 16/16-nál, és +skilles cuccokkal lehet elérni, hogy 5 db is legyen.

#1853 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 18. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 03. 16. 09:16

Feltettem a tqvault-ot újra, az üres vaultok nálam is eltűnnek. Találtam viszont egy "Duplicate" opciót, ami közelebb áll a csaláshoz, mint ahogy a tqvaultot én eddig használtam, de biztonságérzetet adott volna neked a próbálkozáshoz, ha időben szólok. :)

Semmi probléma! :-) Azért katasztrófa akkor sem történt volna, elvesznek a tárgyak. A "Duplicate" opciót megtaláltam egyébként, de azt tényleg nincs értelme használni.

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 03. 17. 23:12

Nem tudom igazából hogy van ez. Utánaolvastam, és az eredetiben tényleg csak 3 farkas van. Tehát vagy az Immortal Throne miatt van több, vagy az Underlord mod miatt... mert én már nagyon régóta UL moddal játszom, és nekem 4 farkas a max 16/16-nál, és +skilles cuccokkal lehet elérni, hogy 5 db is legyen.

Én az Immortal Throne-al játszom, szóval akkor biztosan az ominózus "Underlord" mod tette lehetővé a több megidézhető farkast. Egyébként mit lehet tudni erről a mod-ról? Bár gondolom, Steam-es játék esetében mindegy, mert úgysem lehet telepíteni. :think:

#1854 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 18. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 03. 18. 19:15

Én az Immortal Throne-al játszom, szóval akkor biztosan az ominózus "Underlord" mod tette lehetővé a több megidézhető farkast. Egyébként mit lehet tudni erről a mod-ról? Bár gondolom, Steam-es játék esetében mindegy, mert úgysem lehet telepíteni. :think:

Na ezt nem tudom, hogy steam esetén fel lehet-e tenni. Egyébként a mod nehezít egy kicsit, lassabban töltődnek vissza a potik, vannak újabb ellenfelek, fegyverek, pályarészek, szóval van jópár apróbb változtatás... ezek miatt is szeretem, de ami a legfontosabb, hogy átvariálták a mastery-ket, illetve a skilleket is egy kicsit. valószínűleg tényleg ezért lehet több farkas. De szinte minden mastery-ben lett egy kis változtatás, és már nem 32, hanem 40 pont "magas" a skill fa, tehát a legfelső skillekért többet kell küzdeni. A max level szint is emelkedett 75-ről 85-re, mondjuk ez engem kevéssé érint, még a 75-öt sem értem el sosem. :)
Na mindegy, én mióta feltettem, beleszerettem, és azóta csak ezzel játszom. ;)

#1855 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 22:26

Most már mod nélkül játszom végig.

Egyébként igazad volt... a "Scatter Shot" meglehetősen hatékony. (Csak a vele járó hanghatás idegesítő egy kicsit.)

Adtam rá 2 pontot; a skill bónuszokkal négyes szinten van, és összehasonlíthatatlanul gyorsabban lehet így haladni, mint előtte.

Hozzáteszem... nemrég vettem észre, hogy jó darabig véletlenül bal gombhoz a "Normal Attack" volt hozzárendelve. :Đ Az történt ugyanis, hogy amikor a Mystic-nél a skillekkel kísérleteztem, és "lenulláztam" a "Marksmanship" skillt, akkor utána elfelejtettem visszatenni bal gombra. :-p

Fel sem tűnt sokáig, hogy valami nem stimmel. Akkor lett gyanús a dolog, amikor felvettem a "Scatter Shot"-ot, és nem láttam semmi különbséget az azt megelőző állapothoz képest.

Furcsa volt, hogy a lövések még véletlenül sem mennek át az ellenfeleken, és egyszerre csak egy ellenfelet sebzek. Miután rendeztem a dolgot, azonnal könnyebb lett minden. :-)

Visszamentem próbából Typhon-hoz is... ezúttal különösebb nehézségek nélkül kb. 1,5-2 perc alatt elintéztem. (Igaz, immár lvl45-ös karakterrel.)

Szóval így támadásban valóban nagyon erős a Ranger. Egyedül az életerőt elszívó képességekkel felszerelt mob-okkal gyűlik meg komolyabban a bajom. Az alacsony armor érték miatt nagyon könnyen elhullok, ha nem sikerül gyorsan elmenekülni/gyógyítani/healing potion-t használni.

Szerkesztette: Piftuka 2012. 03. 25. 22:26 -kor

#1856 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 04. 08:37

A Destinies modot próbálta már valaki? Tervezem újra elővenni a játékot, de akkor már valami újabb masterykkel. :) Viszont a masteries modot már próbáltam, úgyhogy ezzel a Destinies-el szemezgetek. Ha valaki játszott már ezzel, pls ossza meg a tapasztalatait! ;)

#1857 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 04. 08. 10:17

Én a Lilith-et nézem, felüdülés az új sztori.
Létezik Lilith+Masteries és Lilith+Destinies is, de még nem sikerült beszerezni.

#1858 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 09. 08:01

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 04. 08. 11:17

Én a Lilith-et nézem, felüdülés az új sztori.
Létezik Lilith+Masteries és Lilith+Destinies is, de még nem sikerült beszerezni.

Kipróbáltam én is a lilith-et, de nekem iszonyú nehéz. :( És hiába van az a nehézségi fokozat állító, szerintem nem működik rendesen, mert amikor legkönnyebbre állítom, akkor is ugyanolyan marad, és ha 3-nál több vaddisznó jön rám egyszerre, akkor már tuti halott vagyok. :s Mondjuk fent van az underlord is, lehet, hogy az is bekavar, én már nem látom át. :) De az új masteryk tetszenek, most azokkal elvagyok.

#1859 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 04. 09. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 04. 09. 09:01

Kipróbáltam én is a lilith-et, de nekem iszonyú nehéz. :( És hiába van az a nehézségi fokozat állító, szerintem nem működik rendesen, mert amikor legkönnyebbre állítom, akkor is ugyanolyan marad, és ha 3-nál több vaddisznó jön rám egyszerre, akkor már tuti halott vagyok. :s Mondjuk fent van az underlord is, lehet, hogy az is bekavar, én már nem látom át. :) De az új masteryk tetszenek, most azokkal elvagyok.

A Lilith 1. fokozata az, ami kb megfelel a hagyományos Normal-nak. Ott sem futhattál be 4-5 koca közé (mondjuk ott nem is olyan könnyű elkövetni ezt a hibát, mint a Lilith elején).
Ha jól emlékszem, elég sokat Masteries-eztél, tudsz mondani egy-két erős varázsló buildet? Most íjásszal próbálkozom, de valahogy nem az igazi.

#1860 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 09. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 04. 09. 13:55

A Lilith 1. fokozata az, ami kb megfelel a hagyományos Normal-nak. Ott sem futhattál be 4-5 koca közé (mondjuk ott nem is olyan könnyű elkövetni ezt a hibát, mint a Lilith elején).
Ha jól emlékszem, elég sokat Masteries-eztél, tudsz mondani egy-két erős varázsló buildet? Most íjásszal próbálkozom, de valahogy nem az igazi.

Csak valahogy az volt furcsa, hogy akármilyen fokozatra állítottam, ugyanolyan nehéz volt, és ugyanannyi mob volt. Na mindegy, majd próbálkozok még, egyelőre tetszenek az új skillek. :)

A masteries-es masteryk (ez de szar... :laugh:) nekem nem igazán tetszettek. Íjászt tényleg nagyon gyengét lehet csak összehozni, igazából szerintem a közelharcos buildek voltak elég jók, meg a petes karakter a bestiary miatt. Mágusokat is csak tesztelgettem kicsit, de magas szinten (tehát legendaryn) nem sok masteries-es karakterem volt. Mondom, ha petest akarsz, akkor az nyilvánvaló, és pontigényes is, úgyhogy lehet agyalni jó sokat, hogy mi legyen a másik. :)
A sorcery nyilván elég jó választás szinte minden mágusnak, főleg 100 reccel tud nagyon ütős lenni! ;) Nekem még nagyon tetszett az alchemy, főleg az elején kiválasztva kezdő masterynek. Jó kis sebző aurát tudó skillje van, amivel normal görög világot gyakorlatilag le lehet darálni úgy, hogy csak odaszaladunk mindenkihez. Jó nyilván később az a kis poison+pierce sebzés már nem sokat fog érni, legendaryn már gyakorlatilag semmit!
Viszont lehet vele csak skillekből kb. 40% ctap-ot elérni, ami azért nem rossz. Valamint meghülyíteni az ellenfeleket (fumble attacks asszem),az is hasznos tud lenni.

Nagyon érdekes a vampirism mastery, mondjuk én közelharcos karival próbáltam, de mágussal is lehetne használni, annak is vannak egész jó skilljei.

Na mindegy, szóval nem túl sokféle mage buildet lehet összehozni, meg mondom, összességében is gyengék szerintem ezek a masteryk, most a destinies modot ahogy nézegetem, ebben egyértelműen erősebbek vannak! :)

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.