na mivan senki nem jaccik ezzel az uj moddal?
Akit eddig az tartott volna vissza hogy nincs benne xmax mod mostmar az sem mentseg mert megcsinaltak az x2,x3,xmax modokat hozza es mindegyik letoltheto ugyanonnan!
en ma egy archery/alkimist karit mar ugy kezdtem. de mintha egy picit bugos lenne az xmax mod mert az olivaagat ahol meg kell szerezni onnan hianyzott a boss es igy nem tudtam megolni es ezert fel sem tudtam venni az olivaagat. ekkor kileptem es ujrainditottam a jatekot akkor mar ott volt rendesen mind a 3.
ugyanez a jelenseg volt az elso telkinnel is. ma munkahelyen pont odaig ertem el.azt meg nem probaltam meg ujra. de valszeg azt nem xmaxal nyirom ki mert elotte a 3 bull sem tul gyenge, foleg hogy nem vaultos cuccokkal kezdtem a karim. bar nem tudom hogy meddig fogom kibirni hogy ne hasznaljam a vaultot.
mondjuk a gorgonoknal kifarmoltam egy plusz 1 all skilles armbandot

mert tudtam hogy ott ki lehet azt. de ennyi erovel minek farmoljak ha ott van vaultban amit kifarmolnek
amugy erdekesseg a vampirizmusban levo legfelso sorban levo skill a ami sok kis csontit idez meg az alvilagbol azok neha zold cumoval rajtuk erkeznek amik epicen +1 all skilles cumok(sisak, armband, testpancel) es legendaryn meg +2 all skilles cumok. persze csak neha nem mindig.de azert jo tudni ha valaki bele akarja venni a valasztott masterykbe akkor erdemes lehet ezt a skillt hasznalgatni, foleg ha nem vaultos cumokkal jar az ember.bar itt szerintem mar nem nagyon van sok ember aki ne abbol epitkezne.
amugy osszessegben nem erzem nagyon joknak az uj modban levo masteryket. legalabbis leiras alapjan.persze van nehany jo skill, de a legtobb az nem valami tapos, szerintem legendaryra csak nagyon feltapolt karik mehetnek es azok is jobbara rechargesok.
ezalol talan a bestiary kivetel mert a segitok egesz jol elvannak legenden is.neked csak el kell kerulni az ellenfeleket.kiprobaltam hogy megcsinaltam rechargesre a bestiary/vampirism karimat de ugy a vedelme annyira meggyengult hogy inkabb visszaraktam a nagy vedelmet. kicsi vedelemmel hiaba a gyors varazslas ha hamar megpusztulok.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet