HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#241 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:38

az uccso telkin utan :D
remelem lathato a kepbol valami mert elegge ossze kellett tomoritenem.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1207514306.jpg

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#242 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 22:50

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 21:38

az uccso telkin utan :D
remelem lathato a kepbol valami mert elegge ossze kellett tomoritenem.

Egy egesz hadsereged van?

#243 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 23:05

hat eleg szep sereg. es eleg jol aprit is.a 2 gyurum noveli a sebzesuket az amulettem a hpjuket plusz sebesseget ad nekik. ugyebar az 14 allando segito es mindegyiken rajta van egy verpajzs ami felfog egy jonehany fajta sebzest.
aztan a csontik is jonnek elo vagy 6-10 en a pokolbol ha varazsolok egy olyat aztan jon a 9db varjum plusz vagy 5 db legyecskeraj :D jah meg van meg egy masfel percenkent varazsolhato 1 percig ott levo varazslo segito leny is.
szal sep seger osszessegeben veve. igazabol csak ugy tudnak bennuk kart tenni ha nagy teruletre hato sebzest varazsolnak rajuk. es sok fobossnal ezert elegge leaprulnak :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#244 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 16:42

nah atertel legendaryra. epic vege is eleg nehez volt de azert konnyebb volt mint normalon. kivancsi leszel legendary vegen hogy fognak apritani a segitok. most legendary elejen nagyon jol apritanak.
mondjuk ehhez az emberkehez kell a pluisz 10 all skill hogy minden segitot ki lehessen maxolni.
akinek nincs kedve megsyamolni : 18 allando segito :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1207582921.jpg

#245 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 21:38

na mivan senki nem jaccik ezzel az uj moddal?
Akit eddig az tartott volna vissza hogy nincs benne xmax mod mostmar az sem mentseg mert megcsinaltak az x2,x3,xmax modokat hozza es mindegyik letoltheto ugyanonnan!
en ma egy archery/alkimist karit mar ugy kezdtem. de mintha egy picit bugos lenne az xmax mod mert az olivaagat ahol meg kell szerezni onnan hianyzott a boss es igy nem tudtam megolni es ezert fel sem tudtam venni az olivaagat. ekkor kileptem es ujrainditottam a jatekot akkor mar ott volt rendesen mind a 3.
ugyanez a jelenseg volt az elso telkinnel is. ma munkahelyen pont odaig ertem el.azt meg nem probaltam meg ujra. de valszeg azt nem xmaxal nyirom ki mert elotte a 3 bull sem tul gyenge, foleg hogy nem vaultos cuccokkal kezdtem a karim. bar nem tudom hogy meddig fogom kibirni hogy ne hasznaljam a vaultot.

mondjuk a gorgonoknal kifarmoltam egy plusz 1 all skilles armbandot :D mert tudtam hogy ott ki lehet azt. de ennyi erovel minek farmoljak ha ott van vaultban amit kifarmolnek :D

amugy erdekesseg a vampirizmusban levo legfelso sorban levo skill a ami sok kis csontit idez meg az alvilagbol azok neha zold cumoval rajtuk erkeznek amik epicen +1 all skilles cumok(sisak, armband, testpancel) es legendaryn meg +2 all skilles cumok. persze csak neha nem mindig.de azert jo tudni ha valaki bele akarja venni a valasztott masterykbe akkor erdemes lehet ezt a skillt hasznalgatni, foleg ha nem vaultos cumokkal jar az ember.bar itt szerintem mar nem nagyon van sok ember aki ne abbol epitkezne.

amugy osszessegben nem erzem nagyon joknak az uj modban levo masteryket. legalabbis leiras alapjan.persze van nehany jo skill, de a legtobb az nem valami tapos, szerintem legendaryra csak nagyon feltapolt karik mehetnek es azok is jobbara rechargesok.
ezalol talan a bestiary kivetel mert a segitok egesz jol elvannak legenden is.neked csak el kell kerulni az ellenfeleket.kiprobaltam hogy megcsinaltam rechargesre a bestiary/vampirism karimat de ugy a vedelme annyira meggyengult hogy inkabb visszaraktam a nagy vedelmet. kicsi vedelemmel hiaba a gyors varazslas ha hamar megpusztulok.

#246 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 15:15

Szerintem a Titan Quest-et a Sacred-el szemben (es az Immortal Throne-t, merthogy abban sem javitottak ezt) ott szurtak el nagyon, de nagyon a fejlesztok (Iron Lore-ek), hogy lvl32 utan a ritka szintlepesek miatt laposodik a game, lvl40-45 utan pedig semmifele elvezetet nem nyujt (legalabbis nekem), mert az egesz vilagot (szo szerint) vegig kell jarni ahhoz, hogy az ember lepni tudjon egy szintet. Na a Sacred-ben ilyen szinten azert nincs elcseszve a dolog, es lvl30-40 korul is belathato idon belul tud szintet lepni ismet az ember. Remelem, hogy a hamarosan erkezo Sacred 2: Fallen Angel-nel szinten odafigyel erre az Ascaron, es ilyen tekintetben nem rontjak el azt sem.

#247 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:16

Üdv!Játszok a kiegészítővel én is,csak mostanába alig jut rá idő,mindig csak kicsiket tudok gamelni! :)
Amúgy a close combat+archery masteryket választottam és teljesen meg vagyok elégedve velük,nagyon szépen darál és jól lehet vele haladni!/Főleg a Spear Dance+Spartan Thrust/;)
Íme:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#248 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:24

akkor csak sikerult megcsinalnod hogy jo legyen. orulok neki.
igy elsore erdekesnek tunik az archery valasztas amikor nem is nyillal mesz :D dehat te tudod.
a close combatot nem probaltam meg. tul erosnek tartottam, de majd biztos kiprobalom en is.

amugy a bestiary/vampirism karim xmax moddal legendary kiegeszito palyajanal jar. egesz turhetoen haladnak ott is. persze nem nagyon gyorsan mert ott mar igencsak joparezer hpje van az enemyknek es 500-1200 kozott sebeznek a petjeim es azert eleg sok enemy van xmax moddal de vegulis nem veszes. a  nagy bossok viszont gazosak. a titant nem sikerult ugy megolni hogy 3 volt belole. 1dbt ot 2 perc alatt legyurtek a petjeim ugy hogy ujravarazsoltam oket de a 3 az sok volt.illetve a kiegeszitonel a romos hidon sem tudtam megolni a 3 bosst a sok boss ami teruletre sebez azt nem birjak a petek :(
dehat mindent csak nem gyalulhatnak le  nem igaz?

#249 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:46

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:24

akkor csak sikerult megcsinalnod hogy jo legyen. orulok neki.
igy elsore erdekesnek tunik az archery valasztas amikor nem is nyillal mesz :D dehat te tudod.
a close combatot nem probaltam meg. tul erosnek tartottam, de majd biztos kiprobalom en is.

amugy a bestiary/vampirism karim xmax moddal legendary kiegeszito palyajanal jar. egesz turhetoen haladnak ott is. persze nem nagyon gyorsan mert ott mar igencsak joparezer hpje van az enemyknek es 500-1200 kozott sebeznek a petjeim es azert eleg sok enemy van xmax moddal de vegulis nem veszes. a  nagy bossok viszont gazosak. a titant nem sikerult ugy megolni hogy 3 volt belole. 1dbt ot 2 perc alatt legyurtek a petjeim ugy hogy ujravarazsoltam oket de a 3 az sok volt.illetve a kiegeszitonel a romos hidon sem tudtam megolni a 3 bosst a sok boss ami teruletre sebez azt nem birjak a petek :(
dehat mindent csak nem gyalulhatnak le  nem igaz?

Szerintem is erős a close combat és érdemes minden skiiljét kimaxolgatni/szerintem/!Azért választottam az archeryt mellé,mert nekem az végülis életerő és az ügyesség kell,és idáig csak az erőre adtam pontoktat és arra is fogok,de viszont ahhoz,hogy jó dárdát tudjak használni ahhoz meg sok ügyesség kell ezért választottam 2.masterynek! :)
Amúgy az achery-nél a Leather Vest,Signal of Attack,Swerve,Sharp Eye skilljeit tudom csak használni de szerintem elég mert azok is sokat segítenek!
Így képzeltem el majd meg látjuk mi lesz belőle! :)

#250 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:56

Mivel még csak a ezt a 2.masteyt próbáltam,ezért kipróbálok más masteryket is összehasonlítás képpen,de nálam a közelharcos karik jönnek be csak,nem szeretem a botos karikat,így lehet egy vampirism+mysticism kari lesz belőle! :D
SATAN próbáltad már a mysticism masteryt??
Látom a vampirism-t igen és azt érdemes választani,ütőképes jó mastery? :)

#251 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 13:09

a vampirismet nem talalom valami jonak. alig van hasznalhato skillje.
misticismet nem probaltam. eleg gagyinak talaltam.
az a baj hogy a legtobb eleg gagyinak tunik nekem.
amik jok szerintem azok a close combat,archery,bestiary.
A tobbi szerintem mar epicen elverzik, max full tapos vaultos cuccokkal maradnak eletben. legendary vegefele meg szerintem sehogy nem maradnak eletkepesek max 100%os rechargeval a tobbi kaszt.
de aztan lehet rosszul sejtem.
egy recharges sorcery viszont elegge durva valszeg.azt lehet kirpobalom.

#252 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 13:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 16:15

Szerintem a Titan Quest-et a Sacred-el szemben (es az Immortal Throne-t, merthogy abban sem javitottak ezt) ott szurtak el nagyon, de nagyon a fejlesztok (Iron Lore-ek), hogy lvl32 utan a ritka szintlepesek miatt laposodik a game, lvl40-45 utan pedig semmifele elvezetet nem nyujt (legalabbis nekem), mert az egesz vilagot (szo szerint) vegig kell jarni ahhoz, hogy az ember lepni tudjon egy szintet. Na a Sacred-ben ilyen szinten azert nincs elcseszve a dolog, es lvl30-40 korul is belathato idon belul tud szintet lepni ismet az ember. Remelem, hogy a hamarosan erkezo Sacred 2: Fallen Angel-nel szinten odafigyel erre az Ascaron, es ilyen tekintetben nem rontjak el azt sem.

megoldas ra hogy xmax moddal jaccol ugy tobb az ellenfel es gyorsabban fejlodsz. nem nezel el minden zegzugba es akkor ugy pont jol fejlodsz sok ellenfel lesz es a 3 bossal meg jo kihivas harcolni :D
ha jol emlexem te nem jaccottal meg xmax moddal. probald ki!

leo300 ha te is tul erosnek erzed a karid akkor szedd le az xmax modos valtozatat a masterysnek. fent van az is mar a honlapon(pontosabban a linkje).aztan ha tul nehez a bossoknal akkor kilepsz es visszatoltod a sima valtozatot.

Szerkesztette: SATAN 2008. 04. 11. 13:13 -kor

#253 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 15:35

Okés és melyik max versiont töltsem le a 3max1.01-t???

#254 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 15:37

amelyik szimpi
en a legutolsoval jaccok ugy van a legtobb ellenfel. bossokbol mindnel 3 van.de ami lenyeges hogy sok mob legyen ezert jo az xmax

#255 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 15:40

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 15:37

amelyik szimpi
en a legutolsoval jaccok ugy van a legtobb ellenfel. bossokbol mindnel 3 van.de ami lenyeges hogy sok mob legyen ezert jo az xmax

Akkor letöltöm az xmax-t :)
!

#256 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 15:50

Kipróbáltam az xmodot és télleg jól lehet vele hentelni meg minden,nekem nagyon bejött! :D

#257 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 21:03

vidu te milyen karikat csinalsz/csinaltal az uj moddal?
kivancsi vagyok te mit talaltal erdekesnek az uj masteryk kozul.

amugy most az elmult 2 napban egy close combat/vampirism karit kezdtem el.
ezzel a felallassal lehet jo lesz a vampirism.close combatbol is van jo pierce novelo meg a vampirismben is.
egyenlore nem reg kezdtem vele a kiegeszito palyajat.

Szerkesztette: SATAN 2008. 04. 13. 21:04 -kor

#258 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 23:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 21:03

vidu te milyen karikat csinalsz/csinaltal az uj moddal?
kivancsi vagyok te mit talaltal erdekesnek az uj masteryk kozul.

amugy most az elmult 2 napban egy close combat/vampirism karit kezdtem el.
ezzel a felallassal lehet jo lesz a vampirism.close combatbol is van jo pierce novelo meg a vampirismben is.
egyenlore nem reg kezdtem vele a kiegeszito palyajat.

Az a helyzet hogy semilyet se, valahogy nem vonzanak ezek az új masteryk pedig nézegettem őket, másik meg hogy mostanában eléggé elhanyagoltam a TQt, nincs időm rá. :(

Szerkesztette: vidu01 2008. 04. 13. 23:44 -kor

Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#259 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 07:48

Dream skilljei közül a Trance of Wrath alkalmas általános resist levételre? Azt írja "X% reduced resistance for 4 sec", de nem írja milyen típusú támadás ellen. Ez az akkor mindenre jó, vagy csak a physical rest csökkenti?

A Dream amúgy mennyire életképes lándzsarázó karakterként? Bal klikkre Psionic Tuch, jobbra Phantom Strike, középsőre meg Distort Reality tömegoszlatáshoz. Második masterynek meg mondjuk Defense.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 04. 14. 07:49 -kor

#260 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 14:37

szerintem egesz jol hasznalhato ez a kombo. de az elejen en javaslom hogy jobbegergombon a distorsion wave legyen kimaxolva. epictol mar gyengus de normalon nagyon durva.Meg en a psionic tuochot nem szeretem. utalom ha valami csak sokadik utesre fejti ki a hatasat mert akkor ugyis pont egy olyanba fogja belepazarolni az extra sebzest akinek mar eleg lenne es alap utes is. de leven hogy nincs jobb a dreamben ezert jo az. en amugy a phantom strike ot a 3 as gombra szoktam rakni(ugyebar nekem 1-2 az elet es mana poti) es a jobbegergombon van a distorsion wave. phantomot tul ritkan lehet hasznalni ahhoz hogy erdemes legyen jobbegergombra rakni.
amugy ha a defenset akarod valasztani masodik masterynek akkor erdemes talan elgondolkodni hogy a balegergombra a battert rakjad, mert annak sem veszesen nagy az ujratoltodesi ideje es ezert jol hasznalhato balegergombon is.
es ezzel eleg jol lehet szerintem haladni: jon a mobcsoport eloszor kap egy distorsion wavet, ha tulelik akkor amikor kozelernek akkor megkapjak a battert aztan ha meg mindig elnek akkor megkapjak vagy a distorsion realityt vagy a phantomot attol fuggoen hogy melyik van feltoltodve.

egyebkent ez a reduced resistance en sem tudom hogy pontosan hogy mukodik de en azt sejtem hogy az fizikai sebzes elleni vedelmet veszi le. de nem biztos.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.