HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#361 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 01. 23:44

az gaz :(
de attol fuggetlenul a testpancelod nagyon teccik. nem is biztos hogy megvan nekem.na mind1.
mostansag ugysem jaccok nagyon.
es azt terveztem hogyha ujra elkezdek jaccani akkor csak frissen talalt cumokkal fogok nyomulni, leven hogy tapos vaultos emberkebol rengeteg van mar nekem.

Szerkesztette: SATAN 2008. 05. 01. 23:46 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#362 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 09:11

Találtam megoldást, úgy tűnik néhány szorgalmas ember unofficial patch-et fabrikál. :) Van benne egy csomó fix, többek közt a zöld cumók recharge suffixét is javítja (pl. "... of Focus" végre működik). Direkt link.

#363 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 09:14

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 0:44

de attol fuggetlenul a testpancelod nagyon teccik. nem is biztos hogy megvan nekem.

Tetszik? :Đ A ShopMI-ban vettem. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! :D
(Amúgy biztosan nincs meg, mivel a pálya random generálja őket).

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 02. 09:15 -kor

#364 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 09:43

Tehat lesz unofficial 1.2 patch a TQ:IT-hez? Huha, ez eleg jo hirnek tunik!!!  :up:  :respect:
Peti: tudnad kolcsonozni nekem az elozo oldalon berakott fegyvert, aminek olyan magas strength igenye volt, de nincs magas lvl szint igenye? Ugyanis most mar a strength-em mindenhez eleg, es ma este vagy holnap olyan brutal karit dobok ossze a SATAN legutobbi vaultjabol, meg - ha ide tudod adni - a te bunkodbol, hogy ihajj.  :) Tenyleg olyan lesz, hogy gyakorlatilag hiaba fogjak utni, egy dekat nem fog a HP-ja lefele menni. Az unofficial patch mikorra varhato? Es fel fog menni az alap TQ:IT 1.1-hez, vagy pedig valamelyik MOD-ot is igenyli?

#365 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 09:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 10:43

Tehat lesz unofficial 1.2 patch a TQ:IT-hez? Huha, ez eleg jo hirnek tunik!!!  :up:  :respect:

Nem értem pontosan mire gondolsz, de ennek a számozása független a hivatalos patch-ekétől. Soha nem lesz 1.2-es TQ:IT, mivel az Iron Lore megszűnt vagy mifene. Ez a nemhivatalos patch viszont van már most is, jelenleg 1.10RC-nél tart.

Idézet

Peti: tudnad kolcsonozni nekem az elozo oldalon berakott fegyvert, aminek olyan magas strength igenye volt, de nincs magas lvl szint igenye?

Melléklem a macit. :)

Csatolt fájl:

#366 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 12:36

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 9:55

Nem értem pontosan mire gondolsz, de ennek a számozása független a hivatalos patch-ekétől. Soha nem lesz 1.2-es TQ:IT, mivel az Iron Lore megszűnt vagy mifene. Ez a nemhivatalos patch viszont van már most is, jelenleg 1.10RC-nél tart.

Melléklem a macit. :)

Huhh, 1000 koszi!  :respect: Kivancsi leszek, hogy ezzel mit hozok ki a karimbol.  :cool:

#367 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 12:31

Itt meg lvl21-eskent adtam egy akkorat az egyik keselyunek, hogy repult egy jo nagyot, majd a laba beleakadt valamibe, es a fizikai engine-nek koszonhetoen szepen megnyult vagy 7 meter hosszusagura:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Itt pedig mar a karim jelenlegi allapota, lvl24 Guardian (Defense + Nature), 5745 HP-val, 678 Strength-el, 2000-es Armor-al, 624 Block-al, 1500-as DPS-el, es kb. 600 koruli Defensive Ability-vel.  :cool:

Kép

Gyakorlatilag nem kell health potion-t inni, es akarhanyan jonnek ram, nem nagyon tudjak leverni rolam az 5.7K HP-t. Ez meg mindig nem a vegleges verzio, mert ugye meg csak lvl24 vagyok, most mentem tul Memphis varosan, tehat a 2. vilag kozepe korul jarok. A cel a 10K HP, hogy a neander boss es a manticore se tudjon olyat kasztolni, amibe belehalhatok.  ;)

#368 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 13:31

Alakul, de mostmár igazán elkezdhetnéd relicelni őket, hiszen ezért ajánlgatja mindenki a lila cuccok helyett a zöldeket. ;)

#369 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 15:21

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 13:31

Alakul, de mostmár igazán elkezdhetnéd relicelni őket, hiszen ezért ajánlgatja mindenki a lila cuccok helyett a zöldeket. ;)

Reliceltem az lvl24 Guardian-omnak az osszes letezo zold cuccat, a pajzs kivetelevel, meg ranyomtam egy lvl2-es (ennek a novelesevel is meg 1000x brutalisabb lesz) Colossus Form-ot:

Kép

A fegyverbe + x% damage converted to health relicet tettem (ezzel mar Epicen es Legendary-n is eletkepes lesz), az armor-okba es a gyurukbe, amuletekbe pedig +HP-t es +x%HP-t ado relicet raktam, mivel ezzel a karimmal most a HP-ra, a HP regenre, es az armor-ra megyek ra.

Igy most 8.7K HP, 789 Strength, 3850 DPS, 2000 Armor, 600 Defensive Ability, 624 Block, x% damage converted to health (csata kozben), es jo kis HP regeneration jellemzi.  :cool: Most mar johet akarmilyen foboss, nem okozhat gondot, es meg csak lvl24 vagyok. Mar most erzem, hogy a Manticore-t meg a Hydra-t lecsapna ket utesbol, es kozben egy deka HP-m nem menne le a 8.7K-bol, ha meg veletlenul igen, akkor az a csapasom utan visszatoltodne a damage converted to HP miatt.

#370 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 17:29

Nah sikerült egy buffos screenshotot lőnöm a lernéi hidra épphogy kíhűlő teteme felett, bár egy Battle Marker még elkelt volna. :D Mivel nonstop Phantom Strike-kal nyomulok, ezt még azért be kell szorozni úgy 2-3-mal (ráadásul ezt "up to 8 target" ellen küldi egyszerre, csak legyenek elegen a közelemben :cool:). A Hydra ellen így is kellett vagy 10-12 szúrás, baromi erős ez a rusnya dög. :eek:

Kép

Hozzáteszem, hogy a mutatvány nem jöhetett volna létre az unofficial patch nélkül. Talán emlékeztek még, hogy pár hete panaszkodtam erre a Archmage's Fury féle scrollra, mivel úgy érzékeltem, hogy nem működik a benne lévő -25% recharge (tényleg nem működött). Na a patch ezt is javítja, szóval a Talisman of the Jade Emperor helyett használhatom a sokkal hasznossabb Symbol of the Polymath-et. :) Persze csak bossok ellen.

#371 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 17:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 16:21

A fegyverbe + x% damage converted to health relicet tettem (ezzel mar Epicen es Legendary-n is eletkepes lesz)...

A charmok, relicek nehézségi szintenként erősödnek, nem is keveset, úgyhogy érdemes lesz őket csereberélni. Pl. itt van ugyanez legenden:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1209832592.png

#372 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 18:10

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 18:29

A Hydra ellen így is kellett vagy 10-12 szúrás, baromi erős ez a rusnya dög. :eek:

Azt hiszem egyszer majd folytatom a félbehagyott Dreamkiller (Dream+Rogue) karimat és csinálok belőle egy 100 rec. körüli Lethal Strike-osztót. :Đ Alapvetően olyan karaktert szeretnék, amivel megállás nélkül lehet menni tömegeken keresztül (Petrify*+Phantom Strike megteszi), de bossok ellen sem kell szégyenkeznie (jobb híján jelenleg ez is Phantom Strike, de nehogymá tucatszor kelljen szúrnom egy ilyen gyíkba :omg: :D). Egyedül az energy miatt aggódom kissé, az Inspiration 10.0/sec mana regenje nagyon fog hiányozni.

* A Petrify a Distort Reality passzívjának a Temporal Riftnek a mellékhatása, bossok kivételével mindenkire hat (nincs rá resist? :think:), Dactyl is úgy ledermed tőle, lába se éri a földet. :Đ A Dream kaszt kissé túl erősre sikerült emiatt szvsz.

#373 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 19:50

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 18:10

Azt hiszem egyszer majd folytatom a félbehagyott Dreamkiller (Dream+Rogue) karimat és csinálok belőle egy 100 rec. körüli Lethal Strike-osztót. :Đ Alapvetően olyan karaktert szeretnék, amivel megállás nélkül lehet menni tömegeken keresztül (Petrify*+Phantom Strike megteszi), de bossok ellen sem kell szégyenkeznie (jobb híján jelenleg ez is Phantom Strike, de nehogymá tucatszor kelljen szúrnom egy ilyen gyíkba :omg: :D). Egyedül az energy miatt aggódom kissé, az Inspiration 10.0/sec mana regenje nagyon fog hiányozni.

* A Petrify a Distort Reality passzívjának a Temporal Riftnek a mellékhatása, bossok kivételével mindenkire hat (nincs rá resist? :think:), Dactyl is úgy ledermed tőle, lába se éri a földet. :Đ A Dream kaszt kissé túl erősre sikerült emiatt szvsz.

Par oldallal ezelott meg pont azt irta valaki, hogy a Dream az egyik leggyengebb Mastery.
Egyebkent ha a Sacred 2-ig a mostani Guardianom utan esetleg inditok meg egy Titan Quest-es karit, akkor az valoszinuleg Templar (Dream + Defense) lesz majd. Bar ezt meg atgondolom, lehet, hogy botos vagy ijasz karit csinalok megint.

#374 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 03. 21:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 20:50

Par oldallal ezelott meg pont azt irta valaki, hogy a Dream az egyik leggyengebb Mastery.

varázslónak
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#375 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 21:47

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 21:33

varázslónak

OK.

Mas: most probalkozom az online multiplayer game-el, az `eloterben` lottem egy-ket screenshotot:

Kép

Kép

Ha osszejon, es letoltottem a custom map-et, akkor megprobalok nevezni az eddigi legerosebb karimmal, az uj lvl24-es Guardian-ommal (a ti cuccaitoknak koszonhetoen).

Custom map-kent valami pvp_arena nevu-t keres, ezt most fogom lehuzni arrol az oldalrol, amit ir.
Sajnos egyelore csak orosz servereket talaltam, es osszesen 3-at talal, pedig eredeti TQ-m es eredeti TQ:IT-m van.. Lehet, hogy megkukkantom alap TQ alatt miket talal.

#376 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 21:58

Aki szinten jonne multiplayerezni, az itt: http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...ap.Detail&id=91
tudja letolteni a pvp_arena.map nevu custom map-et (cc. 1MB), mert szinte az osszes szerveren ez fut, ezen jatszanak.

#377 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 22:40

Beimportalom a karim, megkerestetem a refresh-el a server-eket, latom oket, meg a jatekosokat is, meg letoltottem es bemasoltam a megfelelo helyre a custom map-ot is, de csatlakozni nem tudok, mert nem talalja a custom map-ot. Ti hogy csinaltatok? Vagy senki nem probalta meg multiplayerben innen csak hamacsin keresztul?

#378 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 16:45

Most per pill igy delutan fut egy csomo TQ:IT server, ha fel tudok jutni valamelyikre es nyomulni egy kicsit online, akkor keszitek kepeket. Meg kivancsi vagyok, hogy hany tizedmasodperc alatt verik le a Guardianomat az lvl70 meg lvl75-os Harbringereikkel.  :)

#379 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 07:14

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 16:45

Most per pill igy delutan fut egy csomo TQ:IT server, ha fel tudok jutni valamelyikre es nyomulni egy kicsit online, akkor keszitek kepeket. Meg kivancsi vagyok, hogy hany tizedmasodperc alatt verik le a Guardianomat az lvl70 meg lvl75-os Harbringereikkel.  :)

A mapok le vannak korlátozva szintre mittomén lvl 60-75ig lehet felmenni igy nincs olyan nagy küölönbség.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#380 Felhasználó inaktív   KennyOMG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 05. 15:27

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 19:11

itt azert a legendary eleg huzos ha nincsenek jo cuccaid majd meglatod. de legalabb neked ott lesz a kihivas.

Szerintem abszolut nem huzos a Legendary sem, legalabbis nem okozott sok problemat a Harbingeremnek (semmi vault meg mod meg fiszemfaszom). A 220 halalombol nagyjabol 150 korul volt Normal Nate es Legendary Toxous, es az volt az elso karakterem. Persze lehet, hogy a Harbinger "konnyu" jatekot iger, de nekem pl sokkal nehezebbnek tunt a Dio2 1.11, pedig ott egy szenne tapolt Froozadin-em volt.

Egyebkent szerintem is megrontoja az ilyen tipusu jatekoknak a vaultolas meg duplikalas, visszatoltogetes, etc. Ha mindent keszen kapsz, meg plusz ubertap itemek, akkor mi kihivas van abban, hogy futsz es neha ranyomsz a monszterekre, akik szetrepulnek? Aztan ha jon valami, amit nem lehet egy utesbol leverni, akkor mar szar lesz a jatek, meg nehez.

Jelenleg egy Oracle-t tolok (lvl 45, epic China), rohejesen erinthetetlen mar most csupan azzal, hogy a Legendary-ben vasarolt cuccokat aggattam ra (igazabol nem teljesen, a Hades-ijaszok szetszednek, de ezen majd segitek). Van vagy 2 halala osszevissza, plusz neki is kijutott Toxous ugy 20x. :DDD

Mindegy, a lenyeg az, hogy szerintem a TQ egyatalan nem "jusztifikalja" a vaultok es egyebek hasznalatat, anelkul is elegge gyaloggalopp. (a Sacred meg szerintem kifejezetten rohejes volt ebbol a szempontbol)

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.