Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 19:11
itt azert a legendary eleg huzos ha nincsenek jo cuccaid majd meglatod. de legalabb neked ott lesz a kihivas.
Szerintem abszolut nem huzos a Legendary sem, legalabbis nem okozott sok problemat a Harbingeremnek (semmi vault meg mod meg fiszemfaszom). A 220 halalombol nagyjabol 150 korul volt Normal Nate es Legendary Toxous, es az volt az elso karakterem. Persze lehet, hogy a Harbinger "konnyu" jatekot iger, de nekem pl sokkal nehezebbnek tunt a Dio2 1.11, pedig ott egy szenne tapolt Froozadin-em volt.
Egyebkent szerintem is megrontoja az ilyen tipusu jatekoknak a vaultolas meg duplikalas, visszatoltogetes, etc. Ha mindent keszen kapsz, meg plusz ubertap itemek, akkor mi kihivas van abban, hogy futsz es neha ranyomsz a monszterekre, akik szetrepulnek? Aztan ha jon valami, amit nem lehet egy utesbol leverni, akkor mar szar lesz a jatek, meg nehez.
Jelenleg egy Oracle-t tolok (lvl 45, epic China), rohejesen erinthetetlen mar most csupan azzal, hogy a Legendary-ben vasarolt cuccokat aggattam ra (igazabol nem teljesen, a Hades-ijaszok szetszednek, de ezen majd segitek). Van vagy 2 halala osszevissza, plusz neki is kijutott Toxous ugy 20x. :DDD
Mindegy, a lenyeg az, hogy szerintem a TQ egyatalan nem "jusztifikalja" a vaultok es egyebek hasznalatat, anelkul is elegge gyaloggalopp. (a Sacred meg szerintem kifejezetten rohejes volt ebbol a szempontbol)