HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#801 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 05. 17:53

Idézet: rpgboci - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 15:42

Minden lehetöséget kilehet használni, csak lehet hogy nem éppen  faca. Mint az általad választott ut is. Warfare/Hunting  masteryvel  ijászkodni, nem érdemes, ha iijasz akarsz lenni a hunting mellé válassz mást, pl dream vagy rogue.
Persze warfareel is meglehet csinálni, csak sok skillt nemtudsz érvényesiteni.
Ha erös ijaszt akarsz lenni akkor legyél Haruspex, vagy Ranger.
Ebböl a 2 fajtábol van a legtöbb a neten.

Na, akkor legalább különbözni fogok tőlük! ;) (Ugyanazt a cukros levet csurgatom a beleimbe, csak én nem kólázok, hanem traubizok... :omg:  :Đ ) Egyébként pont azért akartam valami mást, mert mindenki olyan íjászokat csinál, én direkt máshogy akartam. Majd meglátom mi lesz ebből... de csak az első mondatod első felére koncentrálok! ;)  Mondjuk közben a dárdás-pajzsos karimmal is haladok, sőt mindeközben már egy kétkezesen is töröm a fejem, úgyhogy szép lassan fejlődök csupán. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#802 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 20:21

a warfareben a battle standardot maxold ki. jo nagy plusz sebzest ad meg dmg resistet.csak sajnos ha jol emlexem a scatter shotnak a darabjaihoz nem adodik hozza a sebzes de lehet h rosszul emlexem.de attol fuggetlenul szerintem megeri.
amugy nem eri meg csak 1 masteryt valasztani. azontul hogy kevesebb varazslat kozott valogathatsz maga a mastery is ahogy ra a pontokat ad egy rakat hpt/energyt streng/dex/intet. szal mindenkeppen erdemes.
azt lehet csinalni hogy nem valasztod ki rogton amikor felajanlja(csak annyit kell tenni hogy a valaszto kepernyon atnyomod a meglevo mastery fulre az egeret es tudod az eredeti masteryd tapolni aztan miuitan az elsonel kitapoltad amit akartal akkor majd kesobb valasztas masodik masteryt.)

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 05. 20:26 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#803 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 10:31

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 19:21

a warfareben a battle standardot maxold ki. jo nagy plusz sebzest ad meg dmg resistet.csak sajnos ha jol emlexem a scatter shotnak a darabjaihoz nem adodik hozza a sebzes de lehet h rosszul emlexem.de attol fuggetlenul szerintem megeri.

Köszi a tippet SATAN, rád mindig lehet számítani! :respect:

#804 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 10:34

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 19:21

amugy nem eri meg csak 1 masteryt valasztani. azontul hogy kevesebb varazslat kozott valogathatsz maga a mastery is ahogy ra a pontokat ad egy rakat hpt/energyt streng/dex/intet. szal mindenkeppen erdemes.

Igen, közben én is belegondoltam, hogy ezek miatt hülyeség lenne egy mastery-vel csinálni, rengeteg attributes ponttól esnék úgy el.

#805 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 08:53

Na, megfutamodtam... :(  A warfare tényleg nem jó az íjásznak, de nagyon! A battle standard se tetszett, úgyhogy meguntam, kitöröltem, és kezdtem egy újat. :D  Hunting+Rogue... ez kell nekem, ezzel már elég jól lehet nyomulni! :up:

#806 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:04

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 9:53

Na, megfutamodtam... :(  A warfare tényleg nem jó az íjásznak, de nagyon! A battle standard se tetszett, úgyhogy meguntam, kitöröltem, és kezdtem egy újat. :D  Hunting+Rogue... ez kell nekem, ezzel már elég jól lehet nyomulni! :up:

a lenyeg hogy legeloszor a scatter shot legyen kimaxolva.addig tehetsz masra amig nincs annyi pontod hogy azt kifejleszd, de amint elerted azt a pontmennyiseget hogy tudjal rarakni rogton szedjel le minden pontot mindenhonnan es kezd el tapolni a scatter shotot. az brutalis.szal szerintem csak a huntigot tapold az elejen.
amugy abban sem vagyok biztos hogy a rogue az annyira jo valasztas egy nyilasnak.

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 09. 17:09 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#807 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:13

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 16:04

a lenyeg hogy legeloszor a scatter shot legyen kimaxolva.addig tehetsz masra amig nincs annyi pontod hogy azt kifejleszd, de amint elerted azt a pontmennyiseget hogy tudjal rarakni rogton szedjel le minden pontot mindenhonnan es kezd el tapolni a scatter shotot. az brutalis.szal szerintem csak a huntigot tapold az elejen.

Igen, azt már nagyon várom, csak annyira felrakták az "égbe"! :D  Meg a volley-t is! :(  De amint lehetőségem lesz, tényleg maxolom majd! :up:

#808 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:15

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 18:13

Igen, azt már nagyon várom, csak annyira felrakták az "égbe"! :D  Meg a volley-t is! :(  De amint lehetőségem lesz, tényleg maxolom majd! :up:

kivalasztottad mar a roguet masodik masterynek?
mert en atgondolnam azt a valasztast. nezd meg hogy mennyi hasznalhato dolgot talalsz benne egy nyilassal.
egy spearosnak jo lenne, de nyilasnak szerintem nem.

#809 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:19

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 16:04

amugy abban sem vagyok biztos hogy a rogue az annyira jo valasztas egy nyilasnak.

Lehet, de azért ezzel már nem olyan reménytelen, mint a warfare-rel. :) Az envenom weapon-nel és passzívjaival jó kis poison damage-et lehet adni a nyílvesszőknek, az open wound és az anatomy segítségével meg bleeding damage-et. ;) Jó lesz az szerintem.

#810 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:22

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 16:15

kivalasztottad mar a roguet masodik masterynek?
mert en atgondolnam azt a valasztast. nezd meg hogy mennyi hasznalhato dolgot talalsz benne egy nyilassal.
egy spearosnak jo lenne, de nyilasnak szerintem nem.

Igen már kiválasztottam. Ranger-t nem akarok, azzal már korábban próbálkoztam, a Haruspex meg nem szimpi. :(  Dárdás karaktert meg már csinálok, Warden-ként, úgyhogy a rogue mastery most az íjásznak maradt. :)

#811 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:27

Amúgy mi annak a scatter shot arrows-nak a lényege? Ez valami robbanófejes nyílvessző? :think:

#812 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:33

Ja, meg még valami. Az mi, amikor oda van írva valamelyik skill-hez, hogy pl. 90 Arc of Attack?

#813 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 19:07

a scatter shotnak a lenyege hogy becscapodas utan tobb darabra "szetrobban" es az emlitett sebzest beviszi. jo esetben jon egy tomeg akkor abba belelosz 2 nyilat es a szilankoktol mindenki lehal.

az arc of attack az azt jelenti hogy hany fokos szogben kell ertelmezni azt a sebzest.
teszem azt 3 enemyt tud megutni de csak akkor ha azon a szogon belul van amit ir.

#814 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 19:22

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 18:07

a scatter shotnak a lenyege hogy becscapodas utan tobb darabra "szetrobban" es az emlitett sebzest beviszi. jo esetben jon egy tomeg akkor abba belelosz 2 nyilat es a szilankoktol mindenki lehal.

az arc of attack az azt jelenti hogy hany fokos szogben kell ertelmezni azt a sebzest.
teszem azt 3 enemyt tud megutni de csak akkor ha azon a szogon belul van amit ir.

Aha, értem! Thx.
Akkor ez a scatter shot ez tényleg brutál! :up:

#815 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 18:15

Hú, azta!  :eek:
Most úgy nyomom, hogy csak talált, illetve vásárolt cuccokkal, úgyhogy nagyon örültem, mikor kidobta a Nomad's Hunting Bow-t! :respect:  :up:
Itt vagyok:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#816 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 18:18

Na jó, nem teljesen igaz, az artifact vagy articaft, vagy mi a túró, szóval az a gömb... :D  Az az egy, amit benyomok mindig vault-ból, mer az életben nem dobná ki az összes hozzávalót! :D

#817 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 22:59

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 19:18

Na jó, nem teljesen igaz, az artifact vagy articaft, vagy mi a túró, szóval az a gömb... :D  Az az egy, amit benyomok mindig vault-ból, mer az életben nem dobná ki az összes hozzávalót! :D

en most defilerbol beallitottam azt a csitet hogy ne kelljen osszegyujteni az osszetevoket hogy artifactot csinaljunk. eleg csak a recept. szerintem hasznald te is ezt a modszert es akkor nem kell annyit rohangalni. ha megvan a recept akkor megvan az artifact. es csak kicsi csalas :D

#818 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 12:17

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 12., péntek - 21:59

en most defilerbol beallitottam azt a csitet hogy ne kelljen osszegyujteni az osszetevoket hogy artifactot csinaljunk. eleg csak a recept. szerintem hasznald te is ezt a modszert es akkor nem kell annyit rohangalni. ha megvan a recept akkor megvan az artifact. es csak kicsi csalas :D

Igen, mondjuk ez tényleg kisebb mértékű csalás, mert a receptet megtalálod. Lehet, hogy én is így fogom. Csak most már egyre jobban belelovaltam magam a dolgokba... már vagy 4 karaktert viszek párhuzamosan! :D
Csináltam egy olyat közelharcosnak, hogy Defense+Dream... erre mit ajánlotok,hogy fejlesszem? Én valami kardos-pajzsos fickót képzeltem el,nem tudom az jó ötlet-e? Ez a defense mastery nagyon megteccett, mikor a warden-nel haladtam a napokban, iszonyat brutál, és a nevével ellentétben támadásban is! :respect: Jobb klikken van a shiled charge+disruption: nekirongyolok a tömegnek, 3 ellen nyekk, bal klikken pedig utána a batter+rend armor, megint 3 ellen nyekk! :up:  Utána ha maradtak még, akkor azokat szurkálom a dárdával. :)

#819 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 14:14

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 13:17

Igen, mondjuk ez tényleg kisebb mértékű csalás, mert a receptet megtalálod. Lehet, hogy én is így fogom. Csak most már egyre jobban belelovaltam magam a dolgokba... már vagy 4 karaktert viszek párhuzamosan! :D
Csináltam egy olyat közelharcosnak, hogy Defense+Dream... erre mit ajánlotok,hogy fejlesszem? Én valami kardos-pajzsos fickót képzeltem el,nem tudom az jó ötlet-e? Ez a defense mastery nagyon megteccett, mikor a warden-nel haladtam a napokban, iszonyat brutál, és a nevével ellentétben támadásban is! :respect: Jobb klikken van a shiled charge+disruption: nekirongyolok a tömegnek, 3 ellen nyekk, bal klikken pedig utána a batter+rend armor, megint 3 ellen nyekk! :up:  Utána ha maradtak még, akkor azokat szurkálom a dárdával. :)

balegergombra batter jobbra distorsion wave, kozepsore distorsion reality es mondjuk a phantom strike meg valami konnyen elerheto gombra.
tamadas menete:eloszor elkuldod a distorsion wavet amivel megapritod oket plusz az be is lassitja oket aztan jon vagy a batter vagy a phantom strike vagy mind2 es ha maradt valaki akkor distorsion realityt is elnyomod.a batter relative gyorsan ujratoltodik szal azt lehet egy csordan belul tobbszor is hasznalni.
szerintem hangulatos ez a modszer.

#820 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 14:52

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 13:14

balegergombra batter jobbra distorsion wave, kozepsore distorsion reality es mondjuk a phantom strike meg valami konnyen elerheto gombra.
tamadas menete:eloszor elkuldod a distorsion wavet amivel megapritod oket plusz az be is lassitja oket aztan jon vagy a batter vagy a phantom strike vagy mind2 es ha maradt valaki akkor distorsion realityt is elnyomod.a batter relative gyorsan ujratoltodik szal azt lehet egy csordan belul tobbszor is hasznalni.
szerintem hangulatos ez a modszer.

OK, köszi, jól hangzik! :) Mondjuk még az elején járok, még csak psionic touch-csal ütlegelek, meg batter-ral, de akkor úgy látom van itt is lehetőség bőven! :up:

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.