HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#821 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 16. 17:39

Valamiért nem mentette el a print screen a szöveget, de mindegy, biztos tudja valaki. Szóval a 4. világban még viszonylag az elején találtam valami ancient key-t, azt a kis sárga kulcsot, de nem tudom, hogy mire való... nem kezdett el zenélni, mintha valamelyik küldetéshez tartozna, így fogalmam sincs mihez kezdjek vele! :confused:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#822 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 16. 18:27

Az valameik kuldetésben fog kelleni, illetve minden kulcsot elkell használni valamire, 1et kivéve, a soul prison key, az nemfog eltünni.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#823 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 19:04

Idézet: rpgboci - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 17:27

Az valameik kuldetésben fog kelleni, illetve minden kulcsot elkell használni valamire, 1et kivéve, a soul prison key, az nemfog eltünni.

Ja, igen, köszi! :)  Közben továbbvittem, és tényleg egy side quest-hez kellett.
Azért megállapítottam megint, hogy sokkal jobb így játszani, mint amikor vault-ból mindig felraktam a legjobb cuccokat magamra, amint elértem a kellő szintet. Így van izgalom, várni, hogy mit fog dobni, nézegetni, hogy milyen zöld cuccok vannak az árusoknál... ;)  A másik fajta izgalomról nem is beszélve, hogy mikor jön valaki, aki méltó arra, hogy a "gyönyörű halálban" részesítsen! :cool: Mondjuk már 3x sikerült! :D  Meg vagy 20x majdnem.

#824 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 21:58

Na elkiabáltam, most már 5 halálom van... az a szemét Charon kétszer is kinyírt a hülye vízesésével... :reklamacio:  Közben találtam egy tök jó páncélt, csak hát ez igazából az íjásznak lenne jobb, most csak a hunting skillek meg a dexterity miatt használható.

Kép

#825 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 22:22

baga: nem tudom hanyfele karit csinaltal eddig de ha mar ugy erzed hogy mindent kiprobaltal amit szerettel volna akkor tudok ajanlani egy masteries modot. 9 uj masteryt csinaltak es lehet ujra valasztani egy rakas mastery kozul :D
ha esetleg meg nem hallottal volna rola: Masteries mod
csak mert latom hogy teccik a jatek. ebben a modban mondjuk nincs annyi jo mastery de a bestiaryt erdemes kiprobalni meg azert van meg egy par jo benne.

egy kimaxolt bestiary/vampirism kari segitoi:
Kép

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 16. 22:27 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#826 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 22:47

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 21:22

baga: nem tudom hanyfele karit csinaltal eddig de ha mar ugy erzed hogy mindent kiprobaltal amit szerettel volna akkor tudok ajanlani egy masteries modot. 9 uj masteryt csinaltak es lehet ujra valasztani egy rakas mastery kozul :D
ha esetleg meg nem hallottal volna rola: Masteries mod
csak mert latom hogy teccik a jatek. ebben a modban mondjuk nincs annyi jo mastery de a bestiaryt erdemes kiprobalni meg azert van meg egy par jo benne.

Kipróbáltam valóban sokmindent, viszont még egyikkel sem vittem tovább 4x szintnél! :D
De ez tetszik, nem is tudtam róla, thx! :respect:  Hogy kell feltenni? Mert én ilyen mod-ot még sosem raktam fel hozzá.

Ja, és ha felteszem, akkor csak ezek az új mastery-k lesznek? Vagy a régiek is, és lehet kombinálgatni őket?

Szerkesztette: bega 2008. 12. 16. 22:50 -kor

#827 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 22:54

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 23:47

Kipróbáltam valóban sokmindent, viszont még egyikkel sem vittem tovább 4x szintnél! :D
De ez tetszik, nem is tudtam róla, thx! :respect:  Hogy kell feltenni? Mert én ilyen mod-ot még sosem raktam fel hozzá.

az xmax modot sem hasznaltad meg? ugyanugy kell hasznalni mint az xmax ot.
a documents and settingben levo tq:it mappaba kell csinalni egy custommaps konyvtarat oda bemasolni. aztan ha elinditod a jatekot akkor eloszor play custom quest es kivalasztod a modot elinditod egy karival ekkor elojon ujra a karaktervalaszto kepernyo es akkor kivalasztod azt a karit amivel jaccani akarsz. csak vigyazz hogy ne inditsd el a mod nelkuli emberket a moddal illetve a moddal keszult emberket mod nelkul mert akkor eltunik az osszes skillje :( mivel ugyebar a mod nelkuli nem ismeri a moddal keszult kariknak a skilljeit.
amugy le van irva egy filebe a ha letoltod hogy hogy kell hasznalni.

de eloszor tenyleg az alapot jaccad sokaig aztan ha mar tenyleg nem tudod milyet csinalj akkor vedd elo ezt a modot.es persze mentsd el a karaktereid mert sokan elinditottak mar a moddos karit mod nelkul es akkor az cumi. csak defileres csalassal lehet visszaadogatni neki az elveszett skilleket.

amugy a honlapon a leiras nem pontos a skillekrol mert azt hiszem ott meg az 1.0 as verzio leirasa van hogy melyik varazslat hanyas szinten mit ad es az valtozott azota az 1.03 ig. bar nem annyira sokminden de azert van nehany dolog.

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 16. 22:57 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#828 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 23:04

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 21:54

az xmax modot sem hasznaltad meg? ugyanugy kell hasznalni mint az xmax ot.
a documents and settingben levo tq:it mappaba kell csinalni egy custommaps konyvtarat oda bemasolni. aztan ha elinditod a jatekot akkor eloszor play custom quest es kivalasztod a modot elinditod egy karival ekkor elojon ujra a karaktervalaszto kepernyo es akkor kivalasztod azt a karit amivel jaccani akarsz. csak vigyazz hogy ne inditsd el a mod nelkuli emberket a moddal illetve a moddal keszult emberket mod nelkul mert akkor eltunik az osszes skillje :( mivel ugyebar a mod nelkuli nem ismeri a moddal keszult kariknak a skilljeit.
amugy le van irva egy filebe a ha letoltod hogy hogy kell hasznalni.

de eloszor tenyleg az alapot jaccad sokaig aztan ha mar tenyleg nem tudod milyet csinalj akkor vedd elo ezt a modot.es persze mentsd el a karaktereid mert sokan elinditottak mar a moddos karit mod nelkul es akkor az cumi. csak defileres csalassal lehet visszaadogatni neki az elveszett skilleket.

amugy a honlapon a leiras nem pontos a skillekrol mert azt hiszem ott meg az 1.0 as verzio leirasa van hogy melyik varazslat hanyas szinten mit ad es az valtozott azota az 1.03 ig. bar nem annyira sokminden de azert van nehany dolog.

Nem, még nem próbáltam az xmax-ot sem, nekem így tetszett, ahogy van, ennyi ellenféllel. :)
Tehát jól értem, hogy miután felraktam, utána is lehet mod nélkül indítani, és akkor a régi karakterekkel játszani? :think:  Ja, és akkor amiket leírtál, abból gondolom, hogy a mastery-k kombinálása az nem megoldható, igaz?

#829 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 23:13

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 0:04

Nem, még nem próbáltam az xmax-ot sem, nekem így tetszett, ahogy van, ennyi ellenféllel. :)
Tehát jól értem, hogy miután felraktam, utána is lehet mod nélkül indítani, és akkor a régi karakterekkel játszani? :think:  Ja, és akkor amiket leírtál, abból gondolom, hogy a mastery-k kombinálása az nem megoldható, igaz?

lenyegeben atirtak es atneveztek a 9 masteryt. szal nem a meglevo 9 melle csinaltak meg 9 et.amugy azt mondtak hogy aki ert a beepitett mod managerhez az meg tudja csinalni hogy azt a 9 masteryt valassza ki a 18 bol amelyik 9 szimpi neki.de en nem tudtam rajonni hogy hogy mukodik :(

amugy lehet jaccani mod nelkul is tovabbra is. ha akarod hasznalni a modot akkor eloszor a custom questre(custom questes karaktert is kell letrehozni egyet de nem az a kari fog jaccani az csak azert kell mert amig nincs custom playeres kari addig nem tudod elinditani a modot mert nincs karakter kivalasztva ugyebar) kell menni es azzal betoltodik a mod es utana tudod kivalasztani hogy melyik karival akarod kezdeni a jatekot.viszont ha a moddal jaccol esetleg es utana akarsz jaccani egy kicsit a nem moddos karaktereddel akkor lepj ki teljesen a jatekbol mert nem tudom hogy a mod megszunik e azzal hogy kileptel a menube es mint mondtam nem jo kiserletezni azzal hogy nem jo karival inditod el a jatekot mert akkor reszeltek annak a karinak a skilljei amelyik nem a neki megfelelo jatekot kezdi.
velem meg nem fordult elo hogy rosszra nyomtam mert mindig figyeltem ra. de attol meg elofordulhat annak aki nem hasznalt eddig modokat es elfelejti betolteni a modot pl es csak ranyom a sima playnel a moddolt karival valo kezdesre.

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 16. 23:15 -kor

#830 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 23:19

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 22:13

lenyegeben atirtak es atneveztek a 9 masteryt. szal nem a meglevo 9 melle csinaltak meg 9 et.amugy azt mondtak hogy aki ert a beepitett mod managerhez az meg tudja csinalni hogy azt a 9 masteryt valassza ki a 18 bol amelyik 9 szimpi neki.de en nem tudtam rajonni hogy hogy mukodik :(

amugy lehet jaccani mod nelkul is tovabbra is. ha akarod hasznalni a modot akkor eloszor a custom questre(custom questes karaktert is kell letrehozni egyet de nem az a kari fog jaccani az csak azert kell mert amig nincs custom playeres kari addig nem tudod elinditani a modot mert nincs karakter kivalasztva ugyebar) kell menni es azzal betoltodik a mod es utana tudod kivalasztani hogy melyik karival akarod kezdeni a jatekot.viszont ha a moddal jaccol esetleg es utana akarsz jaccani egy kicsit a nem moddos karaktereddel akkor lepj ki teljesen a jatekbol mert nem tudom hogy a mod megszunik e azzal hogy kileptel a menube es mint mondtam nem jo kiserletezni azzal hogy nem jo karival inditod el a jatekot mert akkor reszeltek annak a karinak a skilljei amelyik nem a neki megfelelo jatekot kezdi.
velem meg nem fordult elo hogy rosszra nyomtam mert mindig figyeltem ra. de attol meg elofordulhat annak aki nem hasznalt eddig modokat es elfelejti betolteni a modot pl es csak ranyom a sima playnel a moddolt karival valo kezdesre.

OK, értem, akkor oda kell figyelni nagyon! De amúgy szoktam menteni gyakran a karikat, szóval van "menekülési terv". :D  Találtam hozzá közben titancalc-szerűséget is: masteriescalc Tényleg nem olyan jók, mint az eredetiek, de azért ebben is vannak érdekességek... az a vámpíros durva, hogy nem energy cost van, hanem health cost! :eek:  :)

#831 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 23:24

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 0:19

OK, értem, akkor oda kell figyelni nagyon! De amúgy szoktam menteni gyakran a karikat, szóval van "menekülési terv". :D  Találtam hozzá közben titancalc-szerűséget is: masteriescalc Tényleg nem olyan jók, mint az eredetiek, de azért ebben is vannak érdekességek... az a vámpíros durva, hogy nem energy cost van, hanem health cost! :eek:  :)

je ezt meg en nem talaltam eddig. mostmar legalabb tudom hogy van hozza calc :D
amugy nem veszes az a nehany healt masodpercenkent amennyivel csokken.attol nem kell megriadni.
amugy a sorceryben van jo kis meteor amit a titan szokott nyomogatni meg avalanche amit a jeges palyan levo stunolos varazslos kocsog szokott jegbol szorni. mind2 brutalisat sebez de brutalis a recharge idejuk is :(
a Close combat is eleg jonak tunik az uj masteryk kozul. sok hasznalhato skill van kozte.de nekem az elso karim az a bestiarys volt hogy legyen sok segitom. mondjuk normalon meg elegge konnyen halnak a segitok de nehezebb fokozaton mar annyira nem.

Szerkesztette: SATAN 2008. 12. 16. 23:30 -kor

#832 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 23:30

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 22:24

je ezt meg en nem talaltam eddig. mostmar legalabb tudom hogy van hozza calc :D
amugy nem veszes az a nehany healt masodpercenkent amennyivel csokken.attol nem kell megriadni.

Hát igen, főleg, hogy life leach-re rá lehet menni keményen, úgy meg tényleg nem vészes. Na majd meglátom, egyszer biztos kipróbálok egy ilyen új karaktert is, de most elvagyok a jelenlegi 4-5-tel egyszerre! :omg:  :D

#833 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 18:34

Megint lenne egy kérdésem. :) Ez most függetlenül a tegnap tárgyalt mod-tól, de utólag lehet valahogy mastery-t változtatni? Anélkül persze, hogy az odatett skill pontok elvesznének.

#834 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 18:50

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 19:34

Megint lenne egy kérdésem. :) Ez most függetlenül a tegnap tárgyalt mod-tól, de utólag lehet valahogy mastery-t változtatni? Anélkül persze, hogy az odatett skill pontok elvesznének.

utólag masteryt sajnos nem lehet változtatni. Ezek választását  az elején jól megkell fontolni, hogy késöbb nelegyen ilyen gondja az embernek.
illetve ha feltöröd a karakt mentési fájlai közül azt ami ezeket az infókat tartalmazza, akkor átbirod irni :D :p
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#835 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 19:01

Idézet: rpgboci - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 17:50

utólag masteryt sajnos nem lehet változtatni. Ezek választását  az elején jól megkell fontolni, hogy késöbb nelegyen ilyen gondja az embernek.
illetve ha feltöröd a karakt mentési fájlai közül azt ami ezeket az infókat tartalmazza, akkor átbirod irni :D :p

:D Na, azzal inkább nem próbálkozom! Nincs gond tulajdonképpen, csak eszembe jutott, hogy van-e rá esetleg valami program.
Meg most már lehet, hogy érdekelne az az xmax mod... csak kicsit félek tőle azokon a részeken, amiket alig bírtam megcsinálni, hogy ott még többen lesznek... :eek:  :confused:  abból nemtom mi lesz! :D

#836 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:23

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 19:01

:D Na, azzal inkább nem próbálkozom! Nincs gond tulajdonképpen, csak eszembe jutott, hogy van-e rá esetleg valami program.
Meg most már lehet, hogy érdekelne az az xmax mod... csak kicsit félek tőle azokon a részeken, amiket alig bírtam megcsinálni, hogy ott még többen lesznek... :eek:  :confused:  abból nemtom mi lesz! :D

Nem kell hozzá manuálisan belenyúlni a file-okba, hanem Titan Quest Defilerrel meg lehet oldani többek között ezt is. Csak meg kell jegyezni, hogy hány skillpontod van, mert azt asszem lenullázza, de nem adja automatikusan vissza. :)

Azok a beastmasteres katicabogarak meg nagggyon komolyak!  :Đ (SATAN képén)

Szerkesztette: Leon121 2008. 12. 18. 09:25 -kor

"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#837 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 12:57

A gyilkos katicabogarak támadása... :Đ  Egyébként a képen hogyhogy üres a slotbar ott alul?
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#838 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 13:43

nem tudom. printscreenel szoktam kepet lopni es biztos azt elfelejtette lementeni mint ahogy neha az invertoryban sem irja ki a targy nevet*/tulajdonsagait a lopott kepen  hiaba van folotte az egerkurzor.

amugy a katicak tenyleg jok :D meg vegulis a tobbi is hasznos... azzal a karimmal szerintem kb +7-8 all skill van rajtam hogy ki tudjam a segitoket konnyen maxolni :D

#839 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:28

Na kipróbáltam, először csak óvatosan az x3 modot. :) Hát nem sok különbséget találtam... na mondom ez nem is működik! :D Gyorsan betöltöttem az xmax-ot. Hát működik. :Đ Brutálisan laggol, és vault-os cuccok nélkül elég esélytelen vagyok. Úgyhogy végül az x4 modban állapodtam meg, az a nekem való, érezhetően többen vannak, mint alapból, de azért még nem vészes. :)

#840 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:34

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 15:28

Na kipróbáltam, először csak óvatosan az x3 modot. :) Hát nem sok különbséget találtam... na mondom ez nem is működik! :D Gyorsan betöltöttem az xmax-ot. Hát működik. :Đ Brutálisan laggol, és vault-os cuccok nélkül elég esélytelen vagyok. Úgyhogy végül az x4 modban állapodtam meg, az a nekem való, érezhetően többen vannak, mint alapból, de azért még nem vészes. :)

szerintem csak a bossoknal problemasak ezek a modok. meg ahol sok nyilas van.de karakterfuggo hogy mennyire birsz a tomeggel. leginkabb a varazslok illetve a scatter shotos ijaszok birjak jol a tomeget.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.