HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#301 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 21. 23:36

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. ápr. 21., hétfő - 23:07

A képen lévő bekeretezett részre, milyen tárgy kell? :confused: Én nem jöttem rá! :think:

Az artifact nevu cucc (`targy`) kell.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 04. 21. 23:37 -kor

#302 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 06:22

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 21., hétfő - 14:43

Warfare+dream karim elnapolva... elertem a 8as szintet, eeees... nincs dream. Sem immortal throne-om. :Đ
Valami mas tipp, amig megjon az immortal throne?

attol fugg mikorra jon meg az immortal throne.
ha nem tul sokara akkor addig a warfaret fejlesszed.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#303 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 06:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 0:36

Az artifact nevu cucc (`targy`) kell.

Köszi! :) És az mi? :D Meg hol találok olyat? :confused: Na és magyarul mi lehet a neve. :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#304 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 07:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 7:22

attol fugg mikorra jon meg az immortal throne.
ha nem tul sokara akkor addig a warfaret fejlesszed.

Megjott! Steamen 20 dodo volt. Kivartam, most mar megvan a warfare + dream.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#305 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 08:01

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 8:48

A Dream amúgy mennyire életképes lándzsarázó karakterként?

Megcsináltam a Templar karaktert (Dream+Defense), de másként alakultak a dolgok menet közben. Igazatok volt, spear tényleg nem való neki, úgyhogy rászoktam az axe/club típusú fegyverekre, ezekkel sokkal jobban aprít. :D

A kérdésem az lenne, hogy egy buzogányos karinak mennyi minimális dexterity-re van szüksége, úgy értem, a későbbiekben a def/off ability mennyit nyom a latban? Mi van ha csak annyit rakok dex-re, hogy a kinézett fegyverekhez szükséges mininum (~150) meglegyen (gyakorlatilag semennyit, mastery pontokból és itemekből meglesz)? Minden pont str-re megy, és a cuccokkal is azt tápolom.

A tervem amúgy egy 100% reces karakter, ami folyamatosan Battert/Pahantom Strike-ot használ :cool:, és konstans Rally (Inspiration) adja az energia jó részét, de még kicsi vagyok (lvl 33, most fejeztem be az ACT 3-at), hogy minden hozzávalót magamra öltsek.

#306 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 08:47

Jol ertem akkor, hogy a Spirit + Defense-emnel (Spellbinder) akkor nincsen gyakorlatilag primary attack, csak es kizarolag a batter? (mert ugye a Ternion kiesik, mivel nem bottal megyek). Es ha nem csinalok recharge-os karit, akkor meg a batter is hasznalhatatlan primary attack-kent, mert nagyon lassan tolt, es minden x-edik utesre csap csak nagyot. Azt hiszem, hogy akkor lehet, hogy ujrakezdem az egeszet, es inditok egy Defense + Rogue (Corsair) karit, olyanom meg ugysem volt sose. De az is lehet, hogy Templar lesz belole.

#307 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 12:37

A, meggoldoltam magam, inkabb egy Guardian-t csinalok (Nature + Defense). A Battle Awareness-el be lesz jol vedve, a Heart of Oak pedig nagyon meg fogja tamogatni HP-val. Ennel is a nagy HP + nagy armor-ra fogok ramenni, ma megprobalom utjara inditani majd. A tamadassal ugyse lesz gond, mert a vaultos extra-brutal cuccokkal ugyis ledaralok mindenkit, akarmilyen karit inditok is. (persze Legend-en nem biztos, de addig meg ugysem vittem el egyetlen karimat sem)

#308 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 12:56

Ez a vaultozas sztem a jatek egyik legnagyobb elmenyetol a "jajj, most mit droppol vajon? Jo lesz nekem?!" faktortol esel el.

En pl tok tudtam orulni amikor esett egy Deathweaver's legtip...

#309 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 14:46

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 13:56

Ez a vaultozas sztem a jatek egyik legnagyobb elmenyetol a "jajj, most mit droppol vajon? Jo lesz nekem?!" faktortol esel el.

Részben igazad van, de lehet hogy mások egészen más miatt szeretik. ;) Én pl. az összes RPG stílusú (vagy RPG beütésű hibrid) játékot a szintlépések és a karakterfejlesztés miatt játszom, nem pedig azért hogy órákig bóklásszak ritka tárgyak hullására várva. Ráadásul kékekből/lilákból csak egyféle van (apróbb módosításokkal), ellentétben pl. a Sacred-del, ugyanannak az unique itemnek megvannak a magasabb szintű megfelelői. Pl. kedvenc kardomból Aarnum's Fiery Blade-ből 15 szintenként van egy (nemrég cseréltem le 165-ösre a 150-est, előtte meg 135-ös volt stb).

Szóval én főleg a játék elejét élvezem, amikor még gyorsan fejlődik a karakter, szinte minden pontnak érezhető hatása van, látványos új skilleket lehet választani és begyakorolni stb. Szerencsére a Titan Quest a lassú szintlépésekért cserébe kárpótol a masteryk kombinálásának lehetőségével, illetve hogy a skillpontokat menet közben is át lehet variálni. De 50 felett már eléggé fárasztó, 60 felett meg tényleg egyre unalmasabb. Nekem. :)

#310 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 17:39

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 14:46

Részben igazad van, de lehet hogy mások egészen más miatt szeretik. ;) Én pl. az összes RPG stílusú (vagy RPG beütésű hibrid) játékot a szintlépések és a karakterfejlesztés miatt játszom, nem pedig azért hogy órákig bóklásszak ritka tárgyak hullására várva. Ráadásul kékekből/lilákból csak egyféle van (apróbb módosításokkal), ellentétben pl. a Sacred-del, ugyanannak az unique itemnek megvannak a magasabb szintű megfelelői. Pl. kedvenc kardomból Aarnum's Fiery Blade-ből 15 szintenként van egy (nemrég cseréltem le 165-ösre a 150-est, előtte meg 135-ös volt stb).

Szóval én főleg a játék elejét élvezem, amikor még gyorsan fejlődik a karakter, szinte minden pontnak érezhető hatása van, látványos új skilleket lehet választani és begyakorolni stb. Szerencsére a Titan Quest a lassú szintlépésekért cserébe kárpótol a masteryk kombinálásának lehetőségével, illetve hogy a skillpontokat menet közben is át lehet variálni. De 50 felett már eléggé fárasztó, 60 felett meg tényleg egyre unalmasabb. Nekem. :)

Mindkettotokkel egyetertek, a Boba-nak is es a peti2mtag-nak is reszben igaza van.
En a szintlepest, a karakterfejlesztgetest, es a targyak felrakasat es csere-bereleset is egyarant elvezem, nekem az A-RPG (hack `n` slash RPG) a kedvenc jatek-stilusom. A Sacred-ban, ahol az item-ektol fugg az aura, a kari szine, stb., ott meg a cuccok cserelgetesevel is el tudok lenni orakig, de a TQ-ban is ezt elvezem a legjobban. Sajnos mostanaban beleesem abba a hibaba ugyan, hogy valami miatt azt hiszem, hogy a kek es lila set-ek jobbak egyutt, mint egyenkent tobb jo cucc (amik nem alkotnak set-et), meg a bonusok miatt is szeteket szoktam felrakni. A lenyeg az, hogy elvezem, jol elvagyok vele sokaig.  :) Az egyik kedvenc game-em a TQ:IT, es nagyon remelem, hogy a Sacred 2-ben sem fogok csalodni keso-nyar-osszel.

#311 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 22:00

bepe: elore szolok hogy a defense/naturevel sem lesz primary attackod !!!
boba: a vaultozas az szerintem is csak akkor jo miutan jaccottal egy jo adagot vault nelkul is, hogy erezd a jatek nehezseget, aztan kesobb amikor mar tudod milyen nehez is a jatek akkor lehet konnyiteni a vaultos cuccokkal. elvileg mondjuk az az igazi ha azokat a cumokat hasznalod fel csak amit az elozo kariddal talaltal. de arra meg szerencsere mar van beepitett targyatado is a kiegeszitoben. nem tudom megtalaltad e.
A ladikas emberkehez tudsz pakolni sok cumot es ott van olyan rekesz amit minden karaktered lat. szal ha talaltal egy jo varazsbotot akkor ne dobd el feltetlenul egy harcossal mert ha varazslot csinalsz kesobb akkor jol johet meg.

amugy ma bent melohelyen a masterys modos sorcerys karimat fejlesztgettem es van egy jo skillje amire csak tegnap jottem ra.kimaxolva(+4 all skillel)  az egyik ido limites aurajat 64% recharget csokkent, ami azert durva mert most 24 es szintu vagyok es mar megvan a 100% os rechargem(egy varazsbot egy shaman csizma meg egy saman sisak). csak az a baj hogy 20 masodpercenkent ujra kell varazsolnom ezt az aurat :( amit viszont utalok ilyen surun :(
kesobbiekben viszont eleg lesz egy archmage claps karpant ez az aura melle es akkor mar azzal az egy itemmel meglesz a 100% recharge.
raadasul ami van implosion skillje a socrinak az varazslasnak minosul es nem attacknak ezert az archmage karpant plusz 100% cast speedje is nagyon jol jon neki, foleg hogy volyamatosan lehet varazsolni a 100 as rec miatt. mondjuk az implosionnak amugy sem sok a recharge ideje( 1-2 masodperc korul van) de az eleg mar arra hogy ne lehessen folyamatosan varazsolni.
meg ugyebar a rechargevel bossok ellen nagyon jo lesz a meteor meg a jeges testvere neki.szal eleg utos lesz. csak az a baj hogy mar kivalasztottam a cronosophyt masodik masterynek aminek igy mar nem lessz ertelme mivel az azert valasztottam mert van recharge idocsokkentoje mint ami a natureben is van.
mind1. majd keresek abban is valami jo varazslatot amit lehet jol 100 as reccel hasznalni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#312 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 10:06

Utjara inditottam a Guardian karimat (Nature + Defense). Kb. mennyi -% recharge kell a Batter skill-nek, hogy egyfolytaban lehessen hasznalni? Mert vaultban valakinek koszonhetoen megvan a -100% recharge set, csak gondolom magasabb kari lvl kell majd neki.

#313 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 11:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 11:06

Utjara inditottam a Guardian karimat (Nature + Defense). Kb. mennyi -% recharge kell a Batter skill-nek, hogy egyfolytaban lehessen hasznalni? Mert vaultban valakinek koszonhetoen megvan a -100% recharge set, csak gondolom magasabb kari lvl kell majd neki.

hat hogy folyamatos legyen ahhoz 100% rec kell :(
amik a 100 as vaultban vannak ahhoz 42 es szint kell hogy minden fent legyen, es ha megnezed akkor sok streng sok dex es sok int is kell hozza.szerencse a szerencsetlensegben hogy a testpancel az -30% all requirementes ezert ha az fentvan akkor mar osszeszedheto a dex es az int is de kell hozza pakolni ra rendesen.
szal sokara tudod majd csak hasznalni folyamatosan a battert.

amugy rajottem hogy miert nem lattam a socrinak a recharge csokkento skilljet: csak a legujjabb patchbe raktak bele mert tul gyenge volt.
amugy rajottam hogy amit valasztottam cronot masodik masterynek az meg azert jo mert van olyan varazslata ami 3-4 masodpercre teljesen sebezhetetlenne tesz. ami ugyebar 100 as rechargevel parositva jo :D
szal igy nagyon durva lesz a socri/croni karim.

#314 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 11:24

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 11:11

hat hogy folyamatos legyen ahhoz 100% rec kell :(
amik a 100 as vaultban vannak ahhoz 42 es szint kell hogy minden fent legyen, es ha megnezed akkor sok streng sok dex es sok int is kell hozza.szerencse a szerencsetlensegben hogy a testpancel az -30% all requirementes ezert ha az fentvan akkor mar osszeszedheto a dex es az int is de kell hozza pakolni ra rendesen.
szal sokara tudod majd csak hasznalni folyamatosan a battert.

amugy rajottem hogy miert nem lattam a socrinak a recharge csokkento skilljet: csak a legujjabb patchbe raktak bele mert tul gyenge volt.
amugy rajottam hogy amit valasztottam cronot masodik masterynek az meg azert jo mert van olyan varazslata ami 3-4 masodpercre teljesen sebezhetetlenne tesz. ami ugyebar 100 as rechargevel parositva jo :D
szal igy nagyon durva lesz a socri/croni karim.

Mifele patch-be? TQ:IT-hez is van patch, mert en nem tudok rola?  :confused:
ON: akkor nem lesz rechargos a karim, a kis elleneket az extra cuccok miatt ugyis egy utesre elhajigalja, a bossoknal meg nem baj, ha csak minden 3. vagy 4.-re csap nagyot. Maradok a Guardiannal, mert kivancsi vagyok, mit hozok ki belole.

#315 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 11:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 12:24

Mifele patch-be? TQ:IT-hez is van patch, mert en nem tudok rola?  :confused:
ON: akkor nem lesz rechargos a karim, a kis elleneket az extra cuccok miatt ugyis egy utesre elhajigalja, a bossoknal meg nem baj, ha csak minden 3. vagy 4.-re csap nagyot. Maradok a Guardiannal, mert kivancsi vagyok, mit hozok ki belole.

a masterys modos patchbe

#316 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:11

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 11:25

a masterys modos patchbe

A mastery MOD-ba igazan megcsinalhattak volna, hogy aki akar, az varialhasson 3 mastery-t is akar  :) , mivel 2 mastery eseten van olyan eset sokszor, hogy nincs egy normalis primary attack skill. Ez meg azert eleg gaz. Csak bizonyos komprimusszumok mellett, pl. ha 100-as recesre csinalod a karit, stb.

#317 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:19

az angol foruman is felvetettek a temat de ha jol emlexem azt mondtak hogy csak kettot enged kivalasztani mindenkeppen. nem tudtak megcsinalni hogy 3 legyen. ugyanugy mint ahogy azt sem tudtak megcsinalni hogy benne legyen a 9 eredeti mastery meg az uj masteryk is mert abbol is csak 9 et enged osszesen a jatek.
szal cscak bizonyos keretek kozott tudnak moddolni is.

#318 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 14:43

lvl7 mar a leendo Guardian-om (egyelore meg csak Defender, mert meg csak 1 Mastery-t valaszthattam, a Defense-t). A Battle Awareness mar lvl12-es, ki van maxolva:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

most fogom majd nyomatni a Batter-t, meg a skill tree-t nyomom felfele, meg masodlagos Mastery-nek kivalasztom a Nature-t, es a Heart of Oak skill-t szinten maxolom.

#319 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 16:29

lvl11 lett a Guardian-om (Nature + Defense):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Most mar vannak jo(bb) cuccai, a full Labyrinth `s set van rajta es a Might of Brennus a primary weapon, amivel tamad. Kimaxolt Battle Awareness, Batter a primary attack, Blade Honig a Secondary Attack, es lvl7-es Heart of Oak-ja is van mar, meg nemsokara 2K HP is. 0 death, es 200-as defensive ability, igy most mar eleg jol be van vedve, es a fobossokkal sincs gondja, eddig ledaralta mindet. Bar a Minotaur megfoghatja majd, de az meg odebb van, addigra kimaxolt heart of oak is lesz + battle awareness passzivok, meg sokkal nagyobb HP es damage, meg sokkal jobb cuccok is. Ugyhogy csak nem lesz gond.

#320 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 16:43

Pojen, hogy lvl13as warfare+dream karim sebez 70-80 DPS-el. :Đ Igaz, csak sajat talalatu cuccot hord.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.