HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#741 Felhasználó inaktív   BronzIsten 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 24. 00:28

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 20:48

Más nem is kell? :Đ  Rajt van a képen, keresd meg. ;)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ezt a mapot kell letölteni: http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...ap.Detail&id=88
Ha így keresed a cuccokat és többször belépsz akkor van rá esély hogy jobb statosat tesz le a gép mint amid van, én is itt találtam pl a 47reces archmage clapsot. (TQdefiler kell hogy custom questből áthozd main questbe)

Hali

Leszedtem, ezt a mapot és csináltam egy karit és felvettem vele pár jó cuccot. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom átadni ezeket a cuccokat egy olyan karakteremnek, amelyikel már megkezdtem a single play kampányt?

#742 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 07:46

Idézet: BronzIsten - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 0:28

Hali

Leszedtem, ezt a mapot és csináltam egy karit és felvettem vele pár jó cuccot. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom átadni ezeket a cuccokat egy olyan karakteremnek, amelyikel már megkezdtem a single play kampányt?

Üdv!

Leszedtem én is , de valahogy nem sikerül elő varázsolni :(  :think:
Ebben kérnék segítséget! Előre is köszönöm!!!  :respect:

#743 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 24. 09:07

Idézet: BronzIsten - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 1:28

Ezt a karaktert átmásolod main quest-be TQdefiler-rel, majd TQvault segítsével átpakolod a cuccokat a kívánt karakternek (a TQvault nem látja a custom questes karaktereket, ha jól emlékszem).

#744 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 09:11

Idézet: Skorpió 51 - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 8:46

Leszedtem én is , de valahogy nem sikerül elő varázsolni :(  :think:
Ebben kérnék segítséget! Előre is köszönöm!!!  :respect:

Kicsomagolod a '\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps\' könyvtárba. Utána ha custom quest-et indítasz, ki fogod tudni választani.

#745 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 09:34

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 9:11

Kicsomagolod a '\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps\' könyvtárba. Utána ha custom quest-et indítasz, ki fogod tudni választani.

Hali.
Köszönöm a segítséget. :respect:  :respect:  :respect:

Szerkesztette: Skorpió 51 2008. 10. 24. 09:44 -kor

#746 Felhasználó inaktív   BronzIsten 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:05

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 9:07

Ezt a karaktert átmásolod main quest-be TQdefiler-rel, majd TQvault segítsével átpakolod a cuccokat a kívánt karakternek (a TQvault nem látja a custom questes karaktereket, ha jól emlékszem).

Hali.

Köszi a helpet, így már át tudom adni a cuccokat.

Egyébként melyek azok a karakterek, amelyeknek van jó aoe (tömegsebző) támadása?

#747 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 16:40

heló

uj vagyok itt és azért irok mert abban reménykedek hogy hátha itt valaki meghallja a problémáimat és segíteni is tud.
Az egyik az lenne hogy letöltöttem a tqvault 1.16-ot-install-indítás és ekkor ír ki egy olyat hogy error loading resources. kipróbáltam az 1.14-es verziót is, ott már kicsit tovább jut: bejön az ablak normálisan-rákattintok a gombra és akkor ir ki valami olyan hibát hogy az arial betütipus nem használható a mittudoménmilyen stílussal. nemtudom mit csináltam rosszul. Ezen kívül arra sem sikerült rájönnöm hogy amit bman berak source-t az mire jó.
A másik probléma meg az, hogy az ütéseimnek egyszerüen nincs hangja. Szoval alapvetöen ez a kettö gond van: tqvault errorok+ütéshangok. Egyébként az hogy a fenébe lehetséges hogy a fenti képeken a rangernek több tizezer dps-e van? ilyen imba lenne?

#748 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 22:01

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 17:40

heló

uj vagyok itt és azért irok mert abban reménykedek hogy hátha itt valaki meghallja a problémáimat és segíteni is tud.
Az egyik az lenne hogy letöltöttem a tqvault 1.16-ot-install-indítás és ekkor ír ki egy olyat hogy error loading resources. kipróbáltam az 1.14-es verziót is, ott már kicsit tovább jut: bejön az ablak normálisan-rákattintok a gombra és akkor ir ki valami olyan hibát hogy az arial betütipus nem használható a mittudoménmilyen stílussal. nemtudom mit csináltam rosszul. Ezen kívül arra sem sikerült rájönnöm hogy amit bman berak source-t az mire jó.
A másik probléma meg az, hogy az ütéseimnek egyszerüen nincs hangja. Szoval alapvetöen ez a kettö gond van: tqvault errorok+ütéshangok. Egyébként az hogy a fenébe lehetséges hogy a fenti képeken a rangernek több tizezer dps-e van? ilyen imba lenne?

ezek eleg korai vaultoknak tunnek. en a 2.11 es vaultot szoktam hasznalni ha jol emlexem. legalabbis ez van a games konytvaramban.probald ki te is azt.
Hogy az utesednek miert nincs hangja arra viszont nincsc otletem.ilyen snassz otleteim vannak mint hangkartya driver ujrarakas meg jatekujratelepites de gondolom mar mind2t probaltad. vagy veletlenul a hang beallitasoknal levetted az valamelyik hangerot a sok kozul.de ezeket is gondolom nezted.
a jatek ujrarakasa amire a leginkabb a szavazotmat adnam igy latatlanban meg megnezni az optionsban az audional minden csuszka fent van e.

a Bepenek a rangerjenek azert van akkora dps e mert valogatott jo cumokat hasznal.nem olyanokat amit 1-2 vegigjaccasaval altalaban talalni lehet. foleg nem az osszeset. egy egy elemet talan meg lehet talalni de ahhoz hogy igy komplexen meglegyen ahhoz nagyon sokat kell jaccani vagy vaultot hasznalni es keregetni par jo cuccost es abbol a megfeleloeket kivalogatni.

Szerkesztette: SATAN 2008. 11. 07. 22:02 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#749 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:28

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 22:01

a Bepenek a rangerjenek azert van akkora dps e mert valogatott jo cumokat hasznal.nem olyanokat amit 1-2 vegigjaccasaval altalaban talalni lehet. foleg nem az osszeset. egy egy elemet talan meg lehet talalni de ahhoz hogy igy komplexen meglegyen ahhoz nagyon sokat kell jaccani vagy vaultot hasznalni es keregetni par jo cuccost es abbol a megfeleloeket kivalogatni.

azt gondoltam hogy a cuccoknak köze van hozzá, csak azért ennyi dps már gyanusan soknak tünt. csak arra voltam kiváncsi hogy kizárolag a ranger ilyen imba vagy egy harbinger is képes-e ennyire.
egyébként a verziot félreirtam, nem 1.16 hanem 2.16ot raktam fel.

#750 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 23:18

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 21:28

azt gondoltam hogy a cuccoknak köze van hozzá, csak azért ennyi dps már gyanusan soknak tünt. csak arra voltam kiváncsi hogy kizárolag a ranger ilyen imba vagy egy harbinger is képes-e ennyire.
egyébként a verziot félreirtam, nem 1.16 hanem 2.16ot raktam fel.

A Harbinger a masik kari, ami talan a legeslegbrutalabb az egesz jatekban, es az emberek az lvl75-os Harbingereiket viszik multiba is, ahol par millios DPS-el egyszeruen megsemmisit barmit es barkit. A Harbingert szinten piercing damage-re kell gyurni, mint a Ranger-t, csak nem ijjal, hanem spear-el. Ez az egyik fo alapelv. Az irtozatos nagy damage pedig a kepemen levo Hood es a ket Apollo Will gyuru miatt jon, ami irtozatosan megdobja a pierce damage-et. A vaultozasnal ugyan veszit a game a hangulatabol, de meg ugy is boven elvezheto es vegignyomhato szamtalanszor. Ha gondolod, beRAR-olom megint a vaultjaimat es felteszem ide a forumba, de ha egyelore vault nelkul jatszol, akkor az ugy meg elvezetesebb lehet.

#751 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 01:53

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 23:18

A Harbinger a masik kari, ami talan a legeslegbrutalabb az egesz jatekban, es az emberek az lvl75-os Harbingereiket viszik multiba is, ahol par millios DPS-el egyszeruen megsemmisit barmit es barkit. A Harbingert szinten piercing damage-re kell gyurni, mint a Ranger-t, csak nem ijjal, hanem spear-el. Ez az egyik fo alapelv. Az irtozatos nagy damage pedig a kepemen levo Hood es a ket Apollo Will gyuru miatt jon, ami irtozatosan megdobja a pierce damage-et. A vaultozasnal ugyan veszit a game a hangulatabol, de meg ugy is boven elvezheto es vegignyomhato szamtalanszor. Ha gondolod, beRAR-olom megint a vaultjaimat es felteszem ide a forumba, de ha egyelore vault nelkul jatszol, akkor az ugy meg elvezetesebb lehet.

Haruspexet akartál írni gondolom, mert Piercing damage-re rámenni a Hunting mastery nélkül hát hogy is mondjam eléggé értelmetlen. :omg:  Harbingert dualosra szokás megcsinálni jobb helyeken...  ;)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#752 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 09:28

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 1:53

Haruspexet akartál írni gondolom, mert Piercing damage-re rámenni a Hunting mastery nélkül hát hogy is mondjam eléggé értelmetlen. :omg:  Harbingert dualosra szokás megcsinálni jobb helyeken...  ;)

Igen, sry, of course hunting mastery-sre gondoltam, tehat haruspex.  :respect: Koszi a javitast!  :up:

#753 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 13:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 23:18

A vaultozasnal ugyan veszit a game a hangulatabol, de meg ugy is boven elvezheto es vegignyomhato szamtalanszor. Ha gondolod, beRAR-olom megint a vaultjaimat es felteszem ide a forumba, de ha egyelore vault nelkul jatszol, akkor az ugy meg elvezetesebb lehet.

hát nemtudom elképzelni hogy hogyan veszítene, viszont az nagyon jól jönne ha nem kellene százezreket költenem artifact kivételre mondjuk. Szoval megköszönném :)
amugy én is megijedtem mikor azt irtad hogy harbingernek spear kell :D én dual wieldben tolom és vitality damagere gyúrok mert azt húzza a skill is. electrical burn damages cuccot még nem láttam.

#754 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:41

A 2.11 vagy nagyobb verzioszamu vault-ot mar feltetted es mukodik szepen? En beRAR-oltam neked az osszes letezo vault-ot, ezekben gyakorlatilag az osszes letezo set-et es legjobb cuccokat megtalalod, minden karakter-osztaly szamara, es minden szinthez. Szoval ezzel iszonyatos lehetosegek nyilnak elotted, te leszel a GOD!  :D

De tenyleg.  :cool:

P.S.: viszont a forummotor nem enged semmifele es semmilyen kiterjesztesu file-t csatolni...
Ilyenkor mi a teendo? Ha adsz egy e-mail cimet priviben akkor e-mailben is elkuldhetem neked.

#755 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:46

Zipet engedne csatolni, csak nagyon limitált a mérete.

Töltsd fel valami online tárhelyre, és link, vagy marad a mailezés.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#756 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:52

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 19:41

En beRAR-oltam neked az osszes letezo vault-ot, ezekben gyakorlatilag az osszes letezo set-et es legjobb cuccokat megtalalod, minden karakter-osztaly szamara, es minden szinthez. Szoval ezzel iszonyatos lehetosegek nyilnak elotted, te leszel a GOD!  :D

Ja, hogy úgy. hát azért a cuccok inkább nem kellenek. azokat majd én szeretném megszerezni magamnak, különben oda az élvezet :) én csak az alap tqvault adta lehetöségeket akartam használni, hogy ne legyen tele a zsákom potikkal, meg ne kelljen milliokat fizetnem az artifact kivételre. de egy emailt azért küldök akkor.

#757 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 20:01

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 19:52

Ja, hogy úgy. hát azért a cuccok inkább nem kellenek. azokat majd én szeretném megszerezni magamnak, különben oda az élvezet :) én csak az alap tqvault adta lehetöségeket akartam használni, hogy ne legyen tele a zsákom potikkal, meg ne kelljen milliokat fizetnem az artifact kivételre. de egy emailt azért küldök akkor.

Na, elkuldtem a vaultokat.
Ha csak a sajat cuccaidat akarod hasznalni, akkor siman csak telepited a TQVaultot, es a te cuccaid belerakasara hasznalod, es nem nyitod meg vele az en vaultjaimat. A TQVault 2.11 meg letoltheto szinte barhonnan a netrol, google-el rakeresve lesz kismillio talalat. Bar a Titan Quest: Immortal Throne-ban mar van valami karavanos ember (en sose hasznaltam), elvileg annal is lehet cuccokat tarolni, es akkor nem is kell a TQVault progi.

#758 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 20:18

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:01

Na, elkuldtem a vaultokat.
Ha csak a sajat cuccaidat akarod hasznalni, akkor siman csak telepited a TQVaultot, es a te cuccaid belerakasara hasznalod, es nem nyitod meg vele az en vaultjaimat. A TQVault 2.11 meg letoltheto szinte barhonnan a netrol, google-el rakeresve lesz kismillio talalat.

na megpróbáltam a 2.11-et, de ez sem müködik. azt irja hogy fatal error loading resources, és hogy az arial betütipus nem használható a regular stílussal. probáltam mind a titan quest mind pedig az immortal throne mappájába installálni. meg azzal is probálkoztam hogy ki vettem a tqvault saját mappájábol a fájlokat és azokat beraktam a játék mappájába. de nem jó

#759 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 20:23

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 20:18

na megpróbáltam a 2.11-et, de ez sem müködik. azt irja hogy fatal error loading resources, és hogy az arial betütipus nem használható a regular stílussal. probáltam mind a titan quest mind pedig az immortal throne mappájába installálni. meg azzal is probálkoztam hogy ki vettem a tqvault saját mappájábol a fájlokat és azokat beraktam a játék mappájába. de nem jó

Mindjart elkuldom e-mail-ben az en verziomat, ami mukodik jol.

#760 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 20:57

Hali!
Örülök, hogy RÁTOK találtam és ily segítőkészek vagytok, azóta használjuk a TQVaultot és nagyon jó dolognak tartjuk. Igaz nem tudom ki, hogy tárolta dolgait, de haverok és én is csak másik karaktereket azért tartottunk, hogy valahogy elférjünk, mert ugye elég sok (JÓ) minden van, amit el kell rakni egy másik karinak. Dobozos emberke tárhelye meg ahhoz nem elég nagy. :(
És a hsz.-et elolvasva is sokat segítettetek, ill. tanítottatok és ellestünk (képek alapján) dolgokat is. Igaz, néha bajban voltunk :think: , mert a miénk magyar és nem értettük :confused:  mit is írtok, de megoldottuk! :omg:
Nagyon nagy köszönet NEKTEK  :respect:  :respect:  :respect:

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.