Elküldve: 2008. 11. 07. 22:01
Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 17:40
heló
uj vagyok itt és azért irok mert abban reménykedek hogy hátha itt valaki meghallja a problémáimat és segíteni is tud.
Az egyik az lenne hogy letöltöttem a tqvault 1.16-ot-install-indítás és ekkor ír ki egy olyat hogy error loading resources. kipróbáltam az 1.14-es verziót is, ott már kicsit tovább jut: bejön az ablak normálisan-rákattintok a gombra és akkor ir ki valami olyan hibát hogy az arial betütipus nem használható a mittudoménmilyen stílussal. nemtudom mit csináltam rosszul. Ezen kívül arra sem sikerült rájönnöm hogy amit bman berak source-t az mire jó.
A másik probléma meg az, hogy az ütéseimnek egyszerüen nincs hangja. Szoval alapvetöen ez a kettö gond van: tqvault errorok+ütéshangok. Egyébként az hogy a fenébe lehetséges hogy a fenti képeken a rangernek több tizezer dps-e van? ilyen imba lenne?
ezek eleg korai vaultoknak tunnek. en a 2.11 es vaultot szoktam hasznalni ha jol emlexem. legalabbis ez van a games konytvaramban.probald ki te is azt.
Hogy az utesednek miert nincs hangja arra viszont nincsc otletem.ilyen snassz otleteim vannak mint hangkartya driver ujrarakas meg jatekujratelepites de gondolom mar mind2t probaltad. vagy veletlenul a hang beallitasoknal levetted az valamelyik hangerot a sok kozul.de ezeket is gondolom nezted.
a jatek ujrarakasa amire a leginkabb a szavazotmat adnam igy latatlanban meg megnezni az optionsban az audional minden csuszka fent van e.
a Bepenek a rangerjenek azert van akkora dps e mert valogatott jo cumokat hasznal.nem olyanokat amit 1-2 vegigjaccasaval altalaban talalni lehet. foleg nem az osszeset. egy egy elemet talan meg lehet talalni de ahhoz hogy igy komplexen meglegyen ahhoz nagyon sokat kell jaccani vagy vaultot hasznalni es keregetni par jo cuccost es abbol a megfeleloeket kivalogatni.
Szerkesztette: SATAN 2008. 11. 07. 22:02 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet