HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1301 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 16. 08:08

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 3., péntek - 7:53

Dream/Warfare :)

Na, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. :)  Mielőtt elkezdeném az íjásszal a 4. világot, indítok egy közelharcos karit is pihenésképpen, aztán majd felváltva haladok velük. Nagyon megtetszett ez a dream mastery. :cool:  :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1302 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 19:59

Idézet: bega - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 9:08

Na, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. :)  Mielőtt elkezdeném az íjásszal a 4. világot, indítok egy közelharcos karit is pihenésképpen, aztán majd felváltva haladok velük. Nagyon megtetszett ez a dream mastery. :cool:  :respect:

distorsion wavet hasznalod kimaxolva ugye?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1303 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:04

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 18:59

distorsion wavet hasznalod kimaxolva ugye?

Még nem! Nagyon sok pontot igényel! Vagy megéri? A két passzívja is legyen kimaxolva, vagy elég a "hullám"? A trance of wrath is nagyon brutális kimaxolva, jönnek a közelembe, és szépen pusztul meg minden. :cool:

#1304 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:13

A hullam szerintem nem fontos, legalabbis gyorsabban fogsz olni kezzel :)

A distort reality kell majd meg annak passzivja.
A trance of wrath nem rossz de magas szinten mikor mar tobb ezer elete van a moboknak semmit nem fog szamitani, ezert inkabb a kozepso vagy also Trance a jobb, en a kozepsot hasznaltam mert jo kis regent ad, a spellek pedig viszik az energiat. A damage absorption is nagyon jo.

Warfare-bol ertelemszeruen Dual Wield ag kotelezo, Onslaught-al.

Phantom Strike is jo.

Egy ilyen build eleg durva, es ha megvan az Immortal Throne meg jon be skillpont:
Harbinger

#1305 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:43

Idézet: bega - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 21:04

Még nem! Nagyon sok pontot igényel! Vagy megéri? A két passzívja is legyen kimaxolva, vagy elég a "hullám"? A trance of wrath is nagyon brutális kimaxolva, jönnek a közelembe, és szépen pusztul meg minden. :cool:

a legelejen a jateknak uberbrutal 12 es szinten. Ha azzal kezdted volna akkor nagyon konnyen tudtal volna kezdeni. mindenesetra a sivatag vegeig nagyon jol lehet hasznalni. szal mindenkeppen fejleszd ki a hullamot. legalabb az alapjat maxold ki.Es erdemes olyan fegyot hasznalni ami +x% plusy dmgt ad mert az erositi a distorsion wavet is.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1306 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:52

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 19:43

a legelejen a jateknak uberbrutal 12 es szinten. Ha azzal kezdted volna akkor nagyon konnyen tudtal volna kezdeni. mindenesetra a sivatag vegeig nagyon jol lehet hasznalni. szal mindenkeppen fejleszd ki a hullamot. legalabb az alapjat maxold ki.Es erdemes olyan fegyot hasznalni ami +x% plusy dmgt ad mert az erositi a distorsion wavet is.

Hát igen, lehet az elején kellett volna, de úgy csináltam, hogy pakoltam pár pontot a psionic touch-ra meg a passzívjára, és tornáztam felfelé a dram mastery oszlopát, hogy utána a trance of wrath-t fejleszthessem. :) Azért az a 182 electrical burn sebzés 5 méteren belül az nem rossz. Már persze egy darabig. Mert azt én is sejtem, meg az előbb Cellular is írta, hogy későbbi szinteken ez kevés lesz, akkor én is a középső trance skillt tervezem majd használni.

#1307 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:55

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 19:13

A hullam szerintem nem fontos, legalabbis gyorsabban fogsz olni kezzel :)

Én is így gondoltam, jaja.

Idézet

Warfare-bol ertelemszeruen Dual Wield ag kotelezo...

Úgy terveztem, hogy egy kezes kari lesz+pajzs. A Dual wield ág is annyi pontot igényel, és helyette lehetne máshova pakolni. Jó, mondjuk a sebzés úgy nyilván sokkal nagyobb, de így meg a védelem lesz jobb egy kicsit.

#1308 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 20:58

Most 25-ös vagyok, itt az eddigi build: titancalc
Egyelőre a warfare mastery nagyon másodlagos, szóval most ugyebár a psionic touch van a bal egér gombon. Az onslaught az jobb? Később érdemesebb lesz arra átállni?

#1309 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 21:17

Idézet: bega - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 21:58

Most 25-ös vagyok, itt az eddigi build: titancalc
Egyelőre a warfare mastery nagyon másodlagos, szóval most ugyebár a psionic touch van a bal egér gombon. Az onslaught az jobb? Később érdemesebb lesz arra átállni?

onslaugh sokkal jobb

#1310 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 21:41

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 20:17

onslaugh sokkal jobb

OK, akkor később átpakolok majd arra.
A distort reality az egyébként mit csinál, és milyen sűrűn lehet használni?

#1311 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 21:56

Idézet: bega - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 22:41

OK, akkor később átpakolok majd arra.
A distort reality az egyébként mit csinál, és milyen sűrűn lehet használni?

korkorosen(minden iranyba) egy lokeshullamot csinal es es megsebzi aki benne van a hatokorben.
Eleg eros ha kitapolod az is.
Az ujratoltodese relative nagy. kb fel perc korul van nagysagrendileg.
Viszont ha hasznalod a dist wavet plusz a dist realityt plusz a phantom strike ot akkor ezek mind eleg szep sebzest tudnak bevinni es mind3 at hasznalva nagyon gyorsan lehet oket hasznalni egymas utan.
A maradekot meg onslaughal le lehet apritani majd.

#1312 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 04:36

Na ja csak a hullam egyvonalban halad, mig a tobbi korkoros, tehat kulonbozo strategia kell veluk. A distort reality es phantom strike-al magakore gyujtod oket es bumm meghalnak, mig a hullammal inkabb osszegyujtod, elfutsz, es magad moge lovod.
Ettol fuggetlenul eros a hullam, csak ha Dual Wield Warfare-re megy akkor hullamra sok pont nem marad, mert annak sok kell.

#1313 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 15:04

Hát basszus ezt nem hiszem el! Most egy ideje azt játssza, hogy állandóan kivág a desktopra! :reklamacio: Se szó, se beszéd, egy röpke pillanatra megváltoznak a színek, vagy a fényviszonyok a képernyőn, aztán pukk... kilép! Akárhányszor játszani akarok ezzel a TQ-val, mindig van valami gikszer, mintha a sors nem akarná, hogy ezzel nyomuljak! :(

A tűzfallal lehet valami összeakaszkodás? :think:  Vagy ez nem valószínű?

Szerkesztette: bega 2009. 04. 17. 15:12 -kor

#1314 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 15:49

Nem lehet hogy a VGA-d tulmelegszik?

#1315 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 16:13

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 15:49

Nem lehet hogy a VGA-d tulmelegszik?

De lehet, én raktam fel új drivert, amikor legutóbb tesóméknál voltam  :D De sem a proci nincs húzva, sem a VGA (6600GT), és eddig semmiféle gond nem volt a régebbi driverrel (valami 167.xx forceware). bega: tegyél fel egy régebbit, szedd le azt a 167.akárhanyast, ami fent volt erdetileg, vagy valami mástikat, amivel nincs gond.  :(

#1316 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 16:33

Miert nem a legujabbat, a 185ost vagy hanyast?

#1317 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 16:39

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 15:13

tegyél fel egy régebbit, szedd le azt a 167.akárhanyast, ami fent volt erdetileg, vagy valami mástikat, amivel nincs gond.  :(

Ezzel kezdtem, de a régivel is ugyanolyan, szóval nem a driverrel lesz gond szerintem. Lehet, hogy tényleg a hűtés nem megfelelő, nem tudom! :confused: Azért még kipróbálom valami új driverrel is, de szerintem mással van gond.

#1318 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 16:40

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 16:33

Miert nem a legujabbat, a 185ost vagy hanyast?

Mert a 185. akárhányas-al szarakodott a Digital Vibrance. Felhúztuk 33%-ra, de win reboot után magától 100%-ra tette, és a start menün is látszott, hogy olyan zöld, hogy valami nem jó. Levettük nullára, akkor is reboot utén felcsontolta maxra. Lehet, hogy ha nem nyúltam volna hozzá a digital vibrance-hez, akkor jó lett volna.

#1319 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 16:46

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 5:36

Na ja csak a hullam egyvonalban halad, mig a tobbi korkoros, tehat kulonbozo strategia kell veluk. A distort reality es phantom strike-al magakore gyujtod oket es bumm meghalnak, mig a hullammal inkabb osszegyujtod, elfutsz, es magad moge lovod.
Ettol fuggetlenul eros a hullam, csak ha Dual Wield Warfare-re megy akkor hullamra sok pont nem marad, mert annak sok kell.

A hullamot kell legeloszor elsutni amikor meglatod a kozeledo ellenfeleket. Ezzel eloaprulnak es be lehet menni kozejuk mivel jol be vannak lassulva igy lassan tudnak teged sebezni. amire beersz kozejuk addigra ha nem jon uj ellenfel akkor elnyomod a realityt meg a phantomot es vege a csatanak.
Viszont ha jonnek meg uj ellenfelek akkor azok ugyis gyorsan jonnek es igy azok is beernek majd a distorsion reality sugaraban szal sebzi a belassitottakat is plusz az ujjabb csoport mobot is mert azok ugyebar gyorsan beernek lassitas nelkul a hatosugarba. ekkor lehet elnyomni a phantomot is plusz ami marad azt meg onslaughal konnyen egy egy utessel max le lehet daralni mert valszeg eleg jol meg vannak sebezve az ellenfelek.

Ameddigre mindenki meghal addigra feltoltodik ujra a hullam es lehet menni odebb es megint a hullammal inditani....

mivel nincsen mas hasznos skillje ennek a karinak amit erdemes lenne akkor elnyomni amikor az elso ellenfelet meglatod ezert a hullammal jol ki lehet hasznalni azt az ures idot ami alatt semmit nem csinalnal ha nincs hullamod.Realytit folosleges olzan koran elnyomni mert meg ha tavol vannak akkor keves ellenfelet sebez.Meg talan a battle standardot lehet ilyenkor elnyomni ezen ures ido alatt de annak meg nagyon sok az ujratoltodesi ideje ezert nem hasznalhato minden csoport mob ellen. A hullam viszont igen.
Remelem ertetek mire gondolok.

Szerkesztette: SATAN 2009. 04. 17. 16:57 -kor

#1320 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 17:19

Jaja, a Battle Standard akar felesleges is lehet, leszedni rola a pontotkat es a hullam-agra rakni.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.