HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1481 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:58

Ritka randa, de elég süti! :Đ  :up:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1482 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 13:42

Gyeeeertek gyertek gyertek gyertek! :doom:  :Đ  :smoker:

Kép

#1483 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 14:43

Idézet: bega - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 14:42

Gyeeeertek gyertek gyertek gyertek! :doom:  :Đ  :smoker:

Szándékosan játszol ilyen lebutított graffal?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1484 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 15:34

Pont ezt akartam kérdezni. :) Persze lehet, hogy csak ennyit bír a gépe (pl. laptop). :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1485 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 15:41

Igen, direkt van levéve egy pár dolog a megjelenítésnél, sajnos az xmax mod-ot nem túl jól viseli a gép. :(  De a játékélmény így is ugyanolyan szerencsére. ;)

#1486 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 22:01

Lol, ezzel a szar wanderrel még az 1. telkint sem tudom kinyírni. Állandóan átállítja magához a kutyáimat, nélkülük meg esélytelen vagyok. Utána meg mindig feltölti magát élettel fullra.
Ötletek?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1487 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 22:53

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 23:01

Lol, ezzel a szar wanderrel még az 1. telkint sem tudom kinyírni. Állandóan átállítja magához a kutyáimat, nélkülük meg esélytelen vagyok. Utána meg mindig feltölti magát élettel fullra.
Ötletek?

Hát sajnos később is szivacs lesz. En a szifont nem tudtam legyozni a nature karimmal.
Szal mindenképpen kell valami tapos mastery mellé. Nature csak támogatónak jó a másik masteryhez. :(

Javaslom nehany pont leszedeset és átrakni mondjuk egy dream distorsion wavet kimaxolni és azzal meg lehet murdantani.Vagy keress valami más szimpit.mert tényleg nehéz egy naturessel. De nem csak most.....
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1488 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 00:22

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 23:53

Hát sajnos később is szivacs lesz. En a szifont nem tudtam legyozni a nature karimmal.
Szal mindenképpen kell valami tapos mastery mellé. Nature csak támogatónak jó a másik masteryhez. :(

Javaslom nehany pont leszedeset és átrakni mondjuk egy dream distorsion wavet kimaxolni és azzal meg lehet murdantani.Vagy keress valami más szimpit.mert tényleg nehéz egy naturessel. De nem csak most.....

Mi az a szifon? Az 1. telkint le tudtad győzni sima wandererrel? Ha igen, hogyan? :)

dream-re nem rakok, rangerre gyúrok, minden attributumot a dexre raktam eddig, de még nem választottam ki a huntert.
Még kicsit trükközök hátha sikerül, ha nem akkor átpakolok jópár pontot hunterre.

Szerkesztette: Valdy 2009. 06. 12. 00:23 -kor

#1489 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 03:59

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 12., péntek - 1:22

Mi az a szifon? Az 1. telkint le tudtad győzni sima wandererrel? Ha igen, hogyan? :)

dream-re nem rakok, rangerre gyúrok, minden attributumot a dexre raktam eddig, de még nem választottam ki a huntert.
Még kicsit trükközök hátha sikerül, ha nem akkor átpakolok jópár pontot hunterre.

Typhon a szifon. Az alap játék főgonosza.

Az biztos hogy nem szabad segítőt megidézni, csak neked szabad támadnod. Amikor a telkin megidézi a segitőit akkor azokat kell megolni nagyon gyorsan mert azok töltik fel HPval a telkint.
Miután meghaltak a megidézett szörnyei utana kell mindig a telkinre támadni.

De tényleg macerás jó cumók nélkül egy nature karival.
Amugy kiprobalhatod nyillal is lovoldozni meg lándzsával is hogy kideritsd melyik a jobb. Ha van dexed akkor tudsz valogatni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1490 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 07:16

Esetleg briar ward-ot feltápolni, és akkor a mögé beállva nyilazni? :think:  Vagy a telkin ellen ez sem érne sokat? Tényleg nem lehet egyszerű sima wandererrel... :eek:

Szerkesztette: bega 2009. 06. 12. 07:16 -kor

#1491 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 09:57

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jún. 12., péntek - 4:59

Typhon a szifon. Az alap játék főgonosza.

Az biztos hogy nem szabad segítőt megidézni, csak neked szabad támadnod. Amikor a telkin megidézi a segitőit akkor azokat kell megolni nagyon gyorsan mert azok töltik fel HPval a telkint.
Miután meghaltak a megidézett szörnyei utana kell mindig a telkinre támadni.

De tényleg macerás jó cumók nélkül egy nature karival.
Amugy kiprobalhatod nyillal is lovoldozni meg lándzsával is hogy kideritsd melyik a jobb. Ha van dexed akkor tudsz valogatni.

Thx.

Szintlépés elött vagyok, szal addig kóválygok a labirintusban, hogy meglépjem, utána meg próbálgatom amiket írtál meg nekem is van 1-2 ötletem még.

#1492 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 04:47

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 12., péntek - 9:57

Thx.

Szintlépés elött vagyok, szal addig kóválygok a labirintusban, hogy meglépjem, utána meg próbálgatom amiket írtál meg nekem is van 1-2 ötletem még.

Ha jól számolom, vagy emlékszem, akkor az első telkinnél a labirintusban most lehetsz olyan 17-es vagy 18-as szint környékén. Én sem tudom, hogy csak nature mastery-vel hogy lehetne végezni vele, hogyha a hunting mastery-t választottad volna elsőnek, akkor kérdés nem lenne, hogy hogy öld meg  :) Ég és föld a két mastery, a hunting kéne, hogy első legyen, és a nature mastery hearts of oak-jával csak felnyomni a HP-t, a többi részével meg poison res-t tenni a karira, meg utána a pet-ek.

#1493 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 09:22

Vittem most tovább az Oracle karimat, már lvl12. Ha picit normálisabban fog kinézni, meg közelít az elképzelésemhez, rakok be képet is róla.

#1494 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 09:52

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 5:47

Ha jól számolom, vagy emlékszem, akkor az első telkinnél a labirintusban most lehetsz olyan 17-es vagy 18-as szint környékén. Én sem tudom, hogy csak nature mastery-vel hogy lehetne végezni vele, hogyha a hunting mastery-t választottad volna elsőnek, akkor kérdés nem lenne, hogy hogy öld meg  :) Ég és föld a két mastery, a hunting kéne, hogy első legyen, és a nature mastery hearts of oak-jával csak felnyomni a HP-t, a többi részével meg poison res-t tenni a karira, meg utána a pet-ek.

19 leszek nemsoká, de azóta nem volt időm játszani vele.
Direkt nature-t választottam elsőnek, kiváncsi voltam hogy haladok :) Eddig egyszer sem haltam meg. Ezzel sem lenne semmi gond, ha nem lenne az a hülye varázslata a telkinnek hogy maga mellé állítja a kutyáim. Erre gondolhattak volna a fejlesztők mondjuk.

Szerkesztette: Valdy 2009. 06. 13. 09:53 -kor

#1495 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 10:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 9:52

19 leszek nemsoká, de azóta nem volt időm játszani vele.
Direkt nature-t választottam elsőnek, kiváncsi voltam hogy haladok :) Eddig egyszer sem haltam meg. Ezzel sem lenne semmi gond, ha nem lenne az a hülye varázslata a telkinnek hogy maga mellé állítja a kutyáim. Erre gondolhattak volna a fejlesztők mondjuk.

A boss-oknak is lehet mind control-juk, ahogy neked is, ha a rogue mastery-t választod az egyik mastery-nek. Nincs ebben semmi meglepő. Sőt, ez még a jobbik eset, van olyan NPC meg boss is, ami visszatükröz rád akkora sebzést, hogy meghalsz egyből, van, ami megnyitja alattad a földet, és ha rossz helyen állsz, akkora posion vagy milyen damage-et visz be, hogy egyből meghalsz, és még sorolhatnám. Mindegyiknek van praktikája, de ha a nature mastery-ben csak pet-ekre építkeztél eddig, akkor az valóban nem egy jó húzás, megpróbálhatod akkor úgy, hogy kihagyod a pet-eidet, mert úgyis ellened fordítja, és keresel a kezedbe valami jó nagy sebzésű dárdát, íjat, botot, vagy akármit, és azzal legyakni, ahogyközvetlenül  előtte a Minotaur boss-nál is tetted.

#1496 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 10:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 11:01

A boss-oknak is lehet mind control-juk, ahogy neked is, ha a rogue mastery-t választod az egyik mastery-nek. Nincs ebben semmi meglepő. Sőt, ez még a jobbik eset, van olyan NPC meg boss is, ami visszatükröz rád akkora sebzést, hogy meghalsz egyből, van, ami megnyitja alattad a földet, és ha rossz helyen állsz, akkora posion vagy milyen damage-et visz be, hogy egyből meghalsz, és még sorolhatnám. Mindegyiknek van praktikája, de ha a nature mastery-ben csak pet-ekre építkeztél eddig, akkor az valóban nem egy jó húzás, megpróbálhatod akkor úgy, hogy kihagyod a pet-eidet, mert úgyis ellened fordítja, és keresel a kezedbe valami jó nagy sebzésű dárdát, íjat, botot, vagy akármit, és azzal legyakni, ahogyközvetlenül  előtte a Minotaur boss-nál is tetted.

Párszor végignyomtam már a tq-t tudom h kemények tudnak lenni :)

Egy csak nature-os kari szinte kizárólag a petekre tud építkezni és ezt nem vették figyelembe. Persze gondolhatták, hogy egy 19-es kari már 2 masteryvel nyomul... :)
Egyedül nincs esélyem ellene, mindent a kutyáimra bíztam eddig.

Szerkesztette: Valdy 2009. 06. 13. 10:11 -kor

#1497 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 17:33

Ja, ezeknek a boss-oknak is volt valami speckó cuccuk, mert ment lefelé a HP-m... sőt, 2 piros löttyöt is innom kellett közben. :D

Kép

#1498 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 17:39

Rájöttem közben, hogy amióta 100 (vagy közel 100) %-os avoid projectile-os kariként megyek, azóta nincs is túl nagy jelentősége a trance of convalescence skill-nek.  Ezerszer jobb a trance of wrath. Mivel nem túl nagy a sebzésem, meg itt már van a moboknak resistjük is, ezért igen sokszor körülvesznek, már nincs az, mint normal-on, hogy megdöglik mindenki, mielőtt odaérne hozzám. Viszont ha 6 méteren belül jönnek, akkor a kimaxolt felső trance skill-ből érvényesül a 40% resist levétel, és sokkal jobban aprul az ellen. :cool:  :respect:

#1499 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 21:54

Na kinyírtam a telkint, nem is volt nehéz, úgy tűnik elsőre csak nem volt szerencsém. Így egyelőre csak 1 halállal megyek tovább.
Pedig bevásároltam tekercsekből, egyet el is lőttem, de szart se ért (megidézett 2 valamit) :D

#1500 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 07:30

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 20:54

Na kinyírtam a telkint, nem is volt nehéz, úgy tűnik elsőre csak nem volt szerencsém. Így egyelőre csak 1 halállal megyek tovább.
Pedig bevásároltam tekercsekből, egyet el is lőttem, de szart se ért (megidézett 2 valamit) :D

És akkor hogy nyírtad ki végül, mi volt a taktika?

Na, én meg legendary szifonnál 3x haltam meg. :reklamacio: Azért ez már elég kemény boss. Amint kirakja a tüskéit, csak egyet lövök bele, és a 3500 körüli HP-m abban a pillanatban lemegy, mert azért bossok ellen ennél nagyobbakat sebzek. :D És ezt háromszor is eljátszotta velem... aztán negyedjére már figyeltem. Alig lőttem rá, csak amikor biztos voltam benne, hogy nincs tüske, amúgy meg szaladgáltam körülötte. :D
Eddig ez az egyetlen ellenfél, amit ezzel a karakterrel nem tudtam xmax mod-ban kinyírni. Na az esélytelen lenne... 3 szifonnál is figyelni a tüskékre! :eek:

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.