HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9741 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 29. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2013. 08. 28. 16:59

Régi előfizetőként rendeltem meg a trio XL-t, és megkaptam a 3 hónap ingyen 240-s netet :cool2:

Kép

Torrenten fullom megy, 30MB/s le, 2,5MB/s fel :p

http://www.speedtest.../2931979661.png

Szerkesztette: Zoli12345 2013. 08. 29. 17:14 -kor

UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#9742 Felhasználó inaktív   percy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 29. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2013. 08. 29. 17:56

Üdv!

Jelenleg a következő dolgokat rendeljük:
digital gold dvr, FP 50, telefon bronze
Ez így bruttó 8k. Van még valamennyi hűség is rajta.
Erről át lehet pl állni Trio XL-re? Mert +2k-ért kétszer gyorsabb net és 19 HD csatorna nem hangzana rosszul. :think:

szerk.: KuNgZi és percy hsz-ei eléggé összezavartak :D
Szerintem simán. Nekem csak a 240-es net nem ment, felfele váltani mindig lehet.

#9743 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 20:23

Kértem és kaptam egy wifis Technocolor típusú modemet. Beüzemeltem, a router oldalán állítgattam ezt-azt. Kicsivel később ismét be akartam lépni a routerbe, de a következő üzenet fogadott:

Egy felhasználó már bejelentkezett. Egyidőben csak egy bejelentkezés engedélyezett.

És akkor most WTF? Nem tudja valaki?
Papesz

#9744 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: M.Greene - Dátum: 2013. 08. 26. 17:02

Ja igen: miota a piacon vannak upc ugyfel vagyok es eddig minden valtasnal mukodott hogy 20%ot sporoljak havonta.

Az elég nehezen hihető, bár a témában továbbolvasva, ha jól látom (és gondolom) kizárólag a különféle "trio" csomagokkal rendelkező előfizetők mondhatják el ezt, és ők ilyen elégedettek, mint te.

Na és mit tegyen az, akinek nincsen szüksége vezetékes telefonra? Az elmehet a fenébe, igaz?

Nekünk ugyanis nincsen vezetékes telefonunk, és nem is áll szándékunkba beköttetni. Mi "mindössze" 25 Mbit-es internetet és Digital Bronze TV csomagot fizetünk. És egy ideje már közel 11.000 forint a havidíja ennek is.

Mindezt úgy, hogy a kezdetek óta UPC előfizetők vagyunk. Ami figyelembe véve az előd Kábelkom Kft. szolgáltatónál töltött időszakot is, azt jelenti, hogy már min. 23!!! éve vagyunk megszakítás nélkül előfizetők.

Ha pedig jól emlékszem (és valószínű, hogy jól emlékszem), és a Kábelkom Kft. valamikor a '80-as évek végén jött létre, és kezdett kábeltelevíziós szolgáltatást nyújtani, akkor talán már a 25 éves "jubileum" is elmúlt.

És mindezek után, 11.000 forintért a rossz minőségű hardverek, "sok sebből vérző" szolgáltatás jut, miközben az új előfizetők lassan ennek a feléért többet, jobbat, gyorsabbat kapnak.

Továbbra is úgy gondolom, hogy a UPC nem hálálja meg az előfizetők hűségét. :-(
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9745 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 08. 29. 21:23

Na és mit tegyen az, akinek nincsen szüksége vezetékes telefonra?

Például ne használja. Nekem nincs vezetékes telefonom, de van előfizetésem, merthogy így olcsóbb. Nem kell ezt túlbonyolítani szerintem.
Papesz

#9746 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 04:13

Na és mit tegyen az, akinek nincsen szüksége vezetékes telefonra? Az elmehet a fenébe, igaz?

Netem elég sokan írják, több szolgáltatónál is, hogy van ilyen tripla csomagja/előfizetése de neki nem kell a telefon, csak azért kérte/van mert így olcsóbb mintha csak net+tv lenne. Senki nem kötelez arra, hogy használd is, később még jó lehet arra, hogy ingyen hívd a hiba bejelentőt.
Senki nem ellenőrzi, hogy ténylegesen használod is-e a telefont, nincs semmilyen következménye ha nem.
Szívesen látnék egy olyan statisztikát, hogy mennyi ilyen "csak azért van mert így olcsóbb a többi" előfizető van, tippem szerint nem kevés.

Szerkesztette: Gubek 2013. 08. 30. 04:15 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9747 Felhasználó inaktív   percy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 08. 30. 05:13

Netem elég sokan írják, több szolgáltatónál is, hogy van ilyen tripla csomagja/előfizetése de neki nem kell a telefon, csak azért kérte/van mert így olcsóbb mintha csak net+tv lenne. Senki nem kötelez arra, hogy használd is, később még jó lehet arra, hogy ingyen hívd a hiba bejelentőt.
Senki nem ellenőrzi, hogy ténylegesen használod is-e a telefont, nincs semmilyen következménye ha nem.
Szívesen látnék egy olyan statisztikát, hogy mennyi ilyen "csak azért van mert így olcsóbb a többi" előfizető van, tippem szerint nem kevés.
Maximálisan egyetértek. Igaz nálunk a teló is használatban van, de csomagban olcsóbb.
Alig várom mikor lehet csak a netet ápgrédelni :) (rebesgettek olyat is, hogy elképzelhetően lesz Trio XXL csomag FB 240-el, amire ugye a régi előfizetők is válthatnak ;) )

Az örök elégedetlenkedőknek pedig mindig lesz valami kifogásuk.
Sajnos ez egy ilyen ország, ahol neked kell figyelned, mert a szolgáltatók nem teszik ezt meg helyetted. (példa: akármilyen biztosítás, a mobilodhoz tartozó díjcsomag, még nagyon sok minden. - ott is ha nem figyelsz akkor valószinűleg többet fizetsz mint amennyit fizethetnél, ha körülnézel)
Félreértés ne essék, ezt én sem tartom helyesnek, mert pl. a világ nyugati felén nem egészen így mennek a dolgok, csak leírtam a nyilvánvalót.....

....Továbbra is úgy gondolom, hogy a UPC nem hálálja meg az előfizetők hűségét. :-(
Trio XL csomagban mindez 120-as nettel, HD-val 9.990 HUF/hó. Miért nem váltasz egy olyanra????
Különben egyetértek, de az összes szolgáltató ilyen!

Szerkesztette: percy 2013. 08. 30. 18:31 -kor

#9748 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: percy - Dátum: 2013. 08. 30. 19:27

Trio XL csomagban mindez 120-as nettel, HD-val 9.990 HUF/hó. Miért nem váltasz egy olyanra????

Mert igaz, hogy Digital Gold HD és 120/10-es net, de értsd már meg, hogy VAN BENNE TELEFON! :taps: :D
Papesz

#9749 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 00:56

Én a Trio XL-re szerettem volna váltani, de a menüben nincs mediacard opció. Mivel jelenleg is azzal használom a kábeltévét, szerettem volna annál maradni még akkor is, ha ezzel lemondok az XL csomag több szolgáltatásáról (műsorrögzítés, videotéka). Érdeklődésemre az ügyfélszolgálat azt a választ adta, hogy lehetséges az XL díjcsomag használata mediacarddal, havi plusz ezer forint felár ellenében. Ez kicsit erősnek hangzik. Mert az oké, hogy a mediacard miatt önként lemondok egy havi ezer forintos extráról amit a csomag tartalmaz (műsorrögzítés), de hogy még én fizessek plusz havi ezret... A mediacard a UPC-nek is olcsóbb, szolgáltatnia is kevesebbet kell, plusz jóval kevesebb energiát is fogaszt, nem értem miért a felhasználót kell mégis plusz sarcolni.

#9750 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 04:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2013. 08. 30. 22:39

Mert igaz, hogy Digital Gold HD és 120/10-es net, de értsd már meg, hogy VAN BENNE TELEFON! :taps: :D

ÉS?
Legfeljebb nem használod de így OLCSÓBB :excl: :excl: :excl:
Korábban le lett írva, hogy máshol is úgy van, hogy net+tv+tel együtt olcsóbb mint a net+tv így kérik mind a három szolgáltatást de a telefont nem használják, nincs is rá dugva készülék a HGW/modem-re.
Miért zavar, hogy lenne telefon is? Nem kötelező használ de legalább kevesebbet fizetnél.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9751 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 06:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2013. 08. 29. 21:23

Kértem és kaptam egy wifis Technocolor típusú modemet. Beüzemeltem, a router oldalán állítgattam ezt-azt. Kicsivel később ismét be akartam lépni a routerbe, de a következő üzenet fogadott:

Egy felhasználó már bejelentkezett. Egyidőben csak egy bejelentkezés engedélyezett.

És akkor most WTF? Nem tudja valaki?

Ismerős az eset. Egy hete ugyanígy jártam. De egy "kihúz-bedug" megoldotta.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#9752 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 08. 31. 05:09

ÉS?
Legfeljebb nem használod de így OLCSÓBB :excl: :excl: :excl:
Korábban le lett írva, hogy máshol is úgy van, hogy net+tv+tel együtt olcsóbb mint a net+tv így kérik mind a három szolgáltatást de a telefont nem használják, nincs is rá dugva készülék a HGW/modem-re.
Miért zavar, hogy lenne telefon is? Nem kötelező használ de legalább kevesebbet fizetnél.

Ez biztos nekem akartad írni? :rolleyes:
Papesz

#9753 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2013. 08. 31. 07:10

Ismerős az eset. Egy hete ugyanígy jártam. De egy "kihúz-bedug" megoldotta.

Nekem is, kösz a tippet.
Papesz

#9754 Felhasználó inaktív   Krityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Simon Templar - Dátum: 2013. 08. 31. 00:56

Én a Trio XL-re szerettem volna váltani, de a menüben nincs mediacard opció. Mivel jelenleg is azzal használom a kábeltévét, szerettem volna annál maradni még akkor is, ha ezzel lemondok az XL csomag több szolgáltatásáról (műsorrögzítés, videotéka). Érdeklődésemre az ügyfélszolgálat azt a választ adta, hogy lehetséges az XL díjcsomag használata mediacarddal, havi plusz ezer forint felár ellenében. Ez kicsit erősnek hangzik. Mert az oké, hogy a mediacard miatt önként lemondok egy havi ezer forintos extráról amit a csomag tartalmaz (műsorrögzítés), de hogy még én fizessek plusz havi ezret... A mediacard a UPC-nek is olcsóbb, szolgáltatnia is kevesebbet kell, plusz jóval kevesebb energiát is fogaszt, nem értem miért a felhasználót kell mégis plusz sarcolni.

Nekem is mediacard van. Simán váltottam Trio XL-re telefonon. 2 nap után be is aktiválták a plusz csatornákat. Kértem a wifi opciót meg is jött a Technicolor TC7200 szintén 2 nap múlva(Posta futár, előtte este jött az sms, hogy feladták, holnap érkezik.). Kicsit szórakozni kellet a beállítással de végül működik a torrent is jól. (Már mindent beállítottam még se akart portot nyitni, forward után is írta hogy zárva. És végül egy tűzfal ki-be és jó.)

#9755 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Krityu - Dátum: 2013. 09. 01. 11:19

Nekem is mediacard van. Simán váltottam Trio XL-re telefonon. 2 nap után be is aktiválták a plusz csatornákat. Kértem a wifi opciót meg is jött a Technicolor TC7200 szintén 2 nap múlva(Posta futár, előtte este jött az sms, hogy feladták, holnap érkezik.). Kicsit szórakozni kellet a beállítással de végül működik a torrent is jól. (Már mindent beállítottam még se akart portot nyitni, forward után is írta hogy zárva. És végül egy tűzfal ki-be és jó.)

Persze, simán lehet váltani (én is váltottam), csak a havi számla ezer forintral lesz magasabb - állítólag.

#9756 Felhasználó inaktív   Bobber76 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 17:35

Tisztelt UPC Online!

A mai nap szembesülnünk kellett az UPC meglehetősen "érdekes" üzletpolitikájával. Jelenleg mindenféle hűségnyilatkozat, és egyéb mismás nélkül van önöknél szerződésünk Fiber Power 50 internetre és Digital Bronze TV csomagra(+HD csomag). A jelenlegi ajánlatokat nézve úgy döntöttünk, hogy hűségnyilatkozatot aláírva inkább spórolnánk havi 2000ft-ot a TRIO M csomagra való előfizetéssel. Legnagyobb meglepetésünkre a telefonos ügyfélszolgálaton közölték velünk, hogy erre nincs lehetőség, csak "nagyobb" csomagra (azaz TRIO L, XL) válthatunk. *** külön érdekes, hogy közölték, számlatartozásunk van augusztus hónapra. Aztán kiderült, hogy nincs, mivel látják a befizetést, de még "nincs lekönyvelve". WTF?! *** Nos, érdeklődnék, hogy Önöknek valóban ennyire nem ügyfél a régi ügyfél? Mennyivel jobb, ha elmennek a 10+ éve önöknél lévő előfizetők? Komolyan érdekelne, hogy valóban nincs arra mód, hogy megkapjam sok-sok éve előfizetőként azt a "kegyet", amit egy új ügyfél?

Köszönöm!

#9757 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Bobber76 - Dátum: 2013. 09. 01. 18:35

Tisztelt UPC Online!

A mai nap szembesülnünk kellett az UPC meglehetősen "érdekes" üzletpolitikájával. Jelenleg mindenféle hűségnyilatkozat, és egyéb mismás nélkül van önöknél szerződésünk Fiber Power 50 internetre és Digital Bronze TV csomagra(+HD csomag). A jelenlegi ajánlatokat nézve úgy döntöttünk, hogy hűségnyilatkozatot aláírva inkább spórolnánk havi 2000ft-ot a TRIO M csomagra való előfizetéssel. Legnagyobb meglepetésünkre a telefonos ügyfélszolgálaton közölték velünk, hogy erre nincs lehetőség, csak "nagyobb" csomagra (azaz TRIO L, XL) válthatunk. *** külön érdekes, hogy közölték, számlatartozásunk van augusztus hónapra. Aztán kiderült, hogy nincs, mivel látják a befizetést, de még "nincs lekönyvelve". WTF?! *** Nos, érdeklődnék, hogy Önöknek valóban ennyire nem ügyfél a régi ügyfél? Mennyivel jobb, ha elmennek a 10+ éve önöknél lévő előfizetők? Komolyan érdekelne, hogy valóban nincs arra mód, hogy megkapjam sok-sok éve előfizetőként azt a "kegyet", amit egy új ügyfél?

Köszönöm!

Használd a bűvös szót: "akkor lemondom a szolgáltatást" (csakis telefonon) és máris másképp állnak majd hozzá. Azzal még rá lehet segíteni, hogy "másik szolgáltatóhoz megyek". Ilyenkor általában megadják a kedvezményt. Sajna meg kell dolgozni érte, evvan.

#9758 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 02. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Bobber76 - Dátum: 2013. 09. 01. 18:35

Tisztelt UPC Online!

Köszönöm!

Kedves Bobber76! Ha elküldi ügyfélszámát és elérhetőségeit a upconline@upc.hu címünkre, szívesen megnézzük, milyen előfizetési konstrukció lenne a legkedvezőbb az Ön számára.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9759 Felhasználó inaktív   thinktura 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 02. 19:26

Na, az 50-ről (átmeneti) 240 most épp kb. 60MB/s-t tud. Tudom, nem bosszankodni, ilyenkor ez van, majd karácsony tájára vagy jövő tavaszra a rendszerben is meglesz a sávszélesség. De nagyon tudnak valamit az ügyfélszolgálaton, mert amikor a korábban még 130-at elérő sebességből hiányoltam a maradékot, akkor rögtön vágták, hogy 60 a garantált, addig jók. :-/
Szerintem most nem szabad váltani a marketingszámok miatt, majd kb. fél év múlva, amikor beállt a rendszer.
Én meg jól megettem :D
http://www.freeoffice.com - Softmaker Office std 2010 alapú, ingyenes Office, Windowsra
http://www.officeviewers.com - Megnyit, megnéz, keres, pdf exportál, nyomtat - 4 - 4MB.
http://www.softmaker...glish/of_en.htm - SoftMaker Office 2012 - Windows, Linux, Android

#9760 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 03. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: thinktura - Dátum: 2013. 09. 02. 20:26

Na, az 50-ről (átmeneti) 240 most épp kb. 60MB/s-t tud. Tudom, nem bosszankodni, ilyenkor ez van, majd karácsony tájára vagy jövő tavaszra a rendszerben is meglesz a sávszélesség. De nagyon tudnak valamit az ügyfélszolgálaton, mert amikor a korábban még 130-at elérő sebességből hiányoltam a maradékot, akkor rögtön vágták, hogy 60 a garantált, addig jók. :-/
Szerintem most nem szabad váltani a marketingszámok miatt, majd kb. fél év múlva, amikor beállt a rendszer.
Én meg jól megettem :D

Természetesen már most is elérhető hálózatunkon a 240 Mbit/s sebesség, így ha nem ezt tapasztalod, a upconline@upc.hu címünkre írj egy levelet ügyfélszámoddal és elérhetőségeiddel, megvizsgáljuk internetkapcsolatodat.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490