Idézet: upc on-line - Dátum: 2013. 09. 05. 14:02
Ha írsz nekünk a upconline@upc.hu email címre (ügyfélszámod és elérhetőségeid is kellenek), szívesen megnézzük, milyen lehetőségeid vannak módosítani.
Köszönöm a gyors választ!
Már írtam ezügyben pár napja (minden szükséges adatommal) és semmilyen választ sem kaptam, még annyit sem hogy érdeklődését vettük, köszönjük

26-án módosítottam a régi TRIO L csomagról jelenlegi TRIO XL-re, de sajnos nem lehetséges régi előfizetőknek 240-et kérnie. Párszor beszéltem sz ügyfélszolgálattal, mert a módosítás után nem volt egy szem HD csatornám sem, ráadásul a teló is visszakerült bronzosra. (megírtam mindent itt kicsit korábban)
Kiderült hogy a számla is hibás, mert a 120-as net mellett ottmaradt az 50-es is (ezt nem tudom hogyan gondoltátok

), és bronze telócsomag került a számlára.
Megkérdeztem, ki kell fizetnem a számlát (megtörtént), majd a jövő haviban jóvá lesz írva. "Érdekes"-nek találtam ezt az eljárást, jeleztem is, de a kollegina hajthatatlan volt így befizettem.
Akkor most lehet a 10 napja (és bő 2 éve meglévő ügyfélként) régi Trio L-ről módosított TRIO XL csomagomhoz 240-es netet kérni? Ha lehet akkor azonnal idevele!
köszönöm!