Idézet: Gubek - Dátum: 2013. 10. 15. 05:31
Nem csak egy helyen kell átírni a dolgokat, sokaknak van valamilyen bank megbízásos számla fizetése amit szintén kezelni kell a megváltozott adatok miatt. Pl.: az online ügyfélszolgálatra az előfizető anyja nevével kell bejelentkezni, ami a név átírás miatt változhat. Nem olyan egyszerű azért az ilyesmi, nekem van tapasztalatom ilyen jellegű adminisztrációban mint "szolgáltató fél" és hidd el nem megy ez olyan egyszerűen.
Egyik érvedet sem fogadom el. Az általad felsorolt tételek az egyes szolgáltatások havidíjában szerepelnek. Ilyen alapon egyébként felsorolhattad volna az összes működési, üzemeltetési, reklám, stb. költséget is. Elég "érdekes" lenne, ha ezeket egy szolgáltató csak esetlegesen, ilyen egyszeri adminisztrációs díjakból próbálná fedezni.
Még egyszer mondom: az előfizetői díjakba vannak ezek a tételek beépítve.
Hidd el, én is tudom, mi egyszerű, és mi nem. A világ egyik legnagyobb szolgáltató cégénél dolgozom. Éppen elég rálátásom van, hogy tudjam, mi mennyi adminisztrációval és humán erőforrás költséggel jár.
Szóval ne haragudj, de engem nem fogtok meggyőzni semmivel, hogy a fentebb említett egyszeri regisztrációs/adminisztrációs költségek jogosak és reálisak!