Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 20. 15:47
Messze van ez ettől. No meg frissíteni sem árt. Nekem most egyik magas rendelkezésreállású vonalamról derült ki, hogy garantált sávszél csak ide a szomszéd kerülti központig van, ott bemegy a nagy internet felhőbe, aztán majd valahol kijön. ezen mondjuk kb. lélegeztetőgép is lóg, de legalább előre szólnak, ha karbantarás van. Hajnalban leáll 1-2 órát, vagy 5-10 percet, de most eseti jelleggel bejelentettek este egy másnap hajnali 4 órás leállást. Akár biztonsági rés is lehetett, vagy bármi, amit reszelni kell, nincs kizárva a műszaki hiba sem, elég nehéz 24 órásban fullos rendszer üzemeltetni, leállás nélkül.
Aki meg szemetet szeretne látni, az menjen, nézzen körbe nyugat felé, utána jöhet vissza tapasztalatot mesélni.
Az utóbbi 5.5 hónap eseményei sajnos mégis ezt mondatják..kipróbáltam mindent, mert próbálkoztak a beállításaimra illetve eszközeimre kenni, nos átvittem az eszközeimet másik szolgáltató hálózatára..és semmi gond velük, egyébként 3 routert próbáltam, ebből kettő saját, linuxosak, egyik Tomato 1.27-tel, másik 1.28 Victek-el, galvanikus leválasztás a koaxon, modemem leárnyékolva, árnyékolás leföldelve, ferrit gyűrűk a kábeleken, cat6-os kábel, tehát nem ültem tétlenül, ma már nem mondják, hogy nálam a hiba.Azt sem értem, hogy ha a házba hetente kell jönni valakihez, miért nem veszik észre, hogy itt valami gond van? foltozgatnak, pótcselekednek, elkennek, de nem oldják meg..
Megkérdeztem vagy 4 hónapja, hogy ez szerintük normális, hogy naponta 16x megáll a net, van, hogy 10 percenként és ez lenne-e a szolgáltatás, a válasz az volt, hogy nem. Több levelet kaptam, hogy igen, köszönik, látják a hibát bla-bla, le is ment a dolog napi 1-2 szakadásra, de most kezd megint felmenni a szakadások száma..ÉS így a hülyegyereket játszva, bizonyos kérdéseket nem látva/meg nem válaszolva kihúzták idestova fél évig..
..akkor meg be kell írni az ÁFSZ-be, hogy ez egy megbízhatatlan rendszer, úgy vágjál bele, mi nem is szeretnénk többet rákölteni, mert a számlázáshoz ez is elégséges , meg különben is...