HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9461 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 21. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2012. 07. 08. 19:33

MindigTv-n néztem, ott is. Lehet így adták az angolok?

Találtam 19MBit-es forrást is, úgyhogy nem az angoloknál volt a probléma. Amúgy most is szar a minőség a német időmérőn. Ha előfizetnék a HD csomagra, akkor a mediabox le tudja a kimenetet skálázni SD-re? Mert egyelőre még csak tervben van a HDTV vétele. De ha ez az ára, hogy normális minőség legyen, akkor nem tudok mást tenni...
Betelefonálni felesleges, mert amúgy nincs gond a képpel, csak f1 illetve foci alatt látszik a kockásodás. Illetve mást nem is nézek rajta, szóval ez csak részben igaz.

Szerkesztette: Pietrosz 2012. 07. 21. 13:30 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#9462 Felhasználó inaktív   Iginotus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 14. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: csapdani - Dátum: 2012. 01. 16. 12:46

Ping problémák vannak nálam is a XI. kerületben esténként. A korábbi postok alapján én is küldtem emailt a UPC-nek, várom a választ. Azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

Tudom nem mostani, de csatlakozok nálam is vacak a ping nyár eleje óta. 1% loss van ugyan csak de böven elég hogy öngyilkosság legyen diablózni...
Plug and Pray...

#9463 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 10:43

Mobilszolgáltatást indít a UPC

"Ismét bővülhet a magyar mobilpiac, a kábeles szolgáltatásokkal rendelkező UPC rövidesen piacra lép saját mobilszolgáltatásával. A konkrét részletekről várhatóan a jövő héten számol be a szolgáltató."

forrás:hwsw
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#9464 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 17:01

Nyóckerbe haldoklik a net. Ping 400-3500 között, packetloss 32%.
Tegnap előtt bejelentettem azt mondták központi hiba, tegnap egész nap jó volt, ma meg megint használhatatlan.

Ha a UPC-s fórumtárs volna olyan kedves és ránézne, azt megköszönném.

#9465 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 18:28

Szombathelyen is van valami gubanc, kb fél óránként 1-2 percre teljesen kiesik a net, lassan már egész nap ezt csinálja. modem többször resetelve (Szombathely, Maros u.)

-C0pp3rM!n3-

#9466 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 22. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2012. 08. 22. 19:28

Szombathelyen is van valami gubanc, kb fél óránként 1-2 percre teljesen kiesik a net, lassan már egész nap ezt csinálja. modem többször resetelve (Szombathely, Maros u.)

-C0pp3rM!n3-

2 napja Csepelen is döglött modem fogadott, kihúz/bedug után pár percenként rebootolta magát, szinte ahogy feléledt. Most éppen jó, de szopatott elég rendesen.
Make love not Wor.

#9467 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 22. 19:33

2 napja Csepelen is döglött modem fogadott, kihúz/bedug után pár percenként rebootolta magát, szinte ahogy feléledt. Most éppen jó, de szopatott elég rendesen.

az se rossz. itt most nem rebootolja magát a modem, de fél / 1 percig se kép se hang... folyamatosan reconnectelnek az alkalmazások.

-C0pp3rM!n3-

#9468 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 19:28

Szintén ugyanez. Szombathely, Malom u. Jó pár dollárt buktam pókeren emiatt.

#9469 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 22. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: stark100 - Dátum: 2012. 08. 22. 20:28

Szintén ugyanez. Szombathely, Malom u. Jó pár dollárt buktam pókeren emiatt.

Előfordul. Addig meg legfeljebb mobilnet.
Make love not Wor.

#9470 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 22. 20:37

Előfordul. Addig meg legfeljebb mobilnet.

Jaa, akkor már értem, hogy miért kínál a UPC mobilnetet is :D

#9471 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 09. 21:05

Sziasztok !
Fiber 60-as nethez milyen routert javasoltok ? Néha torrent is szokott futni a gépen. :rolleyes:

#9472 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 04:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Digidroid - Dátum: 2012. 09. 09. 22:05

Sziasztok !
Fiber 60-as nethez milyen routert javasoltok ? Néha torrent is szokott futni a gépen. :rolleyes:

Gigabites lenne az ajánlott, a legolcsóbb a TP-Link 1043ND, utána a Netgear 3500L jön, a következő lépcsőfokon már több gyártóból/modellből lehet válogatni, nézz be IDE.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9473 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 09. 10. 05:09

Gigabites lenne az ajánlott, a legolcsóbb a TP-Link 1043ND, utána a Netgear 3500L jön, a következő lépcsőfokon már több gyártóból/modellből lehet válogatni, nézz be IDE.

OK.
Köszi a választ. Akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy amit a UPC ad wifi-s modem az mennyire lenne használható? Vagy inkább azt felejtsem el...... :-s

#9474 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Digidroid - Dátum: 2012. 09. 10. 09:11

OK.
Köszi a választ. Akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy amit a UPC ad wifi-s modem az mennyire lenne használható? Vagy inkább azt felejtsem el...... :-s

Nekem is Cisco EPC3925 HGW-m van és nincsen vele semmi bajom, wifi-t csak telefonnal használom így nem igazán tudok nyilatkozni róla de egy második emeleti, 67 nm-es panel lakásban és környékén megfelelő a lefedettség.
Ha fontos a wifi lefedettség és sebesség akkor inkább vegyél egy különálló wifi router.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9475 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 09. 10. 09:57

Nekem is Cisco EPC3925 HGW-m van és nincsen vele semmi bajom, wifi-t csak telefonnal használom így nem igazán tudok nyilatkozni róla de egy második emeleti, 67 nm-es panel lakásban és környékén megfelelő a lefedettség.
Ha fontos a wifi lefedettség és sebesség akkor inkább vegyél egy különálló wifi router.

Köszi itt is :D

#9476 Felhasználó inaktív   kriskelvin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 18. 19:45

Nem tudom valaki van-e itt a UPC-től, most már egy ideje küzdök az ügyfélszolgálattal, mert senkit nem érdekel a hibabejelentésem. Kb. egy hete folyamatosan szakadozik a net. Küldtem modem log-ot is.
Majd egyszer keresnek telefonon.
Mellékelek egy friss modem log-ot. Webstar EPC2203
Esetleg Nagykanizsán másnál is van gond?

Csatolt fájl:

#9477 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 19. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: kriskelvin - Dátum: 2012. 09. 18. 20:45

Nem tudom valaki van-e itt a UPC-től, most már egy ideje küzdök az ügyfélszolgálattal, mert senkit nem érdekel a hibabejelentésem. Kb. egy hete folyamatosan szakadozik a net. Küldtem modem log-ot is.
Majd egyszer keresnek telefonon.
Mellékelek egy friss modem log-ot. Webstar EPC2203
Esetleg Nagykanizsán másnál is van gond?

Tegnap ugyan volt egy kisebb problémánk Nagykanizsán, amil ehet érintett, de biztosat csak ügyfélszámod alapján tudunk mondani, amit elküldhetsz nekünk a upconline@upc.hu email címre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9478 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 16:44

Üdv!
Van nekem egy ilyen monitorom http://www.benq.com/.../specifications és ehhez rendelnék egy mediabox hd dvr-t. Működne a dolog? Van hdmi bemenete, támogatja a hdcp-t és hangszóró is van rajta(bár még sosem próbáltam se a hangszórót se a hdmi bemenetet hdcpvel). Mondjuk jobb lenne a hangot a hangkártyára irányítani. 5.1 csak spdif-en jön ki belőle? Mert van spdif bemenet a hangkártyámon, de még sosem használtam. Megy egyszerre a hdmi és az spdif is?
És itt a lényeg. Elég lutri a dolog, hogy tényleg úgy működne-e, ahogy nekem megfelelő lenne. Van arra lehetőség, hogy megrendelem, hazahozom a boxot vagy szerelő jön és ha mégse tetszik vagy csak egyszerűen nem kompatibilis valami akkor azt mondom köszi inkább mégse kérem?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9479 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 09. 21. 17:44

Üdv!
Van nekem egy ilyen monitorom http://www.benq.com/.../specifications és ehhez rendelnék egy mediabox hd dvr-t. Működne a dolog? Van hdmi bemenete, támogatja a hdcp-t és hangszóró is van rajta(bár még sosem próbáltam se a hangszórót se a hdmi bemenetet hdcpvel). Mondjuk jobb lenne a hangot a hangkártyára irányítani. 5.1 csak spdif-en jön ki belőle? Mert van spdif bemenet a hangkártyámon, de még sosem használtam. Megy egyszerre a hdmi és az spdif is?
És itt a lényeg. Elég lutri a dolog, hogy tényleg úgy működne-e, ahogy nekem megfelelő lenne. Van arra lehetőség, hogy megrendelem, hazahozom a boxot vagy szerelő jön és ha mégse tetszik vagy csak egyszerűen nem kompatibilis valami akkor azt mondom köszi inkább mégse kérem?

Mivel van rajta HDMI port így szinte biztosan működni fog vele a box. Menni fog egyszerre a HDMI és a SPDIF, én személy szerint még nem próbáltam de korábban a szürke Thomson-on ment egyszerre a Scart és a RCA hang.
Mivel hűség szerződés kell vállalni így nem lehet egyszerűen visszamondani.

Pontosan miért is akarod a hangot a gépbe vezetni?
Canon Pixma MP540

#9480 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 09. 21. 18:54

Mivel van rajta HDMI port így szinte biztosan működni fog vele a box. Menni fog egyszerre a HDMI és a SPDIF, én személy szerint még nem próbáltam de korábban a szürke Thomson-on ment egyszerre a Scart és a RCA hang.
Mivel hűség szerződés kell vállalni így nem lehet egyszerűen visszamondani.

Pontosan miért is akarod a hangot a gépbe vezetni?

Azért, hogy az 5.1 hangrendszeremet tudjam használni, ne a monitor 2*2W-os csoda hangszóróit kelljen hallgatni. Nincs külön erősítőm, analóg 5.1 van 3 kábelen, így közvetlenül nem tudom abba dugni. Arra már rájöttem, hogy tudom lejátszani a mikrofon bemenetét a hangszórókon, szerintem menne az spdif-el is.
Amúgy olyasmire gondoltam hogy nem lehetséges a telepítés mert nem adottak a feltételek vagy ilyesmi, és erre hivatkozva visszamondani ha mégse stimmel valami :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • Utolsó »