HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9481 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 21. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 09. 21. 19:31

Azért, hogy az 5.1 hangrendszeremet tudjam használni, ne a monitor 2*2W-os csoda hangszóróit kelljen hallgatni. Nincs külön erősítőm, analóg 5.1 van 3 kábelen, így közvetlenül nem tudom abba dugni. Arra már rájöttem, hogy tudom lejátszani a mikrofon bemenetét a hangszórókon, szerintem menne az spdif-el is.
Amúgy olyasmire gondoltam hogy nem lehetséges a telepítés mert nem adottak a feltételek vagy ilyesmi, és erre hivatkozva visszamondani ha mégse stimmel valami :think:

Pontosan milyen feltételekre gondoltál? Ha vállalják a bekötés akkor biztos, hogy működni fog.

A linkelt monitoron van hang kimenet is így lehet rá kötni külső hangszórót is és ezért van lehetőség sokkal jobb hangfal használatára is.
Szerintem elég macerás ez a gépen keresztüli hang elvezetés és sok is lehet benne a hiba lehetőség + könnyen elképzelhető, hogy nem lesz szinkronban a hang és a kép.
Én egy Samsung B2230HD "monitor-"tévén nézem az adást egy Cisco HD DVR box-szal és a beépített hangszórókon hallgatom és nekem személy szerint nincsen vele bajom + ha úgy érzem akkor ráköttök egy Logitech X530 5.1 hangfal szettet amit egy jack-szteró RCA kábel + szteró RCA-5.1 jack átalakítóval van összekötve így az összes hangfal működik de ritkán használom mivel a család többi tagja nem igazán tolerálja a nagyobb hangerejét.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9482 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 09. 21. 20:08

Pontosan milyen feltételekre gondoltál? Ha vállalják a bekötés akkor biztos, hogy működni fog.

A linkelt monitoron van hang kimenet is így lehet rá kötni külső hangszórót is és ezért van lehetőség sokkal jobb hangfal használatára is.
Szerintem elég macerás ez a gépen keresztüli hang elvezetés és sok is lehet benne a hiba lehetőség + könnyen elképzelhető, hogy nem lesz szinkronban a hang és a kép.
Én egy Samsung B2230HD "monitor-"tévén nézem az adást egy Cisco HD DVR box-szal és a beépített hangszórókon hallgatom és nekem személy szerint nincsen vele bajom + ha úgy érzem akkor ráköttök egy Logitech X530 5.1 hangfal szettet amit egy jack-szteró RCA kábel + szteró RCA-5.1 jack átalakítóval van összekötve így az összes hangfal működik de ritkán használom mivel a család többi tagja nem igazán tolerálja a nagyobb hangerejét.

Maga a szolgáltatás nyilván működne, de ha esetleg van valami kompatibilitási gond ami miatt nem menne jó minőségben, akkor mondanám csak le. Vagy ez őket nem érdekelné, és itthagynák a boxot, aztán hogy tudok-e dugni rá valamit az már az én gondom? :D pl azt sem tudom, hogy mit kezdene a monitor az 1080i jellel. Deinterlace milyen lenne.Jól jeleníti-e meg. Automatikusan átvált-e 50Hz-re. Ilyesmi dolgok, amiken el tud csúszni az egész. :think:
A szinkron tényleg elcsúszhat, erre nem gondoltam. A te módszereddel viszont bukom a valós 5.1-et, és most már azért egyre többször így is adnak műsorokat. De végülis nem tragédia, a kép a fontosabb.
Lehet az lesz, hogy kipróbálom az sd mediaboxunkkal, ez már hamarabb is eszembe juthatott volna :D Remélem van azon is hdmi.
És itt az újabb kérdés, milyen hdmi kábelt vegyek? Tudsz tippet?
(most nézem a monitorodat, az a PiP nagyon kéne nekem is, öröm lesz majd váltogatni a bemenetet...)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9483 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 04:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 09. 21. 22:45

Maga a szolgáltatás nyilván működne, de ha esetleg van valami kompatibilitási gond ami miatt nem menne jó minőségben, akkor mondanám csak le. Vagy ez őket nem érdekelné, és itthagynák a boxot, aztán hogy tudok-e dugni rá valamit az már az én gondom? :D pl azt sem tudom, hogy mit kezdene a monitor az 1080i jellel. Deinterlace milyen lenne.Jól jeleníti-e meg. Automatikusan átvált-e 50Hz-re. Ilyesmi dolgok, amiken el tud csúszni az egész. :think:
A szinkron tényleg elcsúszhat, erre nem gondoltam. A te módszereddel viszont bukom a valós 5.1-et, és most már azért egyre többször így is adnak műsorokat. De végülis nem tragédia, a kép a fontosabb.
Lehet az lesz, hogy kipróbálom az sd mediaboxunkkal, ez már hamarabb is eszembe juthatott volna :D Remélem van azon is hdmi.
És itt az újabb kérdés, milyen hdmi kábelt vegyek? Tudsz tippet?
(most nézem a monitorodat, az a PiP nagyon kéne nekem is, öröm lesz majd váltogatni a bemenetet...)

Sajnos csak a HD-s box-okon van HDMI csatlakozó, az SD-ken csak Scart kimenet van így a te eseteben nem lehet próbát tenni az SD-vel.
Kompatibilitási gond nem nagyon lehet mivel csak egy HDMI csatlakozós eszköz kell amivel nem nagyon lehet gond, szinte teljesen biztos, hogy működni fog a szolgáltatás de egyébként nem foglalkoznak ilyenekkel, ezen okból nem lehet visszamondani, ha már igénybe veszel egy szolgáltatást akkor ők jogosan feltételezik, hogy rendelkezel a szükséges eszközökkel.
HDMI kábelt adnak a box-hoz így nem kell venni.
A PiP csak az antenna bemenettel működik így nem is használom.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9484 Felhasználó inaktív   rumcajsz67 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 23. 07:44

sziasztok!

újra digitális upc szolgáltatásom van. régen lehetett módosítani a csatorna kiosztás sorrendjét, most nem találom ezt az opciót.
Ez megszűnt vagy van valami trükkje vagy egyszerűen béna vagy?

köszi

r

#9485 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 23. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: rumcajsz67 - Dátum: 2012. 09. 23. 08:44

sziasztok!

újra digitális upc szolgáltatásom van. régen lehetett módosítani a csatorna kiosztás sorrendjét, most nem találom ezt az opciót.
Ez megszűnt vagy van valami trükkje vagy egyszerűen béna vagy?

köszi

r

Régen sem lehetett módosítani a sorrendet.
Papesz

#9486 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 24. 10:46

Az mi a tökömért van hogy napi szinten (de legalábbis a késő délutáni óráktól számítva kb hajnal 1-2 ig) többször van ilyen mikro szakadás. Sima netezés közbe alig észrevehető esetleg eleinte azt hiszem csak lasabban tölt be egy oldal addig ovlasok másikat így fel sem tűnik. De pl ha netes játékoknál már nagyon idegesítő hogy 10-12sec ig kb semmi reakció, de olyan mintha a kapcsolat meg se szakadna, Routerbe látszik a net és a routert is elérem olyankor szóval nem nálam van a baj elviekbe.
Kb olyan mintha lenne egy kis lagg előtte majd először a feltöltési rész szünne meg és utána meg se befele se kifele menő forgalom.

Bp, VII ker.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 09. 24. 10:47 -kor

#9487 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 24. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 09. 24. 11:46

Az mi a tökömért van hogy napi szinten (de legalábbis a késő délutáni óráktól számítva kb hajnal 1-2 ig) többször van ilyen mikro szakadás. Sima netezés közbe alig észrevehető esetleg eleinte azt hiszem csak lasabban tölt be egy oldal addig ovlasok másikat így fel sem tűnik. De pl ha netes játékoknál már nagyon idegesítő hogy 10-12sec ig kb semmi reakció, de olyan mintha a kapcsolat meg se szakadna, Routerbe látszik a net és a routert is elérem olyankor szóval nem nálam van a baj elviekbe.
Kb olyan mintha lenne egy kis lagg előtte majd először a feltöltési rész szünne meg és utána meg se befele se kifele menő forgalom.

Bp, VII ker.

Most éppen van egy néhány utcát érintő központi hiba a kerületben, ami akár érinthet is, de a korábban tapasztalt hibákat még ez se magyarázná meg. Ha elküldöd nekünk ügyfélszámodat, elérhetőségeidet a upconline@upc.hu címünkre, mindenképpen megvizsgáljuk az internetkapcsolatodat.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9488 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 24. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 09. 24. 13:14

Most éppen van egy néhány utcát érintő központi hiba a kerületben, ami akár érinthet is, de a korábban tapasztalt hibákat még ez se magyarázná meg. Ha elküldöd nekünk ügyfélszámodat, elérhetőségeidet a upconline@upc.hu címünkre, mindenképpen megvizsgáljuk az internetkapcsolatodat.

Konkrétan, Rákóczi 86. az utca és házszám. Nem mostani eset kb amióta be van kötve ilyen az kb 1 éve de mostanság szaporodtak meg ezek a mikro szakadások/laggok.

#9489 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 29. 18:40

Költözés miatt hűségszerződéses UPC csomagunkat vinnénk tovább, de az új albérletben csak upc kábeltévé van, internet nincs.
A csomagunkban van tv+net+telefon, ebből csak a tv-t tudnánk használni.
Van lehetőség a csomag "redukálására" oly' módon, hogy csak tv-előfizetésünk maradjon meg, az internetet és a telefont visszamondjuk ?

-C0pp3rM!n3-

#9490 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2012. 09. 29. 19:40

Költözés miatt hűségszerződéses UPC csomagunkat vinnénk tovább, de az új albérletben csak upc kábeltévé van, internet nincs.
A csomagunkban van tv+net+telefon, ebből csak a tv-t tudnánk használni.
Van lehetőség a csomag "redukálására" oly' módon, hogy csak tv-előfizetésünk maradjon meg, az internetet és a telefont visszamondjuk ?

-C0pp3rM!n3-

Ha küldesz egy mailt az ügyfélszámoddal és telefonszámoddal a upconline@upc.hu címre, akkor megnézzük pontosan, milyen lehetőségeid vannak.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9491 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 10. 01. 11:06

Ha küldesz egy mailt az ügyfélszámoddal és telefonszámoddal a upconline@upc.hu címre, akkor megnézzük pontosan, milyen lehetőségeid vannak.

elküdve :)

köszi és üdv,

-C0pp3rM!n3-

#9492 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 05. 10:45

Na azért megint sikerült alkotniuk...
Tegnap kb 18:00 tól használhatatlanra degradálódott a net (1074 irányítószám). Nem csak a sávszél ugrált össze vissza meg a ping hanem fullosan el is ment, az online led akkor is világított amikor nem volt net kapcsolat meg volt hogy nem is világított akkor meg pláne nem. A fentebb említett időpont tól kb 21-re el is ment aztán semmi reggelig.

Perszer mikor megtenném a bejelentést pont van nehogy be tudják mérni a kollégák rendesen, persze annyit megállapított a technikus hogy van loss meg gond a jelszint-el de nem számottevő. Beállította hogy központilag vizsgálják az esetet hátha ott a gond, de mai hivás után azt közölték hogy nem ott a gond ezért kiszállás kell majd...

Már hogy a biharba nem központnál van a gond amikor legtöbször ha elmegy a net azt látom hogy a DNS szerver ek ip-je ki van 0-ázva. Vagy hogy egy ideig tökéletesen van még befele jövő kapcsolat csak éppen az UP sáv tűnik el a semmibe. Speedtest en is ping lefut ami kb 10-15 el mutatt nagyobbat, majd a letöltés ugrál össze vissza majd ad 1mb/s el alacsonyabb értéket, de a feltöltés mérése az már el se tud indulni, úgy hogy közbe befele jövő kapcsolat van mert TS-en hallom ismerőst beszélni.

Lehet hiba volt meignt 1 évre megkötni velük a szerződést mert ezt a szar egyre gyakrabban csinálja.

Másik dolog mi az hogy nem lehet szűkíteni a kiszállás idején? Kapok munkanapra egy 12:30-16:30-as időpontot de szűkíteni nem lehet mert ADHOC jelleggel érnek ki ide oda a szerelők. Hát bazd irják oda hogy erre a címre ultojára menj azt annyi, de erre is képtelenek.

#9493 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 05. 12:49

Sziasztok!

Erről: Cisco EPC3925 mik a vélemények?
Hétfőn hoznak egy ilyet, mert 25-ről 50-es csomagra váltok és kell a WIFI és a LAN is. A régi Linksys WRT54G-m valszeg nem tudná az 50 megabitet. Szóval, ha vannak jó, vagy rossz vélemények pro és kontra írjátok meg légyszi! Ha nagyon gázos, akkor lemondom a WIFI opciót és inkább veszek egy routert.

#9494 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 05. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: ufonauta - Dátum: 2012. 10. 05. 13:49

Sziasztok!

Erről: Cisco EPC3925 mik a vélemények?
Hétfőn hoznak egy ilyet, mert 25-ről 50-es csomagra váltok és kell a WIFI és a LAN is. A régi Linksys WRT54G-m valszeg nem tudná az 50 megabitet. Szóval, ha vannak jó, vagy rossz vélemények pro és kontra írjátok meg légyszi! Ha nagyon gázos, akkor lemondom a WIFI opciót és inkább veszek egy routert.

Nekem is ez van és személy szerint semmi gondom nincsen vele, wifi-t csak egy telefonnal használom.
Canon Pixma MP540

#9495 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 06. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 10. 05. 18:46

Nekem is ez van és személy szerint semmi gondom nincsen vele, wifi-t csak egy telefonnal használom.

Ehe... most éppen a webstar haldoklik. Illetve állandóan szakad itt a fehérvári úton. :(

#9496 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 20:38

Nos faxa....
Váltottam 25-ösről 50-es netre, ami műxik is rendben. Egyelőre a wifis modem is működik. Viszont azt nem értem, hogyha maradt ugyanaz a felhasználó, akkor az emailhez, tárhelyhez, adatmódosításhoz és adatforgalom megnézéshez beállított faxa jelszómat miért cseszték haza?
Ráadásul az általuk adott jelszóval be sem tudok lépni. Ami a legszebb, hogy ugyanazt a nyomtatott lapot kaptam, amit 3 éve a 25-ös nethez kaptam. (tehát ugyanaz a jalszó rajta, de persze nem enged be) Tegnap még az általam beállított régi jelszóval simán beléptem.
Noh holbap ÜSZ hívogatás lesz már látom. Már csak azért is mert a TV-n is váltottam bronzról, goldra de még mindig csak a bronz csomag jön. Boxot már újraindítottam, gyári beállításokat, csatornakeresést is elkövettem, mégsem megy.
Hogy nekem egy ilyen egyszerű váltás is szívást jelent, nem zengek ódákat a cégről.... (:

Szerkesztette: ufonauta 2012. 10. 08. 20:39 -kor

#9497 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 10. 05. 11:45

Másik dolog mi az hogy nem lehet szűkíteni a kiszállás idején? Kapok munkanapra egy 12:30-16:30-as időpontot de szűkíteni nem lehet mert ADHOC jelleggel érnek ki ide oda a szerelők. Hát bazd irják oda hogy erre a címre ultojára menj azt annyi, de erre is képtelenek.

Telepítettél már haverodnak gépet, ill ő neked?
Ha igen, akkor tudod, hogy ugyanaz a feladat nem biztos, hogy ugyanannyi ideig tart, ha a felhasználó nem csak operálósrendszert, hanem scannert, printert, printszevert, és nas-t is akar használni.

Aki kiszáll hozzád, az kap napi 8-15 címet. Van, ahol kábelmodemet cserél, van, ahol digit boxot üzemel be (felprogramozás, kezelés bemutatása), és van, ahol új szolgáltatást telepít, 25 méter kábellal a lakásig, majd a lakáson belül rejtve, vagy rögzítve odáig vezetni, ahová üf kéri. Szerinted ugyanannyi idő? Fixen tervezhető, hogy előbbi feladat 65 perc alatt elvégezhető, valamint adott pillanatban balesetmentes a város azon része, amely útvonalon megközelít téged?
Nem UPC dolgozók, hanem alvállalkozók, vagy azok alkalmazottai. Igen kemény megszorításokkal, tehát nekik is érdekük, hogy legalább az adott 4 órába beleférjenek.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#9498 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 09. 00:20

Telepítettél már haverodnak gépet, ill ő neked?
Ha igen, akkor tudod, hogy ugyanaz a feladat nem biztos, hogy ugyanannyi ideig tart, ha a felhasználó nem csak operálósrendszert, hanem scannert, printert, printszevert, és nas-t is akar használni.

Aki kiszáll hozzád, az kap napi 8-15 címet. Van, ahol kábelmodemet cserél, van, ahol digit boxot üzemel be (felprogramozás, kezelés bemutatása), és van, ahol új szolgáltatást telepít, 25 méter kábellal a lakásig, majd a lakáson belül rejtve, vagy rögzítve odáig vezetni, ahová üf kéri. Szerinted ugyanannyi idő? Fixen tervezhető, hogy előbbi feladat 65 perc alatt elvégezhető, valamint adott pillanatban balesetmentes a város azon része, amely útvonalon megközelít téged?
Nem UPC dolgozók, hanem alvállalkozók, vagy azok alkalmazottai. Igen kemény megszorításokkal, tehát nekik is érdekük, hogy legalább az adott 4 órába beleférjenek.

Én ezt megértem de azt nem hiszem el hogy adot időintervallumon belül ne lehessen megoldani azt hogy a végére rakjanak minket, illetve ha lehetséges hogy 30-40 percen belül (kb ennyi míg melóhelyről hazaérek) megérkeznek megdobjanak egy SMS-el vagy hivással.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 10. 09. 09:40 -kor

#9499 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 09. 20:02

Csak en kapok ilyen hibauzeneteket email kuldeskor? Ugyfelszolgalatot nincs turelmem kivarni...

An error occurred while sending mail. The mail server responded: 5.1.1 <email cim> relaying denied. Please check the message recipient <email cim> and try again.

A sajat UPC-s cimemre tudok levelet kuldeni, csak kifele nem megy.

#9500 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 09. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 10. 09. 10:40

Én ezt megértem de azt nem hiszem el hogy adot időintervallumon belül ne lehessen megoldani azt hogy a végére rakjanak minket, illetve ha lehetséges hogy 30-40 percen belül (kb ennyi míg melóhelyről hazaérek) megérkeznek megdobjanak egy SMS-el vagy hivással.

Én ezt próbáltam, többször nem sikerült, mert előző júzer nincs odahaza, vagy éppenb "5 perc és jön", meg satöbbi. Mi a vége? Vagy kicsúszik az időből, vagy nem, visszafelé és körbe autózni senki nem szeret, plusz a logisztika, hogy van akihez létra kell, azt pofán ne csapják a kocsiból, így elejére tesszük a létrás ügyfelet, utána az másik kollégának átpattint, aztán jön a többi elmélet, mikor a júzer kérdez még kettőt. Kávéztatni szerencsére egyre kevesebben szeretnének, de mondom, ki lehet próbálni, nekem 10 év alatt nem sikerült összelogisztikázni a mimerrét.

SMS és hívás ugyanaz, szopni kell vele, nem lehet egységesen bevezetni, ráadásul itt is majd hó végén meglesi az ember, hogy mennyi a bevétel és ebből mennyit telefonált el, egyből nem hívogat napi 8 ügyfelet. Sajna ez van.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.