HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9681 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 07. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: h4te - Dátum: 2013. 08. 06. 16:04

Fiber 250 (250/20), ez a nagy újítás?

(Ha igen, akkor megint jó fej lesz a UPC az előfizetők 0,000001%-val.)

Remélem ennél azért, komolyabbat villantanak.

Áruld már el, hogy mit akarsz csinálni egy ettől "komolyabb villantással".
Papesz

#9682 Felhasználó inaktív   h4te 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 07. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2013. 08. 07. 10:20

Áruld már el, hogy mit akarsz csinálni egy ettől "komolyabb villantással".

Arra utaltam, hogy bevezetni egy ilyen csomagot teljesen felesleges, mert kb. 5 előfizetőn kívül senkinek nem kell 250Mbit letöltés.
Komolyabb villantás az, amikor csökkentik az előfizetési díjat és észerűen megemelik a le és FELtöltési sebességet.

Bevezetni egy mégdrágább csomagot, nem éppen a tömegek érdekeit szolgálná. Persze csak ha az alaptalan feltételezés beigazolódna.
(Ez az a szokásos helyzet, amikor a marketinges vezeti az IT céget, és nem az informatikus. Már látom az óriásplakátot, hogy "Igen! Megcsináltuk! 250Mbit! Mókusok, azonnal fizessetek elő, mert eljött a megváltó!)

#9683 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 07. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 06. 01:12

Óóóóóófákin. TVben is láttam, értelme nem sok, fent megnyomtam a csomagok menüpontot, erre jöttek a Tv-k. Biztos gyorsítanak, 1 óra alatt lenyomnak 1.5 órás filmnet. Vagy miapicsa?

Melyik verziot lattad? Mert mintha egy javitott menne belole... erdetileg ugy sirankozott a srac hogy "tevebol is csak ez a hetcsatornas ize van"... ;-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#9684 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 07. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: h4te - Dátum: 2013. 08. 07. 16:55

Arra utaltam, hogy bevezetni egy ilyen csomagot teljesen felesleges, mert kb. 5 előfizetőn kívül senkinek nem kell 250Mbit letöltés.
Komolyabb villantás az, amikor csökkentik az előfizetési díjat és észerűen megemelik a le és FELtöltési sebességet.

Bevezetni egy mégdrágább csomagot, nem éppen a tömegek érdekeit szolgálná. Persze csak ha az alaptalan feltételezés beigazolódna.
(Ez az a szokásos helyzet, amikor a marketinges vezeti az IT céget, és nem az informatikus. Már látom az óriásplakátot, hogy "Igen! Megcsináltuk! 250Mbit! Mókusok, azonnal fizessetek elő, mert eljött a megváltó!)

Ok, akkor félreértettelek. Bocsánat. :up:
Papesz

#9685 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 10. 12:29

Remélem ha emelés lesz, akkor azoknak is emelni fognak, akiknek szerződésük van, mint ahogy utoljára is tették. :D
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#9686 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 10. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: h4te - Dátum: 2013. 08. 07. 16:55

Ott a pont! :up:

És kiegészíthetjük azzal, hogy lehetne végre ingyenes az ügyfélszolgálat igénybevétele, és jó volna, ha a szolgáltatás mindig, megszakítás nélkül biztosított lenne, a UPC által rendelkezésre bocsájtott modern, megbízható és jó minőségű kiegészítő eszközök (modem, médiabox) használata mellett.

Számomra ezek sokkal fontosabbak, mint hogy emelik-e az egyébként bőven megfelelő 25 Mbit-es csomag letöltési sebességét, vagy sem.

De ha egy "újítást" kellene választani, akkor felezzék-harmadolják a havidíjat! Annak örülnénk a legjobban.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9687 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 10. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 08. 10. 14:32

Ott a pont! :up:

És kiegészíthetjük azzal, hogy lehetne végre ingyenes az ügyfélszolgálat igénybevétele, és jó volna, ha a szolgáltatás mindig, megszakítás nélkül biztosított lenne, a UPC által rendelkezésre bocsájtott modern, megbízható és jó minőségű kiegészítő eszközök (modem, médiabox) használata mellett.

Számomra ezek sokkal fontosabbak, mint hogy emelik-e az egyébként bőven megfelelő 25 Mbit-es csomag letöltési sebességét, vagy sem.

De ha egy "újítást" kellene választani, akkor felezzék-harmadolják a havidíjat! Annak örülnénk a legjobban.

Támogatom a felvetéseket, bár tudom, hogy a bevételorientáltság miatt ez nem fogja meghatni a UPC-t.

Szerintem is jobban meg lehetne/kellene becsülni a régi - és a nagyon régi! :rolleyes: - előfizetőket, de ne úgy, hogy felhívnak mint régi, hűséges ügyfelüket csak azért, hogy újabb előfizetés(ek)re beszéljenek rá, és lehetne csökkenteni az asszimmetriát is(nagyobb feltöltési sebességet adni!).
Persze az előfizetési díjakat is lehetne csökkenteni, de erről ne is álmodjunk...

Egyébként szívesen olvasnám a "felvetéseinkről" upc on-line fórumtársunk "véleményét" is. :cool2:

#9688 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 11. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: HJM - Dátum: 2013. 08. 10. 16:17

Támogatom a felvetéseket, bár tudom, hogy a bevételorientáltság miatt ez nem fogja meghatni a UPC-t.
[..]
Persze az előfizetési díjakat is lehetne csökkenteni, de erről ne is álmodjunk...

Én azért álmodom. Jelenleg nekünk, törzsvásárlóknak is rendkívül drága a havidíj. És mindig az jut eszembe, hogy az ismerőseim itt a városban a DIGI-nél a felét, vagy kevesebbet fizetnek ugyanazért. (Sőt, többet kapnak a pénzükért, mert adott csomagban gyorsabb az internet, és a TV csatornák száma is több, nem is beszélve a Digi Sport-ról, ami a BL meccsek közvetítési jogát birtokolja!)

Szerintem is jobban meg lehetne/kellene becsülni a régi - és a nagyon régi! :rolleyes: - előfizetőket, de ne úgy, hogy felhívnak mint régi, hűséges ügyfelüket csak azért, hogy újabb előfizetés(ek)re beszéljenek rá, és lehetne csökkenteni az asszimmetriát is(nagyobb feltöltési sebességet adni!).

Ott a pont. Valamiért manapság a vállalkozások zöme inkább az új előfizetőknek kedvez. Gondolom a profitmaximalizálás miatt. Valószínűleg jobban megéri az intenzív akciókkal 10 új előfizetőt szerezni, mint a régieket megtartani (esetleg egyet-kettőt elveszíteni), akik közül sokan "kiszolgáltatott" helyzetben vannak, mert ahol a szolgáltatást igénybe veszik, ott nincsen más alternatíva. így, ha valakinek szüksége van az internetre, a televízió adásra, az tűr, és fizet.

Egyébként szívesen olvasnám a "felvetéseinkről" upc on-line fórumtársunk "véleményét" is. :cool2:

Én is szívesen olvasnám.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9689 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 11. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 08. 11. 12:58

Én azért álmodom. Jelenleg nekünk, törzsvásárlóknak is rendkívül drága a havidíj. És mindig az jut eszembe, hogy az ismerőseim itt a városban a DIGI-nél a felét, vagy kevesebbet fizetnek ugyanazért. (Sőt, többet kapnak a pénzükért, mert adott csomagban gyorsabb az internet, és a TV csatornák száma is több, nem is beszélve a Digi Sport-ról, ami a BL meccsek közvetítési jogát birtokolja!)

A magasabb sebesseget normalisan merd, ne ugy, hogy a burst speed is benne legyen, es egybol pont annyi jon, amennyi jar. A tv csatornak szama hiaba tobb, ha jopar olyan nincs benne, amit esetleg nezne az ember, a BL meccsek jogaira meg igen sokan magasrol ;), szerintem tokre nem normalis, hogy valami 5-6 magyar sportcsatorna van kishazankban, es akkor meg erre ra a eurosporton...

Szerkesztette: asdf 2013. 08. 11. 13:28 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#9690 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 09:49

Elindult: upc.hu/gyorsits - en nem latom mi ezen a nagy durranas.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#9691 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 10:05

Ha eddig ADSL-ed és szobaantennad volt, akkor gyorsíts!
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#9692 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 15:06

Hát jó lenne már valami konkrétum is.
Részemről mérsékelt emelés letöltési oldalon de annál nagyobbat feltöltési oldalon, mondjuk a 25/1,5-es ből mondjuk lehetne 30/5, és az ár mondjuk 500Ft-al mérséklődne.
De ha tényleg csak egy felső kategóriás előfizetés fognak behozni azzal és a jelenlegi marketinggel akkora öngólt fognak rúgni hogy közbe még saját magukat is tökön rúgják.

#9693 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 17:12

Addig lehet összehasonlítgatni a lengyellel.

#9694 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 19. 08:40

Zuglóban se tv se internet... :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#9695 Felhasználó inaktív   h4te 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 08. 20. 05:51

Én nem értem ezt a céget (UPC Mo.). Mai napig reklámozzák országos csatornákon a "gyorsits" oldalukat, de semmilyen információ nincs kint. Most már eljutottak odáig, hogy az üres bannerbe! beletettek 3 linket, ami az eddigi szolgáltatásokra mutat. Remek. A takarítónő csinálja a weboldalt? Mert akkor egész jó. Gondolom nagy az összhang a marketing csapat és a weboldal kezelői között.

Mi értelme országosan reklámozni percenként milliókért a semmi információt? Mert hogy számomra semmi nem derül ki a mai napig a upc,hu / gyorsits oldalról.

Amúgy mennyi a zsákbamacska, csomagban, társasházi kedvezménnyel?

Hajrá srácok, így tovább!

#9696 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 20. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: h4te - Dátum: 2013. 08. 20. 05:51

Én nem értem ezt a céget (UPC Mo.). Mai napig reklámozzák országos csatornákon a "gyorsits" oldalukat, de semmilyen információ nincs kint. Most már eljutottak odáig, hogy az üres bannerbe! beletettek 3 linket, ami az eddigi szolgáltatásokra mutat. Remek. A takarítónő csinálja a weboldalt? Mert akkor egész jó. Gondolom nagy az összhang a marketing csapat és a weboldal kezelői között.

Mi értelme országosan reklámozni percenként milliókért a semmi információt? Mert hogy számomra semmi nem derül ki a mai napig a upc,hu / gyorsits oldalról.

Amúgy mennyi a zsákbamacska, csomagban, társasházi kedvezménnyel?

Hajrá srácok, így tovább!

Hmm...
engem is bosszant ez az időhúzás, de azért ha jobban megnézed itt:
http://www.upc.hu/kabel-internet/
akkor láthatod, hogy ez is itt van,
"Már csak 6 nap" ,
vagyis 2013 augusztus 26-ra várható valami új információ/"esemény".

[Csomag és társasházi kedvezmény pedig - szerintem - az ami le van írva, csak olvasni kell figyelmesen.]

Üdv:
HJM
(aki egy nagyon régi UPC ügyfél)

#9697 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 20. 12:40

Én meg azt nem értem, hogy az új csomagok elindulása előtt miért kell beleakciózni a leendő előfizetőket a meglévő csomagokba úgy, hogy a tévében nyomják a reklámot a "nagy meglepetésről"...

#9698 Felhasználó inaktív   pukee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 08. 20. 21:48

Csak csendben jegyzem meg, hogy én már akkor is madarat fognék örömömben, ha az országos áraiknak megfelelően 10megát kapnék kétezerért, és nem kettöt ötért, mint most....

Bezzeg amikor jönni akart a Digi, valamiért nem kapták meg az oszlopokat. Furcsa....

Szerkesztette: pukee 2013. 08. 20. 21:49 -kor

#9699 Felhasználó inaktív   h4te 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 08. 21. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: HJM - Dátum: 2013. 08. 20. 08:01

...
[Csomag és társasházi kedvezmény pedig - szerintem - az ami le van írva, csak olvasni kell figyelmesen.]

Az akciós zsákbamacska csomag részemről vicc akart lenni. Nem komoly. Arra utaltam, hogy reklámozniak egy terméket/szolgáltatást, amiről semmit nem tudni.

Idézlek: ;-)

"csak olvasni kell figyelmesen..." Bizony, figyelmesen kell olvasni.

#9700 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 21. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: pukee - Dátum: 2013. 08. 20. 23:48

Csak csendben jegyzem meg, hogy én már akkor is madarat fognék örömömben, ha az országos áraiknak megfelelően 10megát kapnék kétezerért, és nem kettöt ötért, mint most....

Bezzeg amikor jönni akart a Digi, valamiért nem kapták meg az oszlopokat. Furcsa....

Digi sem szeretetszolgálat illetve megmentő hős a fehér lovon. Az oszlopokhoz meg nem sok köze van a UPC-nek meg az önkormányzatnak.
Csak példaképp említem hogy valamelyik teleülésen (nem jut eszembe hirtelen) azon meccselt a DIGI hogy drága az áram ezért csúszott a szolgáltatás megindítása...

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.