HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (162 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... VIII. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 19:46

Idézet: Nurba - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 20:39

Nem jók :rolleyes:
Ha már tapasztaltad, hogy az iponos kosár tartalmát nem tudod linkelni, akkor miért nem másolod vagy fotózod ki?
Az aláírásos géped mellé akarsz még egy ilyet is? Gyengébb procival meg erősebb vga-val?

Hát akkor majd kiírom :bologat: .
Igen ,de egy kicsit erősebbet, mert az a helyzet, hogy most az a gép nincs nálam sajna (tesómnál van) úgyhogy most az adatlapomon lévő legelső gép van itthon és ezen kell itt szenvedni :) . Ezt akarnám majd avval lecserélni ;) .

Idézet

Mint az aláírásos MSI-d? DDR2-OC Edition  d3.gif

igen az egyedi, de van az MSI_nél több ilyen overclocked verzió pl.: 8600GT-t turbózták fel így és +egy 3650-et de azon már ddr3-as memória van. van rajta hdmi csati (nemnagyon hasznátam). És a játékokat (régebbiek) elég jól viszi, azért akarok most egy erősebb vga beruházást ;) .

Szerkesztette: Trebron09 2008. 06. 07. 19:51 -kor

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1302 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 20:08

Trebron, ugye sebességhez hozzá kell venni hogy ati még mindig több mitn 10%al lassabb szokott lenni Vistában... Szépek a mérések de real life is érdemes megnézni őket...  csak mondom...

Ha 50-60 fps akkor mindegy, ha 18-20 akkor is. (Nurba számol jól, plussz(!!!) azt is figyelmbe kell venni hogy melyiknek milyen a felépítése. Aki tudja tudja, aki nem nem, de van aki jövőállóbban építi a kártyáit, ezért is van hgoy pl egy 6xxx nem ellenflee már egy x1xxxnek mert idővel fölé kerültek; és átlagban így szokott lenni...)

Szacsoka, az azért érdekelne hogy hogy van hogy atinál intenek a tuningtól... kik, hogy miért? :confused: (Ez hüleség...)

JÓ házszellőzés meleltt nyugidtan lehet oasszív kátyát venni; egy nem szellőző házban meg a kondik az aktív kártyán is felforrnak...

Ha rászánunk egy kis pluszt egy zalmanos ventire akkor egy kis plusszért 2 slotos házból hőt kivivő ventis kártyát is vehetünk az árából gyorsabb rammal, nem? (Kérdem...)

Trebron, okés hogy elsősroban kérdezel; és nem sértésből mondom (csak reagálok a másik hszre) aláírásomban ami van az elgondolkoztató ;)  Ilyenkor szoktam írni pár sort amit most inkább skippelek, most csak ilyen überlightosan mondom :respect:

Mobbo: 20% ritkán szojkott lenni, a 8800 javítot tverzója  a9600, hogy hgoy lehet olcsóbban egy jobban kiegyensúlyozott kártyát készíteni. Kicsit olcsóbb, kicsit hűsebb... ennyi. Hűtésük egyiknek sem kedvenc alapból, teljesítménybe/árba nincs nagy difi, szite mindegy mit veszel (inkább 10% ugye a difi átlagban, és nem a max hanem a min fps számít, amit az nv-ati vitáknál megint kevesen néznek!)

Jedykoma: Így van! :respect:   Bár régi mondásom hogy 2 féle ember van; akiot már zavar a hangos gép és akit még nem ;)

Émmá annyi igent meg nemet mondtam; egyesével azért nem fogok, irány látszik, mindnekinek a saját szája íze szerint is lehet válogatni. Már mindent megindolkoltam vmikor hogy mit miért ajánlott, a nem szimpiket cseréld le szimpire és kész.

Ja igen, nv memoryleakes, kell a sok memó (atinál nem, elég ált az elérhető legkissebb!)

gemini, így igaz. EZért van hogy szeetek személyreszabott konfigot csinálni, de ott vagy teljesen legyen rámbízva és sokqat ne kérdezzen, vagy legyenek konkrét elképzelései. AZonkívűl oylat ajánlok ami (igen) széles körben jó a népeknek - többek között ezért sem szeretek átlagban hangos cuccokat ajánlani - meg utálom őket amúgy is :D.

Az emberek nagyja aki ki próbálta többször is mindkét oldali kártyát és nicsnenek előítételteik ált ugyanannál a gyártónál kötnek ki; nem ondom melyiknél, de hasonló okok miatt mint én.

Helyes hogy vistát kispadon hagyod, melóben szvok eleget a foltozgatásukkal; és előnye átlagusernek nincs...

(1 árban szvsz 3870, vagy amit Nurba ír ('Amúgy azt is mondják, hogy aki sűrűn cserél kártyát, az vegyen most 9600GT-t, aki meg nem az 3870-et...nemtudom, hogy ez mennyire helytálló, de kb énis így ajánlgatok'))

Jók a Giga házak...

P5B helyett inkább P35DS3; ha kell részletezem (átlag kevésbé rigáolyás s kb minden működik elsőre)

Mobbo: nm!

Szerkesztette: MC Pite 2008. 06. 07. 20:22 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1303 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 21:33

Idézet: MC Pite - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 21:08

Trebron, ugye sebességhez hozzá kell venni hogy ati még mindig több mitn 10%al lassabb szokott lenni Vistában... Szépek a mérések de real life is érdemes megnézni őket...  csak mondom...

Ha 50-60 fps akkor mindegy, ha 18-20 akkor is. (Nurba számol jól, plussz(!!!) azt is figyelmbe kell venni hogy melyiknek milyen a felépítése. Aki tudja tudja, aki nem nem, de van aki jövőállóbban építi a kártyáit, ezért is van hgoy pl egy 6xxx nem ellenflee már egy x1xxxnek mert idővel fölé kerültek; és átlagban így szokott lenni...)

Szacsoka, az azért érdekelne hogy hogy van hogy atinál intenek a tuningtól... kik, hogy miért? :confused: (Ez hüleség...)

JÓ házszellőzés meleltt nyugidtan lehet oasszív kátyát venni; egy nem szellőző házban meg a kondik az aktív kártyán is felforrnak...

Ha rászánunk egy kis pluszt egy zalmanos ventire akkor egy kis plusszért 2 slotos házból hőt kivivő ventis kártyát is vehetünk az árából gyorsabb rammal, nem? (Kérdem...)

Trebron, okés hogy elsősroban kérdezel; és nem sértésből mondom (csak reagálok a másik hszre) aláírásomban ami van az elgondolkoztató ;)  Ilyenkor szoktam írni pár sort amit most inkább skippelek, most csak ilyen überlightosan mondom :respect:

Mobbo: 20% ritkán szojkott lenni, a 8800 javítot tverzója  a9600, hogy hgoy lehet olcsóbban egy jobban kiegyensúlyozott kártyát készíteni. Kicsit olcsóbb, kicsit hűsebb... ennyi. Hűtésük egyiknek sem kedvenc alapból, teljesítménybe/árba nincs nagy difi, szite mindegy mit veszel (inkább 10% ugye a difi átlagban, és nem a max hanem a min fps számít, amit az nv-ati vitáknál megint kevesen néznek!)

Jedykoma: Így van! :respect: Bár régi mondásom hogy 2 féle ember van; akiot már zavar a hangos gép és akit még nem ;)

Émmá annyi igent meg nemet mondtam; egyesével azért nem fogok, irány látszik, mindnekinek a saját szája íze szerint is lehet válogatni. Már mindent megindolkoltam vmikor hogy mit miért ajánlott, a nem szimpiket cseréld le szimpire és kész.

Ja igen, nv memoryleakes, kell a sok memó (atinál nem, elég ált az elérhető legkissebb!)

gemini, így igaz. EZért van hogy szeetek személyreszabott konfigot csinálni, de ott vagy teljesen legyen rámbízva és sokqat ne kérdezzen, vagy legyenek konkrét elképzelései. AZonkívűl oylat ajánlok ami (igen) széles körben jó a népeknek - többek között ezért sem szeretek átlagban hangos cuccokat ajánlani - meg utálom őket amúgy is :D.

Az emberek nagyja aki ki próbálta többször is mindkét oldali kártyát és nicsnenek előítételteik ált ugyanannál a gyártónál kötnek ki; nem ondom melyiknél, de hasonló okok miatt mint én.

Helyes hogy vistát kispadon hagyod, melóben szvok eleget a foltozgatásukkal; és előnye átlagusernek nincs...

(1 árban szvsz 3870, vagy amit Nurba ír ('Amúgy azt is mondják, hogy aki sűrűn cserél kártyát, az vegyen most 9600GT-t, aki meg nem az 3870-et...nemtudom, hogy ez mennyire helytálló, de kb énis így ajánlgatok'))

Jók a Giga házak...

P5B helyett inkább P35DS3; ha kell részletezem (átlag kevésbé rigáolyás s kb minden működik elsőre)

Mobbo: nm!

Idézet

te mit ajánlsz? 3870/(3850) vagy 9600Gt? Ezen filózok már jópár ideje, de nemtudom melyiknál kössek ki.

Idézet

figyelmbe kell venni hogy melyiknek milyen a felépítése.

ez biztos, de én ennyire nemismerem ezt a két kártyát.

Idézet

tuti, hogy aktív hűtéses kártyát fogok venni, mert (még) elviselem a kisebb "zajokat".

Idézet

pontosan ezért nem térek át a vistára, Jó még az xp is.

Idézet

P5B helyett giga alaplap is jöhet :), kell a részletezés :D .
Tuning szempontjából milyen a giga lap? Mert azt tudom, hogy a P5B elég jól tuningolható.
  :respect:  :up: .
.-= Vasak =-.

#1304 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 22:00

Leírtam azt a konfigot, amit meg kéne nézni:
Kép
(csak ez már lehet, hogy sok lesz az a baj :( ).
A memória és vga milyen?
.-= Vasak =-.

#1305 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 22:09

Irj egy max összeget és összeírok egy gépet amit nyugodtan megvehetsz, csak legyen már meg az a gép :omg:  :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1306 Felhasználó inaktív   MAVo_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 22:15

Mondjak egy skót viccet?
Trebron09!

:D

Pardon..

Szerkesztette: MAVo_ 2008. 06. 07. 22:16 -kor

Gigabyte GA-P35-DS4 rev. 2.0, C2D E8200 2.66GHz @ 3,2GHz, eVGA 9600GT SC 512Mb GDDR3 256bit,
Corsair TwinX 4096Mb DDR2 800Mhz CL5, 1x300G Seagate - 1x500G Samsung SATAII, ASUS DRW-1814BL, Corsair VX550W, Coolermaster RC-331-Elite.

#1307 Felhasználó inaktív   Jedykoma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 22:26

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 23:00

Leírtam azt a konfigot, amit meg kéne nézni:
Kép
(csak ez már lehet, hogy sok lesz az a baj :( ).
A memória és vga milyen?

na igen. ha már nő a keret, akkot ds3, meg 1066 ram. A p5b az csak a low end konfigba való. ha már egy kicsit több a zsé, akkor DS3.

ram jó. vga-t majd megmondják.

(ha le kell faragni a költségekből, akkor vegyél már inkább egy CM-et olcsóbb is, szebb is:D  :D )
"HAW-HAW" - Nelson Muntz
K1: ASUS P5B Deluxe/Wifi, E4300 1,8@3Ghz, CM Hyper TX, GeiL Ultra 800Mhz 2x1GB, ASUS X1950 Pro, Corsair HX520, CT BRAVO, WDRE 2x250, WDBL 640, Seagate 200, 3520A, MX1000
K2: P5N-E SLI, 805D, A-data 2x512 800, 7600GT, Poseidon, CT 400W, WD 640, WD 250, Maxtor 2x120, 7173A, Audigy, PCTV Pro, MX3000

#1308 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:01

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 23:09

Irj egy max összeget és összeírok egy gépet amit nyugodtan megvehetsz, csak legyen már meg az a gép :omg:  :Đ

Jó csak nemakarok pórul járni.(inkább megkérdezem többször, minthogy a végén csalódjak v.miben nem?).
:D . A max összeg: 156k.
pietrosz kössz.

MAVo_: mondjál na :D  :Đ.
Jedykoma: A RAM még belefér bőven a keretbe, csak az alaplap egy kicsit drágább ugye (de én is tudom, hogy az sokkal jobb is).
Mashafan: Az a kártya biztos 2slotos.
ez az: sapphire
mert akkor 2 slotos, de ahogy láttam van 1slotos verzió is.

Szerkesztette: Trebron09 2008. 06. 07. 23:16 -kor

.-= Vasak =-.

#1309 Felhasználó inaktív   Mashafan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:09

Idézet: szabi - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 16:15

Ez elég közel van ahhoz amit jövő héten pakolok egyik ismerősömnek.  ;)
Ezért is kérdeznék, kicsit irhatnál a VGA-ról mennyire meleg hosszabb játék alatt?
Mennyire hangos? Ez most egy vagy két slot-os?
Előre is köszi.
Gratula az új vashoz, hosszú boldog eggyüttlétet.  :D

Üdv
szabi

Először is köszi a jókivánságot!! sztem hosszú házasság lesz :D
Ha ajánlasz egy diagnosztizáló progit a kérdéssel kapcsolatban akkor letesztelem. Hangja nincs az egész gépnek szinte, igy a karinak sem, olyan csendes hogy el sem hiszem :cool: Hogy hány slotos azt nem tom, nem értek hozzá, de leirom neked ami a dobozán van, hátha abból te rájössz(amúgy sztem 2 slotos lehet) :

Megnevezés: Sapphire Radeon HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E DuaL DL-DVI / TVO

External Connectors:
-VGA output through adaptor
-DVI-I Output
-TV-Out with S-Video connector
-HDTV Display Support

Nagyon tudom ajánlani egyébként, nagyon szépek a szinei+minden :)
Ház:COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite >> Chipset:GIGABYTE GA-P35-DS3 >> CPU:INTEL Core2 Duo E4600 2.40GHz >> VGA:Sapphire Radeon 3870 512 Mb Gddr4 Full PCIE >> Memória: OCZ 2048 Mb DDR2 800Mhz Platinum KIT >> HDD: WD 320 Gb 7200 rpm 16MB SATA2 >> Táp: CORSAIR VX450

#1310 Felhasználó inaktív   MoBBo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:09

kiprobaltam crysis...  :D
elegedett vaok a gepemmel

#1311 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:32

Idézet: Mashafan - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 23:09

de leirom neked ami a dobozán van, hátha abból te rájössz(amúgy sztem 2 slotos lehet) :

External Connectors:
-DVI-I Output
-HDTV Display Support

Az én 2400 pro-mnak a dobozán is szépek a szinek :Đ De akkor is utálom :reklamacio:

Szerkesztette: pappas 2008. 06. 07. 23:33 -kor

ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1312 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:36

Idézet: MoBBo - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 23:09

kiprobaltam crysis...  :D
elegedett vaok a gepemmel

Mobbo és milyen konfiggal, ha lehet tudni? :confused:
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1313 Felhasználó inaktív   MoBBo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:47

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 0:36

Mobbo és milyen konfiggal, ha lehet tudni? :confused:

abit ip35 alaplap 500as fsb-n, e8200 proc 4gigan, 2giga ram 1066on, 8800gt 512 egyelore alaporajelen
illetve egy 500gigas seagate 7200.11 es egy corsair vx450 tap is kerult bele
ezt lapatoltam ossze
az egesz combo cca. 115ezerbe van mert az alaplap+proci+ram temat hasznaltan vettem 52ert
:cool:
szerintem olcson megusztam, bar lehetett volna meg sporolni rajta ha a hasznalt dolgok melle a tobbi cuccot nem egy ora alatt vasarolom ossze a deli pu. kornyeken panikszeruen, meregdragan  :D

mingya nezek egy 3dmark-ot

#1314 Felhasználó inaktív   Jedykoma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:51

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 0:01

Jó csak nemakarok pórul járni.(inkább megkérdezem többször, minthogy a végén csalódjak v.miben nem?).
:D . A max összeg: 156k.

Bocs, h beszólok, de kezded túlreagálni az egészet. most hogy 41, vagy 43 fps lesz, úgyse fogod meglátni. Minőségi ugrás lesz, az biztos. Egetverően sz@r hardvert ennyi kérdezősködés után úgysem fogsz venni. (főleg, ha figyeltél, és nem vagy teljesen idióta)
Nem fogsz tudni legjobb konfigot összerakni. (ha lehetne, úgyis mindenki azt venné.:))
És nem fogsz csalódni semmiben. Ha meg igen, akkor a másik alternatívában is csalódtál volna.
Inkább vedd már meg azt a gépet!
"HAW-HAW" - Nelson Muntz
K1: ASUS P5B Deluxe/Wifi, E4300 1,8@3Ghz, CM Hyper TX, GeiL Ultra 800Mhz 2x1GB, ASUS X1950 Pro, Corsair HX520, CT BRAVO, WDRE 2x250, WDBL 640, Seagate 200, 3520A, MX1000
K2: P5N-E SLI, 805D, A-data 2x512 800, 7600GT, Poseidon, CT 400W, WD 640, WD 250, Maxtor 2x120, 7173A, Audigy, PCTV Pro, MX3000

#1315 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 00:09

Idézet: Nurba - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 11:48

Ez azt jelentené, hogy a 9600GT 2x gyorsabb a 3850-nél, ami nyilván nem igaz...
Amúgy azt is mondják, hogy aki sűrűn cserél kártyát, az vegyen most 9600GT-t, aki meg nem az 3870-et...nemtudom, hogy ez mennyire helytálló, de kb énis így ajánlgatok

Az már 6600GT-n is jól futott (1024x768/ultra high)..9600GT-n? Egy 4 éves játék...még jó, hogy simán fut :)

Ez csak egy gyermeteg példa volt....és hasraütésre mentek az értékek...szemléltetés gyanánt.

És Trebron: Igen, ATi párti vagyok és a 3870 ezekszerint most iszonyat jó áron van és a helyedben azt venném :)
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1316 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 07:10

Idézet: Mashafan - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 0:09

Először is köszi a jókivánságot!! sztem hosszú házasság lesz :D
Ha ajánlasz egy diagnosztizáló progit a kérdéssel kapcsolatban akkor letesztelem. Hangja nincs az egész gépnek szinte, igy a karinak sem, olyan csendes hogy el sem hiszem :cool: Hogy hány slotos azt nem tom, nem értek hozzá, de leirom neked ami a dobozán van, hátha abból te rájössz(amúgy sztem 2 slotos lehet) :

External Connectors:
-DVI-I Output
-HDTV Display Support

Hi

Valószinűleg úgy van ahogy mondod, kétslotos lehet.
Azt hiszem az új everest ki tudja olvasni a hőmérsékleteket.
A beállításoknál bejelölöd a naplózást html fileba, megadod a mentés helyét és minden gpu hőmérséklettel kapcsolatos dolgot megjelölsz.
Ezután játszol vmi gpu izzasztó játékkal míg jólesik.  :cool:
Ha kiléptél a napló fileban megnézheted mi volt a max gpu, gpu környezete és gpu-vrm hőmérséklet.
Ezekre lennék kiváncsi.
Előre is köszi.

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2008. 06. 08. 07:12 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1317 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 07:33

Szeretnék lapot venni. Melyik legyen :confused:

GIGABYTE GA-EP35-DS3P

Asus P5K-E WiFi

Szerkesztette: chungee 2008. 06. 08. 07:34 -kor

Fákjúál!!

#1318 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 07:44

Nekem pont olyan P5K-E wifi-s van. Ha mas kulonbseg a ketto kozott nincs is csak a beepitett wifi akkor mar csak azert is inkabb azt ajanlom. Jo kis lap az szerintem.

#1319 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 08:09

Idézet: rohamqkac - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 17:03

És igy?

Alaplap      GIGABYTE GA-P35-DS3      
Processzor     INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX     
Memória     KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT     
Videókártya     MSI RX3850-T2D256E-OC/DDR3 PCIE     
Merevlemez     WD 320GB 7200rpm 8MB SATA2     
Ház     COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite     
Táp     CORSAIR VX450W

154.424 Ft

Kicsit változtatnék:
Olcsóbb ram, katt.

Jobb vga, katt.
vagy ez:
Katt.

szerk: igaz azt nem tudom mennyiért vennéd a ram-ot! :think:

Szerkesztette: arsenlupin 2008. 06. 08. 08:16 -kor

Üdv:Arsene

#1320 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 08:24

Idézet: chungee - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 8:33

Szeretnék lapot venni. Melyik legyen :confused:

GIGABYTE GA-EP35-DS3P

Asus P5K-E WiFi

Amennyiben kell a WiFi egyértelmű, hogy asus, ellenkező esetben giga!
Üdv:Arsene

Téma megosztása:

• (162 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.