Trebron, ugye sebességhez hozzá kell venni hogy ati még mindig több mitn 10%al lassabb szokott lenni Vistában... Szépek a mérések de real life is érdemes megnézni őket... csak mondom...
Ha 50-60 fps akkor mindegy, ha 18-20 akkor is. (Nurba számol jól, plussz(!!!) azt is figyelmbe kell venni hogy melyiknek milyen a felépítése. Aki tudja tudja, aki nem nem, de van aki jövőállóbban építi a kártyáit, ezért is van hgoy pl egy 6xxx nem ellenflee már egy x1xxxnek mert idővel fölé kerültek; és
átlagban így szokott lenni...)
Szacsoka, az azért érdekelne hogy hogy van hogy atinál intenek a tuningtól... kik, hogy miért? :confused: (Ez hüleség...)
JÓ házszellőzés meleltt nyugidtan lehet oasszív kátyát venni; egy nem szellőző házban meg a kondik az aktív kártyán is felforrnak...
Ha rászánunk egy kis pluszt egy zalmanos ventire akkor egy kis plusszért 2 slotos házból hőt kivivő ventis kártyát is vehetünk az árából gyorsabb rammal, nem? (Kérdem...)
Trebron, okés hogy elsősroban kérdezel; és nem sértésből mondom (csak reagálok a másik hszre) aláírásomban ami van az elgondolkoztató

Ilyenkor szoktam írni pár sort amit most inkább skippelek, most csak ilyen überlightosan mondom
Mobbo: 20% ritkán szojkott lenni, a 8800 javítot tverzója a9600, hogy hgoy lehet olcsóbban egy jobban kiegyensúlyozott kártyát készíteni. Kicsit olcsóbb, kicsit hűsebb... ennyi. Hűtésük egyiknek sem kedvenc alapból, teljesítménybe/árba nincs nagy difi, szite mindegy mit veszel (inkább 10% ugye a difi átlagban, és nem a max hanem a min fps számít, amit az nv-ati vitáknál megint kevesen néznek!)
Jedykoma: Így van!

Bár régi mondásom hogy 2 féle ember van; akiot már zavar a hangos gép és akit még nem
Émmá annyi igent meg nemet mondtam; egyesével azért nem fogok, irány látszik, mindnekinek a saját szája íze szerint is lehet válogatni. Már mindent megindolkoltam vmikor hogy mit miért ajánlott, a nem szimpiket cseréld le szimpire és kész.
Ja igen, nv memoryleakes, kell a sok memó (atinál nem, elég ált az elérhető legkissebb!)
gemini, így igaz. EZért van hogy szeetek személyreszabott konfigot csinálni, de ott vagy teljesen legyen rámbízva és sokqat ne kérdezzen, vagy legyenek konkrét elképzelései. AZonkívűl oylat ajánlok ami (igen) széles körben jó a népeknek - többek között ezért sem szeretek átlagban hangos cuccokat ajánlani - meg utálom őket amúgy is

.
Az emberek nagyja aki ki próbálta többször is mindkét oldali kártyát és nicsnenek előítételteik ált ugyanannál a gyártónál kötnek ki; nem ondom melyiknél, de hasonló okok miatt mint én.
Helyes hogy vistát kispadon hagyod, melóben szvok eleget a foltozgatásukkal; és előnye átlagusernek nincs...
(1 árban szvsz 3870, vagy amit Nurba ír ('Amúgy azt is mondják, hogy aki sűrűn cserél kártyát, az vegyen most 9600GT-t, aki meg nem az 3870-et...nemtudom, hogy ez mennyire helytálló, de kb énis így ajánlgatok'))
Jók a Giga házak...
P5B helyett inkább P35DS3; ha kell részletezem (átlag kevésbé rigáolyás s kb minden működik elsőre)
Mobbo: nm!
Szerkesztette: MC Pite 2008. 06. 07. 20:22 -kor