Mindamellett h el lettem küldve a rák fszára, azért köszi mindenkinek a segítséget.
Igen
ragaszkodom a márkanévhez - persze nem megyek fejjel a falnak, mert van h nem jön be, általában igen, mert igenis
hosszútávra tervezek (volt már seagate winyom 40gb-os, meg maxtor is 20gb, mindig elszálltak max 2 éven belül (a maxtor 2,5évig húzta), amiből 1 már szenvedás volt) - a mostani 160as samsungom már 4 éve működik kifogástalanul
A jelenlegi gépemet is 3 éve kaptam, akkor ugyanígy elküldtek a szarba, h minek ilyen jó, de lám 3 évig hozzá sem kellett nyulni

(egyzser kellett benne ramot cserélni mert a régi gépből hoztam át és szarakodott, de amúgy semmi nem volt vele) ("minek X800, minek ""Gigabájt""" ram, "meg minek A8N", meg az SLI" - mintha az ATIval menne, és "3500ös proci?" - "az én 2,4esemen mindne elfut!" - ezeket kaptam a fejemhez.)
Nos megint megkaptam aztz is (mint akkor) h újgazdag hülyegyerek, meg mittomén, meg árlista - ezek nem érdekelnek, erre a gépre gyűjtök már 1 éve és most van lehetőségem venni (meg augusztus is van) úgyhogy legkésőbb szeptemberben szeretném összerakni
Az alaplapos tanácsokat köszönöm

Majd utánna nézek, és amúgy hd4xxx et szeretnék én is, de abból még nincs 4870
X2, ami nekem kéne

- 2 4870-es is jól menne amúgy?
Ja és amúgy fontos h "időtálló jétékgép" legyen! - tudopm h ezen sokan megbotránkoznak, (én is),de nem baj ha 3 év mulva nem megy very highon a CRYtek legújabb techdemoja