HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (162 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... VIII. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 16. 10:41

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 11:33

Van egy fajta Intel TDP, meg egy AMD TDP...ezek a papír formák. Szerintem téged sem ez érdekel, hanem, hogy mit teljesít a való életben ott a gépen belül...én a tesztekből úgy látom, hogy jelenleg fogyasztásilag az Intel van előnyben a piacon levő termékeket összevetve (mivel AMD-nek nincsen 45nm-es procija). Mivel más és más a technológiai háttere mind a két procinak, ezért szerintem hagyjuk ezt a részét. A gyakorlati rész a lényeges! ;) Azt viszont a tesztek mutatják meg...én legalábbis csak erre tudok hivatkozni,mivel nincs itthon nálam 2-3 konfig, meg 5-10 féle proci, hogy le tudjam tesztelni...

De most a fogyasztásokról volt szó...a Core 2 teljesítménnyel/tuninggal már tisztában vagyunk....igen jó cucc, ezt senki nem vitatja...de ettől sztem az AMD nem sz@r és nem is kazán...csak már nem versenyképes az izmos kategóriában

#582 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 10:53

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 11:34

Mégis milyen tesztek? Azóta sem linkeltél egyet sem. És nem minden intel proci 45nm-es...
De még ha kicsit többet is fogyaszt egy amd proci, a kulcsszó, az integrált memóriavezérlő, ami ugye intelnél meg a northbridge ben fogyaszt.
De végülis mindegy, ebben az árkategóriában úgyis sokkal jobb választás az amd. Gyorsabb, és főleg olcsóbb.

Nem linkeltem? :think: Valdy látta, te miért nem?

De akkor itt van az egész teszt:

Ebben van az E2160-as fogyasztása...

Ebben meg a 65nm-es X2-é...

Egyébként igaz, nem minden C2 45nmes, de az X2-k közül sem mind 65nm-es! De mondom...ez fogyasztói szemmel nézve lényegtelen. Nem a gyártástechnológia számít...

Integrált memóriavezérlő...van olyan hsz-ed amiben nem említed?  :D De nézd meg a teszteket, és légyszives mond meg hol mérték az Intel gépeket memóriavezérlő nélkül, hogy hozzáadjuk a teljes rendszer fogyasztásához még a memóriavezérlőt is! :Đ  A teljes rendszer fogyasztása kifejezésben nem véletlenül van benne a "teljes" szó!  ;)

Sebességben úgy látom, hogy nincs nagy teljesítménye az E2160-asnak (2180-as gyorsabb ennél, ha jól tudom), olyan X2 4000+ -os teljesítményt hoz. Pár tesztbe való gyors betekintésből leszűrve. Az hogy olcsóbb...én gyorsba megnézve úgy látom, hogy egy árban vannak, vagy pár ezres eltérés van. Egyértelműen nem állítanám azt, hogy az AMD az olcsóbb.
Enermax Modu82+ 425W PSU;Asus P5K;Intel Core 2 Duo E8200 2,66Ghz;Creative SB Audigy Player;Pioneer 216D;WD 200GB/8MB IDE;WD 320GB/16MB SATA;2x2x1GB GEIL 1066 DDR2;Samsung SyncMaster T200 ;Asus ATi Radeon HD3850 256MB

#583 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:00

Idézet: Nurba - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 11:41

De most a fogyasztásokról volt szó...a Core 2 teljesítménnyel/tuninggal már tisztában vagyunk....igen jó cucc, ezt senki nem vitatja...de ettől sztem az AMD nem sz@r és nem is kazán...csak már nem versenyképes az izmos kategóriában

Szerintem félreértettél...én is a fogyasztásról beszélek. Az egy dolog, hogy mit mond a papíron a TDP érték, ha a tesztekben (vagyis a gépben) több a fogyasztása... Nem tudom hova tenni így az állítólagos AMD jó TDP értékét...

Vagy olyan tesztet szeretnék látni, ahol (természetesen objektíven) látom, hogy az alsókategóriában melyik proci mennyit fogyaszt a "rendszer teljes fogyasztása" cím alatt... (mivel abban nem kell figyelembe venni a TDP papír forma eltérését AMD vs Intel prociknál, vagy hogy az Intelnél még nincs integrált mem.vezérlő)

Intel sosem volt az alsókategória királya (kivéve az első Celeronokat), ezért elhiszem, ha látom, hogy egy objektív mérésben az AMD jobban teljesít az Intelhez képest. Amit eddig mondtam azt a ph-s tesztek alapján tettem...
Enermax Modu82+ 425W PSU;Asus P5K;Intel Core 2 Duo E8200 2,66Ghz;Creative SB Audigy Player;Pioneer 216D;WD 200GB/8MB IDE;WD 320GB/16MB SATA;2x2x1GB GEIL 1066 DDR2;Samsung SyncMaster T200 ;Asus ATi Radeon HD3850 256MB

#584 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:03

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 11:53

Egyébként igaz, nem minden C2 45nmes, de az X2-k közül sem mind 65nm-es! De mondom...ez fogyasztói szemmel nézve lényegtelen. Nem a gyártástechnológia számít...

Integrált memóriavezérlő...van olyan hsz-ed amiben nem említed?  :D De nézd meg a teszteket, és légyszives mond meg hol mérték az Intel gépeket memóriavezérlő nélkül, hogy hozzáadjuk a teljes rendszer fogyasztásához még a memóriavezérlőt is! :Đ  A teljes rendszer fogyasztása kifejezésben nem véletlenül van benne a "teljes" szó!  ;)

Sebességben úgy látom, hogy nincs nagy teljesítménye az E2160-asnak (2180-as gyorsabb ennél, ha jól tudom), olyan X2 4000+ -os teljesítményt hoz. Pár tesztbe való gyors betekintésből leszűrve. Az hogy olcsóbb...én gyorsba megnézve úgy látom, hogy egy árban vannak, vagy pár ezres eltérés van. Egyértelműen nem állítanám azt, hogy az AMD az olcsóbb.

X2-k közűl mind 65 nm-es, ugyanis kb 1 éve nem gyártanak 90-est, és nem is kapni ilyet újonnan. Viszont core2-ből lehet 65-öst...

Gyorsba megnézve nem olcsóbb? Hát elég gyorsan nézhetted meg, mert 1 oldallal előbb jött egy 9k-s differencia teljesítményben, és árban is az amd javára...
Az hogy olcsóbb az amd, az egyértelmű, tény. Csak az nem veszi észre aki nem akarja...

Szerkesztette: Sanyix 2008. 05. 16. 11:04 -kor

ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom

#585 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:16

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 10:21

jaja...90nm-es:

Kép

Itt viszont már 65nm-es:

Kép

Ebben viszont nincsen 2160as.
Viszont az látszik, hogy a sima 4000+ -os 65nm-es X2-nek annyi a fogyasztása, mint a C2D E8200-asnak, ami 45nm-es, de jóval gyorsabb is. De ha összevetem a két tesztet, akkor azt látom, hogy az Allandale üresjáratban 79W-ot fogyaszt, a 65nm-es X2 4000+ -os pedig 89W-ot bekapcsolt CnQ-val. Nem tudom mennyire lehet összemérni a két tesztet, de a többi proci fogyasztásából kiindulva nem lehetnek nagy eltérések.

Mielőtt bárki tévedésbe esne, ezek nem processzor teljesítmények. Mint a felirat mutatja, teljes rendszer. Nyilván valahol a cikkben megvan, mi található a mért gépekben, minek az össz fogyasztását mutatják a hasábok.
Ha valaki nagyon precízkedni akar, akkor egy tesztcsomag futtatásából azonos műveleti sebességre visszaszámolt fogyaszásértéket néz, vagy azonos feladatra használt gépek napi fogyasztását nézi és hasonlítgatja.

#586 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:35

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 12:03

X2-k közűl mind 65 nm-es, ugyanis kb 1 éve nem gyártanak 90-est, és nem is kapni ilyet újonnan. Viszont core2-ből lehet 65-öst...

Gyorsba megnézve nem olcsóbb? Hát elég gyorsan nézhetted meg, mert 1 oldallal előbb jött egy 9k-s differencia teljesítményben, és árban is az amd javára...
Az hogy olcsóbb az amd, az egyértelmű, tény. Csak az nem veszi észre aki nem akarja...

Nem fogom 20 ezer árlistát átnyálazni!  ;) Megnéztem egy nálunk nem éppen a legolcsó üzlet árlistáját, ott éppen 4 ezer volt a difi, az AMD javára. iponon a sima X2 (4200+) és az Intel (E2180) között 1500 a difi az AMD javára, e-s AMD esetében (4050e) pedig olyan 500 volt a difi, az viszont az Intel javára.

Alsókategóriában lehet olcsóbb sokszor az AMD, de ha nem látom egyértelműen, akkor nem tudom elismerni.

#587 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 11:36

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 9:38

Hopp itt üt ki az intel remek ár/teljesítmény aránya. Valamivel nagyobb teljesítményt legalább 7k ból összehozhatsz. Mellesleg ha core2-t akarsz húzni nem árt 1066-os ddr2.
Szal amit ajánlok

athlon x2 4400+ box (2,3 ghz) 12,5 k
valami amd 7xx chipsetes lap, phenomra felkészítve (nekem 770-es van, asus m3a 16 k de csak akkor jó ha van valami venti ami elhordja a meleg levegőt a northbridge-ről, mert annak a hűtőbordáját nem túlozták el, más baja már nincs, a biosát kijavították).
2 giga valamilyen ddr800, amd-nek mindegy az integrált memóriavezérlő miatt, csak 800-as legyen. Én 8k-ért vettem 2x1 giga csx ddr800-at.
Tápom ugyan az a chieftec amit írtál, csak asus felirattal, 200 ft val olcsóbban.

Összesen 47k

Nekem ez a konfig, olyan halk hogy majd kiugrottam az ablakon örömben mikor nem hallottam meg zúgását bekapcsolt állapotban :D és full terhelésen is igen halk pedig nekem még egy radeon 3850 is van mellette.
(attól hogy az intel a leggyorsabb a csúcskategóriában, nem biztos hogy az alsóbb kategóriákban is a leggyorsabb, és a legjobb árú. Ha ezt mindenki így gondolná, nem kárognának az amd felett. A fanboykodás meg árt a pénztárcának :) ) a core2 rendszerek se olyan jó ár/teljesítmény arányúak mint ahogy sokan híresztelik, csak ugye mindenki a procit nézi, ami nem drágább, csakhogy a lap és memória viszont nem kevéssel drágább hozzá.

az amd 7xx-es chipsettel csak annyi a gondom, h az még SB600-al van, mig a 780G-sek SB700-al.

a gond az, h amig nem fejlesztek, addig nincs gépem otthon.
mennyivel tud többet az SB700 a SB600-tól? csak, h el tudjam dönteni, h érdemes-e várni.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#588 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:04

Idézet: gene - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 12:36

az amd 7xx-es chipsettel csak annyi a gondom, h az még SB600-al van, mig a 780G-sek SB700-al.

Mi bajod a 780G-vel? Az integrált VGA? Miért?

#589 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:19

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 12:35

Nem fogom 20 ezer árlistát átnyálazni!  ;) Megnéztem egy nálunk nem éppen a legolcsó üzlet árlistáját, ott éppen 4 ezer volt a difi, az AMD javára. iponon a sima X2 (4200+) és az Intel (E2180) között 1500 a difi az AMD javára, e-s AMD esetében (4050e) pedig olyan 500 volt a difi, az viszont az Intel javára.

Alsókategóriában lehet olcsóbb sokszor az AMD, de ha nem látom egyértelműen, akkor nem tudom elismerni.

Én átnyálaztam párat... elhiszed hogy a fent leírt konfigom bizony 47k volt nem éppen a legolcsóbb (de legalább korrekt) üzletben, vagy lefényképezzem neked a számlát? Jobb procival mint az az e21xx konfig, mégis majdnem 10k val olcsóbb.

Szerkesztette: Sanyix 2008. 05. 16. 12:20 -kor

ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom

#590 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:25

Idézet: F-UzR - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:04

Mi bajod a 780G-vel? Az integrált VGA? Miért?

nincs gondom vele. csak feleslegesnek tartom a 7600gt mellett a integrált vga-t.
amugy ha amd-t vennék (megint), akkor 790X chipseteset választanék.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#591 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:27

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:19

Én átnyálaztam párat... elhiszed hogy a fent leírt konfigom bizony 47k volt nem éppen a legolcsóbb (de legalább korrekt) üzletben, vagy lefényképezzem neked a számlát? Jobb procival mint az az e21xx konfig, mégis majdnem 10k val olcsóbb.

Elhiszem. Szóval akkor az alsókategóriában az AMD a nyerő teljesítményben.A fogyasztásban viszont még nem lettem meggyőzve afelől, hogy ebben a szegmensben az AMD lenne a nyerő...a tesztek alapján mondom ezt.  Ez viszont csak a fogyasztással kapcsolatos. Mivel általában az ember nem fogyasztás szerint választ konfigot (legalábbis nem számítanak az olyan különbségek, amiről egyáltalán beszélhetünk ebben a kategóriában),ezért szerintem ne menjük abba bele, hogy melyik mennyit fogyaszt. Nem az a lényeg... ;)

#592 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:29

Idézet: gene - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 12:36

a gond az, h amig nem fejlesztek, addig nincs gépem otthon.
mennyivel tud többet az SB700 a SB600-tól? csak, h el tudjam dönteni, h érdemes-e várni.

Elvileg az integrált videochip jobb a 700-asban, és mr tud ilyen hybrid izét is. De nem sokat írnak erről. A 770-ben sem tudom milyen igp van, mert csak a vga csatiját láttam, azt annyi kezdettől kártyát használok. Haver viszont egy ideig még az sb600 videochipjét használja, és elvileg megy neki jól a lineage2 (unreal 2 motor), szóval olyan fos nem lehet :D

Na találtam mást is: sb600 vs 700
4 sata vs 6
8 usb 2.0 (ezt csak emlékezetből, fejből mondom a lapom szerint, de az a lényeg hogy fölöslegesen sok van :D )vs 12 usb2+ 2 1.1
nincs infraport vs van
nincs hyperflash támogatás vs van (valami flash meghajtón tárolja az gyakran használt adatokat, hogy gyorsabban lehessen elérni, kb ugyanezt tudja a vista valamilye is, csak az szoftveres).

Szerkesztette: Sanyix 2008. 05. 16. 12:36 -kor

#593 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:42

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:27

Elhiszem. Szóval akkor az alsókategóriában az AMD a nyerő teljesítményben.

Hát ha neked ez alsó kategória... nekem közép, alsónak inkább sempront, meg celeroncsot most pentium nevezném. De még nagyobb kategóriában is kb így vannak az árak, csak ugye van az abszolut csúcskategória ahol most csak intel van, és ezért hiszik azt sokan hogy akkor fú azt kell vásárolni minden kategóriában, merazjó.

#594 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 12:56

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:42

Hát ha neked ez alsó kategória... nekem közép, alsónak inkább sempront, meg celeroncsot most pentium nevezném. De még nagyobb kategóriában is kb így vannak az árak, csak ugye van az abszolut csúcskategória ahol most csak intel van, és ezért hiszik azt sokan hogy akkor fú azt kell vásárolni minden kategóriában, merazjó.

hááát...most ugyebár egy kicsit fura a procimezőny. Ha az előző évekhez kell hasonlítanunk a piaci helyzetet, akkor most a csúcskategória a négymagosok kategóriája a hozzájuk tartozó 60-100 ezer forintos határral. Közép a 40-60 ezres. alatta alsóközép és alsó...a 10-20 ezres procik mindig is alsókategóriások voltak. Viszont, ha úgy nézzük, hogy játékhoz (ami a piac legmeghatározóbb tényezője) bőven elég egy két magos proci, akkor a csúcskategória az Intel E8x00 szériája, közép az E6x00-es széria és alsóközép az E4x00 és alsó az E2x00 széria. Viszont akkor a legkisebb alsóba tartozóan lehetne sorolni a Celeront...az biztos, hogy most nem olyan könnyű meghúzni a határokat, mint pár éve...

Egyébként meg azt kell vásárolni, ami a pénztárcához megfelelő keretbe sorolható és szüksége is van rá az illetőnek. Én akkor sem vettem volna 4 magost, ha pár ezressel olcsóbbért adták volna...a két magos nekem tökéletesen megfelel. De itt a másik oldal is...Mo-on sokan csak azért szídják az Intel-t, mert drága...mert mondjuk alsókategóriában az AMD-vel olcsóbban ki lehet jönni, vagy jobb a teljesítménye. Közép-felsőbe már kevésbé. Na de mind1...de ez már OFF.

De te sem hiszem, hogy szivesen vennél a csúcskategóriában AMD-t a mostani helyzetben. Hacsak nem márkahűségből...mivel ott az AMD nem éri meg.

#595 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:01

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 12:56

hViszont akkor a legkisebb alsóba tartozóan lehetne sorolni a Celeront...az biztos, hogy most nem olyan könnyű meghúzni a határokat, mint pár éve...

E

Celeron is már lassan kizárólag kétmagos lesz és többet fog érni mint akármelyik egymagos proci ,ha több szálas egy program ami épp fut a gépen :)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#596 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:08

Idézet: djculture - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 14:01

Celeron is már lassan kizárólag kétmagos lesz és többet fog érni mint akármelyik egymagos proci ,ha több szálas egy program ami épp fut a gépen :)

ez meg a másik. Egyre könnyebb olcsón összerakni valami rendesebb gépet. :) Ez biztos előnye a jelenlegi helyzetnek.

#597 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:16

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:08

ez meg a másik. Egyre könnyebb olcsón összerakni valami rendesebb gépet. :) Ez biztos előnye a jelenlegi helyzetnek.

Igen mondjuk lassan az amd nek is kikell hozni a kétmagos sempron-t bár az E1xxx szériánál olcsóbb biztos nem lesz.Én evvel az alsó kategóriával foglalkozok a legtöbbet ,mert egy dolog hogy nekünk szakértőknek mi kell de akkor is legjobban ezt a kategóriát viszik az emberek ez a tapasztalatom.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#598 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:17

Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:56

hááát...most ugyebár egy kicsit fura a procimezőny. Ha az előző évekhez kell hasonlítanunk a piaci helyzetet, akkor most a csúcskategória a négymagosok kategóriája a hozzájuk tartozó 60-100 ezer forintos határral. Közép a 40-60 ezres. alatta alsóközép és alsó...a 10-20 ezres procik mindig is alsókategóriások voltak. Viszont, ha úgy nézzük, hogy játékhoz (ami a piac legmeghatározóbb tényezője) bőven elég egy két magos proci, akkor a csúcskategória az Intel E8x00 szériája, közép az E6x00-es széria és alsóközép az E4x00 és alsó az E2x00 széria. Viszont akkor a legkisebb alsóba tartozóan lehetne sorolni a Celeront...az biztos, hogy most nem olyan könnyű meghúzni a határokat, mint pár éve...

Egyébként meg azt kell vásárolni, ami a pénztárcához megfelelő keretbe sorolható és szüksége is van rá az illetőnek. Én akkor sem vettem volna 4 magost, ha pár ezressel olcsóbbért adták volna...a két magos nekem tökéletesen megfelel. De itt a másik oldal is...Mo-on sokan csak azért szídják az Intel-t, mert drága...mert mondjuk alsókategóriában az AMD-vel olcsóbban ki lehet jönni, vagy jobb a teljesítménye. Közép-felsőbe már kevésbé. Na de mind1...de ez már OFF.

De te sem hiszem, hogy szivesen vennél a csúcskategóriában AMD-t a mostani helyzetben. Hacsak nem márkahűségből...mivel ott az AMD nem éri meg.

Csúcskategóiában hivatalosan nincs amd, így nehéz is lenne venni :) a szénné húzott procik meg nem hivatalosak. Egyébként is a csúcskategória a 3dmarkhuszároknak való, meg akik renderelnek, videot kódolnak, többinek tök felesleges. Én nem tartozom egyik közé sem, és nem is gondoltam még csúcskategóriás vételére. Szerintem inkább valahogy úgy van most, hogy csúcskategória széthúzott 4 magos, közép felső sima 4 magos, közép széthúzott 2 magos, közép alsó sima 2 magos, also butított inkább 1 magos, esetleg 2.

Szerkesztette: Sanyix 2008. 05. 16. 13:18 -kor

#599 Felhasználó inaktív   MoBBo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:27

Idézet: MoBBo - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 9:13

melyik 8800gt-t erdemes most megvenni? ar/ertek
hutes mind1, legfeljebb kerul ra valami normalis

khmmm  :rolleyes:

#600 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:31

Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:17

Csúcskategóiában hivatalosan nincs amd, így nehéz is lenne venni :) a szénné húzott procik meg nem hivatalosak. Egyébként is a csúcskategória a 3dmarkhuszároknak való, meg akik renderelnek, videot kódolnak, többinek tök felesleges. Én nem tartozom egyik közé sem, és nem is gondoltam még csúcskategóriás vételére. Szerintem inkább valahogy úgy van most, hogy csúcskategória széthúzott 4 magos, közép felső sima 4 magos, közép széthúzott 2 magos, közép alsó sima 2 magos, also butított inkább 1 magos, esetleg 2.

Az exluzívban meg egy Primo vagy egy Videoton TVC beépített játékkarral, esetleg egy Zx Spectrum pixelgrafikus 48 k-s űrlövöldözőssel egy Junostyra dugva. :)

Téma megosztása:

• (162 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.