Idézet: djculture - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 12:51
Akkor ne vásárolj nvidia terméket 3 évente ahoz sincs driver, meg creatív terméket se ahoz sincs 3 évente már.De sorolhatnám.De ha egyszer megfelel az embernek amit egy termék nyújtani tud mi a fenének vegyen újat folyton.Tudom ez a fogyasztói társadalom alapelvének a megsértése.Mert a gyártók lassan ugy gyártanak mindent futószalagon ,igénytelen tervezéssel, igénytelen olcsó anyagok felhasználásával hogy addig tartson ki amig lejár a gari róla.Már a 10 évig biztosítananak alkatrészt a cucchoz előirást se tartják be.3 éves cuccokhoz ugy kell vadászni alkatrészt az ebayen,mert a gyártó már kifutott termék címmel elküld a p˙csába.Pl multkor egy 1.5 éves dvd vinyós felvevővel voltam így.
Rendes support alatt nem azt értem, hogy minden nap jöjjön ki hozzá frissítés, hanem akkor jöjjön ki hozzá javítás ha van mit javítani. Márpedig ha egy windowsos program nem megy valamelyik (újabb) windowson, akkor az bizony javítandó. (2005-ben már volt xp64)
Szerk: volt nvidia kártyám, szidtam is a driverek hiánya miatt, de komoly bajom azzal se volt eltekintve 1-2 korai fos drivertől. Az alaplom is nvidia chipsetes, ahhoz már 2006 óta nincs driver, de nem is ütköztem még problémába, szóval nem is kell újabb. Audigym is van, szerencsére probléma nélkül, pedig ahhoz sincs már 2006 óta új driver.
Szerkesztette: Valdy 2008. 05. 27. 12:01 -kor