Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 19:49
Mc pite?
én jelenleg nemtudom eldönteni...ti biztos jobban tudjátok!
ja!: tuningot egyenlőre majd nem szeretnék, ha meglesz a gép (VGA-t sem akarok egyenlőre turbózni).
(tuning szinten még bőven nemtudok szinte semmit, ezért egyelőre nem is szeretnék belevágni.)
(jó lesz az alapfeszen+órajelen is !
Játékra a 9600GT a nyerő, vagy az ATi 3870 kártyája. 2D-ben tényleg az ATi viszi a prímet. Én is sokat vacilláltam 9600GT és 3850 között, de végül a teljesítmény miatt a 9600GT lett megvéve. Pár tesztben az ATi többet fogyasztott és játék alatt is lassabb volt. 1-2 év múlva meg lehet érezhetőbb lesz a különbség, de most, hogy 70 vagy 90 fps-sel megy e játék még annyira nem számít, de később már igen, amikor 15 vagy 25 fps-sel megy e.
ATi javára legyen mondva és amiért filóztam az a szinek. ATi-n iszonyat szépek a színek, de NVidia-nál is előhozhatok, csak a Digital Vibrance csúszkával kell játszani, hogy ATi-hoz közelítsünk színekben.
Ja és nem rábeszélés, de rengeteg fórumot böngésztem át és 9600-ra azt írták, hogy nyugodtan húzható jó hűtés mellett, míg az ATi-nál óvatosságra intették a tulajokat.
És ami még lényeg, ha már ilyen erős kártyát veszel. Aktív hűtés legyen rajta (kivéve a vízet).
Szerkesztette: Szacsoka 2008. 06. 06. 21:10 -kor

Súgó
A téma zárva.