Elküldve: 2012. 10. 02. 20:14
...aztán megnéztem a leveleimet is, gondoltam biztos kellett küldeniük. Valóban. Már pénteken fordult a kocka, egyúttal már a cseredarabot is elküldték. DHL által, már a héten megérkezhet. Adatait is megadták: ugyanolyan 500 gigás barackutya egy újabb típusa (413-as a 320 helyett). A szövegből úgy sejlik, Hollandiából intézik, ott van valami közpuntjuk. Tehát mégsem usába ment vissza / vagy oda ment csak a cseredarab már közelebbről jön.
Vitátokhoz: Nagy jelentősége nem nagyon van, mert úgyis előbb következik be a Föld kataklizmája, minthogy a (mesterségesen generált) fejlődés megtorpanna. Bár egyre jobban újrahasznosítás, napelem, energiatakarék, de mégsem elég gyors az üteme a romláshoz képest (amit már nem elég csak megállítani, vissza is kéne fordítani valamennyire). Emlékeztet: 20 éve is még normális telek voltak, kellemes nyarakkal, bőséges terménnyel, ma meg egy évben árvíz, másikban aszály, állandó 40 fok (lesz az 50 is), jó termést csak nagyítóval azt is drágán. Nagyok meg azon veszekednek, kié lesz az északi csücsök, ha elolvad róla a jég; vagy néhány kelet Indiai-óceáni sziget, mert még ott sok a hal (nem sokáig). Illetve még újabb olaj lelőhely után éheznek mindenhol. -na fel is mérgeltem magam-
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!