Idézet: Samuraj - Dátum: 2012. 09. 27. 19:18
Már mér lenne olcsóbb a játék rahedli dvd-vel, mint kevesebbel. Ez a piacgenerálás stimmel, erről kár is vitatkozni, ez igy működik. Máskérdés, hogy kicsit előre szaladtak, nem nagyon vannak kihasználva a technológiák, de már cserélik újabbra, ahelyett, hogy rendesen tartósan meg lennének csinálva és ez mekkora környezeti terhelés... stb, igy gyűrűzik a dolog. Windóz7 is ugyanez, mi a francnak neki 6 gigabájt? És még a szkázi támogatást is lespórolták belőle, úgyhogy leves. Meg a bluréjt is el kell adni valahogy.
SCSI-hoz nincs külön driver az eszközhöz?
Idézet: Samuraj - Dátum: 2012. 09. 27. 19:18
Seagatet nem tudom. Igen, ráirtam a cimemet. Elvileg persze nem veszhet el, gyakorlatilag viszont itt is csak a postaláda mellé rakja a postás a levelet (számlát is), aminek nem találja a cimzettjét.
Ja, meg simán ideadta a postás egyik nap a szomszéd csomagját.
Dudál be, kimegyek, mondja, adjak meghatalmazást ... mondom, ilyen sose volt, nincs meghatalmazásom ... erre: ne jó, akkor odaadja nekem, aztán majd adjam oda a szomszédnak. Mer' nagy méretű csomag, és holnap is neki kéne újra kihoznia furgonnal, oszt' így megspórol magának egy utat: ha holnap nem lesz nagy csomag, akkor nem kell kijönnie. Mondja, ne aláírjak, csak egy szignót tegyek, hogy ne látszódjon, hogy más a név ... odabiggyesztettem egy ákombákomot, és csókolom.
Ha olyan vagyok, hogy meg akarom tartani magamnak, vagy csak geci vagyok és nem adom át, akkor hopp, máris ugrott a szomszéd küldeménye. Papíron meg át is van adva neki.