Idézet: Bence48 - Dátum: 2012. 12. 10. 23:39
Neken is lenne egy olyan problémám, hogy a Segate 500.Gb-os satás vinyómat nem látja sem a BIOS sem a Windows!

Előző este még rendesen működött, reggel amikor indítottam már nem látta a BIOS sem!
Egyébként felpörög, és füllel halható hogy megy, mert kivettem a tápegységet azt hittem az nem jó, de ugyan úgy dolgozik, mint egy másikkal!
A Sz.gép szaküzletben bevizsgálták és azt mondták, hogy elektronikája lett hibás...
Tehát, ha valakinek lenne egy hasonló tipusú, ámde mehanikailag rossz vinyója, az elektronikájára vevő lennék!
A Winchester adatai: Seagate Barracuda ES.2
S/N: 50M 12G MD
Előre is köszi a választ...
Üdv: Bence...
1 jó tanács és 2 kérdés:
1.- Írd meg a tápod típusát és életkorát, mert attól, hogy a táp működik, még hazavághat akármit. Lehet, hogy új tápot lesz érdemes venned, nehogy a régi sorban agyon verjen mindent, ami még működik.
2.- Az adataid kellenek vagy pedig működőképes vinyó? Utóbbi esetben vásárolni kell vagy garanciát érvényesíteni, mert hosszú időbe telik, amire olyan valakit találsz, aki a neked való elektronikát neked adja. Ha adatmentésről van szó, akkor pedig mindenképpen kell új vinyó, amire a megmentett dolgaid ráférnek. (Egy adatmentő szaki nem fog neked elektronikát adni, mert az neki munkaeszköz és gyűjti a munkaeszközöket.)