végülis mindegy, külföldi fórumokon láttam, h más is panaszkodik erre néhány multimédiás billentyűzetnél, ha az USB-re van dugva
átkötöttem PS2-re, ott rendesen kezeli
közben legyártottam egy saját kernel és modulokat, h a "K7 probléma" másik irányból is meg legyen oldva
itt alaposan megtréfált, mert most meg a kernel saját moduljai (pl usbcore) panaszkodtak ilyen "M586 helyett K7 kellene" üzenetekkel - de hiszen így fordítottam és installáltam őket!
az ám, csak az UHU helyből egy ramdisket telepít magának (/boot/initrd), amiben ott vannak az eredeti, még persze sima Pentiumra fordított modulok - és boot-oláskor azt használta...
a /boot/grub/menu.lst-ből kiszedve az ezt elvégző "initrd" sort, már persze jó, akkor már a saját modulok töltődnek
de hogy ezt miért kellett így? csak azoknak tesz be, akik kernelt fordítanak a saját procihoz optimalizáltatva
nemigen tudok köztük olyan modult elképzelni, amit azért lenne muszáj ramdiskből tölteni, mert a /boot már elérhető, a /lib/modules még nem (ha meg vmi extrém diskmeghajtóról van szó, azt úgyis beteszi az ember a kernelbe - párszor 10k mit számít több száz M memória mellett)
egész más: a fönti, tappancs menü / Beállítások / XBindKeys - Beállító működik vkinek?
amint megnyomom a "Billentyű beolvasása" gombot, azonnal kilép a programból...
Szerkesztette: Degeczi 2005. 04. 23. 15:07 -kor