HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 20. 15:44

Idézet: SAti - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 14:29

Igaza van a UPC-nek: tesztelte az adott dobozt egy másik ügyfél. Ja, hogy neki nem jött be és talán majd nálad jó lesz?  :D
...

Én használtat kaptam, még a "dobozosztás" legelején. Beüzemeléskor a szerelő telefonált a főnökének, akkor hallottam. Az én figyelmem nem hívta fel rá. Igazából nem is érdekelt, mert por és karcmentes volt a box, így nem tulajdonítottam semmi jelentőséget a dolognak. Azóta sincs semmifajta kezelhetetlen problémám vele.

#1122 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 15:45

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:20

Valamit nagyon rosszul értesz. Miért ne lehetne felvenni? Ez a készülék is ugyanúgy működik, mint a Tiéd. Beállítod a csatornát, aztán a kezdési időpontot, meg a leállást. Szvsz a Tiéd meg nem tudja a műsorújságból való felvételt. Ami ehhez képest egy plusz szolgáltatás. Vagy mégis tudja?  :think: 

Nezd, nekem nincs ilyen dobozom, csak innet tajekozodom, de valamikor az elejen ez is elhangzott panaszkent. Ha lehet ugy megadni felvetelt, hogy 16:00-tol 18:45-ig a 3-as csatornarol a musorujsag nelkul, akkor a panaszom targytalan. :) (pio tud valami elkefelt Guide+ musorujsagot, de az itthon nem tamogatott)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1123 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 15:46

Idézet: Lasrach - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:35

...
A kerdesem az lenne, hogy le lehet e valahogy szedni a boxrol a felvett musorokat? ...

Nem.

#1124 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 15:47

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:45

Nezd, nekem nincs ilyen dobozom, ...

Akkor mindketten tudjuk, miről beszélünk.  :Đ

#1125 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 15:55

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 15:12

Nekem semmi bajom nincs. Minden működik rendesen. Ha nem időben indul a műsor, az gondolom nem az UPC hibája, a többit meg tudom kezelni.

akkor te szerencses vagy. en is meg meg paran errol illetve mas forumokrol eleg komolyakat szivunk a musorujsagbol valo felvetellel (nem, nem az ado hibajabol, hisz elindul a musor, a stb kijelzojen megjelenik a neve es megis joval kesobb kezdi el a felvetelt)

#1126 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:07

Idézet: waces - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:55

akkor te szerencses vagy. en is meg meg paran errol illetve mas forumokrol eleg komolyakat szivunk a musorujsagbol valo felvetellel (nem, nem az ado hibajabol, hisz elindul a musor, a stb kijelzojen megjelenik a neve es megis joval kesobb kezdi el a felvetelt)

Erre a hibára volt itt egy lehetséges ok megnevezés. Sajnos nem a megoldás volt leírva, hanem a probléma esetleges oka. Ha jól értettem annyi az egész, hogy a boxban két óra van. Az egyik a felvételt indítja, a másik a meg a műsorújsággal van valahogy kapcsolatban. Ha jól értettem.
Amit leírsz, egyébként nem tapasztaltam. Igazából nem is figyeltem. Szvsz állítsd be a boxot úgy, hogy a felvétel kezdete a műsorújságban megadottól 10 perccel korábban kezdődjön, a leállás pedig szintén 10 perccel később történjen meg.

Egyébként milyen készüléked van?

#1127 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:09

Waces!

Elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik más fórumon volt még erről szó? Esetleg belinkelhetnél egy címet.

#1128 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:11

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:07

Erre a hibára volt itt egy lehetséges ok megnevezés. Sajnos nem a megoldás volt leírva, hanem a probléma esetleges oka. Ha jól értettem annyi az egész, hogy a boxban két óra van. Az egyik a felvételt indítja, a másik a meg a műsorújsággal van valahogy kapcsolatban. Ha jól értettem.
Amit leírsz, egyébként nem tapasztaltam. Igazából nem is figyeltem. Szvsz állítsd be a boxot úgy, hogy a felvétel kezdete a műsorújságban megadottól 10 perccel korábban kezdődjön, a leállás pedig szintén 10 perccel később történjen meg.

Egyébként milyen készüléked van?

ezen az elotte 10 utana 10 percen mar tul vagyok, itt 20-30-40 percekrol beszelunk. es lehet, hogy a mar itt is emlitett kettos oraszinkron a gond, de engem ez, mint felhasznalot nem nyugtat meg :)
egyebkent philips felvevos boxrol beszelunk

#1129 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:12

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:09

Waces!

Elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik más fórumon volt még erről szó? Esetleg belinkelhetnél egy címet.

index forum

#1130 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:16

Idézet: waces - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 17:12

Köszönöm, ezt végig fogom olvasni.

#1131 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:20

Idézet: waces - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 17:11

ezen az elotte 10 utana 10 percen mar tul vagyok, itt 20-30-40 percekrol beszelunk. es lehet, hogy a mar itt is emlitett kettos oraszinkron a gond, de engem ez, mint felhasznalot nem nyugtat meg :)
egyebkent philips felvevos boxrol beszelunk

Bazzeg, nekem is az van. A TV2-őn voltak problémáim, az Alfred Hitchcock bemutatja-t akartam felvenni, de kb 20-30 perc maradt le a végéből. Az ugye éjszakánként szokott menni. Aztán valamiért elmúlt az egész, (most lekopogtam) és jelenleg nincs ilyen problémám.

#1132 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 20. 19:28

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:07

Szvsz állítsd be a boxot úgy, hogy a felvétel kezdete a műsorújságban megadottól 10 perccel korábban kezdődjön, a leállás pedig szintén 10 perccel később történjen meg.

A Philips HD boxszal még nekem sem adódott ilyen problémám, eddig mindent felvett, amit beállítottam rajta. Azt persze nem értem, hogy egy csomó felkiáltójeles felvétel van (amiről már írtatok jóval korábban), de nálam azoknak is megvan az eleje is, vége is.
Viszont ez a műsorcsúszás-probléma szvsz addig nem oldódik meg, amíg vagy egy ősrégi VPS-hez hasonló technikát nem sikerül a csatornáknak alkalmazniuk, vagy az epg-t nem frissítik mondjuk máris akkor, amikor csúszik egy program.
VPS-jel kiadására meg persze lehet várni, ha még képarány-váltójelet sem szíveskednek adni a magyar csatornák...

#1133 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 19:42

Idézet: Pille - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:46

Nem.

De igen. Google a barátotok. Én már találtam hozzá okosságot.  :respect: Linket max privátban kérjetek.

Ha meg netán gyári beállítás visszaállítását nyomtok, utána a területi kód: irányítószám első 3 számjegye.  :respect:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1134 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 23:47

Idézet: mozesapo - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 20:42

De igen. Google a barátotok. Én már találtam hozzá okosságot.  :respect: Linket max privátban kérjetek.

Ha meg netán gyári beállítás visszaállítását nyomtok, utána a területi kód: irányítószám első 3 számjegye.  :respect:

- Akkor tisztelettel megkérnélek egy személyes tájékoztatásra!

- Most, hogy így mondod megnéztem. Budapesttel kapcsolatban mindenféleképpen igaz, vidéken nem feltétlenül. Pl. nekem sem egyezik meg az első három szám az Üzembehelyezési kézikönyv szerinti aktiválási kóddal. Kíváncsiságból ki fogom próbálni, hogy az első három számmal működik-e.

#1135 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 23:49

Idézet: visionbp - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 20:28

...még képarány-váltójelet sem szíveskednek adni a magyar csatornák...

Ezt én is nagyobb problémának találom.

#1136 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 07:17

...

Kipróbáltam. Vidéken nem jön be.  :( Ajánlásod szerint nálunk 350-től legalább 355-ig lehetne kódokat beírni, de csak a 350-et fogadja el.

#1137 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 09:38

Én is kérnék egy kis infót pü-ben.
:respect:

#1138 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 10:24

Idézet: visionbp - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 20:28

Viszont ez a műsorcsúszás-probléma szvsz addig nem oldódik meg, amíg vagy egy ősrégi VPS-hez hasonló technikát nem sikerül a csatornáknak alkalmazniuk, vagy az epg-t nem frissítik mondjuk máris akkor, amikor csúszik egy program.
VPS-jel kiadására meg persze lehet várni, ha még képarány-váltójelet sem szíveskednek adni a magyar csatornák...

Szerintem pont forditva... Ha kb. masfel (ha nem ketto) evtizede csesznek vps-t adni, akkor a keparanyos jelet is lesheted...

Szerkesztette: asdf 2008. 06. 21. 10:25 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1139 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 10:28

Idézet: asdf - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 10:24

Szerintem pont forditva... Ha kb. masfel (ha nem ketto) evtizede csesznek vps-t adni, akkor a keparanyos jelet is lesheted...

Igaz. Végülis tökmindegy, hogy melyik kéne előbb. Legalább valamelyik.
Népszavazást a kérdésben! :p

#1140 Felhasználó inaktív   pbando 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 13:49

>>A "felkiáltójeles" probléma, - remélem tudod miről van szó, - meg igazából nem probléma.
Nekem az elmult 10 felvetelbol (Philips HD DVR) 9-et felkialtojelesen vett fel EPG-bol, mind a kilencnel kb 15 perc maradt le a film elejebol pedig meg 15 perccel hamarabb kezdest is beallitottam. Ja es nem a musor csuszott...
Szoval nem mondanam hogy "nem igazan problema"... Gyakorlatilag a szolgaltatas fele (DVR) nem mukodik a plusz havi 1500-ert...

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.