Idézet: pbando - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 14:49
Nekem az elmult 10 felvetelbol (Philips HD DVR) 9-et felkialtojelesen vett fel EPG-bol, mind a kilencnel kb 15 perc maradt le a film elejebol pedig meg 15 perccel hamarabb kezdest is beallitottam. Ja es nem a musor csuszott...
Szoval nem mondanam hogy "nem igazan problema"... Gyakorlatilag a szolgaltatas fele (DVR) nem mukodik a plusz havi 1500-ert...
Alapvetően erre a problémára két megoldás van:
1. Állíts be a felvétel kezdetére és végére 10-10 perces ráadást. Húzd ki a konnektorból kb. 5 percre és dugd vissza. Talán megjavul. Ha nem, próbáld meg kicseréltetni a készüléket.
2. Ha az előző dolog nem segít, akkor add vissza a rögzítős boxot, kérj olyat, amiben nincs rögzítő. HDMI kimenetes is van, ha ez Neked fontos. Vegyél egy merevlemezes asztali Dvd írót és ezzel már meg is oldódott a problémád.
Én azért írtam amit írtam, mert nekem nincs problémám a box-szal. De Te is tudod, valakinek jól működik, valakinek nem.
Valamit azért még hozzáteszek. És ez egy elgondolkodtató dolog. Nekem jelenleg egy felkiáltójeles felvételem van. Nem az a furcsa, hogy egy van, hanem az, hogy megvan a műsor eleje is, meg a vége is. Na ez mitől lehet?