Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. júl. 22., szerda - 9:04
Na ezzel idegelnek fel a legjobban. Ebből látszik, hogy "pofára" megy. Akinek meg lehet annak adjuk 2-3x áron...
Nálam nincs digi, nem tudom bevennék-e a dolgot, de nem hiszem...
Mindenesetre ma úgyis felhívom őket, hogy mi a rák vonatkozik a TV díjamra, mert az összeget, amit én fizetek azt sem az ÁSZF-ben, sem a weboldalon nem látom. Aztán erősen elgondolkodom megint, hogy mi legyen...
Többször telefonáltam és nem mondtam minden alkalommal, hogy a digihez mennék. Csak annyit közöltem velük, hogy fel akarom mondani a szerződést és ezt a társasházi csomagot minden alkalommal felajánlották. A digin kívül más szolgáltató is van a világon, pl. digitális tv szolgáltatásuk a t-valaminek is van, (home, online

), ahogy a neten néztem (számomra) kedvezőbb áron. Az is egy megoldás, ha csak annyit mondasz, hogy ajánljanak már valamit, mert sokallod a díjat, nem tudod fizetni és kénytelen leszel felmondani a szerződést, mert otthon recesszió van.
Azt, hogy "bevennék a digis dolgot", azt meg nem tudom. Nem hiszem, hogy olyan lenne az ÜFSZ-i rendszerük, hogy az ügyintéző a neved mellett látná, hogy a Te házadban van-e digi, vagy nincs. De ahogy írtam, ez a netre, telefonra, meg a thomsonos, vagy peaces tv csomagokra vonatkozik. A hdmi-s boxokra nem.
Még azért érdekességként két dolgot megemlítek.
1. Ha valaki a Hd-s csomagból visszalép egy Hd nélkülibe, akkor a boxot kicserélik Hdmi nélkülire.
2. Úgy kombinálj, hogy ha telefonon akarod a szerződést felbontani, akkor kb. 10-15 percet kell várni, amíg valaki felveszi a telefont.