Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 8:28
A másik ami irritál ez a piaci kofa magatartás. Ha én nem úgy megyek be hozzájuk/hívom fel őket, hogy "mennyit tudnak engedni a feléből" akkor fizetek csak ilyen díjakat. Aki pofátlan az meg a felét se sokszor. Ez hihetetlen undorító üzleti politika.
...
Amikor felhívtam őket, rögtön beajánlotta a srác ezt a kedvezményt. És ezzel elborult az agyam. Úgy habzott a szám az idegtől, hogy el nem lehet mondani. Ennyi érek nekik? Ha szólok, akkor elengedik a korábbi akciós árnak a felét, ha meg nem, akkor meg megemelkedik az aláírt időszak leteltével? Akkor ideáig miért kellet annyit fizetnem és ezentúl miért kell még többet? Ez így tiszta lehúzás, és ezzel döntéshelyzetbe hozott az UPC.

A diginek is van digitális adása, amit jelenleg nem tudok élvezni, mivel a jelenlegi tv-ben nincs digitális tuner. Majd keresek valakit a környéken, aztán megsasolom nála.
A szerződést még nem mondtam fel, a box még itt van, az asszonynak a felvételek hiányoznának. Erre még valamit kell kitalálni. DVB-C-s tv kártyákat nézegettem a PC-be, de csak olyan 30 rugó fölött találtam. De ez az utóbbi már nagyon off. Bocs miatta.