HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2881 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 24. 05:23

Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 8:28

...
A másik ami irritál ez a piaci kofa magatartás. Ha én nem úgy megyek be hozzájuk/hívom fel őket, hogy "mennyit tudnak engedni a feléből" akkor fizetek csak ilyen díjakat. Aki pofátlan az meg a felét se sokszor. Ez hihetetlen undorító üzleti politika.
...

Amikor felhívtam őket, rögtön beajánlotta a srác ezt a kedvezményt. És ezzel elborult az agyam. Úgy habzott a szám az idegtől, hogy el nem lehet mondani. Ennyi érek nekik? Ha szólok, akkor elengedik a korábbi akciós árnak a felét, ha meg nem, akkor meg megemelkedik az aláírt időszak leteltével? Akkor ideáig miért kellet annyit fizetnem és ezentúl miért kell még többet? Ez így tiszta lehúzás, és ezzel döntéshelyzetbe hozott az UPC.

:offtopic: Hétfőn behozták a digit, a net gyorsabb, a letöltő program letöltéskor a korábbi stabil 400 kb/s helyett alkalmanként 2,2 MB/s is mutat, feltöltéskor a korábbi max 15 kB/s helyett 250 körül is mozog. A telefon meg ugye mindegy hol van. A tv jobb mint az UPC analógja. Igazából az UPC-nél sem volt néhány adó (pl. a Viasat3, a Cool) kivételével probléma. A problémásoknak átlós irányban csíkozódott a képe, meg természetesen szellemképesek voltak.
A diginek is van digitális adása, amit jelenleg nem tudok élvezni, mivel a jelenlegi tv-ben nincs digitális tuner. Majd keresek valakit a környéken, aztán megsasolom nála.
A szerződést még nem mondtam fel, a box még itt van, az asszonynak a felvételek hiányoznának. Erre még valamit kell kitalálni. DVB-C-s tv kártyákat nézegettem a PC-be, de csak olyan 30 rugó fölött találtam. De ez az utóbbi már nagyon off. Bocs miatta.  :respect:  :respect:  :respect:

#2882 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 04. 19:46

NA akkor segítség...

Philips Hd dvr --- nem veszi végig a beállított műsort, néha 16, néha 47 percet, aztán annyi, pedig a sorozat 60 perces lenne. Mikor beállítom még jól látja a műsoridőt, és nem felkiáltó jeles a felvétel, ő azt gondolja hogy minden oké...de nem. Mi lehet a gond? Több mint egy évig működött hibátlanul.
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#2883 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 21:12

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2009. aug. 4., kedd - 20:46

NA akkor segítség...

Philips Hd dvr --- nem veszi végig a beállított műsort, néha 16, néha 47 percet, aztán annyi, pedig a sorozat 60 perces lenne. Mikor beállítom még jól látja a műsoridőt, és nem felkiáltó jeles a felvétel, ő azt gondolja hogy minden oké...de nem. Mi lehet a gond? Több mint egy évig működött hibátlanul.

Kevés a hely a vinyón?

#2884 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 05:48

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2009. aug. 4., kedd - 20:46

NA akkor segítség...

Sajnos nem vagy egyedül!

Nekem ma jönnek kicserélni a Thomson boxomat.
Van olyan,hogy 4 !! percet vesz fel 1 másfél órás műsorból.

Tegnap estétől ma reggelig 3 műsor volt beállítva.
Ebből 1-et felvett teljesen, a másik kettőnek hült helye a vinyón.

Mielőtt vki megkérdezni -Igen van hely a vinyón, még 80 % szabad. :)

Nekem tavaly márciustól van meg és most hülyült meg teljesen.

#2885 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 20:18

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. aug. 5., szerda - 5:48

Sajnos nem vagy egyedül!

Nekem ma jönnek kicserélni a Thomson boxomat.
Van olyan,hogy 4 !! percet vesz fel 1 másfél órás műsorból.

Tegnap estétől ma reggelig 3 műsor volt beállítva.
Ebből 1-et felvett teljesen, a másik kettőnek hült helye a vinyón.

Mielőtt vki megkérdezni -Igen van hely a vinyón, még 80 % szabad. :)

Nekem tavaly márciustól van meg és most hülyült meg teljesen.

Ez csodálatos, nekem 90% hely van a vinyón, de félek hogy ha kicserélik, akkor sem lesz jobb...főleg hogy mindig azzal jönnek hogy gyenge a jel...az magyarázná a szar minőséget, de azt nem hogy tizedében hagyja a felvételt...semmi nem megy egyszerűen...pedig milyen nyugodt egy évem volt:)
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#2886 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 09:00

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2009. aug. 5., szerda - 21:18

Ez csodálatos, nekem 90% hely van a vinyón, de félek hogy ha kicserélik, akkor sem lesz jobb...főleg hogy mindig azzal jönnek hogy gyenge a jel...az magyarázná a szar minőséget, de azt nem hogy tizedében hagyja a felvételt...semmi nem megy egyszerűen...pedig milyen nyugodt egy évem volt:)

Megvolt a boxcsere, most veszi a műsorokat mint a huzat.  :up:

Zsír új boxot kaptam. Olyan csendes,hogy még a vinyót sem hallom ha felpörög vagy ha újraindul a box.

Ne félj tőle, ha xar cseréltesd ki -ingyen van.... ;)

#2887 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 09:20

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 10:00

Megvolt a boxcsere, most veszi a műsorokat mint a huzat.  :up:

Zsír új boxot kaptam. Olyan csendes,hogy még a vinyót sem hallom ha felpörög vagy ha újraindul a box.

Ne félj tőle, ha xar cseréltesd ki -ingyen van.... ;)

Uj tipus, vagy tovabbra is az eddigi szurke?

#2888 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 13:16

Idézet: couguar - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 10:20

Uj tipus, vagy tovabbra is az eddigi szurke?

Ugyanolyan szürke. Kivülről nem látok változást rajta -csak csendben dolgozik. :)

#2889 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 15:33

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 14:16

Ugyanolyan szürke. Kivülről nem látok változást rajta -csak csendben dolgozik. :)

Lehet, hogy hibás ventivel kaptad? :D :D

#2890 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 18:55

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 10:00

Hm... Vajon lehet kivansagmusort jatszani, hogy en is ilyent szeretnek? Vagy olyanra cserelik, ami eppen van?

#2891 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 05:52

Idézet: pinguz - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 19:55

Hm... Vajon lehet kivansagmusort jatszani, hogy en is ilyent szeretnek? Vagy olyanra cserelik, ami eppen van?

Nem tudom,hogy lehet-e kívánni !

Én bejelentettem egyik este,hogy xar a box,másnap már hozták a másikat.
Csókos sem vagyok -nekem ez jutott. ;)

Gondolom mindenki nem kap újat,mert a visszavitt boxokat is kiadják újra.
Csak én tudok 2-őt -1 rokon+1 ismerős- akik anyagi okok miatt áttértek a Digikábelre és leadták a jó boxukat.

#2892 Felhasználó inaktív   sacaboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 13:28

Sziasztok!
Korábban olvastam, hogy a philips hd-s boxon lehet eröltetett update-et csinálni, viszont nem találtam meg, hogy hogyan!
Leírná valaki?

Saca
UPC FP 120, DIGIKABEL 20/10

#2893 Felhasználó inaktív   sanya. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 19:52

Szeptemberben indul a VOD video on demand szolgáltatás. http://infonaplo.blogspot.com/2009/08/nezz...ilyen-lesz.html

#2894 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 01:30

Idézet: sanya. - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 20:52

Szeptemberben indul a VOD video on demand szolgáltatás. http://infonaplo.blogspot.com/2009/08/nezz...ilyen-lesz.html

Picit "régi" a hír :D Már rég belinkeltem a upc kábeltv-s topicba. :)
Amúgy lesz MusicMix csatorna és 24órás CC + az osztott is megmarad.

Szerkesztette: tom007 2009. 08. 12. 01:30 -kor

#2895 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 16. 15:20

Idézet: sacaboy - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 13:28

Sziasztok!
Korábban olvastam, hogy a philips hd-s boxon lehet eröltetett update-et csinálni, viszont nem találtam meg, hogy hogyan!
Leírná valaki?

Saca

Nem tudsz. Mindig a legfrissebb van rajta, magától felmegy rá.
Esetleg megpróbálhatod, hogy kihúzod a konnektorból, néhány perc múlva visszadugod és ha nem a legújabb van rajta, akkor felmegy rá az új. De annak az esélye, hogy nem a legújabb lenne rajta, az 0-val egyenlő.
Majd számolj be, mi történt.

#2896 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 12:06

Március vége óta "élvezzük" a UPC digital előnyeit.
Pár hete -pont utazás előtt- egy felvételt néztem (talán a Meteor 1-2 volt), és hirtelen megállt a kép, majd pár másodperc múlva újra elindult. Ezután a felvétel el kezdett szaggatni, kockásodni, a hang akadozott (minden amit a UPC-ben szeretünk). Megnéztem néhány csatornát, de lefagyott., Áramtalanítás, újraindítás. De nem történt semmi a stb kijelzőjén nem jelent meg az óra (még 20 perc után sem). A legjobb az az egészben, hogy vasárnap volt és aznap este indultunk.
1 hét múlva hazáértünk -hajnal 4 körül, hullafáradtan- és megörültem, hogy a kijelzőn megjelent az óra, de kellett pár másodperc mire az agyam felfogta, hogy a rossz időt mutatja (09:24-et). Elkezdtem nyomogatni a UPC gombot,de semmi. Ujraindítás. Be nem lehetett kapcsolni, de elkezdett idegesítően kattogni, sípolni. Ha nem lettem volna ennyire zombi totálbiztos, hogy én nem tudtam volna aludni. "Reggel" felébredtem (11 körül), még mindig semmi. Hívtam a 1221-et. Jönnek még aznap 13:30 és 16:30 között. Aznap nem mehettem szinte sehova. Szerencsére fél kettőkör jött a szerelő. Próbálta bekapcsolni, aztán újraindította, és bekapcsolt. Nyomott egy gyári beáálítást, de az újraindításnál neki sem indult el. Mondta, h pár perc lemegy a kocsihoz és hozza a tartalék boxot. Bekötötte, minden tökéletes. A jelszint kicsit alacsony volt ezért babrált vmit a kábelekkel.
Digital Gold HD DVR csomagunk van. több mint 7000-et fizetünk és egy hétig nem tudtuk használni. A beállított felvételeket nem vette fel természetesen, és a meglévőket pedig "elvitte". Szerencsére teljesen új -eredeti csomagolásban- stb-t kaptam.

Lenne egy kérdésem is: fw frissítés volt? Mert a menüben megjelent egy Műszaki teszt nevű menüpont. Rákattintottam és lefagyott az egész. Újraindítás segített. Megtudnátok mondani, hogy mire jó ez?3

szmmate

Szerkesztette: szmmate 2009. 08. 18. 12:06 -kor

#2897 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 12:21

Hamarosan indul a VOD és annak lehetett valami látható jele, nálam is lefagyott a box amikor véletlenül rákattintottam. Mindössze pár óráig volt látható és azóta sem láttam.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2898 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 12:22

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. aug. 18., kedd - 12:21

Hamarosan indul a VOD és annak lehetett valami látható jele, nálam is lefagyott a box amikor véletlenül rákattintottam. Mindössze pár óráig volt látható és azóta sem láttam.

Nálam még mindig látszik.

Szerk. Az on demand gombra "nem jön be semmi". Régen az EPG jött be. Ezen lesz a VOD ugye?

Szerkesztette: szmmate 2009. 08. 18. 12:25 -kor

#2899 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 14:44

Már nekem is eltünt.

#2900 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 18. 15:21

Mivel a VOD jelentése Video On Demand így sanszos, hogy azt megnyomva fog bejönni majd. Elméletileg szeptemberben fog indulni, kíváncsi leszek milyen is a minősége de főleg a kínálatra vagyok kíváncsi.
Ígérnek még olyat is, hogy központilag újranézhető műsorok is lesznek, erre is kíváncsi leszek. Remélem nem csak a híradót lehet újranézni hanem mondjuk sport közvetítésekét vagy hasonlóakat. Jó lenne ha lenne HBO Digital is mert abban jó filmeket lehet akár mikor megnézni.

Szerkesztette: Gubek 2009. 08. 18. 15:25 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.