HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:33

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 11:29

Van még egy további lehetőség, befáradsz az irodába.

Csak tudnám, hogy miért válaszoltál!?  :confused:
Azt hittem arra való a fórum, hogy kérdezhetek. Neked pedig ha ennyire nehezedre esik a válasz mondhattad volna, hogy kérdezzem meg őket milyen a nem DVR-es HD-s box.

Bármilyen fura, ha nem kaptam volna választ akkor sem haltam volna meg hülyén. ;)

Szerkesztette: vipisrac 2008. 04. 26. 16:33 -kor

#302 Felhasználó inaktív   iptv 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:03

Idézet: petyinko - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:57

Megrendeltem újra a szolgáltatást. A Digital HD Gold Movie csomagot, azt kértem hogy más jöjjön ki mint aki volt nálam, ezt nem tudták megigérni, így csak reménykedni tudtam.
Aztán ma délelőtt megszólalt a telefon hogy 5 perc és itt vannak, miután megtudtam hogy nem ő volt kint nálam , megnyugodtam, bár most már tudom hogy aláírhatom a szerződésmódosítást mert nem jár elkötelezetséggel Augusztusig.
Nos 10 perc alattvégeztek, mindent bekötöttek, ja ketten voltak, nagyon kedvesek és látszott hogy van tapasztalatuk, elmondta hogy lesz ami sokkaél jobb lesz és lesz ami nem de szerinte nem fogok csalódni. Aláírtam nekik és már itt sem voltak.
Ekkor elkezdtem tanulmányozni a készüléket, egyböl beállítottam az 1080i-t ekkor látványos lett a javulás (Pana Plazma) a funkciók jók, ami nem a legjobb az a távirányító nehezen reagál, de ezt többen is írtátok.
Szóval most megvagyok elégedve, remélem jobb és jobb lesz.

Hello Petyinko,

inral kicsit bovebben arrol, hogy mennyire vagy elegedett most a kep- es hang minoseggel?
Azert erdekel, mert van bennunk nemi kozos: :-)
- En is a 14ker-ben lakom
- Nalam is eleg franko az analog minosege jelenleg
- Nekem is Pana Plazmam van
- es en is gondolkodom a digitalisra valtason

Szoval mennyivel jobb szamodra a digitalis adas? Lathatoan jobb a kep? Nincsenek kockasodasok a Plazman? Barmi info segitene a dontesben.

Elore is koszi,
G.

#303 Felhasználó inaktív   petyinko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:14

Idézet: iptv - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 17:03

Hello Petyinko,

inral kicsit bovebben arrol, hogy mennyire vagy elegedett most a kep- es hang minoseggel?

Szoval mennyivel jobb szamodra a digitalis adas? Lathatoan jobb a kep? Nincsenek kockasodasok a Plazman? Barmi info segitene a dontesben.

Elore is koszi,
G.

Szia !
Nekem egy fórumtársam segített, belinkelem részben amit nekem írt, mert nagyon jól összefoglalta amit érdemes tudni: "Köszi Zoli:)
Ime ezt Ő írta:
Most, hogy pár hete van szerencsém aktívan használni a szolgáltatást, a tapasztalataim vegyesek.
Egyrészt van néhány dolog, ami végtelenül idegesít. Ezek:
1. Az HBO HD valóban folyton kockásodik. Főleg, ha valódi HD tartalmat adnak. A probléma szerintem már a "túloldalon", tehát a kódolásnál lehet, azaz eleve ilyen az anyag, amit adásba küldenek, és nem az a gond, hogy a nagy adatmennyiség "nem fér át a csövön". Ezt azért gondolom, mert a National Geographic HD adásában soha (na jó: csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán!) tapasztalni ilyen hibát.
2. A médiabox szoftvere küzd még néhány gyermekbetegséggel - remélem, ezekből legalább egy-kettőt hamar javítanak majd, hiszen bármikor tudják távolról frissíteni a szoftvert. Ha hozzászoktál egy merevlemezes DVD-felvevő kényelmi szolgáltatásaihoz, akkor azért hiányozni fog azokból néhány (pl. az, hogy nem tudod a felvett műsorokat megvágni, hogy kevesebb helyet foglaljanak az - egyébként 250 GB-os - merevlemezen, vagy az, hogy a felvételek kezdési és befejezési időpontját nem tudod elég rugalmasan beállítani). Nem tudom, hogy szoftvertől függ-e, vagy ez a digitális szolgáltatás alapvető sajátossága, amit így kell elfogadni: az egyes csatornák közötti váltás kínosan lassú, akár 2-3 mp is lehet! Ugyancsak nem tudom, változhat-e majd az, hogy a csatornáknak előre beállított, fix sorszámozása van, azaz jelenleg nem teheted a neked tetsző programhelyekre az egyes adókat. Pl. az HBO HD a 11. helyen, a Nat. Geo. HD pedig a 62. helyen van, ha a fene fenét eszik, akkor is. :(
3. A rögzített műsorok lejátszásakor minden utasításra (pause, play, stop stb.) kifejezetten lomhán reagál a box, nem úgy, mint egy DVD-felvevőnél ill. lejátszónal. A gyors előre- és hátratekerés leggyorsabb sebessége kb. a közepes sebességi fokozatnak felel meg a DVD-felvevőmön. Tehát nem tudsz elég gyorsan odapörgetni egy kívánt részhez a műsorban. És nem tudsz megjelölni egyes pontokat a műsorban, hogy bármikor odaugorhass a megfelelő részhez...
4. A médiabox távirányítója idegesítően béna. Néha többször, erőteljesen le kell nyomni egy-egy gombot, míg a box hajlandó reagálni rá. Akkor viszont előfordul, hogy egyből végrehajtja a többszöri lenyomásból eredő utasítás-sort. Szóval valahogy nem jók a gombjai, kényelmetlen velük kapcsolgatni. Ez pl. megszokhatatlan...

Hogy ne csak a rosszat soroljam, vannak pozitívumok is:
1. A National Geographic HD legtöbb adása egyszerűen csodaszép a full HD-s plazmán! :) Minél több ilyen adást kívánok, minél több embernek. Ez tényleg a televíziózás új dimenziója.
2. Azért az HBO HD sem teljesen élvezhetetlen, ott is találkoztam már egy-két valódi HD-nak tűnő filmmel, és azok még a gyakori kockásodás ellenére is élményt jelentettek. Más kérdés, hogy a kockásodás épp az élvezhetőség határára sodorja az egészet... De nagyon bízom benne, hogy ezen majd valahogy javítani fognak. Én úgy tekintek erre, mint egy kísérleti adásra.
3. Nagyon jópofa dolog az EPG, vagyis az elektronikus műsorújság. Magyar nyelvű info olvasható még a külföldi adók műsorairól is, több napra (talán két hétre? ezt még nem is próbáltam ki) előre. Egyetlen gombnyomással tudsz egy adott nap főműsoridejére ugrani, időrendben látod egymáshoz képest az egyes műsorok kezdési és befejezési időpontjait - határozottan segít áttekinteni a káoszt, és kiválasztani (ill. felvételre programozni), ami érdekel.
4. Több adó - már akinek ez fontos szempont. Az emberek többsége úgyis csak mindig ugyanazt az 5-6-8 csatornát nézi, a többit legfeljebb "átlapozza". Na, most 20-szal többet lehet átlapozni...:) Igaz, beállíthatod, hogy mely adók legyenek a "kedvencek" csoportjában, és egy gombnyomással elintézhető, hogy csak ezek között ugrálj a távirányító "ch+" ill. "ch-" gombjaival. Ilyenkor minden adó kimarad a léptetésből, amit nem vettél fel a kedvencek közé. Ez nem rossz.

Szóval megvan és próbálgatom, elkötelezetség nincs, csak vesztek 10.000 ft ha mégsem kell, hát ennyi az ára.
Remélem tudtam segíteni. Zolinak meg köszönöm hogy segített nekem is.

#304 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:02

Idézet: petyinko - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 18:14

3. A rögzített műsorok lejátszásakor minden utasításra (pause, play, stop stb.) kifejezetten lomhán reagál a box, nem úgy, mint egy DVD-felvevőnél ill. lejátszónal. A gyors előre- és hátratekerés leggyorsabb sebessége kb. a közepes sebességi fokozatnak felel meg a DVD-felvevőmön. Tehát nem tudsz elég gyorsan odapörgetni egy kívánt részhez a műsorban. És nem tudsz megjelölni egyes pontokat a műsorban, hogy bármikor odaugorhass a megfelelő részhez...

Lehet hogy te nem tudsz, de én tudok :) Visszajátszás közben zöld gomb, már említettem itt. Aztán jobbra-balra gombokkal lehet ugrálni a könyvjelzők között.

#305 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:43

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 17:33

Csak tudnám, hogy miért válaszoltál!?  :confused:
Azt hittem arra való a fórum, hogy kérdezhetek. Neked pedig ha ennyire nehezedre esik a válasz mondhattad volna, hogy kérdezzem meg őket milyen a nem DVR-es HD-s box.

Bármilyen fura, ha nem kaptam volna választ akkor sem haltam volna meg hülyén. ;)

Természetesen nem haltál volna meg hülyén. Senki sem gondolt erre.

De legyen Neked igazad. Bocs. Iszonyatosan geci cég ez az UPC. Semmit nem akarnak ingyen adni, meg azért sem jó, mert nem csinálnak 1800 féle csomagot, hogy mindenki választhasson ezekből. Meg azért is bocs, hogy .... Mindegy.  :respect:  :respect:  :respect:

#306 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:53

Idézet: iptv - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 18:03

Hello Petyinko,

Elore is koszi,
G.

Az igaz, hogy nem nekem szól a kérdés, de talán ez is egyfajta segítség lesz.
A digitális szolgáltatás kipróbálható. 30 napod van, hogy visszamondd.
Elvileg akkor is lehet minőségbeli különbség, ha a egymás melletti lépcsőházban laktok.
Azt még érdemes lenne megtudni, hogy a nem rögzítős Hd-s mediaboxot ingyen telepítik-e. Már csak, hogy ez egy próba lenne, és ha tetszik, akkor továbblépsz egy rögzítősre. Persze, csak ha kell.

Még egy info. Csak akkor kockásodik a Pana plazma, ha más is kockásodna. Pl. egy CRT.

#307 Felhasználó inaktív   iptv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:50

Idézet: petyinko - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 17:14

Szia !
Nekem egy fórumtársam segített, belinkelem részben amit nekem írt, mert nagyon jól összefoglalta amit érdemes tudni: "Köszi Zoli:)
Ime ezt Ő írta:
Most, hogy pár hete van szerencsém aktívan használni a szolgáltatást, a tapasztalataim vegyesek.
Egyrészt van néhány dolog, ami végtelenül idegesít. Ezek:
1. Az HBO HD valóban folyton kockásodik. Főleg, ha valódi HD tartalmat adnak. A probléma szerintem már a "túloldalon", tehát a kódolásnál lehet, azaz eleve ilyen az anyag, amit adásba küldenek, és nem az a gond, hogy a nagy adatmennyiség "nem fér át a csövön". Ezt azért gondolom, mert a National Geographic HD adásában soha (na jó: csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán!) tapasztalni ilyen hibát.
2. A médiabox szoftvere küzd még néhány gyermekbetegséggel - remélem, ezekből legalább egy-kettőt hamar javítanak majd, hiszen bármikor tudják távolról frissíteni a szoftvert. Ha hozzászoktál egy merevlemezes DVD-felvevő kényelmi szolgáltatásaihoz, akkor azért hiányozni fog azokból néhány (pl. az, hogy nem tudod a felvett műsorokat megvágni, hogy kevesebb helyet foglaljanak az - egyébként 250 GB-os - merevlemezen, vagy az, hogy a felvételek kezdési és befejezési időpontját nem tudod elég rugalmasan beállítani). Nem tudom, hogy szoftvertől függ-e, vagy ez a digitális szolgáltatás alapvető sajátossága, amit így kell elfogadni: az egyes csatornák közötti váltás kínosan lassú, akár 2-3 mp is lehet! Ugyancsak nem tudom, változhat-e majd az, hogy a csatornáknak előre beállított, fix sorszámozása van, azaz jelenleg nem teheted a neked tetsző programhelyekre az egyes adókat. Pl. az HBO HD a 11. helyen, a Nat. Geo. HD pedig a 62. helyen van, ha a fene fenét eszik, akkor is. :(
4. A médiabox távirányítója idegesítően béna. Néha többször, erőteljesen le kell nyomni egy-egy gombot, míg a box hajlandó reagálni rá. Akkor viszont előfordul, hogy egyből végrehajtja a többszöri lenyomásból eredő utasítás-sort. Szóval valahogy nem jók a gombjai, kényelmetlen velük kapcsolgatni. Ez pl. megszokhatatlan...

Hogy ne csak a rosszat soroljam, vannak pozitívumok is:
1. A National Geographic HD legtöbb adása egyszerűen csodaszép a full HD-s plazmán! :) Minél több ilyen adást kívánok, minél több embernek. Ez tényleg a televíziózás új dimenziója.
2. Azért az HBO HD sem teljesen élvezhetetlen, ott is találkoztam már egy-két valódi HD-nak tűnő filmmel, és azok még a gyakori kockásodás ellenére is élményt jelentettek. Más kérdés, hogy a kockásodás épp az élvezhetőség határára sodorja az egészet... De nagyon bízom benne, hogy ezen majd valahogy javítani fognak. Én úgy tekintek erre, mint egy kísérleti adásra.
3. Nagyon jópofa dolog az EPG, vagyis az elektronikus műsorújság. Magyar nyelvű info olvasható még a külföldi adók műsorairól is, több napra (talán két hétre? ezt még nem is próbáltam ki) előre. Egyetlen gombnyomással tudsz egy adott nap főműsoridejére ugrani, időrendben látod egymáshoz képest az egyes műsorok kezdési és befejezési időpontjait - határozottan segít áttekinteni a káoszt, és kiválasztani (ill. felvételre programozni), ami érdekel.
4. Több adó - már akinek ez fontos szempont. Az emberek többsége úgyis csak mindig ugyanazt az 5-6-8 csatornát nézi, a többit legfeljebb "átlapozza". Na, most 20-szal többet lehet átlapozni...:) Igaz, beállíthatod, hogy mely adók legyenek a "kedvencek" csoportjában, és egy gombnyomással elintézhető, hogy csak ezek között ugrálj a távirányító "ch+" ill. "ch-" gombjaival. Ilyenkor minden adó kimarad a léptetésből, amit nem vettél fel a kedvencek közé. Ez nem rossz.

Szóval megvan és próbálgatom, elkötelezetség nincs, csak vesztek 10.000 ft ha mégsem kell, hát ennyi az ára.
Remélem tudtam segíteni. Zolinak meg köszönöm hogy segített nekem is.

Petyinko, Pille,

koszonom a valaszokat ! Szerintem a legjobb az ha - ahogy tanacsoltad Pille - kiprobalom a sima Pace boxos silver digitalt 30 napig, aztan meg el tudom donteni, hogy jo-e vagy sem es erdemes-e tovabblepnem. Sok dolog ugy is szubjektiv, jobb ha sajat magam tapasztalom.

Majusban lesz csak aktualis a dolog, ha meg addig a porog a forum akkor beszamolok a tapasztalatokrol.

Minden jot,
G.

#308 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:24

Idézet: iptv - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 21:50

Petyinko, Pille,

koszonom a valaszokat ! Szerintem a legjobb az ha - ahogy tanacsoltad Pille - kiprobalom a sima Pace boxos silver digitalt 30 napig, aztan meg el tudom donteni, hogy jo-e vagy sem es erdemes-e tovabblepnem. Sok dolog ugy is szubjektiv, jobb ha sajat magam tapasztalom.

Majusban lesz csak aktualis a dolog, ha meg addig a porog a forum akkor beszamolok a tapasztalatokrol.

Minden jot,
G.

Na azt ne próbáld ki! Becsapod magad vele. Én Hdmi-s Philips-et használok Pana plazmához. Ég és föld különbség van a Hdmi-s és Scart-os kép között. Természetesen a Hdmi javára.
Esetleg nincs ismerősöd a környéken, akitől át lehetne vinni?
Egyébként nem azt a mediaboxot javasoltam, hanem a Hdmi kimenetes nem rögzítőst. A haveromtól vasárnap megkérdezem, hogy annál van-e bekötési díj.

#309 Felhasználó inaktív   bobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:48

Sziasztok!

Harmadszorra sikerült jó boxokat hozniuk, így most már 2 napja végre van egy HD-s rögzítős kütyüm :). Minden szép és jó, viszont ma a Forma1 időmérőt beprogramoztam felvételre, de nézhetetlen lett. Kb. fél - egy percenként megfagy a kép, majd 15-20 másodperc után folytatja, de van amikor 2-3 perces kimaradásokkal. Mi lehet a gond?? Ha nézem a műsorokat nem szokott ilyen gond lenni, max egy kis kockásodás az HBO HD-n. Szóval nem értem hogy mi történt... Ráadásul a box mikor hazaértem teljesen le volt fagyva. Világítottak a gombjai, de nem lehetett bekapcsolni, csak az újraindítás segített...

Mi lehet a gond???

Köszi!

#310 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:53

A bugos szoftver. :)
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#311 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 23:03

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 19:43

De legyen Neked igazad. Bocs. Iszonyatosan geci cég ez az UPC. Semmit nem akarnak ingyen adni, meg azért sem jó, mert nem csinálnak 1800 féle csomagot, hogy mindenki választhasson ezekből. Meg azért is bocs, hogy .... Mindegy.  :respect:  :respect:  :respect:

Úgy tűnik nem tudsz, csak fekete-fehérben gondolkodni.
Senki nem mondta, hogy iszonyatosan geci cég a UPC... és azt sem, hogy ez a tökéletes szolgáltató tökéletes szolgáltatása.

Nem értem miért nem láthatom valaminek a jó és rossz oldalát is!?
Jó a szolgáltatás, de 2-3 apróság nem tetszik. Ez tényleg ennyire elképzelhetetlen? Csak szívből utálni vagy feltétel nélkül imádni lehet?  :think:  Komolyan nem értem...

Azt meg pláne nem, hogy Neked - mint a UPC-hez vélhetően semmi közöd nem lévő egyénnek - miért kell elküldeni melegebb éghajlatra, ha leírok 2-3 apróságot, ami nem tetszik. "Ha nem tetszik ne vegyem meg, úgy jó a szolgáltatás ahogy van."

Ha a UPC mondja azt még megértem... bár nyilván nem szép, de részükről érthető "kapitalista" hozzáállás... Na de egy fórumozó részéről...?  :think:

#312 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 23:36

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 22:53

de ennyire? ez igy már gyalázatosabb mint a windows 95 :nevet:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#313 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 05:21

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 23:53

Valaki már leírta, hogy egy rövid ideig a mediabox órája 00:01 időt mutatott, ezután az visszállt az aktuális időre. Erre az volt a válasz, hogy szoftvert frissített a kütyü. Gondolom többször frissítettek már szoftvert ezeken a készülékeken.
Felteszem változtattak a szoftveren. Azt kérdezném Tőletek, hogy észrevettetek már valami változást az újjal? Vagy nincs is még új sw?

#314 Felhasználó inaktív   bobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:02

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 21:53

Csináltam az időmérő óta pár felvételt és sehol sem volt gond. Viszont ma reggel a Viasat Explorer és a Eurosport2 ugyanazt csinálja "élőben" mint a tegnapi rögzítésen. Néha bekad pár másodpercre... Ez az egész még tényleg  ennyire kezdetleges???

bb

#315 Felhasználó inaktív   bobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:41

Idézet: bobi - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 6:02

Csináltam az időmérő óta pár felvételt és sehol sem volt gond. Viszont ma reggel a Viasat Explorer és a Eurosport2 ugyanazt csinálja "élőben" mint a tegnapi rögzítésen. Néha bekad pár másodpercre... Ez az egész még tényleg  ennyire kezdetleges???

bb

Tovább vizsgáltam a kérdést. Van egy másik stb is (az egyik HD-DVR, a másik DVR) és az is ugyanazoknál az adásoknál akad...

Ez normális, majd egyszercsak jobb lesz, vagy esetleg jelhiányban küszködnék, vagy valami az itteni viszonyokkal nincsen rendben?

bb

#316 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 08:21

Ha masik boxnal is tapasztalod, akkor viszont valoszinuleg az adasban van a hiba.
Van par idegesito bugja a cuccnak, mondjuk ilyet en meg nem tapasztaltam, akadasokat, csak a szeteso kepet, meg a neha elcsuszo felvetelt.
A frissitesekkel a sebessegen nagyot javitottak, sokkal gyorsabban jon be a menu, mint a tesztidoszakban, akkor idegesitoen lassu volt.

#317 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 08:59

Idézet: bobi - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 8:02

bb

A kép megakadására gondolsz?
Eurosporton és TV2-őn tegnap este és ma reggel analógon is jó párszor megakadt a kép fél-egy másodpercre.

#318 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:39

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 18:43

Szia!

Azt miért baj, hogy egy nagyobb csomagba rakták bele az összes csatornát? Persze jó lenne válogatni, hogy melyik csatornát kéred és melyiket nem. A T-Kábel úgy alakította ki a digitális szolgáltatást, hogy a kb. 50 csatornás alapkínálaton felül 4-5 csatornás minicsomagok vannak 1000-1500.-Ft-os áron. Most ha ezekből összeválogatsz 2-3 csomagot, akkor már 10000.-Ft körül van a havidíjad és ebben végülis még semmi extra csatorna nincs, se HD, se mozicsatornák, se műsorrögzítos STB. Ehhez képest a UPC-nél 6000.-Ft körüli áron megkapod a 73 csatornát, amiben van olyan, ami lehet hogy sohasem fog érdekelni, de összességében a fölösleges csatornákkal együtt kevesebb díjat kell fizetni, mintha minicsomagokban megrendelnéd azokat, amik érdekelnek. Én örülök hogy a UPC egy nagyobb csomagot csinált és nem a T-Kábel példáját követte.

Szerkesztette: s.attesz 2008. 04. 27. 09:44 -kor

#319 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 10:05

Szaggatást továbbra sem tapasztaltok? Ha az ember 1-2 percig néz olyan csatornát, ahol a kép alján fut egy szövegcsík, akkor 1-2 térugrást biztosan észlel. Hozzám holnap jönnek ezügyben a upc-sek, majd beszámolok a fejleményekről.

Ha esetleg valaki rögzítette a tegnapi Társulatot, akkor keressen olyan pontot benne, amikor a teljes képernyős társulatlogó átúszik jobbról balra. Na ez nálam diavetítésbe váltott. :)

#320 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 14:53

Nalam nem szaggat egyik csatornan sem semmi...

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.