HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#3001 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 24. 18:38

:offtopic: Aki ma ellopta az iPhoneomat üzenem, hogy ha valaha is megtalálom kiverem belőle az életet! :reklamacio:  :reklamacio:  :mad:  :mad:

#3002 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 15:32

Idézet: FredT - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 16:38

...

Gyakorlatilag 3 teljes értékű, nagyfelbontású csatornát kapunk, ugyanis az M1 és az M2 elvétve sugároz HD-ban.

(Én személy szerint a Music TV HD és a FilmBox HD csatornákat hiányolom.)

Gondolkozom rajta, hogy amennyiben az év végéig nem lesz bővítés a kínálatot illetően, úgy lemondom a szolgáltatást!

Szó szerint.

A 3 teljes értékű csatornát 2.5-re pontosítanám, mivel Nat Geo HD angolul jön,  ami a business englishel még elboldguló fejemnek más jelentős kihívásokat okoz amikor a galléros gyíkok párzási szokásait feltáró filmek szókicsével bírkózom.

Nem teljesen értem azonkívül hogy a HBO2-t miért nem adják HD-ben,  rengeteg film közös.

Itt eléggé tapossák egymás sarkát a T-home fiberesek,  és csak a falon szertefutó kábeleket nem akarván nem mondtam még nekik igent,  de érik a döntés.  Ők bele bírták tenni a Filmboxot is.

#3003 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 15:42

Meg mindig nem vagom, hogyha valaki fizet az internetert, miert akar meg az HBO-ert vagy egyeb filmcsatornakert is fizetni? Ami erdekel, mire ott musorra kerul, mar reg nezhato maskent. Akar HD-ben is.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3004 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 05. 19:31

Szélesvásznú Duna TV a UPC digitális alapszolgáltatásaiban
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3005 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 05. 22:15

Mint köztudott, a UPC Direct jövőre a Thor műholdra költözik. A tervek szerint a szintén UPC tulajdonában lévő Focus Sat meglévő három transzpondere mellé további hetet fog bérelni a UPC. Ilyen mértékű sávszélesség-növekedés jelentősen megnövelheti a szolgáltatás színvonalát.

Azonban még eszembe jutott, hogy a Canal Digital csomag része az Animal Planet HD, a Discovery HD, az NGC HD, a History HD, valamint a Eurosport HD, mind-mind kifogástalan minőségben, 15Mbps feletti bitrátával. Ha van egy kis eszük, ezeket mind beteszik simulcrypt-be, és akkor csak egy pár magyar csatornára (m1 HD, HBO HD, stb.) kell majd "pazarolni" a sávszélességet, és még így is marad az SD csatornákra bőven szabad kapacitás.

Ha ez teljesül, akkor végre Magyarországon lesz egy színvonalas minőségű műholdas szolgáltatás. Jelen pillanatban egyik szolgáltató sem üti meg a nyugat-európai szolgáltatók képminőségét. Talán ez jövőre megváltozik. Persze ez kicsit túl optimistán hangzik, de csodák még talán vannak :)

#3006 Felhasználó inaktív   cyberjedi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 06. 11:44

HELP!

Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem. Madonna új koncertjét szeretném felvetetni HBO-ról, lehetőleg digitális formában....

hbo madonna koncert időpontok

Tudna valaki ebben segíteni? Valamilyen adathordozón átvenném tőle az anyagot. Jelölje meg az illető, mit kérne cserébe.

Írjatok légyszi a cyberjedi(kukac)freemail(pont)hu-ra.

KÖSZÖNET EZERREL!

#3007 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 06. 19:30

Idézet: cyberjedi - Dátum: 2009. okt. 6., kedd - 12:44

HELP!

Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem. Madonna új koncertjét szeretném felvetetni HBO-ról, lehetőleg digitális formában....

hbo madonna koncert időpontok

Tudna valaki ebben segíteni? Valamilyen adathordozón átvenném tőle az anyagot. Jelölje meg az illető, mit kérne cserébe.

Írjatok légyszi a cyberjedi(kukac)freemail(pont)hu-ra.

KÖSZÖNET EZERREL!

Ez nem fog menni, tegyél le róla.
Papesz

#3008 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 19:01

A Videótárből eltűnt a Túlélés törvényei és szinte az összes ingyenes ismeretterjesztő. Azt megértem, hogy valamikor ki kell venni a "kínálatból", de akkor raknának valamit a helyére! :reklamacio:

#3009 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 19:11

A Sztárral szemben 16:9-ben jön!

#3010 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 20:28

Korábban ki lett hirdetve, hogy majd 16:9-es lesz a műsor.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3011 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 14:42

Van valami új hír az HBO Digitallal kapcsolatban?

#3012 Felhasználó inaktív   Nagydöla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 22:23

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha panellakásban lakok és bekötöm a lenti szekrényben a tv-t akkor egyrészt lesz e tv adásom másrészt hogy észrevehetik e a központban anélkül hogy valaki benézne a szekrénybe.
Internetem már van, de nincs kedvem tv-re előfizetni.

Előre is köszönet a segítségért!

Üdv.: Nagydöla

#3013 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 10:08

Idézet: Nagydöla - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 23:23

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha panellakásban lakok és bekötöm a lenti szekrényben a tv-t akkor egyrészt lesz e tv adásom másrészt hogy észrevehetik e a központban anélkül hogy valaki benézne a szekrénybe.
Internetem már van, de nincs kedvem tv-re előfizetni.

Előre is köszönet a segítségért!

Üdv.: Nagydöla

Digitális tv-t? Média boxod honnét lesz? Kártyád honnét lesz?

#3014 Felhasználó inaktív   Nagydöla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 14:20

Na hát ez volt a kérdés!

Mert fogalmam sincs hogy működik a rendszer.
Úgy gondoltam hogy analóg jön majd néhány adó és az nekem elég.
Ki is próbálnám, ha biztos lennék benne hogy nem látnák a központban hogy leszedtem a blokkolót a kábelről.

Szerintetek??

#3015 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 17:41

Idézet: Nagydöla - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 15:20

Szerintetek??

Szerintem ha "nincs kedved" tv-re elofizetni, akkor ne nezz tv-t.

#3016 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 19:28

Ez nem kedv kérdése!

Vagy Fizetsz egy szolgáltatásért és akkor nézheted.

Vagy nem fizetsz,és esetleg még is nézed az lopás vagyis bűncselekménynek minősül.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3017 Felhasználó inaktív   Nagydöla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 21:09

Igazatok van szégyellem magam!
De hát ha egyszer én nem akarok tévézni csak a barátnőm és elég lenne nekem pár kereskedelmi adó analóg is.
Szerintem ez még annyira se lopás mintha rámész valaki más netére aki elfelejtette lekódolni, akkor amikor nem is netezik, hiszen végülis senkit nem károsítok meg vele. Tv-re így se úgy se fizetek elő. Az hogy kinek milyen elvei vannak más kérdés. Lehet hogy rossz helyen tettem fel a kérdést,ha itt mindenki ilyen szentéletű. Én úgy gondolom, hogy ha már egyszer fizetek a Upc-nek akkor miért ne nézhetném azokat az adókat amik amúgy is a reklámokból tartják el magukat. Én meg rá vagyok kényszerítve a Upc-re mert semmilyen más szolgáltató nem elérhető a lakásban. (megjegyezném, hogy a Digitv-t bekötötték két hónapja de bizonyos félreértések miatt még mindig nem lehet előfizetni rá amiről sejtem hogy a Upc műve.) Ha valakit az zavar, hogy ő fizet valamiért amiért más nem, mert mi más zavarhatna egy másik embert manapság (nem baj ha az embernek a disznója döglik, ha a szomszédnak a tehene), és ne mondjátok hogy a fórum előtt csak templomba járó istenfélő emberek ülnek, akkor rossz helyen tettem fel a kérdést. Ha valaki mégis tudja hogy az analóg jelet letudja-e követni a Upc vagy sem akkor ha kikötöm a lenti blokkolót az kérem írja meg ha senki nem válaszol úgy is jó de mást nem kell írni.

#3018 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 21:45

Idézet: Nagydöla - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 22:09

De hát ha egyszer én nem akarok tévézni csak a barátnőm és elég lenne nekem pár kereskedelmi adó analóg is.

Ha havi 1865 Ft-ot nem er meg a baratnod, akkor szerintem kuldd at tv-zni a szomszedba. Az egy tiszta megoldas, es a celzast is erteni fogja.

#3019 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 11:27

Idézet: Nagydöla - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 21:09

Igazatok van szégyellem magam!
Szerintem ez még annyira se lopás mintha rámész valaki más netére aki elfelejtette lekódolni, akkor amikor nem is netezik, hiszen végülis senkit nem károsítok meg vele. Tv-re így se úgy se fizetek elő. Az hogy kinek milyen elvei vannak más kérdés. Lehet hogy rossz helyen tettem fel a kérdést,ha itt mindenki ilyen szentéletű. Én úgy gondolom, hogy ha már egyszer fizetek a Upc-nek akkor miért ne nézhetném azokat az adókat amik amúgy is a reklámokból tartják el magukat. Én meg rá vagyok kényszerítve a Upc-re mert semmilyen más szolgáltató nem elérhető a lakásban. (megjegyezném, hogy a Digitv-t bekötötték két hónapja de bizonyos félreértések miatt még mindig nem lehet előfizetni rá amiről sejtem hogy a Upc műve.) Ha valakit az zavar, hogy ő fizet valamiért amiért más nem, mert mi más zavarhatna egy másik embert manapság (nem baj ha az embernek a disznója döglik, ha a szomszédnak a tehene), és ne mondjátok hogy a fórum előtt csak templomba járó istenfélő emberek ülnek, akkor rossz helyen tettem fel a kérdést. Ha valaki mégis tudja hogy az analóg jelet letudja-e követni a Upc vagy sem akkor ha kikötöm a lenti blokkolót az kérem írja meg ha senki nem válaszol úgy is jó de mást nem kell írni.

Mindig Tv?  Az ingyenes!

Vesszel pl egy DVD-T tv tunert és nézheted az m1 Hd,m2 hd,Duna hd,Duna II, tv2, Rtl klub,Euronews csatornákat.

Vagy egy boxot..
Vagy egy DVD-T tuneres tv-t.

Egyébként a kábeltévés szekrényeket bizonyos időnként ellenőrzik.
Vagyis lehet,hogy ma kikapod a szűrőt,jövő héten meg jönnek ellenőrini,és betessznek egy másikat.
És még jól meg is büntethetnek.
Mondhatod nekik,hogy 1 hete vetted ki ugy sem hisszik,visszamenőleg jól kifizettettnek veled pár hónapot.

Szerkesztette: Modika 2009. 10. 13. 11:27 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3020 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 11:56

nem dvd-t, dvb-t

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150