Idézet: Nagydöla - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 21:09
Igazatok van szégyellem magam!
De hát ha egyszer én nem akarok tévézni csak a barátnőm és elég lenne nekem pár kereskedelmi adó analóg is.
Szerintem ez még annyira se lopás mintha rámész valaki más netére aki elfelejtette lekódolni, akkor amikor nem is netezik, hiszen végülis senkit nem károsítok meg vele. Tv-re így se úgy se fizetek elő. Az hogy kinek milyen elvei vannak más kérdés. Lehet hogy rossz helyen tettem fel a kérdést,ha itt mindenki ilyen szentéletű. Én úgy gondolom, hogy ha már egyszer fizetek a Upc-nek akkor miért ne nézhetném azokat az adókat amik amúgy is a reklámokból tartják el magukat. Én meg rá vagyok kényszerítve a Upc-re mert semmilyen más szolgáltató nem elérhető a lakásban. (megjegyezném, hogy a Digitv-t bekötötték két hónapja de bizonyos félreértések miatt még mindig nem lehet előfizetni rá amiről sejtem hogy a Upc műve.) Ha valakit az zavar, hogy ő fizet valamiért amiért más nem, mert mi más zavarhatna egy másik embert manapság (nem baj ha az embernek a disznója döglik, ha a szomszédnak a tehene), és ne mondjátok hogy a fórum előtt csak templomba járó istenfélő emberek ülnek, akkor rossz helyen tettem fel a kérdést. Ha valaki mégis tudja hogy az analóg jelet letudja-e követni a Upc vagy sem akkor ha kikötöm a lenti blokkolót az kérem írja meg ha senki nem válaszol úgy is jó de mást nem kell írni.
Mindig Tv? Az ingyenes!
Vesszel pl egy DVD-T tv tunert és nézheted az m1 Hd,m2 hd,Duna hd,Duna II, tv2, Rtl klub,Euronews csatornákat.
Vagy egy boxot..
Vagy egy DVD-T tuneres tv-t.
Egyébként a kábeltévés szekrényeket bizonyos időnként ellenőrzik.
Vagyis lehet,hogy ma kikapod a szűrőt,jövő héten meg jönnek ellenőrini,és betessznek egy másikat.
És még jól meg is büntethetnek.
Mondhatod nekik,hogy 1 hete vetted ki ugy sem hisszik,visszamenőleg jól kifizettettnek veled pár hónapot.
Szerkesztette: Modika 2009. 10. 13. 11:27 -kor