Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 2:01
DVBViewerrel mentettem a streamet közvetlen a Hotbird-ről, ahonnan gondolom a UPC is "táplálkozik". Még FTA.
Ja, oké.
Idézet
Én a Cyberlink H264 Codecet használtam hozzá, mert az nekem nem a procit terheli, hanem a GPU-t, mivel UVD-s a videókarim.
Nálam is működik (de most nincs fent), csak lassú a videokártyám (GF6600[passive]), hogy full HD-ban dekódolja.
Idézet
Vannak olyan HD-s csatornák, amit a CoreAVC nem visz, pl. ilyen az Anixe HD is, ezek szerint az Eurosport HD is ilyen lesz, nincs jó barátságban a CoreAVC-vel.
Viszi. Csak ahogy utánanéztem, az újabban van deinterlacer, ami úgy tűnik, dupla rátás adatot gyárt, nem kevés plusz terheléssel, és úgy tűnik, kikapcsolhatatlan. (Van egy ilyen a beállításaiban, hogy Aggressive Deinterlacing, de nem sokat változott a dolog.) Akkor innen az "@50", mármint ezt jelzi vissza a filter a BSPlayernek, mert hogy tényleg ezt küldi. (Legalábbis remélem, ezért jelzi ezt vissza. Sajnos kipróbálni nem tudom, mert nálam 20fps-sel megy a lejátszás, lassú a proci, csak 2.5 GHz A64.)
Idézet
Ennek jobban hiszek, mint a BSPlayernek.

Tegyük hozzá, attól, hogy "25fps", még a frémenkénti két interlace field nem kell, hogy ugyanahhoz a pillanathoz tartozzon, mármint 50 fázisos lehet a mozgás (sportnál mindenképp így küldik, meg sok más esetben), és ezt 50fps-es anyagra érdemes deinterlace-elni.
SFIJ: Azért h.264-ben nem olyan rossz a 11Mbps, legalábbis tévéadáshoz képest. Lesz ebből még ugyanennyi, csak mpeg2-ben, mire hozzánk kerül (kiv. közvetlenül a műholdról)...

Vagy szerintetek milyen bitrátán nyomja a UPC kábelen a HD-s csatikat?
Szerkesztette: dezz 2008. 05. 17. 12:26 -kor