Idézet: Yany - Dátum: 2010. 07. 27. 16:26
Skacok, valaki össze tudná nekem gyorsan foglalni az elmúlt 3-4 hónap eseményeit? Történt bármilyen említésre méltó változás, esemény? Nem követtem a topicot és érdekelne, hogy ATI-ra van-e már nem szégyenletes teljesítményű kliens és hogy még mindig linuxoznom kell-e, ha stabil és gyors CPU klienst futtatnék... előre is nagyon köszi a tájékoztatást.

Szia Yany!
Kijott a GPU3 kliens, de egyelore csak CUDA-ra. GPU2-hoz kepes sebessegbeli valtozas meg nem nagyon van, igazabol a Fermi tamogatasa miatt siettek vele (De hogy ha a Fermi CUDA kompatibilis, akkor miert nem futott rajta a GPU2 kliens, arrol semmi ertelmeset nem olvastam)
Az SMP A3 kliens is kijott, amivel egy bonusz programot is bevezettek. Igy mar pariban van a linuxos klienssel a windozos. A lenyeg, hogy azonos passkey-vel vegig kell szamolni 10 csomagot, utanna minel gyorsabban vegzel egy csomaggal, annal tobb pontot kapsz erte. Magyarul jobban jarsz, ha nem kapcsolod ki a gepet, hanem 24 oraban megy, vagy ha minel erosebb a CPU (mag es freki). Lenyeg, hogy a letoltott csomagok 80 %-at kuldje is vissza a gep, mert kulonben nincs bonusz.
Vannak meg a bigadv CPU csomagok, ahhoz nagyon gyors vagy sok magu CPU(k) (min. 8 mag vagy huzott 4 mag) kellenek, viszont 50k pont folott lehet kapni ertuk.
Swado ugyan nyaralok, de ha a T-online kepes lenne folyamatosan internetet szolgaltatni, akkor az otthoni gep meg ment volna.