Sztem ne építs a +1 allsikkes fegyverre, inkább ha erre utazol szerezz be egy +1-es sisakot.
Látod mondtam hogy jó az evo, nálam a best még mindig.

Concentrate damage meg biza nagyon kell bossok ellen, én idetettem a maradékot, ha meg venom armorod maxos lesz akkor még az 1 pont is sok a blinkbe, komolyan mondom sose használom, F3-on van egy pisztoly ami ad rá 3-at az bőven elég ha mégis kellene vmikor. Arc legiont(több célpontra hat ezért is jobb mint a spectral lash) és tempestet valóban maxolni kell és a swarm-ba is kell legalább két pont nagyon jó skill, messzire lehet dobni és erős/viszonylag nagy területre hat.
Ami a cuccokat illeti Legalább egy cuccos adjon 2x 16% inc. elemental strentght-et, elemental str-ek közül pedig a phase-re feküdj rá, vagyis ilyen sebzést adjon a fegyód a modokból. És itt már meg is dőlt hogy egy fókusz fegyó legyen nálad, kell egy erős fókuszfegyó, értsd: a power és az all ele str-e lehetőleg a legmagasabb legyen, mivel non sub vagy ez a radiant lesz. A másik meg egy 4 lukas fókusz fegyó legyen amit telipakolhatsz modokkal. Fontos még a shield penetration, mindegy hogy de 100% körül legyen.
A spectral curse meg nem nagy eresztés ám, ugye arra lenne elvileg jó hogy a gyors mobokat lelassítsd és jó eséllyel phaseld, namost mire elsütöd az átkot a gyors mobok úgyis nyakadon lesznek, ha meg a fókuszaid adnak phase str-t akkor meg azzal sokkal hamarabb phaseled őket.
Üdv: Dan