HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 508
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#10181 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 30. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 01. 30. 13:38

Én nem mondom azt, hogy nincs igazság a szavaiban

Pedig nyugodtan mondhatnad, nem tevednel vele nagyot :Đ

#10182 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 01. 30. 13:38

Én nem mondom azt, hogy nincs igazság a szavaiban

A szavai egytől egyig igazak! Csak így mondatokba öntve kurva nagy baromságok... :cool: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#10183 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: MarKinG - Dátum: 2012. 01. 30. 12:37

Azért most már egy kicsit sokat engedsz meg magadnak szerintem,még a végén kiderül hogy te is csak egy paraszt vagy, aki a többi paraszt fölött akarja játszani a királyt.

Azért most már egy kicsit sokat engedsz meg magadnak szerintem,még a végén kiderül hogy te is csak egy paraszt vagy, aki a többi paraszt fölött akarja játszani a királyt.

#10184 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 01. 30. 18:34

#10185 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 30. 14:23

A szavai egytől egyig igazak! Csak így mondatokba öntve kurva nagy baromságok... :cool: :Đ

--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#10186 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 00:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 30. 09:24

Kép
Jatszos gepben elhalalozott a 7 eves 120 gigas seagate. 500as WD green lett helyette. Meg nincs berakva, remelem jo lesz. Picivel tobbe mint 2eze koronamba fajt... bakker, mi a franc van a vinyo arakkal?!

Remélem nem erre akarod az oprendszert rakni, ez a green halál lassú cucc random olvasás irásban ...Adat tárolásra való.

Szerkesztette: djculture 2012. 01. 31. 00:43 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#10187 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 06:33

Jaja. Én is wd greent használtam mielőtt megvettem anno az 1 terrás seagate barracuda-t. Ég és föld. :) (mondjuk én amondó vagyok h kindóznak CSAK ssd-t. Manapság már nem annyira horror az áruk. Aki egyszer kipróbálja, soha többé nem akarja HDD-n tárolni az OS-ét. :) )

#10188 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 08:13

Nekem teljesen gyors hdd-ről az oprendszer. Igaz, ez oprendszer, nem windows, értelmes filerendszerrel :D

#10189 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 31. 08:13

Nekem teljesen gyors hdd-ről az oprendszer. Igaz, ez oprendszer, nem windows, értelmes filerendszerrel :D

Sot, valoszinuleg Neked egy SSD meg le is lassitana :omg: :Đ

#10190 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 30. 22:34

Mondtam én olyat valaha is, hogy nem vagyok paraszt? :think: :Đ És mégis mi a faszért járnék ide, ha nem azért, hogy a sok retardált között királynak érezhessem magam? :look: :nevet:

#10191 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 01. 31. 00:42

Remélem nem erre akarod az oprendszert rakni, ez a green halál lassú cucc random olvasás irásban ...Adat tárolásra való.

Egy 8 eves 120 gigabyteos seagate-t valtott le egy olyan gepbe amit szeretnek minel halkabbnak tudni. Ez egy jatszos gep, er 20 rugot a gep hazzal egyutt. Azzal, hogy vettem bele egy ilyen vinyot megduplaztam az erteket szinte, ugyhogy SSD szoba se johet. Nagy dolgokra nem kell a gep. Filmet nezni, neha zenet hallgatni (mer amugy arra ott a hifi), minimalisan jatszani (mert arra amugy meg ott a box360). Igazandibol netezni se nagyon hasznalom, mert van 3 laptop a lakasban, plusz az androidos telo amin levelezek. Szoval ilyen vegszukseges geprol van szo. HA lesz olyan gyors, mint a 120as seagate, nekem az mar tokre eleg. Hangra lenyegesen halkabb, ez volt a fo szempont. Tudom, hogy SSD kellett volna, csak egy ilyen gepbe pont felesleges. 2.9ghz-n jaro c2d, 4 giga memo, 9600 gt. Remelem a regi 120as seagate szintjet tempoban meguti, az nekem tokeletesen eleg.

szerk, 2040 korona volt. mar igy is tobbet koltottem vinyora mint szerettem volna. A 250-eset akartam megvenni csak elfogyott ahol voltam.

Szerkesztette: Boba 2012. 01. 31. 09:41 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#10192 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 31. 08:58

Sot, valoszinuleg Neked egy SSD meg le is lassitana :omg: :Đ

nem, nem változna, igazából nem sok fileműveletet végzek, a böngészőnek meg kb nem számít:)
bootidő nálam nem létezik (csak suspendelek), oszt ennyi
ilyen régimódi vén fasz vagyok :)

#10193 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 31. 09:40

ilyen régimódi vén fasz vagyok :)

És paraszt is... :]

#10194 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 31. 09:42

És paraszt is... :]

#10195 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 31. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 31. 09:19

Mondtam én olyat valaha is, hogy nem vagyok paraszt? :think: :Đ És mégis mi a faszért járnék ide, ha nem azért, hogy a sok retardált között királynak érezhessem magam? :look: :nevet:

És még paraszt is vagy... :Đ

#10196 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:48

parasztok
 aláírás
Spoiler

#10197 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 01. 31. 11:13

Idézet: Salamon Szent Lászlóhoz, 1082.

Azért most már kicsit sokat engedsz meg a parasztoknak, itt a vége, te király!

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#10198 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 31. 09:39

Egy 8 eves 120 gigabyteos seagate-t valtott le egy olyan gepbe amit szeretnek minel halkabbnak tudni. Ez egy jatszos gep, er 20 rugot a gep hazzal egyutt. Azzal, hogy vettem bele egy ilyen vinyot megduplaztam az erteket szinte, ugyhogy SSD szoba se johet. Nagy dolgokra nem kell a gep. Filmet nezni, neha zenet hallgatni (mer amugy arra ott a hifi), minimalisan jatszani (mert arra amugy meg ott a box360). Igazandibol netezni se nagyon hasznalom, mert van 3 laptop a lakasban, plusz az androidos telo amin levelezek. Szoval ilyen vegszukseges geprol van szo. HA lesz olyan gyors, mint a 120as seagate, nekem az mar tokre eleg. Hangra lenyegesen halkabb, ez volt a fo szempont. Tudom, hogy SSD kellett volna, csak egy ilyen gepbe pont felesleges. 2.9ghz-n jaro c2d, 4 giga memo, 9600 gt. Remelem a regi 120as seagate szintjet tempoban meguti, az nekem tokeletesen eleg.

szerk, 2040 korona volt. mar igy is tobbet koltottem vinyora mint szerettem volna. A 250-eset akartam megvenni csak elfogyott ahol voltam.

Szerintem ha a seagate 7200rpm es volt és netán 1 tányéros akkor sokkal sokkal gyorsabb volt mint amit vettél. De mondjuk ha ugyse használod akkor tökmindegy. ssd nálam is felejtős, 4db halt meg eddig végelgyengülésben két darabnál meg a vezérlő döglött meg. Nerm bírják a kiképzést és ez csak romlani fog. Bejelentették a tlc chippeket:
"A SanDisk ecsetelte, hogy a MLC és a TLC NAND flash lapkák sem terhelhetők egységesen. Az előbbi megoldás egyetlen cellája hozzávetőleg ötezer írást visel el, míg az utóbbi ennek csak az ötödét, vagyis nagyjából ezret"
Nemsoká csak evvel lesz szerelve az összes kivéve a drága szerverbe való modelleket.

Szerkesztette: djculture 2012. 01. 31. 12:25 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#10199 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 01. 31. 12:18

Szerintem ha a seagate 7200rpm es volt és netán 1 tányéros akkor sokkal sokkal gyorsabb volt mint amit vettél. De mondjuk ha ugyse használod akkor tökmindegy. ssd nálam is felejtős, 4db halt meg eddig végelgyengülésben két darabnál meg a vezérlő döglött meg. Nerm bírják a kiképzést és ez csak romlani fog. Bejelentették a tlc chippeket:
"A SanDisk ecsetelte, hogy a MLC és a TLC NAND flash lapkák sem terhelhetők egységesen. Az előbbi megoldás egyetlen cellája hozzávetőleg ötezer írást visel el, míg az utóbbi ennek csak az ötödét, vagyis nagyjából ezret"
Nemsoká csak evvel lesz szerelve az összes kivéve a drága szerverbe való modelleket.

#10200 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 01. 31. 12:18

Igen, és evvel (:Đ) megint a kisember fog rosszul járni,kivéve,aki tud olvasni,és megnézi milyen vezérlőt,milyen fatja SSD-t vesz. Nem muszáj spórolni az utolsó filléren is, és legolcsóbb kommersz szarokat venni,ha az ember rááldoz +10-20k-t, már egész más dimenzióban vannak az SSD-k.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 508
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.