Idézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 06. 11. 13:38
Jó, nem áll szándékomban vitatkozni, meg nem is magamat akarom győzködni, hogy milyen jók ezek a húszezres bringák. Nyilván lehet úgy is élni, hogy közben a bicikli a nap 24 órájában száz százalékos biztonságban van, de sajnos a közvetlen környezetem is azt mutatja, hogy erre nem lehet építeni, egyikőjük se akarta direkt ellopatni a bringát, olyan is volt, akinek az irodaépület elvileg őrzött tárolójából tűnt el a cucca. Az sem olyan egyszerű, hogy ha a túlvégen le tudom rakni normálisan, akkor biciklivel megyek, egyébként meg otthon hagyom, elég útközben összefutni egy csábítóbb étteremmel vagy cukrászdával, aztán kész is a baj. Persze, nem muszáj bemenni, de most egy bicikliről beszélünk, nem az Egy Gyűrűről, hogy az ő biztonsága legyen az elsődleges.
Kipróbálni ez bőven elég, lehet, hogy nem is nagyon vágyunk majd többre (ahogy nézelődtem a városban, elég sokan járnak ilyen kategóriás cuccokkal), azért fölösleges kiadni soktízezret, hogy kipróbáljuk, bejön-e nekünk a fővárosi biciklis lét, annyira meg egyikőnk sem puhány, hogy a bicikli minősége döntsön a kérdésben. Másrészt egy ilyen cuccot egyszer kifizetsz, aztán néha egy-két ezresért átvizsgáltatod, költeni legfeljebbb gumira költhetsz, vagy ha valamit cserélni kell, akkor két forintért cserébe kiszedik neked egy roncsból. A normális vasból meg úgyis az lenne, ahogy magamat ismerem, hogy akkor vegyünk rá ilyen láncot, meg olyan duplafalú felnit, meg de fasza lenne egy dobfék, meg akkor vegyünk bele faszább teleszkópot, rakjunk rá reflektort, hogy újholdkor is lehessen tolni, zsírégetésmérős-beépítettdzsípíeszes-egybőlfészbukrabecsekkolós kilométerórát, legyen akkor külön kerékkészlet terepre meg városba, szóval érted
Szerkesztette: debaj 2012. 06. 11. 13:00 -kor

Súgó
A téma zárva.