HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#1381 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:06

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 10:44

Az komoly, nem épp tömegtermék, legalábbis én ritkán látok ilyet. Tudhatsz valamit. :) Nem nehéz egy ilyen? Nem kényelmetlen?
Nekem még a sityak is csak távlati terv. :Đ  :(

Ez a léczsák dolog meg nekem nem jött be, sőt a cipős se, persze otthon tárolgatni jó benne, nem porosodik, de boxba jobb bedobni simán, nem kell csomagolgatni. Persze amikor sok léc közül kellett kibányászni, akkor nagyon jó, de olyanra nem vágyom. Úgyhogy ezentúl csak itthon csomagolom be.

Nade grat  hozzájuk, tök jók!

Szerk.: Nade, ha újra megbróbálok boardozgatni, akkor alap lesz a sisak, meg a protektor, persze kell térdre is. Anno lendületből fejelgettem a földet és az nem jó. :Đ Meg is látszik. :D

Nah hol is kezdjem.

Először is nem is nagyon látni lévén kabát alatt van, rajtam is csak akkor látszik mikor kihámozom magamat belőle mint egy páncélos lovag a hüttében. Anno a régi gerincvédőm megmentette az életemet: Egy letörés után pálya szélén leültem boardal egy német tuskó meg kicsúszott és izomból hátba talált. Nem mondom hogy nem fájt, de ha nincs rajtam valszeg nem állok fel. Amúgy egyáltalán nem kényelmetlen, sőt melegebb napokon polárt is hanyagolom mert ez kellően melegen tartja a hátamat.

Sisak is húzott ki a kakiból. Jeges pályán lecsúsztam a deszka éléről és telibe fejeltem egy oszlopot. Volt rajta némi szivacs, de a sisak így is szétnyílt. Ha nem lett volna akkor is ottmaradok.

Nyilván ezek sem óvnak meg mindentől, de jobb félni mint megijedni. Most hogy megint elkezdek deszka után sielni kell a védelem. :D

A zsákok nekem inkább védelem céljából vannak, illetve tárolás ahogy említetted is. A deszkámnál szoktam meg igazándiból, mivel egyedi kicsit drága darab így nem volt szivem csak úgy odadni a buszosnak hogy nesze baszd be. Plusz jobban meg is látom a csomagok forgatagában. A másik nagy előnyük, hogy nagyobb mennyiségű alkoholt el tudok bennük rendezni arra a pár napra. :)

Ha boardhoz lehet jótanácsom: sisak+gerinc kötelező! Csukló merevítős kesztyű, hátsó és comb ill térd protector ajánlatos. Anno én még sisak és egy bazinagy szivacs a gatyában kombóval kezdtem. :)

szerk: Amúgy köszi! :D Pénteken megyünk is Franciaországba kicsit leharcolni őket. :p

Szerkesztette: Xero 2009. 01. 27. 15:08 -kor

#1382 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:36

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 10:44

Nekem még a sityak is csak távlati terv. :Đ  :(

majd adok én neked távlati terveket........ :Đ  :Đ
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#1383 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:40

Idézet: sityak - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 16:36

Ehe :D

#1384 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:45

Idézet: sityak - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 15:36

:nevet2: :wub:

#1385 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 16:13

Idézet: Xero - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 15:06

Nah hol is kezdjem.

Először is nem is nagyon látni lévén kabát alatt van, rajtam is csak akkor látszik mikor kihámozom magamat belőle mint egy páncélos lovag a hüttében. Anno a régi gerincvédőm megmentette az életemet: Egy letörés után pálya szélén leültem boardal egy német tuskó meg kicsúszott és izomból hátba talált. Nem mondom hogy nem fájt, de ha nincs rajtam valszeg nem állok fel. Amúgy egyáltalán nem kényelmetlen, sőt melegebb napokon polárt is hanyagolom mert ez kellően melegen tartja a hátamat.

Sisak is húzott ki a kakiból. Jeges pályán lecsúsztam a deszka éléről és telibe fejeltem egy oszlopot. Volt rajta némi szivacs, de a sisak így is szétnyílt. Ha nem lett volna akkor is ottmaradok.

Nyilván ezek sem óvnak meg mindentől, de jobb félni mint megijedni. Most hogy megint elkezdek deszka után sielni kell a védelem. :D

Akkor teljesen jó, lehet én is elkezdek ilyenekbe beruházni. Mondjuk egyelőre a sisak lesz az első. A többi protektort meg majd, ha eljutok megint a snowboardozás-ig. Többek között azért is ment tőle el a kedvem, mert 15 perc után már mindenhol fájt. És nem tudtam úgy elesni, hogy ne fájjon. Ha hanyatt estem, akkor a fejem ért először földet (És mindezt álló helyzetből is megcsináltam, minden további nélkül.), az elsőnél feküdtem is egy jó öt percet a hóban. Ha előre, akkor meg a térdem, ami szintén érzékeny pont. Úgyhogy utána inkább nem is próbáltam gyorsabban, mert elesni nem akartam/mertem, nem lett volna jó vége. Egyébként a könyökömet és az alkaromat sem éreztem túlzottan biztonságben. :) Persze lehet, hogy egy oktató se jött volna rosszul. Síelésnél meg hatalmas eséseknél sincs semmi, maximum egy picit havas leszek. Mindegy azért poén volt. :Đ

A zsákok nekem inkább védelem céljából vannak, illetve tárolás ahogy említetted is. A deszkámnál szoktam meg igazándiból, mivel egyedi kicsit drága darab így nem volt szivem csak úgy odadni a buszosnak hogy nesze baszd be. Plusz jobban meg is látom a csomagok forgatagában. A másik nagy előnyük, hogy nagyobb mennyiségű alkoholt el tudok bennük rendezni arra a pár napra. :)

Ha boardhoz lehet jótanácsom: sisak+gerinc kötelező! Csukló merevítős kesztyű, hátsó és comb ill térd protector ajánlatos. Anno én még sisak és egy bazinagy szivacs a gatyában kombóval kezdtem. :)

Na igen, buszba tényleg tök jó. Meg igazságszerint lehet én is másképp bánnék a léccel, ha félteném. Amikor új volt akkor féltettem, de most már ez elmúlt, úgyhogy kicsit lazábban kezelem.

Kösz a tanácsokat! Akkor ez így is lesz, csak még erre várni kell egy kicsit. Erőt és pénzt is kell még hozzá gyűjteni. :)

szerk: Amúgy köszi! :D Pénteken megyünk is Franciaországba kicsit leharcolni őket. :p

Az tök jó, és hova? Jó szórakozást hozzá! ;)

#1386 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 18:34

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 17:13

Akkor teljesen jó, lehet én is elkezdek ilyenekbe beruházni. Mondjuk egyelőre a sisak lesz az első. A többi protektort meg majd, ha eljutok megint a snowboardozás-ig. Többek között azért is ment tőle el a kedvem, mert 15 perc után már mindenhol fájt. És nem tudtam úgy elesni, hogy ne fájjon. Ha hanyatt estem, akkor a fejem ért először földet (És mindezt álló helyzetből is megcsináltam, minden további nélkül.), az elsőnél feküdtem is egy jó öt percet a hóban. Ha előre, akkor meg a térdem, ami szintén érzékeny pont. Úgyhogy utána inkább nem is próbáltam gyorsabban, mert elesni nem akartam/mertem, nem lett volna jó vége. Egyébként a könyökömet és az alkaromat sem éreztem túlzottan biztonságben. :) Persze lehet, hogy egy oktató se jött volna rosszul. Síelésnél meg hatalmas eséseknél sincs semmi, maximum egy picit havas leszek. Mindegy azért poén volt. :Đ

Na igen, buszba tényleg tök jó. Meg igazságszerint lehet én is másképp bánnék a léccel, ha félteném. Amikor új volt akkor féltettem, de most már ez elmúlt, úgyhogy kicsit lazábban kezelem.

Kösz a tanácsokat! Akkor ez így is lesz, csak még erre várni kell egy kicsit. Erőt és pénzt is kell még hozzá gyűjteni. :)

Az tök jó, és hova? Jó szórakozást hozzá! ;)

Na igen minden idő és pénz kérdése. A deszka meg tipikusan az a játékszer amivel mindenedet meg tudod törni. :D

Paradiski - La Plagne Village  Reméljük nem lesz rossz. :)

#1387 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 20:56

Asus WL-500gP

Kép

-C0pp3rM!n3-

#1388 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 21:02

Idézet: Xero - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 18:34

Na igen minden idő és pénz kérdése. A deszka meg tipikusan az a játékszer amivel mindenedet meg tudod törni. :D

Paradiski - La Plagne Village  Reméljük nem lesz rossz. :)

:offtopic:
Az fantasztikus. Les Arc is vagy csak La Plagne? Fú, az az emeletes lift nagyon jó lehet.
Kép

Szerk.: Mielőtt valaki megkérdezné, sajnos nem az enyém. :Đ

Szerkesztette: Ndrew 2009. 01. 27. 21:05 -kor

#1389 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 00:37

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 22:02

Az fantasztikus. Les Arc is vagy csak La Plagne? Fú, az az emeletes lift nagyon jó lehet.
Kép

Szerk.: Mielőtt valaki megkérdezné, sajnos nem az enyém. :Đ

Komplett Paradiski bérlet La Plagne+Les Arcs plusz kapunk 1 nap 3 völgyet. :) Szal összesen 1000km :D

#1390 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:09

;)

#1391 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:54

Kicsit sem befosatos az a lift :eek:

#1392 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:09

Az a befosatós, amelyik alul is átlátszó... :boa:  :Đ
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1393 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 17:51

Kép

Dell Latitude D430

12.1" wide - 1280x800- 1.33 Ghz Centrino ULW - 2GB - 120GB  ;)

annyira könnyű, hogy még a kicsi táskában is felemelem és nem érzem hogy van benne valami...
pedig a 6510b sem volt egy súlyos darab...
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1394 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 17:53

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 17:51

dellmöhö...

Na csak örvendezzé', mindjárt itt lesz jósebesség barátod, aztán elmondja hogy csak egy felkapaszkodott gyikproli vagy akinek gericom lenne való :D

#1395 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 19:49

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 17:53

Na csak örvendezzé', mindjárt itt lesz jósebesség barátod, aztán elmondja hogy csak egy felkapaszkodott gyikproli vagy akinek gericom lenne való :D

hja, a tn paneles tft monitoromat lefikázta élből, igaz azt én vettem magamnak, nem anyukám a családnak :D

#1396 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 20:02

Mennyiért vesztegetnek egy ilyet?

#1397 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 20:03

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 17:51

Dell Latitude D430

Ez atom penge gép! A menedzsereknek (Excel-huszárok) van itt ilyen a cégnél. Ez szerintem közel IBM Thinkpad X-series szintű cucc. És nincs sorrend, kábé BMW és DCX analógia.

Üdv!
.
.
.

#1398 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 20:12

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 19:49

hja, a tn paneles tft monitoromat lefikázta élből, igaz azt én vettem magamnak, nem anyukám a családnak :D

Az a te bajod élhetetlen véglény barátom, hogy rossz helyre születtél :D

#1399 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 14:57

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 20:03

Ez atom penge gép! A menedzsereknek (Excel-huszárok) van itt ilyen a cégnél. Ez szerintem közel IBM Thinkpad X-series szintű cucc. És nincs sorrend, kábé BMW és DCX analógia.

Üdv!

Hát, lehet vele excelezni, de nem árt egy tft-re rákötni ;)
:respect:

#1400 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 18:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 18:51

Dell Latitude D430

Cégnél tolják ilyenen, én belevakulnék, mondjuk szerintem ThinkPadba is. Még BrightViewsincs rajta :p

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.