Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 10:44
Nekem még a sityak is csak távlati terv. :Đ
Ez a léczsák dolog meg nekem nem jött be, sőt a cipős se, persze otthon tárolgatni jó benne, nem porosodik, de boxba jobb bedobni simán, nem kell csomagolgatni. Persze amikor sok léc közül kellett kibányászni, akkor nagyon jó, de olyanra nem vágyom. Úgyhogy ezentúl csak itthon csomagolom be.
Nade grat hozzájuk, tök jók!
Szerk.: Nade, ha újra megbróbálok boardozgatni, akkor alap lesz a sisak, meg a protektor, persze kell térdre is. Anno lendületből fejelgettem a földet és az nem jó. :Đ Meg is látszik.
Nah hol is kezdjem.
Először is nem is nagyon látni lévén kabát alatt van, rajtam is csak akkor látszik mikor kihámozom magamat belőle mint egy páncélos lovag a hüttében. Anno a régi gerincvédőm megmentette az életemet: Egy letörés után pálya szélén leültem boardal egy német tuskó meg kicsúszott és izomból hátba talált. Nem mondom hogy nem fájt, de ha nincs rajtam valszeg nem állok fel. Amúgy egyáltalán nem kényelmetlen, sőt melegebb napokon polárt is hanyagolom mert ez kellően melegen tartja a hátamat.
Sisak is húzott ki a kakiból. Jeges pályán lecsúsztam a deszka éléről és telibe fejeltem egy oszlopot. Volt rajta némi szivacs, de a sisak így is szétnyílt. Ha nem lett volna akkor is ottmaradok.
Nyilván ezek sem óvnak meg mindentől, de jobb félni mint megijedni. Most hogy megint elkezdek deszka után sielni kell a védelem.
A zsákok nekem inkább védelem céljából vannak, illetve tárolás ahogy említetted is. A deszkámnál szoktam meg igazándiból, mivel egyedi kicsit drága darab így nem volt szivem csak úgy odadni a buszosnak hogy nesze baszd be. Plusz jobban meg is látom a csomagok forgatagában. A másik nagy előnyük, hogy nagyobb mennyiségű alkoholt el tudok bennük rendezni arra a pár napra.
Ha boardhoz lehet jótanácsom: sisak+gerinc kötelező! Csukló merevítős kesztyű, hátsó és comb ill térd protector ajánlatos. Anno én még sisak és egy bazinagy szivacs a gatyában kombóval kezdtem.
szerk: Amúgy köszi!
Szerkesztette: Xero 2009. 01. 27. 15:08 -kor

Súgó
A téma zárva.