HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#8621 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 26. 20:01

Ő izé, mindennap én is "vendéglátó egységben" eszem :D

Jo, de Te nem is adod elo, hogy nem lehet havi 35e-t felrarakni, vagy hogy havi -20e az egyenleged :-D

#8622 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 26. 19:04

Jo, de Te nem is adod elo, hogy nem lehet havi 35e-t felrarakni, vagy hogy havi -20e az egyenleged :-D

az igaz
mondjuk mázlista is vagyok, mert elég sok kajajegyet kapok, fedezi a napi kajálásaimat majdnem
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8623 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 26. 20:03

én igen
azon kívül, az igaz hogy sajnos nem sokan tudnak egyáltalában egy fillért se félrerakni, hidd el

A fene se tudja, en mar lassan nem annak hiszek, amit hallok, hanem annak, amit latok.
Mas sincs, csak a kurva nagy siras, hogy igy valsag van, ugy nincs penz, stb.
Ismerek itt a varosban olyan csaladot, akik tenyleg szarul allnak, nincs 200e netto beveteluk (2 gyerek van), amibol 120-130e-t elvisz a hitel. Na azok tenyleg ugy elnek, mint akiknek nincs penzuk, nem csak mondjak.

Bementunk ma asszonnyal BP-re, voltunk Polus Centerben is. Basszus, parkolohelyet alig lehetett talalni, olyan szinten tele volt.
Bent tomegnyomor ezerrel, kajalni alig lehetett leulni, mert darab hely nem volt, olyan tolongas volt, amilyet eddig csak karacsony elotti hetvegen lattam.
Es nem csak maszkaltak az emberek, hanem vasaroltak, mint az orultek.

Masik meg a helyi Tacsko. Utobbi idoben barmikor is megyunk, mindig halom ember van, joval tobben, mint az eddigi evek soran, es toljak ki a teli kosarakat.

En nem sajnalom senkitol, felreertes ne essek, amig nem az en penzemet kolti, azt es annyit vesz mindenki, amit es amennyit akar.
De akkor nem kell a siras, hogy igy nincs penz, meg ugy nincs penz, mert egesz egyszeruen szemmel lathatoan nem igaz.

#8624 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 26. 19:05

mondjuk mázlista is vagyok, mert elég sok kajajegyet kapok, fedezi a napi kajálásaimat majdnem

Akkor jovore koplalni fogsz... ;-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#8625 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 26. 19:13

A fene se tudja, en mar lassan nem annak hiszek, amit hallok, hanem annak, amit latok.
Mas sincs, csak a kurva nagy siras, hogy igy valsag van, ugy nincs penz, stb.
Ismerek itt a varosban olyan csaladot, akik tenyleg szarul allnak, nincs 200e netto beveteluk (2 gyerek van), amibol 120-130e-t elvisz a hitel. Na azok tenyleg ugy elnek, mint akiknek nincs penzuk, nem csak mondjak.

Bementunk ma asszonnyal BP-re, voltunk Polus Centerben is. Basszus, parkolohelyet alig lehetett talalni, olyan szinten tele volt.
Bent tomegnyomor ezerrel, kajalni alig lehetett leulni, mert darab hely nem volt, olyan tolongas volt, amilyet eddig csak karacsony elotti hetvegen lattam.
Es nem csak maszkaltak az emberek, hanem vasaroltak, mint az orultek.

Masik meg a helyi Tacsko. Utobbi idoben barmikor is megyunk, mindig halom ember van, joval tobben, mint az eddigi evek soran, es toljak ki a teli kosarakat.

En nem sajnalom senkitol, felreertes ne essek, amig nem az en penzemet kolti, azt es annyit vesz mindenki, amit es amennyit akar.
De akkor nem kell a siras, hogy igy nincs penz, meg ugy nincs penz, mert egesz egyszeruen szemmel lathatoan nem igaz.

Ebben van valami, mert amikor ilyen új saturn nyitáskor ölik egymást az emberek a plazmatévéért, akkor el lehet gondolkodni, tényleg válság van-e.
Ha kajával teli kosarat hoznak ki, az ok, de többségében nem, tescoból sem. És tényleg mindenhol tömeg van, már most.
Szóval ezen el lehet gondolkozni, tényleg.
Meg hogy minden hülyegyereknél 100 ezres mobilokat látni, biztos az is kurvafontos.

#8626 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 11. 26. 19:15

Akkor jovore koplalni fogsz... ;-)

Samott

Én biztos nem :) Egyrészt fizetést is kapok, bármily furcsa, másrészt a kártyával is lehet majd kajázni.

#8627 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 01:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 11. 25. 22:31

ramertem a cuccra, 216/150 lett az eredmeny igy ,minden futo loszarral.
Az viszont meglepo, hogy 99% a health, azaz nem nagyon viseli meg az a kurvasok masolas es kicsomagoilas amit naponta csinalok a 640GB vs 128GB SSD kozott.

Ez a 216/150 milyen adat? Szekvenciális?

#8628 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 11. 27. 01:36

Ez a 216/150 milyen adat? Szekvenciális?

Tudja a tokom.
Crystaldicsmark 3.0 ezt dobja ki.....
Nem vagyok tesztbuzi, gozom sincs mit jelent.
Nagyobb az olvasas sebessege, kisebb az irase.

#8629 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 10:35

Az a baj a magyar emberrel, hogy kissé telhetetlen. Sokan nem tudják értékelni azt amijük van. Értem én, hogy a fejlődni kell és nem szabad megelégedni azzal ahogy éppen állunk, de ezt az állandó kesergést és sírás-rívást már egy kicsit túlzásnak érzem. Szerintem inkább ettől élnek sokan szarul, nem azért mert kevés a pénzük. PolaR kolléga meglátásával teljesen egyetértek. Mindenki költi a pénzt, közben sír hogy nincsen. Nézzetek ki egyszer például Moldovába, csak hogy ne kelljen messzire menni. Mindjárt átértékelitek az itthoni életet. Kicsit pozitívabban állnának hozzá a dolgokhoz az emberek itthon, sokkal jobb lenne mindenkinek.

Szerkesztette: b0rZ 2011. 11. 27. 10:36 -kor

-= ZenészHUB :: the one and only =-

#8630 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 10:53

Jo ez a siras-rivas mar belenk van nevelve az iskolaban, mikor megtanitjak a szaros himnuszt, ahol szarra ver minket az isten, meg mindenki mas es segitsetek mar wazze... :dry:

Szerkesztette: LightBringer 2011. 11. 27. 10:54 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#8631 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: b0rZ - Dátum: 2011. 11. 27. 10:35

Az a baj a magyar emberrel, hogy kissé telhetetlen.

Szerintem ez nem baj, a baj ott kezdődik, hogy sokan nem tesznek semmit annak érdekében, hogy jobbá tegyék az életüket. Csak megy a sírás-rívás, szidják a kormányt, szidják a szomszédot, hogy neki miért zöldebb a füve stb.

#8632 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 26. 18:56

Meg elzabalja :omg: :Đ

De most komolyan, amikor irja, hogy mit kepes egy etkezes alatt betermelni (raadasul vendeglato egysegben, ami ugye draga), hat ha mindig annyit eszik, tobbet kolt egy het alatt kajara, mint mi ketten asszonnyal egy honap alatt.
Nem mintha sajnalnam, mert egeszsegere, de ennyi zabat megvenni, hat lehet en is havi -20-ba lennek :nevet:

Nem mindegy, melyik vendéglátó egységről van szó.
Én is bírok enni tisztességgel, akárcsak jahno, ráadásul lassan nekem is törzshelyem lesz ciberéd étterme, ahol 500 Ft-ból elég szépen be lehet termelni.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#8633 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 11. 27. 11:06

szidják a szomszédot, hogy neki miért zöldebb a füve stb.

Persze, régebb óta termeszti eladásra :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8634 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 11. 27. 11:53

Jo ez a siras-rivas mar belenk van nevelve az iskolaban, mikor megtanitjak a szaros himnuszt, ahol szarra ver minket az isten, meg mindenki mas es segitsetek mar wazze... :dry:

Nagyon egyetertek. Kolcsey muve egy gyonyoru vers, szerintem ott van a TOP10-ben siman, de nemzeti himnusznak megtenni szerintem hiba volt.

#8635 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 27. 12:10

Én is bírok enni tisztességgel, akárcsak jahno, ráadásul lassan nekem is törzshelyem lesz ciberéd étterme, ahol 500 Ft-ból elég szépen be lehet termelni.

Mivel nem akarok kitiltva lenni a forumrol, ezert sem az emlitett vendeglato egyseget, sem az ott rendszeresen etkezoket inkabb nem minositem :Đ

#8636 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 14:17

ha már be lehet tolni mindent... legyen a fordítottja is:

Kép

eladtam egy könyvet zsibin. lett belőle fél kiló szotyi.

Szerkesztette: DGabor_ 2011. 11. 27. 14:19 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#8637 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 27. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 27. 11:10

ráadásul lassan nekem is törzshelyem lesz ciberéd étterme, ahol 500 Ft-ból elég szépen be lehet termelni.

Ráadásul értelmes kaját. Melózdában meg már 1300 a pizza, csak azt be lehet kapni gép előtt, míg ciberéd kajáldája az simán 1 órás időtartam, oszt nem fér bele. Faszkivan, mert ha meg hozok hazait, akkor pont nem lesz időm megenni, vagy bent felejtem, vagy akármi. Egyre jobban bonyolítom a kajakérdést, bár ciberéd ebéd sem mindig 500, mert úgyis leugrik 2 sör, ha már arrafelé járok :-) Ellenben egy bableves az reggeltől-hajnalig kitart.
Make love not Wor.

#8638 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 27. 14:43

Ráadásul értelmes kaját. Melózdában meg már 1300 a pizza, csak azt be lehet kapni gép előtt, míg ciberéd kajáldája az simán 1 órás időtartam, oszt nem fér bele. Faszkivan, mert ha meg hozok hazait, akkor pont nem lesz időm megenni, vagy bent felejtem, vagy akármi. Egyre jobban bonyolítom a kajakérdést, bár ciberéd ebéd sem mindig 500, mert úgyis leugrik 2 sör, ha már arrafelé járok :-) Ellenben egy bableves az reggeltől-hajnalig kitart.

Én is tolok egy-két fröccsöt a savanyából a jókai bableves után, de nem azért, hogy jóllakjak. :)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#8639 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 27. 11:10

Nem mindegy, melyik vendéglátó egységről van szó.

Ugyan, te csak a desszertet szereted, alig eszel valamit.

:)

#8640 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 18:12

Na... ma megnyomkodtam egy samsung galaxy tab 10.1-et. 2 dolgot szűrtem le. 1: nekem a 10 col kicsi, 12es tablet kéne. 2: ez frankón nem "smooth" működésben. az 1 ghz-n járó defy-m gyorsabb érzésre. Programok indulása, de még az ablakgörgetésen is érezni. Maga a tablet fogása jó, szép, tetszik... de nem tűnt valami túl responsive-nak.:s
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.