HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#8661 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 11. 28. 10:56

ASUS Xonar DG

Kép
(kockás törlő rongyon)

Most ezt a képet fikázzátok? :omg:

Túl nagy?
Kép
Ez? :pokeas:

Vagy csak simán trollkodni ér? Minek hangkártya? Egyáltalán kinek van még PC-je? Laptop kell meg tablet, meg projektor! Ráadásul olyan csóró, hogy a kockás plédet is el kellett adni, hogy meg tudja venni! :omg: :D

#8662 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:14

nekem nincs is pc-m, csak amit a videóba építettem
mondjuk abba beférne mert low profile :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8663 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 28. 16:14

nekem nincs is pc-m, csak amit a videóba építettem
mondjuk abba beférne mert low profile :D

Me', melyik normalis embernek van peceje manapsag?
Laptop meg szerver. A tobbi felesleges lofasz :)

#8664 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 11. 28. 16:19

Mondjuk fejlesztő vasba jó lenne egy RAID 1 4 hdd-vel. :-)

#8665 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:29

Nekem még van, de gondolkozom valami esxi-re mozgatáson, ha már úgyis távolról nyomkodom. No meg a laptopot is, és akkor asszony eléri a szémlázót :-)
Make love not Wor.

#8666 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 11. 28. 16:26

Mondjuk fejlesztő vasba jó lenne egy RAID 1 4 hdd-vel. :-)

Nálunk most SSDket kapnak.
Make love not Wor.

#8667 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:42

Nekem van. Asszonynak is. Sot, van egy harmadik is :cool:
Laptopot utaljuk. Mondjuk abbol is van egy, de csak evente par hetig van hasznalatban, amikor elutazunk.

#8668 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 28. 16:29

prohardveren cikk:
"2012-ben a flash memóriagyártók jelentős része átáll a 19 nm-es gyártástechnológiára, mely jelentős költségcsökkenést eredményez majd. Ez a valóságban azt jelenti, hogy a jövő év második felére a flash memória gigabájtonkénti vételára 1 dollár környékére csökken. Így végre az SSD meghajtók az alsó és alsó-közép kategóriába is berobbanhatnának, kisebb kapacitású, olcsó modellek irodai és otthoni konfigurációkban is hódíthatnának.

A történethez hozzátartozik, hogy mire ez az áresés megvalósul, addigra jó eséllyel azért a merevlemez gyártók is, ha nem is 100 %-osan, de talpra fognak állni, és a mostani borzalmas árak is szép lassan redukálódnak majd. A Kingston mindenesetre nagyon is bízik az SSD-k felfutására, 2011 kezdete óta a cég fokozatosan igyekszik a DRAM piacról a NAND flash alapú eszközök gyártására helyezni a hangsúlyt. Érdekes adalék lehet a TLC NAND flash memóriák alkalmazása is, mely az alacsonyabb élettartamért cserébe kedvezőbb árral kecsegtet, és még erre a technológiára is azt mondják, hogy mindennapi rendszeres használat mellett körülbelül 5 évig üzemképes."

PolaR:Csoda történt de azt kell mondanom hogy egyetértek veled.Mondjuk én csak ilyen 150 ezers laptopokkal találkozok de azoknál csoda ha addig kihúzzák amig a gari lejár.Pláne ha még asus is a cucc és gariidőbe szarik be akkor kanasztát kell járni hogy megcsinálják.Egyik kollágámnak 15 ször ment fel a hrp hez meg vissza alaptopja,persze most se jó de már megunta inkább eladta szarul.

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 28. 16:53 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#8669 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 28. 17:48

Érdekes adalék lehet a TLC NAND flash memóriák alkalmazása is, mely az alacsonyabb élettartamért cserébe kedvezőbb árral kecsegtet, és még erre a technológiára is azt mondják, hogy mindennapi rendszeres használat mellett körülbelül 5 évig üzemképes."

Majd veszek egy 200GB-os SSD-t mer' olcsó lesz, 2.5 év múlva már csak 100GB használható belőle, mert a cellák fele már beszart :omg:
Kösz de inkább nem.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#8670 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 11. 28. 16:55

Majd veszek egy 200GB-os SSD-t mer' olcsó lesz, 2.5 év múlva már csak 100GB használható belőle, mert a cellák fele már beszart :omg:
Kösz de inkább nem.

Pedig tuti biztos lehetsz hogy egy idő után csak ezt fogják használni.Intel is évekig slc-t ajánlott minden szerverbe mert sokszorosát birja mostanában az slc kezdenek eltünnik mindent termék mlc-s kezd lenni.Most jön az új jővöre 1 éven belül mindbe ez lesz ha beválik...Ami eladható és olcsóbban gyártható azt termelik tökmindegy hogy szar..

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 28. 17:02 -kor

Hádédész..

#8671 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 28. 16:48

A történethez hozzátartozik, hogy mire ez az áresés megvalósul, addigra jó eséllyel azért a merevlemez gyártók is, ha nem is 100 %-osan, de talpra fognak állni, és a mostani borzalmas árak is szép lassan redukálódnak majd.

De mi nem azárt vesszük, mert a vinyó drága, henem mert az SSD relatív olcsóbb lett és kell a sebesség. Tán 2 éve vettük az első darabokat, most a héten meg vagy 20-at. Következő hétre is van kb. 15 darab előrendelés, aztán meglátjuk.
Make love not Wor.

#8672 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 28. 17:12

De mi nem azárt vesszük, mert a vinyó drága, henem mert az SSD relatív olcsóbb lett és kell a sebesség. Tán 2 éve vettük az első darabokat, most a héten meg vagy 20-at. Következő hétre is van kb. 15 darab előrendelés, aztán meglátjuk.

Ja hát szerverbe elkél a háttértár gyorsasága,2 éve amit vettél az tuti slc volt azok birják azt aláirom ezek majd kiderülnek.
Hádédész..

#8673 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 28. 17:48

Ja hát szerverbe elkél a háttértár gyorsasága,2 éve amit vettél az tuti slc volt azok birják azt aláirom ezek majd kiderülnek.

Szerverbe jó nekem a vinyó, SSD oda még túl kicsi, meg fene tudja. Ezek munkaállomásokba mennek. Minek a gyors SSD, ha a lan úgysem bír annyit?
Make love not Wor.

#8674 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 28. 17:50

Szerverbe jó nekem a vinyó, SSD oda még túl kicsi, meg fene tudja. Ezek munkaállomásokba mennek. Minek a gyors SSD, ha a lan úgysem bír annyit?

Nemtudom akárhány ilyen szerveres ismim van mindenki intel RST következő 11.5-ös verziójára vár hogy raidba is menjen a trim akkor cserélik a vinyókat kifele,
Hádédész..

#8675 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:14

kaptam egy LG TCA-4351 autós erősítőt, MNC Boom Box mélynyomót, két jobbfajta noname hangfalat. normális 14.4 voltos adapterem van, hogy kössem rá cuccot gépre?
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#8676 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 28. 16:29

Azt is lehet RAID 1-be tolni, csak legyen proci, ami győzi foglalkoztatni. :-)

#8677 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:43

PolaR:Csoda történt de azt kell mondanom hogy egyetértek veled.Mondjuk én csak ilyen 150 ezers laptopokkal találkozok de azoknál csoda ha addig kihúzzák amig a gari lejár.Pláne ha még asus is a cucc és gariidőbe szarik be akkor kanasztát kell járni hogy megcsinálják.Egyik kollágámnak 15 ször ment fel a hrp hez meg vissza alaptopja,persze most se jó de már megunta inkább eladta szarul.

Kép

#8678 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:44

prohardveren cikk:
"2012-ben a flash memóriagyártók jelentős része átáll a 19 nm-es gyártástechnológiára, mely jelentős költségcsökkenést eredményez majd. Ez a valóságban azt jelenti, hogy a jövő év második felére a flash memória gigabájtonkénti vételára 1 dollár környékére csökken. Így végre az SSD meghajtók az alsó és alsó-közép kategóriába is berobbanhatnának, kisebb kapacitású, olcsó modellek irodai és otthoni konfigurációkban is hódíthatnának.

A történethez hozzátartozik, hogy mire ez az áresés megvalósul, addigra jó eséllyel azért a merevlemez gyártók is, ha nem is 100 %-osan, de talpra fognak állni, és a mostani borzalmas árak is szép lassan redukálódnak majd. A Kingston mindenesetre nagyon is bízik az SSD-k felfutására, 2011 kezdete óta a cég fokozatosan igyekszik a DRAM piacról a NAND flash alapú eszközök gyártására helyezni a hangsúlyt. Érdekes adalék lehet a TLC NAND flash memóriák alkalmazása is, mely az alacsonyabb élettartamért cserébe kedvezőbb árral kecsegtet, és még erre a technológiára is azt mondják, hogy mindennapi rendszeres használat mellett körülbelül 5 évig üzemképes."

Tudom, én vagyok a köcsög burzsuj, mert használtam vettem őket, de én teljesen jól elvagyok a régi thinkpad r60-ommal, és asszony is a hp nc8000-rel (évek óta). Sőt, van egy letöltőgép is, hp nc 4000.
Persze én vagyok a hülye hogy volt eszem és nem fostalicska asus-t meg ilyen szarokat vettem, ugye...

#8679 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 28. 17:55

Nemtudom akárhány ilyen szerveres ismim van mindenki intel RST következő 11.5-ös verziójára vár hogy raidba is menjen a trim akkor cserélik a vinyókat kifele,

bazzeg, ha mégegszer leírod hogy ismi , rád küldöm igort

#8680 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 11. 28. 18:14

kaptam egy LG TCA-4351 autós erősítőt, MNC Boom Box mélynyomót, két jobbfajta noname hangfalat. normális 14.4 voltos adapterem van, hogy kössem rá cuccot gépre?

szerintem vezetékekkel :up:

:D

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436