HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#9981 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 17. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 01. 17. 06:54

Ne is. Anno egy irodaház bontásából zárgarnitúrákat kaptam, a hozzá tartozó kártyákkal. Az első időben még kérték a kártyát, majd fél évvel, vagy később azt mondták, hogy már nem szükséges. Csak adtam a kulcsot, ők meg copy/paste.

Jómunkásember, ért is hozzá, meg a minden:

http://hevederzar.hu...lasvedelem.html
Make love not Wor.

#9982 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 17. 16:30

Alapesetben minden nap kinyitod a postaládádat. ha nem érdekel akkor fogod és kidobod. Ennyi a megoldás. persze bosszantó is lehet. Nézed a Tv-t, reklámokkal szakítják meg a filmet. Ha ismeretterjesztő csatornákat nézel ott viszont 10 percenként bombáznak minimum 5 perc reklámmal. Reklamálsz? Kinek? Oké értem, hogy a postaládám magántulajdon. Tényleg ne dobja be az ember, ha ráírtam és nem kérem. De szerintem kár rugózni ennyire...
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#9983 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 01. 17. 16:30

Alapesetben minden nap kinyitod a postaládádat. ha nem érdekel akkor fogod és kidobod. Ennyi a megoldás. persze bosszantó is lehet. Nézed a Tv-t, reklámokkal szakítják meg a filmet. Ha ismeretterjesztő csatornákat nézel ott viszont 10 percenként bombáznak minimum 5 perc reklámmal. Reklamálsz? Kinek? Oké értem, hogy a postaládám magántulajdon. Tényleg ne dobja be az ember, ha ráírtam és nem kérem. De szerintem kár rugózni ennyire...

Nincs tv-m. Nem nézek reklámokat.
A mail-jeimet szűröm, mostanra szép listám van, ritkán esik be valami.
A postaládám napi szinten tele van szeméttel, pedig igen nagy betűkkel kiírtuk a lépcsőházba, hogy nem kell. Rakja le a bejáratnál, ne is jöjjön el a postaládákig (amik ugye zárral védett ajtón belül vannak, de valaki mindig beengedi ezeket a tetveket). Most ott tartunk, hogy a jegyzővel való fenyegetőzés sem ér semmit.
Pár hónapja egy ilyen jóképességűt megcsíptem, odarángattam a kinyomtatott "nemkérünk" kiíráshoz, és hangosan felolvastattam vele. Ő azóta nem jár erre, de van helyette három másik.
Faszom tele van ezekkel, komolyan.
Lassan ott tartok, hogy kiveszek egy nap szabadságot, kiülök a postaládák elé, és aki nem postásforma és be akar rakni valamit, azt irgalmatlanul pofán baszom, aztán mehet panaszkodni a kurva anyjába.

Kép

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 01. 17. 16:53 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#9984 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 17:12

Nekem egy telefonálgatós céggel volt afférom.
1. hívás, rögzíti a beszélgetést stb., borotvát akar rám sózni, mondom villanyborotvát használok köszönöm, de nem kell.
Másnap 2. hívás stb. minden mint előzőekben, de mondom +-ban nem kérek több hívást, jó nem lesz.
Három nap múlva 3 hívás stb. mint előzőekben + mostmár nem nyugodt hangon nem kell több hívás.
Másnap 4 hívás mondom nem kell és mivel rögzítik a beszélgetést ezért ha megint hívnak akkor feljelentem zaklatásért ezt a céget akitől hív és azt a személyt is aki hív.
Ezután nem volt több hívás tőlük. Sajnos néha ennyire kell fenyegetni, hogy leálljanak.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#9985 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 01. 17. 16:30

Csak tudod, amikor nyaralás alatt teletömik ezek a faszok, aztán ki kell válogatni közöttük a csekkeket leveleket, az kurvajó
a reklámokat meg nem nézem
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9986 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 17. 16:52

Nincs tv-m. Nem nézek reklámokat.
A mail-jeimet szűröm, mostanra szép listám van, ritkán esik be valami.
A postaládám napi szinten tele van szeméttel, pedig igen nagy betűkkel kiírtuk a lépcsőházba, hogy nem kell. Rakja le a bejáratnál, ne is jöjjön el a postaládákig (amik ugye zárral védett ajtón belül vannak, de valaki mindig beengedi ezeket a tetveket). Most ott tartunk, hogy a jegyzővel való fenyegetőzés sem ér semmit.
Pár hónapja egy ilyen jóképességűt megcsíptem, odarángattam a kinyomtatott "nemkérünk" kiíráshoz, és hangosan felolvastattam vele. Ő azóta nem jár erre, de van helyette három másik.
Faszom tele van ezekkel, komolyan.
Lassan ott tartok, hogy kiveszek egy nap szabadságot, kiülök a postaládák elé, és aki nem postásforma és be akar rakni valamit, azt irgalmatlanul pofán baszom, aztán mehet panaszkodni a kurva anyjába.

Kép

És azzal megoldod a problémát? :think:
A baj az, hogy szerencsétlen szórólapos után mennek, ellenőrzik, és ha valahol gyűjtőbe teszi, akkor nem kap lóvét. A törvényi szabályozás hiányos, pontatlan, ami van, azt meg senki nem tartja/tartatja be. De erről nem az ember tehet, aki bedobja a postaládádba, ő csak teszi, amiért megfizetik.

#9987 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 01. 17. 18:16

A baj az, hogy szerencsétlen szórólapos után mennek, ellenőrzik, és ha valahol gyűjtőbe teszi, akkor nem kap lóvét. A törvényi szabályozás hiányos, pontatlan, ami van, azt meg senki nem tartja/tartatja be. De erről nem az ember tehet, aki bedobja a postaládádba, ő csak teszi, amiért megfizetik.

Az én problémámat megoldom. Meg a 63 másik lakás tulajdonosának is.
A szórólapos kisfiúnak meg... tanulni kellett volna, akkor most nem kellene hajnalonta egyoldalú gorombáskodásban részesülnie.

szerk: elhiszem én, hogy annak a szerencsétlennek is szüksége van a pénzre - de ha én mészáros vagyok, attól még nem a szomszéd előszobájában fogok disznót vágni. Főleg, ha már vágtam régebben, és megkért, hogy többet ne tegyem.

... egyébként meg az se jöhetne be hivatalosan a házba, aki ellenőrizni akarja a szórólapost, de valaki mindig beengedi ezeket a tetveket.

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 01. 17. 18:44 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#9988 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 17. 18:26

A szórólapos kisfiúnak meg... tanulni kellett volna, akkor most nem kellene hajnalonta egyoldalú gorombáskodásban részesülnie.

Azért ez sem mindig így vala.
Make love not Wor.

#9989 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:38

Nem, de a törvény nem ismerete meg nem menti fel. Meg amúgy is, nem az én hibám hogy annak ment, én meg tanítottam, az még szarabb meló :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9990 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:45

Nekem dobálhatják nyugodtan, megy a kazánba :)

Szerkesztette: djculture 2012. 01. 17. 18:49 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#9991 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 17. 18:38

Nem, de a törvény nem ismerete meg nem menti fel.

Tudjuk, de az is kérdés, hogy ez tényleg törvény?
Make love not Wor.

#9992 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: komi28 - Dátum: 2012. 01. 17. 17:12

Nekem egy telefonálgatós céggel volt afférom.
1. hívás, rögzíti a beszélgetést stb., borotvát akar rám sózni, mondom villanyborotvát használok köszönöm, de nem kell.
Másnap 2. hívás stb. minden mint előzőekben, de mondom +-ban nem kérek több hívást, jó nem lesz.
Három nap múlva 3 hívás stb. mint előzőekben + mostmár nem nyugodt hangon nem kell több hívás.
Másnap 4 hívás mondom nem kell és mivel rögzítik a beszélgetést ezért ha megint hívnak akkor feljelentem zaklatásért ezt a céget akitől hív és azt a személyt is aki hív.
Ezután nem volt több hívás tőlük. Sajnos néha ennyire kell fenyegetni, hogy leálljanak.

Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy honnan tudja a telefonszámot. Ha közli, hogy adatábázisból, a következő kérdésem, hogy milyen adatbázisból, hogyan jutottak hozzá és hol van az írásos hozzájárulásom ahhoz, hogy hívhatnak, ugyanis mindenhol letiltom a számomat. Nos, ez be szokott jönni. Egy alkalommal egy Ramada szállóbeli hétvégét akartak nekem eladni, odáig fajult a dolog, hogy türelmesen megvártam, míg az addigra már hallhatóan megrettent telefonoskisasszony adta a főnökét. Ténykérdés, hogy ilyenkor szíves örömest hivatkozom a munkahelyemre, aki ugyebár előfizetője az adott vonalnak... :cool2:

#9993 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 01. 17. 18:16

Nálunk jó részét a postás dobálja be. Ki van adva utasításba.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#9994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: desiderius - Dátum: 2012. 01. 17. 19:30

Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy honnan tudja a telefonszámot. Ha közli, hogy adatábázisból, a következő kérdésem, hogy milyen adatbázisból, hogyan jutottak hozzá és hol van az írásos hozzájárulásom ahhoz, hogy hívhatnak, ugyanis mindenhol letiltom a számomat.

Nekem nylvános a számom, de múltkor emailcímwen lepődtem meg, hogy azt modnja a Googlétól. Mondom érdekes, mert ilyen cím nincs. Erre mutatja, hogy ha beírja kuglinak, akkor talál egy weboldalt. Nem akartam vitatkozni, hogy oszt valóban ott találta-e, mikor megleste, vagy valami címlistából szerezte, aztán most visszafelé véletlenül működött, mert annak az oldalnak zéró a látogatása (valami kistérségi helyi katolikus oldal, funkciói sem működnek rendesen).
Make love not Wor.

#9995 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: desiderius - Dátum: 2012. 01. 17. 19:30

Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy honnan tudja a telefonszámot.

Én meg közlöm vele, hogy nem érdekel, és kinyomom, annyit nem ér a dolog, hogy nekiálljak vele társalogni.

#9996 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 01. 17. 19:37

Én meg közlöm vele, hogy nem érdekel, és kinyomom, annyit nem ér a dolog, hogy nekiálljak vele társalogni.

Vagy néha csúnyán kell beszélni, akkor bepipálnak, mint kocsog júzer :-) Most kolléga számát vettem fel, valami wireless security nemtommit akartak eladni, meg bérbe, meg otthonra. Gondoltam hátha tényleg érdekli valami a vidéki házba, de mivel a sales kcisit eerőlködött és nem mondta meg kit keres, így lebasztam. Aztán felőlem tarthat buzinak, hosszú lesz a munkanap, ha éppen ráérek akkor ide írok, ha történés van, akkor meg történés van.
Make love not Wor.

#9997 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 17. 19:44

Vagy néha csúnyán kell beszélni, akkor bepipálnak, mint kocsog júzer :-)

Olyanhoz csak akkor nyúlok, ha ugyanazzal már a harmadik hív fel.

#9998 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 01. 17. 19:37

Normálisabbja elmondja 2 mondatban miért hív és várja a reakciót és ha nem pozitív akkor pá-pá.
Kinyomással az a gond, hogy visszafog hívni valószínüleg, ha nem is akkor, de napokon beleül :(
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#9999 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 01. 17. 19:47

Olyanhoz csak akkor nyúlok, ha ugyanazzal már a harmadik hív fel.

Engem ezek az occsó hoteles szállásosak találnak meg. Pénteken szakadó esőben lesem az utcákat Bostonban, erre azzal fáraszt, hogy de a helyi művházban valami lesz, és de jó. Másik szállásos is 1/4 évente hív, tegnap meg Debrecenbe invitáltak volna egy nem is tudom mire, mert mondtam, hogy az nekem 20ezer pénz költség, nem kellene szopnom a semmiért, különben is alszom, nyémánnen. Ha csak mondod, akkor érdeklődik mikor hívjon, de biztos nem érdekel-e, meg mikor alkalmas, és izé, meg a bigyó. Az ilyen sima hagyjábékénnemigénylem az nem hat. Valakivel egy évig hisztiztem így is, több analóg levelet írtam lemondásilag, miazmás. Aztán elküldtem a faszba, mondtam ha még egyszer felhívnak akkor letépem a fejét, torkába okádok és ott telefopnjával ott fogom megbaszni a seggét az iroda közepén. Vagy hasonló. Nahh, azok többet nem kerestek.

Ráadásul csomó szirszarnál kötelező megadni valamit, azok meg továbblökik a számot. Erre még van vagy 30 számom eldobhatósban, így néha tudom honnan szabadult ki a kór.
Make love not Wor.

#10000 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 17. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: komi28 - Dátum: 2012. 01. 17. 19:50

Normálisabbja elmondja 2 mondatban miért hív és várja a reakciót és ha nem pozitív akkor pá-pá.

Ezek szerint engem nem a normálisak hívnak, mert mindig van egy de, és esetleg, vagy akkor opció.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.