Idézet: komi28 - Dátum: 2012. 01. 17. 20:06
Vezetékest az asszony már nem veszi fel mert mi is mehetnénk:
minden hétvégén szállodába+biztosítást kötni+termékbemutatóra+tisztító kúrára+egészségügyi felmérésre+stb.
Nálunk a vezetékes (UPC) le van némítva és még csak nem is stresszel, mert nincs benne semmi funkció, nem jegyzi meg, hogy honnan volt 12432 db nem fogadott hívás, szóval az ilyen droidok nem érnek utol. Ha pedig anyám (szintén UPC) valamit hosszan akar megbeszélni, amit nem jó mobilon, akkor felhív mobilon és visszahívom vezetékesen...
Amúgy én az ilyen "adj meg 10 számot és akkor csinálok egy pénzügyi elemzést ingyen" csajszit (volt kb. 19 éves, 170 centi és 43 kg) egyszer kiosztottam, hogy ha elégedett leszek az elemzéssel, akkor adok 20 számot is, de ha nem, akkor nem. Persze így is előre kellett, így olyan számot adtam meg, akiknek úgysem ad el semmit... Visszaellenőriztem később a hívásokat (kb., már nem emlékszem szó szerint, csak a lényeg):
1. hívott, főállású MLM manager:
- jó napot kivánok, xy kislány vagyok z pénzügyi tanácsadó cégtől és szeretnék pénzügyi tanácsot adni...
- Jó napot kívánok! Ezzel mennyit keres? Olyan üzeletet tudok ajánlani, amivel 2x többet kereshetne!
- bim-bim-bim (letette)
2. hívott, "kicsit" laza haver, előre szóltam neki, hogy mondhat csúnya szavakat is:
- jó napot kivánok, xy kislány vagyok z pénzügyi tanácsadó cégtől és szeretnék pénzügyi tanácsot adni...
- HOGY A LÓGECI SZÁRADJON AZ ORRODBA TE RETKES ... (2 percet ugrunk) ... MI A NÁDVÁGÓ VIETNÁMI QRVA ANYÁDÉRT HÍVTÁL???
- bim-bim-bim (letette)
3. hívott, szintén kollégista, szingli fiú, szintén szóltam, hogy keresni fogja a csajszi:
- Hallottam már rólad, vártam a hívásod, cica! Gyere ki a koliba, megbeszéljük, itt a szobatársam is nagy buli lesz!
- bim-bim-bim (letette)
A többi hetet már nem hívta fel...