Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 21:52
Igen, cserélhető akkus (2db cerka megy bele, így a súlya is megvan). Kicsit szoknom kell, nem annyira simul a lapát kezembe, mint az mx1000, de azért jó lesz. A görgője teljesen más, az egér hasán van egy kapcsoló, amivel racsnis és a szabadonfutó üzemmód között lehet kapcsolni. Így elsőre mindegyik fura, a racsnis állásban még kicsit határozottabban "kattog" mint az mx1000 görgője, szabadonfutó módban meg semmi ellenállása nincs (olyan, mint egy lendkerék). A középső klikk is fura (határozott nyomást igényel). Még csak alig pár órája használom, remélem ha megszokom ugyanolyan kényelmes lesz, mint az mx1000 volt.
köszi az infókat, épp ilyet tervezek venni. szóval ezek ilyen átkapcsolósak... fene figyeli az egérpiacot, én 4-5 évente veszek valami egeret oszt jól van. végre nem dobálja el a gép az usb cuccokat, úgyhogy ideje átállnom zsinórtalan egérre. megtapogattam párat egy boltban, aztán majd máshol veszem, ahol értelmes árban van... ezek kézbe simulósak, ezek jók. a billentyűzetemet szeretem, de az egere majdnem fél ellipszis alakú és rohadt nehéz, állandóan kiesett a kezemből s az elég zavaró =)
Alvaro mx1000-ét fogtam, kellemes, csak a görgője borzalmas, a kistesót szabadon futó állapotban fogtam a botban, érdekes, de hamar megszokható megoldásnak tűnik