Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 0:12
Ez a viccelődés, meg anyázás a te részedről volt gyopárság. Nagy szerencse, hogy haverom nem olvassa ezt a töménytelen faszságot, amiket összehordtál róla...
Inkább én gratulálok neked!
Az egész gép áráért másfél-két hónapig dolgozott nyáron, és keményen. Ilyen Asus kártyát tudott venni a boltban, és nekem se tetszik, hogy pénz hiányában a tápon spórólt, de ez van. Az anyuról meg inkább nem is mondok semmit, hiszen övön aluli ütés volt, ha az ő szemszögéből nézzük. És mindezt egy icipici megjegyzésem miatt a 450es táp kapcsán...
Érdekes, nagy szerencse, de csak úgy érdeklődés szinten, és ha olvasná, mi lenne? Nőnek öltöztetne és megdugna? Vagy lehet hogy olvasna kicsit utána a dolognak? 10 ezer+1x le lett irva, mit miért hogy ne. Rendkivüli módon nem érdekel, mennyit dolgozott érte, nekem se a legyek hordják össze. Amugy, sajnálom a dolgot valahol,de nem lehetetek tisztában az egész emberiség családi állapotáva. Ez van, néha kiesik a tuskóság a pofámon. Sorry. Ettől függetlenül akkor is faszság igy használni.
Az viszont, hogy itt viccelődsz rajta, annak ellenére, hogy neked se tetszik....háát. Főleg, ha haver. Namindegy, csak ha ennyire számitott a stex, ciki lenne, ha valami megkormolna benne, és nem lehetne lepapirozni, deház, mindeki csinál amit akar.